Aρρωστος 7 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 εσυ ξεκινησες καλα αλλα οσο πας και το χαλας. οι ανθρωποι σαν τον κοκκαλη που εχουν φτασει εκει που εχουν φτασει και εχουν εκπαιδευτει στον ψυχολογικο πολεμο και την προπαγανδα εχουν σταθερη συναισθηματικη κατασταση ηξερε τι εκανε και τι θα κανει απο την πρωτη στιγμη που σας πηρε. ολοι αυτοι πανε με μαθηματικη ακριβεια εκει που θελουν δεν εχουν σκαμπανεβασματα απλα στοχους. Τίποτα δεν χαλάω.Στον Κόκκαλη οι Ολυμπιακοί μπορεί και να χρωστάμε την ύπαρξη της ομάδας αυτή τη στιγμή.Κανείς δεν ξέρει που θα βρισκόμασταν αν δεν είχε αναλάβει αυτός το 1992.Εσύ άραγε ξέρεις ποιός είναι ο στόχος του Κόκκαλη και τι θέλει να κάνει?Είμαι απλά της άποψης οτι μόνο με την σκληρή κριτική ο Κόκκαλης και ο οποιοσδήποτε θα καταλάβει οτι ο κόσμος έχει ξυπνήσει και δεν αρκείτε στις ενέργειες του παρελθόντος.
adi32 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 καλα ρε σεις σημερα παιρνετε το κυπελο αυριο το ευρωπαικο και καθεστε και ασχολειστε με τις κατασκοπιες παλι ?
1980 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Τίποτα δεν χαλάω.Στον Κόκκαλη οι Ολυμπιακοί μπορεί και να χρωστάμε την ύπαρξη της ομάδας αυτή τη στιγμή.Κανείς δεν ξέρει που θα βρισκόμασταν αν δεν είχε αναλάβει αυτός το 1992.Εσύ άραγε ξέρεις ποιός είναι ο στόχος του Κόκκαλη και τι θέλει να κάνει?Είμαι απλά της άποψης οτι μόνο με την σκληρή κριτική ο Κόκκαλης και ο οποιοσδήποτε θα καταλάβει οτι ο κόσμος έχει ξυπνήσει και δεν αρκείτε στις ενέργειες του παρελθόντος. απλα λες για τον παλιο καλο κοκκαλη. δεν διαφωνω οτι σας εβγαλε στο φως απο το σκοταδι αλλα μεχρι προσφατα το μεγαλυτερο μερος των φιλαθλων σας παραμυθιαζοταν και υπαρχει και μια μεριδα που ακομα παραμυθιαζετε πολυ μικρη βεβαια βλεπε ομνιβλαξ , αλλα σας εκανε να πιστεψετε οτι ειναι ενας απο εσας οτι ειναι γαβρος κτλ γουσταρει την ομαδα κτλ. μπραβο του γιατι ειναι πολυ εξυπνος ανθρωπος και χειραγωγει τον κοσμο αλλωστε εχει παρει μαθηματα απο ανατολη μερια. Κατα την δικια μου ταπεινη αποψη απλα ο ολυμπιακος ειναι μαγαζι γωνια του δινει εξουσια λογω των φανατικων του φιλαθλων και δεν μπορει να τον ακουμπησει το κρατος το πολιτικο κοστος ειναι μεγαλο. επισης οταν αρχισαν να τον βγαζουν στην φορα απειλησε οτι θα παρει τις επιχειρησεις του και θα φυγει κατι το οποιο θα ειχε πολυ ασχημα αποτελεσματα στην οικονομια της χωρας και παλι το πολιτικο κοστος θα ηταν πολυ μεγαλο γιατι δουλευει πολυς κοσμος σε αυτες τις επιχειρησεις. αυτα. καθε διαφωνια παρατηρηση ειναι ευπροσδεκτη. καλα ρε σεις σημερα παιρνετε το κυπελο αυριο το ευρωπαικο και καθεστε και ασχολειστε με τις κατασκοπιες παλι ? ενταξει ενα ευχαριστο διαλειμα παντα μου αρεσει να μιλαω για τον κροκους. κατσε να τα παρουμε πρωτα.
vlachaquito Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 ομνιβλαξ πως καταφερνεις να διαβαζεις τα μηνυματα μου αφου με εχεις κανει ignore? σε περιμενω με ανοιχτες αγκαλες αμα θες παντως. οταν ησουν μικρος αντι για καουμποηδες και ινδιανους επαιζες τον μικρο κατασκοπο σαν το ινδαλμα σου τον κροκους? lol το ομνιβλαξ κορυφαιο!!!! Ασχετο, ποιος ειναι αυτος ο κροκους???
N1ghtW0lf Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 lol το ομνιβλαξ κορυφαιο!!!! Ασχετο, ποιος ειναι αυτος ο κροκους??? Ο Mr. Socrates Kokkalis
Aρρωστος 7 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 O καθένας κρίνεται από τις πράξεις του.Όντως ο Ολυμπιακός είναι μαγαζί γωνία του δίνει εξουσλια κλπ,κλπ.Δεν νομίζω όμως οτι ο Κόκκαλης μέχρι και πριν από μερικά χρόνια παραμύθιαζε τον κόσμο,για τον πολύ απλο λόγο οτι έκανε πράξεις.Η ανάληψη μιας ομάδας που βούλιαζε,η εξόφληση των χρεών,η έλευση παιχταράδων,η κατάκτηση 4ων ευρωπαικών τροπαίων σε 3 διαφορετικά αθλήματα (μπάσκετ,βόλλευ2,πόλο)η προστασία της ομάδας που είχε πέσει στην πλήρη ανυποληψία και ήταν το εύκολο θύμα του καθενός,το Καραισκάκη,το προπονητήριο στο Ρέντη και ένα σωρό άλλα,όλα αυτά είναι πράξεις που δείχνουν οτι αγαπούσε πραγματικά την ομάδα.Σε αυτόν τον παλιό καλό Κόκκαλη αναφέρθηκα.Δεν μπορώ να γνωρίζω τι έχει συμβεί τα τελευταία 4 χρόνια και έχει αλλάξει το τροπάριο.Επίσης δεν ξέρω αν ο Κόκκαλης πιστεύει οτι επειδή είναι και ο σωτήρας μας,έχει το αλάθητο και θα είναι μια ζώη στο απυρόβλητο.Νομίζω οτι επειδή είναι έξυπνος κατάλαβε με τα μπινελίκια που άκουσε και πέρυσι και φέτος οτι ο λαός του Ολυμπιακού δεν είναι προσωπολάτρης και πάνω από όλα έχει την ομάδα και μετά τα πρόσωπα που ανήκουν στην ομάδα και στο σύλλογο γενικότερα.Εξάλλου τα συνθήματα εναντίον του που φώναζε η 7 τα επικροτούσε και το υπόλοιπο γήπεδο.
1980 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 O καθένας κρίνεται από τις πράξεις του.Όντως ο Ολυμπιακός είναι μαγαζί γωνία του δίνει εξουσλια κλπ,κλπ.Δεν νομίζω όμως οτι ο Κόκκαλης μέχρι και πριν από μερικά χρόνια παραμύθιαζε τον κόσμο,για τον πολύ απλο λόγο οτι έκανε πράξεις.Η ανάληψη μιας ομάδας που βούλιαζε,η εξόφληση των χρεών,η έλευση παιχταράδων,η κατάκτηση 4ων ευρωπαικών τροπαίων σε 3 διαφορετικά αθλήματα (μπάσκετ,βόλλευ2,πόλο)η προστασία της ομάδας που είχε πέσει στην πλήρη ανυποληψία και ήταν το εύκολο θύμα του καθενός,το Καραισκάκη,το προπονητήριο στο Ρέντη και ένα σωρό άλλα,όλα αυτά είναι πράξεις που δείχνουν οτι αγαπούσε πραγματικά την ομάδα.Σε αυτόν τον παλιό καλό Κόκκαλη αναφέρθηκα.Δεν μπορώ να γνωρίζω τι έχει συμβεί τα τελευταία 4 χρόνια και έχει αλλάξει το τροπάριο.Επίσης δεν ξέρω αν ο Κόκκαλης πιστεύει οτι επειδή είναι και ο σωτήρας μας,έχει το αλάθητο και θα είναι μια ζώη στο απυρόβλητο.Νομίζω οτι επειδή είναι έξυπνος κατάλαβε με τα μπινελίκια που άκουσε και πέρυσι και φέτος οτι ο λαός του Ολυμπιακού δεν είναι προσωπολάτρης και πάνω από όλα έχει την ομάδα και μετά τα πρόσωπα που ανήκουν στην ομάδα και στο σύλλογο γενικότερα.Εξάλλου τα συνθήματα εναντίον του που φώναζε η 7 τα επικροτούσε και το υπόλοιπο γήπεδο. τις προθεσεις του σου αναφερω εσυ το πας αλλου. αν πιστευεις οτι ενας τετοιος ανθρωπος μπορει να αγαπησει ενα συλλογο πιστεψε με κανεις τραγικο λαθος. σου ειπα ειναι εκπαιδευμενος. απλα εθεσε μια βαση με το να δωσει καποια αποτελεσματα για να εχει τον προσωπικο <<στρατο>> του.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Ακόμα και να μην τον αγαπάει τον Ολυμπιακό εμένα με ενδιαφέρει οτι με έκανε να μπορώ και πάλι να περπατάω με το κεφάλι ψηλά.Δεν είμαι επιχειρηματίας για να με νοιάζει αν ο Κόκκαλης θα φτιάξει προσωπικό στρατό για να γιγαντωθεί επιχειρηματικά ή και εγώ δεν ξέρω σε ποιο πεδίο.Με την ίδια λογική οι οπαδοί της Τσέλσι δεν θε έπρεπε να γουστάρουν τον Αμπράμοβιτς γιατί έκανε τα λεφτά του κυριολεκτικά μέσα σε μια νύχτα συνεργαζόμενος με τον υπόκοσμο και πατώντας επί πτωμάτων.
omnislash Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Το να φωνάζουμε εμείς για διατησία στο μπάσκετ με την ομάδα που έχουμε ε δε μας τπτ. εν αντιθέσει με τους στερημένους οπαδούς της κρατικής ομάδας που και φέτος στην μπάλα φωνάζουν για διατησία. Το να το λέει ομως ο και ο προπονητής της Ταού ότι χτες παίχτηκε κατσ ε νομίζω πως χρήζει ιδιαιτερης προσοχής.δεν είανι τυχαίο που και ο Μεσίνα συνέστησε προσοχή στους διατητές (γιατί άραγε;και να μην παρει το κυπελλάκι δε νομίζω ότι θα αμφισβητήσει κανείς την αξία του) και ότι βγάλανε μόλις η Ταού πήγαινε να μειώσει το Σκόλα. Επιπλέον η off shore εταιρεία που είχε τα της διοργανωσης ανήκει στην κόρη της μπακογίαννη (πρώνη δημάρχου Αθηναίων) δε μας ξενίζει καθόλου ε;Επίσης δε μας ξενίζει καθόλου και όλος ο αγώνας που έκανε η πρωην δήμαρχος Αθηναίων για να παέι το φαιναλ φορ στην Αθήνα αφού καμιά εταιρεία δεν προσφέρθηκε ως χορηγός.συνηθισμένοι οι οπαδοί της κρατικής ομάδας στην μπόχα και στη δυσωδία από εποχες βαλιτσοφόρου παράγοντα Και δε θα πρέπει να μας παραξενέψει το γέγονος της διάθεσης 5000 εισητηριων στην Αθήνα γιατί βάζελοι και τυρόγαλοι (manuel πως μας λέτε εσείς γαύρους μην το παίρνεις προσωπικά) είναι μισοί μισοί.Ας διέθετε 2500 στην Αθήνα και 2500 στη λάρισα.Αλλά τότε δε θα ήταν περισσότεροι οι πρωταθλητές στην ορειβασία (Ασεα κλπ) . εσυ ξεκινησες καλα αλλα οσο πας και το χαλας Σώπα ρε φίλε που θα μας πεις εσύ πως να το ξεκινήσουμε και πως θα το τελειωσουμε.Κάποιοι εδώ μέσα το χουν δει τσιφλίκι τους μου φαίνεται.Δλδ τώρα που δεν τα λέει καλά τι θα τον εκάνεις για να χουμε καλό ρώτημα;
Mika Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 .Αλλά τότε δε θα ήταν περισσότεροι οι πρωταθλητές στην ορειβασία (Ασεα κλπ) . πρεπει να εισαι πολυ μαλακας για να γραφεις τετοια πραματα και να υπερηφανευεσαι. Το παιδι που ειχατε μαχαιρωσει εκει χαροπαλευε ποσες μερες στο νοσοκομειο και μαλλον αυτο σε κανει περηφανο
omnislash Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 πρεπει να εισαι πολυ μαλακας για να γραφεις τετοια πραματα και να υπερηφανευεσαι. Το παιδι που ειχατε μαχαιρωσει εκει χαροπαλευε ποσες μερες στο νοσοκομειο και μαλλον αυτο σε κανει περηφανο ρε φιλαράκο μάχη έγινε εκεί πέρα τι θες να κάνουμε τώρα;Μαλακία είναι να πλακώνεσαι για τις κωλοομαδες αλλά βρίσκω και έναν τρόπο να στη λέω.Εγώ και συ που δε συμμετέχουμε σε πλακώματα φυσιολογικα δεν κινδυνεύουμε.Ο κάθε μαλάκας όμως που πάει σε μια τέτοια μάχη να είναι έτοιμος για όλα τα ενδεχόμενα
Mika Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δεν μπορω να καταλάβω πως λες οτι ειναι μαλακια να πλακωνεσαι για τις ομαδες (συμφωνω) αλλα να βρισκεις εκει τροπο να μου τη λες. Επισης στην Ασεα ειχαν κλεισει την εθνικη οι γαυροι και σταματησαν το πουλμαν των παναθηναικων. επομενως δεν ξερεις αν οντως οσοι ηταν μεσα στο πουλμαν ψηνοντουσαν να πλακωθουνε.
1980 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Το να φωνάζουμε εμείς για διατησία στο μπάσκετ με την ομάδα που έχουμε ε δε μας τπτ. εν αντιθέσει με τους στερημένους οπαδούς της κρατικής ομάδας που και φέτος στην μπάλα φωνάζουν για διατησία. Το να το λέει ομως ο και ο προπονητής της Ταού ότι χτες παίχτηκε κατσ ε νομίζω πως χρήζει ιδιαιτερης προσοχής.δεν είανι τυχαίο που και ο Μεσίνα συνέστησε προσοχή στους διατητές (γιατί άραγε;και να μην παρει το κυπελλάκι δε νομίζω ότι θα αμφισβητήσει κανείς την αξία του) και ότι βγάλανε μόλις η Ταού πήγαινε να μειώσει το Σκόλα. Επιπλέον η off shore εταιρεία που είχε τα της διοργανωσης ανήκει στην κόρη της μπακογίαννη (πρώνη δημάρχου Αθηναίων) δε μας ξενίζει καθόλου ε;Επίσης δε μας ξενίζει καθόλου και όλος ο αγώνας που έκανε η πρωην δήμαρχος Αθηναίων για να παέι το φαιναλ φορ στην Αθήνα αφού καμιά εταιρεία δεν προσφέρθηκε ως χορηγός.συνηθισμένοι οι οπαδοί της κρατικής ομάδας στην μπόχα και στη δυσωδία από εποχες βαλιτσοφόρου παράγοντα Και δε θα πρέπει να μας παραξενέψει το γέγονος της διάθεσης 5000 εισητηριων στην Αθήνα γιατί βάζελοι και τυρόγαλοι (manuel πως μας λέτε εσείς γαύρους μην το παίρνεις προσωπικά) είναι μισοί μισοί.Ας διέθετε 2500 στην Αθήνα και 2500 στη λάρισα.Αλλά τότε δε θα ήταν περισσότεροι οι πρωταθλητές στην ορειβασία (Ασεα κλπ) . Σώπα ρε φίλε που θα μας πεις εσύ πως να το ξεκινήσουμε και πως θα το τελειωσουμε.Κάποιοι εδώ μέσα το χουν δει τσιφλίκι τους μου φαίνεται.Δλδ τώρα που δεν τα λέει καλά τι θα τον εκάνεις για να χουμε καλό ρώτημα; θα μου πεις πως διαβαζεις τα μυνηματα μου ενω με εχεις κανει ignore? μηπως εισαι χακσερ? Ακόμα και να μην τον αγαπάει τον Ολυμπιακό εμένα με ενδιαφέρει οτι με έκανε να μπορώ και πάλι να περπατάω με το κεφάλι ψηλά.Δεν είμαι επιχειρηματίας για να με νοιάζει αν ο Κόκκαλης θα φτιάξει προσωπικό στρατό για να γιγαντωθεί επιχειρηματικά ή και εγώ δεν ξέρω σε ποιο πεδίο.Με την ίδια λογική οι οπαδοί της Τσέλσι δεν θε έπρεπε να γουστάρουν τον Αμπράμοβιτς γιατί έκανε τα λεφτά του κυριολεκτικά μέσα σε μια νύχτα συνεργαζόμενος με τον υπόκοσμο και πατώντας επί πτωμάτων. βρε δεν σου ειπα εγω οτι δεν σε εχει κανει να περπατας με το κεφαλι ψηλα αλλα οχι να τον θεωρεις και ευγεργετη. ποιος σου ειπε οτι οι οπαδοι της τσελσι γουσταρουν τον αμπραμοβιτς? ποιος σου ειπε οτι οι οπαδοι της γιουναιτεντ γουσταρουν τον γκλειζερ? ξεχασες τις διαδηλωσεις που κανανε στο μανστεστερ? οποτε εισαι τις λογικης ο σκοπος αγιαζει τα μεσα ετσι?
omnislash Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 καλα μιλα΄με για πολύ ρεζίλι οι σπκερ.Αν κάποιος άκουγε απλά τον αγώνα χωρίς να γνωρίζει ότι ο Θρύλος έχει 10 στα 11 θα νόμιζε ότι οι Γκούμας και Μόρις είναι κατι σαν τους Νεστα Μαλντίνι ο μη μου απτου εισαγόμενος νίνης δυο κλα΄σεις καλύτερος από τον Μεσσι ενώ όλη η καρατική ομάδα η μικτή κόσμου.Ελεος.μέχρι και πέναλντι ανακάλυψε ο Καπαταης στο νίνη. Τώρα για τον πληρωμένο Βασσάρα δε θα πω πολλά.Εκλεισε τα μάτια στο πέναλντι στον Κοκατι της λάρισας (τον έσπρωξε ο θεατρίνος Γκούμας) ενώ ο Νίνης πρέπει να ναι κατι σαν τον Μποντιρόγκα του μπασκετ όπου απαγορευεται να τον ακουμπήσεις.Σε φάση Μάντζιου με έναν παιχτη της Λαρισας σε διεκδίκηση κεφαλιάς έδωσε ακουσον ακουσον αμυντικό γιατί ο κανονισμός λέει πως μόνο στο μάγο Ζιο δίνουμε επιθετικά φάουλ ενώ ανακαλυψε και πεναλντι στον Λωρενς Ολίβιε Παπαδόπουλο.Ευτυχώς που έγινε και αυτό και χάρηκε ο καραγκιόζης Δώνης λίγο γιατί αγχωμένο τον είδα.
theos-7- Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 βρε δεν σου ειπα εγω οτι δεν σε εχει κανει να περπατας με το κεφαλι ψηλα αλλα οχι να τον θεωρεις και ευγεργετη. ποιος σου ειπε οτι οι οπαδοι της τσελσι γουσταρουν τον αμπραμοβιτς? ποιος σου ειπε οτι οι οπαδοι της γιουναιτεντ γουσταρουν τον γκλειζερ? ξεχασες τις διαδηλωσεις που κανανε στο μανστεστερ? οποτε εισαι τις λογικης ο σκοπος αγιαζει τα μεσα ετσι? ρε 1980 το παυλο θεε παρε την παε τοχεις ξεχάσει? αυτος δλδ τα λεφτα του τα'χει βγαλει καθαρα γενικα? ο καθενας οπαδος θεωρει "ευεργετη" οποιον προεδρο βαζει λεφτα στην ομάδα. τι με νοιάζει εμένα,εσένα και τον κάθε οπαδό που τα βγάζουν τα φραγκα τους αυτοι που ειναι προεδροι? αυτη ειναι δουλεια του σδοε κτλ οχι δικια μας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.