Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Επειδη εσυ και προφανως οι κολλητοι σου δε βλεπετε μπασκετακι παει να πει οτι δε το βλεπουν και αλλοι?

Κατάλαβες τι είπα;Το chl θα το δει όλος ο κοσμος το μπασκετάκι ποιος θα το δει;Μόνο Οι Ελληνες και όσοι Τσσκαιώτες έχουν τηλεόραση:mrgreen:

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Επισκέπτης
Δημοσ.

ακόμα μια εκπληκτική θέση του omnislash. Αναρωτιέμαι πόσους τέτοιους να έχει βγάλει το εκπαιδευτικό μας σύστημα...

Δημοσ.

βλεποντας τα χαλια της ελλαδας,τους θανατους,τις αλληλοσφαγες,νομιζω μανουελ πως η απαντηση ειναι προφανης

edit : ομνι το οτι ο αγωνας μεταδιδοταν σε 136 χωρες δε μας λεει κατι ετσι? Μονο εμεις και οι Ρωσσοι το βλεπαμε??

Δημοσ.

Ειδες που εισαι αδικος ρε ρεβιλ?

'93-'97 το εβλεπε και το μπασκετακι 1δις κοσμος. ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ειναι που σταματησε να το βλεπει 1δις κοσμος

Δημοσ.
ομνι το οτι ο αγωνας μεταδιδοταν σε 136 χωρες δε μας λεει κατι ετσι?

Για τσάκο το λινκ.

'93-'97 το εβλεπε και το μπασκετακι 1δις κοσμος.

το 93 -97 ασχολείτο όλη η Ελλαδα με το μπασκετάκι.Και σεις γεμίζατε τα γήπεδα και εμείς και οι 44ικοί.Τώρα ασχολείστε μόνο σεις.Δν πειράζει.Ο στερημένος κάπου πρέπει να εκτονωθεί.Οχι όμως με τα λεφτά του Δήμου Αθηναίων.:evil:

Δημοσ.
Για τσάκο το λινκ.

το 93 -97 ασχολείτο όλη η Ελλαδα με το μπασκετάκι.Και σεις γεμίζατε τα γήπεδα και εμείς και οι 44ικοί.Τώρα ασχολείστε μόνο σεις.Δν πειράζει.Ο στερημένος κάπου πρέπει να εκτονωθεί.Οχι όμως με τα λεφτά του Δήμου Αθηναίων.:evil:

δεν σε χαλασε το γλυφιτζουρι που τρως για να ξεπερασεις την πικρα σου γιωτα.

κατσε στο καναπε σου τωρα.

Δημοσ.

Τώρα ασχολείστε μόνο σεις.

Πεστο αυτο και στον κοσμο που πηγαινε σεφ φετος. Πεστο και σε μενα που ειχα διαρκειας.αλλα προφανως εγω ειμαι προσκυνημενος.

Δημοσ.

το 93 -97 ασχολείτο όλη η Ελλαδα[...] και οι 44ικοί.

Μπαρδον?

Τώρα ασχολείστε μόνο σεις.Δν πειράζει.Ο στερημένος κάπου πρέπει να εκτονωθεί.

2 χρονια το Σεπτεμβρη δεν Αντεπιτιθεται η Αυτοκρατορια ή μου φαινεται???

Α, παρεπιπτοντως, αμα σε βιασει καποιος στον δρομο παρτου και πιπα, ανοιξε και τον κωλο μονος σου. Και πες μετα οτι δεν ειναι βιασμος γιατι εσυ εδωσες το free στον βιαστη, να δουμε αν θα σε κανει να νιωσεις καλυτερα

Και για να το σοβαρεψουμε.Εχεις δει ποτε γηπεδο στην Ισπανια ή την Ιταλια?(ναι, την Ιταλια που δεν εβαλε καν ομαδα στους 8 )Εχεις δει κοσμο?

Επιπλεον, μιας και ανεβαζεις τοσο το ποδοσφαιρο, εσυ τι κανεις στο ποδοσφαιρο μπροστα στο 1δις κοσμο?Διοτι αν ειναι να μιλαμε για τα 10εκ της Ελλαδας αστο, μην αναφερεις τοτε το 1δις κοσμο.Κοινως, εσυ δηλαδη πιστευεις οτι στην Ευρωπη περισσοτερος πληθυσμος εχει σε εκτιμηση τον ποδοσφαιρικο Ολυμπιακο απο τον μπασκετικο Παναθηναικο?

Δημοσ.

2 χρονια το Σεπτεμβρη δεν Αντεπιτιθεται η Αυτοκρατορια ή μου φαινεται???

Οταν εμείς δεν παίρναμε κούπες στην μπάλα επειδή έλυνε και έδενε ο καουμποις σας αναγκασαμε να πηγαίνετε να βλέπετε μπάσκετ.Περισσότερο ασχολείτο ο κόσμος τότε με το μπασκετ παρά με την μπαλα.θες τη μιζέρια του ο Ελληνας την έβγλαε εκεί δν ξέρω αλλα τα γήπεδα ήταν γεμάτα.Κοιτα ακροαματικότητες που είχε τότε το άθλημα (μέχρι και ο αντ1 το χε το πιο αντιαθλητικό κανάλι) ενώ τώρα σας παρακαλαέι ο ασπιρίνας να πάτε γήπεδο όταν παίζετε με άσχετους και δν πατε.

Εχεις δει ποτε γηπεδο στην Ισπανια ή την Ιταλια?(ναι, την Ιταλια που δεν εβαλε καν ομαδα στους 8 )Εχεις δει κοσμο?

Ναι γιατί στην Ιταλία και στην Ισπανία (ειδικα στην επαρχία ) ο κόσμος ασχολουταν ανέκαθεν με μπασκετ ενώ οι κωλόβλαχοι οι Ελληνες το ανακαλύψαν με το ξενόφερτο αμερικανάκι

Κοινως, εσυ δηλαδη πιστευεις οτι στην Ευρωπη περισσοτερος πληθυσμος εχει σε εκτιμηση τον ποδοσφαιρικο Ολυμπιακο απο τον μπασκετικο Παναθηναικο?

Χεσμένους μας έχουν στην ευρώπη Και με μπάσκετ δεν ασχολείται κανείς εκτός εσού και των ισπανών

Επισκέπτης
Δημοσ.

Jesus... και μετά μου λένε γιατί είμαι αντιολυμπιακός. Δείτε χάλια...

Δημοσ.
Jesus... και μετά μου λένε γιατί είμαι αντιολυμπιακός. Δείτε χάλια...

Οπως νοιάζει τον μέσο Αμερικάνο που οι Ελληνες είναι αντιαμερικάνοι ένα πράμα

Δημοσ.

Τι αλλη παπαρια θα ακουσουμε εδω μεσα δεν ξερω. Θελει τωρα να μας πεισει ο τρελος του χωριου οτι την κορυφαια ευρωπαικη διασυλογικη διοργανωση του μπασκετ την βλεπουν μονο Παναθηναικοι και αυτοι επειδη ο τζιγγερ δεν ξερει τι του γινεται...

να υποθεσω οτι τα πιτσιρικια που γεμιζουν καθε απογευμα τα γηπεδακια του μπασκετ ειναι Παναθηναικακια που απογοητευτηκαν απο την μπαλλα?

Δημοσ.

ομνιβλαξ πως καταφερνεις να διαβαζεις τα μηνυματα μου αφου με εχεις κανει

ignore? σε περιμενω με ανοιχτες αγκαλες αμα θες παντως. οταν ησουν μικρος

αντι για καουμποηδες και ινδιανους επαιζες τον μικρο κατασκοπο σαν το ινδαλμα

σου τον κροκους?

Δημοσ.

A ρε βαζελοι τελικά σας έχει πονέσει πολλύ ο Κρόκους.Δεν εξηγείτε αλλιώς οτι συνεχώς ασχολείστε με την πάρτη του.Αυτά βλέπουμε και εμείς και πάνω που ξενερώνουμε μαζί του πάντα θα βρισκεται κάποιος από εσάς να μας θυμίζει τα παλιά και τον ωραίο τον Κόκκαλη.

Δημοσ.
A ρε βαζελοι τελικά σας έχει πονέσει πολλύ ο Κρόκους.Δεν εξηγείτε αλλιώς οτι συνεχώς ασχολείστε με την πάρτη του.Αυτά βλέπουμε και εμείς και πάνω που ξενερώνουμε μαζί του πάντα θα βρισκεται κάποιος από εσάς να μας θυμίζει τα παλιά και τον ωραίο τον Κόκκαλη.

εσυ ξεκινησες καλα αλλα οσο πας και το χαλας. οι ανθρωποι σαν τον κοκκαλη που εχουν φτασει εκει που εχουν φτασει και εχουν εκπαιδευτει στον ψυχολογικο πολεμο και την προπαγανδα εχουν σταθερη συναισθηματικη κατασταση ηξερε τι εκανε και τι θα κανει απο την πρωτη στιγμη που σας πηρε. ολοι αυτοι πανε με μαθηματικη ακριβεια εκει που θελουν δεν εχουν σκαμπανεβασματα απλα στοχους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...