Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

omni τι γινεται αγορινα μου?Και το σημερινο το εδωσε ο Δωνης?Για συνεχισε τα σεναρια απο την Κυριακη...

Αυτο για την Ταου το αφηυνω να περασει. 8 στους 10 παικτες της δεν σταθηκαν καν στην διαιτησια.Γιατι οσοι ειδαν το παιχνιδι ειδαν την σφαγη του Παναθηναικου και την προσπαθεια των διαιτητων να κρατησουν την Ταου στο παιχνιδι

Οσο για τον Μσινα ρισπεκ΄.Το οτι αναφερεις τον ΠΛΕΟΝ βοηθουμενο ρποπονητη της ΠΛΕΟΝ βοηθουμενης ομαδας απο την Ευρολιγκα τα λεει ολα,χτες γελαγε ολο το γηπεδο με την σφαγη της Μαλαγα

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
θα μου πεις πως διαβαζεις τα μυνηματα μου ενω με εχεις κανει ignore? μηπως εισαι χακσερ?

βρε δεν σου ειπα εγω οτι δεν σε εχει κανει να περπατας με το κεφαλι ψηλα αλλα οχι να τον θεωρεις και ευγεργετη. ποιος σου ειπε οτι οι οπαδοι της τσελσι γουσταρουν τον αμπραμοβιτς? ποιος σου ειπε οτι οι οπαδοι της γιουναιτεντ γουσταρουν τον γκλειζερ? ξεχασες τις διαδηλωσεις που κανανε στο μανστεστερ?

οποτε εισαι τις λογικης ο σκοπος αγιαζει τα μεσα ετσι?

Ρε 1980 τα πράγματα είναι απλά γιατί κολλάς?Εμένα και τον κάθε οπαδό με ενδιαφέρει ο Κόκκαλης ως πρόεδρος του Ολυμπιακού και όχι ως επιχειρηματίας και ως άνθρωπος.Από τη στιγμή που έσωσε τον Ολυμπιακό,ναι ρε φίλε τον θεωρώ ευεργέτη του Ολυμπιακού.Παρομοίως εσύ δεν εξετάζεις το πώς έβγαλε τα λεφτά του ο Τζίγκερ ή το αν είναι καλό παιδί,απλά του τα χώνεις γιατί θεωρείς οτι ως πρόεδρος της ομάδας σου είναι ψιλοαποτυχημένος.Ειναι πολύ απλό αυττό που σου λέω.

Δημοσ.
καλα ρε σεις σημερα παιρνετε το κυπελο αυριο το ευρωπαικο και καθεστε και ασχολειστε με τις κατασκοπιες παλι ?

τι το ηθελα?

MilkCheese.jpg

τουλαχιστον ηταν φρεσκο ?

Δημοσ.
omni τι γινεται αγορινα μου?Και το σημερινο το εδωσε ο Δωνης?Για συνεχισε τα σεναρια απο την Κυριακη...

Ρε καιζερ συγνωμη τωρα,καθεσαι και ασχολεισαι?

Δημοσ.

ρε σεις επειδη το διαβασα δυο τρεις φορες, υπαρχει αμφιβολια στο πεναλτι στον παπαδοπουλο?? γκαβος ειμαι? εγω το ειδα καραμπινατο πεναλτι. Το αλλο στην φαση με τον γκουμα, ενταξει εγινε ενα μπλεξιμο στα ποδια και επεσε ο αλλος αλλα δεν σφυριζεται κιολας.

Anyway, Δραμα η κατασταση, ο τζιολης, ο βυντρα, ο λεοντιου και ο μαντζιος τοσο μπορουν τοσο παιζουν, παρτε το χαμπαρι. Δεν μπορεις να φτιαξεις ομαδα με αυτους βασικους. Που και που θα κανουν κανα καλο ματσακι και θα αφηνουν ελπιδες, αλλα ως εκει. Για 10 παιχνιδια την σεζον ειναι ο καθενας για rotation. Και το χεριοτερο ειναι οτι τους εχουν παρει πρεφα ολοι και δεν φοβουνται το βαζελακι ουτε οι μικρες ομαδες πλεον. καποτε λεγαμε το αεκακι, μαλλον τον τιτλο τον κερδιζει φετος το βαζελακι. Κουπα δεν εχει ομως για αυτον τον τιτλο λολ

ΚΑι παμε στα δικα μας. Εχω γαμηθει στα γελια με τα ρεπορταζ, πετανε κατι ονοματα, θελει λεει τον ροντριγκο παλασιο (μποκα, καμια 10ρια εκατ.), τον ρικελμε, αλφονσο αλβες (προτως σκορερ στην ευρωπη με 35 γκολ, καμια 15-20 εκτομυρια)παλια θελαμε τον αγκουερο (πηγε ατλετικο με 25 εκατομυρια!), τον ραφαελ σομπις (πηγε μπετις με 8 εκατομ.).....κτλπ. Και μετα λενε και για τους προσιτους που κανουνε απο 2-4 εκατομυρια, μονο που παντα λενε οτι ο ολυμπιακος δεν ειναι διατεθημενος να μπει σε παζαρια ουτε συζηταει σε αυτες τις τιμες!!!!! Δηλαδη θελει παιχτες τον 10 εκατομυριων, αλλα δεν συζηταει ποτε για παιχτες των 3 εκατομυριων επιδη ειναι ακριβοι! Επισης εχει την απαιτηση πιαχτες που κοστιζουν 3 και 4 millionia να τους του πουλησουν για καμια 100ρια χιλλιαρικα γιατι ο κοκαλης ειναι ωραιο αγορι! Παιχτες ανερχομενους, εντουαρντο, κορλουκα (ντιναμο), περιτς (βασιλεια)...που μπορει να φτιαξει ομαδα πανο τους δεν μπενει ποτε σε παζαρια και παντα καταληγουν σε φιορεντινες, ντορμουντ..... και κανουν αξιολογες καριερες.

Οποτε ετοιμαστειτε για μπαρκαουν, τσιριλο και τον νεο μπορχα. Και κανα 33ρι ελευθερο μεγαλο ονομα. Αυτα. Α και τον σπυροπουλο που απο βδομαδα σε βδομαδα, μηνα σε μηνα ετοιμαζει φαξ (θα το στειλει μαζι με τον ντουντου). Και δεν καταλαβαινο γιατι το καλυτερο αριστερο μπακ της ελλαδος να μην αξιζει 1,5 εκατομυριο ευρω???? Και να τα δινουν στον μπουλουτ και τον ντομι. ΕΛΕΟΣ

Δημοσ.

ΚΑι παμε στα δικα μας. Εχω γαμηθει στα γελια με τα ρεπορταζ, πετανε κατι ονοματα, θελει λεει τον ροντριγκο παλασιο (μποκα, καμια 10ρια εκατ.), τον ρικελμε, αλφονσο αλβες (προτως σκορερ στην ευρωπη με 35 γκολ, καμια 15-20 εκτομυρια)παλια θελαμε τον αγκουερο (πηγε ατλετικο με 25 εκατομυρια!), τον ραφαελ σομπις (πηγε μπετις με 8 εκατομ.).....κτλπ. Και μετα λενε και για τους προσιτους που κανουνε απο 2-4 εκατομυρια, μονο που παντα λενε οτι ο ολυμπιακος δεν ειναι διατεθημενος να μπει σε παζαρια ουτε συζηταει σε αυτες τις τιμες!!!!! Δηλαδη θελει παιχτες τον 10 εκατομυριων, αλλα δεν συζηταει ποτε για παιχτες των 3 εκατομυριων επιδη ειναι ακριβοι! Επισης εχει την απαιτηση πιαχτες που κοστιζουν 3 και 4 millionia να τους του πουλησουν για καμια 100ρια χιλλιαρικα γιατι ο κοκαλης ειναι ωραιο αγορι! Παιχτες ανερχομενους, εντουαρντο, κορλουκα (ντιναμο), περιτς (βασιλεια)...που μπορει να φτιαξει ομαδα πανο τους δεν μπενει ποτε σε παζαρια και παντα καταληγουν σε φιορεντινες, ντορμουντ..... και κανουν αξιολογες καριερες.

Οποτε ετοιμαστειτε για μπαρκαουν, τσιριλο και τον νεο μπορχα. Και κανα 33ρι ελευθερο μεγαλο ονομα. Αυτα. Α και τον σπυροπουλο που απο βδομαδα σε βδομαδα, μηνα σε μηνα ετοιμαζει φαξ (θα το στειλει μαζι με τον ντουντου). Και δεν καταλαβαινο γιατι το καλυτερο αριστερο μπακ της ελλαδος να μην αξιζει 1,5 εκατομυριο ευρω???? Και να τα δινουν στον μπουλουτ και τον ντομι. ΕΛΕΟΣ

Άσε τις φυλλάδες να γράφουν ότι θέλουν,τη δουλειά του κοιτάζουν,την κονόμα δηλαδή.Ελπίζω οτι πλέον δεν υπάρχει γαύρος που να τις πιστεύει και να τους δίνει το ευρώ του.Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι υπομονή μέχρι το Σεπτέμβριο μπας και θυμηθεί ο Κόκκαλης τον παλιό του εαυτό.

Δημοσ.
υπαρχει αμφιβολια στο πεναλτι στον παπαδοπουλο??

το πεναλντι με τον Παπαδόπουλο στο ναό το θυμάσαι;Και στην τελική 2 πέναλντι στη Λάρισα δεν δώθηκαν την Κυριακή αν έδινε το πέναλντι στον ξανθό της Λάρισας 2 -0 το ματσάκι και λαγοί σπίτια τους

οπότε τζίνο διώχνουμε τοκ Κόκκαλη και ησυχάζουμε.ρε σοβαρευτείτε αφού δεν έχι λεφτά για την ομάδα δε γουστάρει να δώσει γουστο του καπέλο του.Ξέρετε εσείς κάποιον πρόθυμο να πάρει την ομάδα να τον προτείνετε;

Δημοσ.

οπότε τζίνο διώχνουμε τοκ Κόκκαλη και ησυχάζουμε.ρε σοβαρευτείτε αφού δεν έχι λεφτά για την ομάδα δε γουστάρει να δώσει γουστο του καπέλο του.Ξέρετε εσείς κάποιον πρόθυμο να πάρει την ομάδα να τον προτείνετε;

αν απλα δε γουσταρει να δωσει , ας βγει να το πει στον κοσμο,ας πει πχ. μαγκες δε γουσταρω να βαλω φραγκα στην ομαδα.... και ας υποστει μετα τις συνεπειες..............

αν δεν εχει να βγει και παλι να το πει..... ας πει πχ. αν θελετε μεταγραφες βοηθηστε κιεσεις...

τελος,νασαι σιγουρος οτι αν τωρα που μιλαμε βαλει πωλητηριο στον ολυμπιακο το πρωι κιολας θα χουν κανει ουρα οι αγοραστες..... μη μου πεις αν ξερω εγω καποιον.οι αγγελοπουλοι θαρχονταν τρεχοντας(και αυτοι του μπασκετ και η γιαννα). και υπαρχουν και πολλοι αλλοι που δεν τους ξερουμε οπως δεν ξεραμε και τον φρυδια πριν αναλαβει την ομαδα.

το θεμα ειναι αν μπορει και θελει ας μεινει, αν δεν μπορει ή δε θελει τον ευχαριστουμε και αντε γεια...

Δημοσ.

Αλλο την προηγουμενη κυριακη, αλλο πριν 20 μερες και αλλο προπερσι!! Εγω μιλαο για το πεναλτι το σημερινο, που εμενα μου φανηκε ξεκαθαρη ανατροπη. Αρα σωστα το εδωσε. Το αλλο στον ξανθουκο της λαρισας ειναι τραβηγμενο να το δωσει. Οχι οτι δεν θα μπορουσε. Αλλα και αυτος με το που σηκωνεται ειναι σαν την χεσμενη κοτα και ελεγε οτι δεν θελω τιποτα, μονο που δεν ζητησε να του σφυριξουν επιθετικο φαουλ! Οποτε τι να σφυριξει ο βασαρας?

ε ναι ρε ομνι αν αυτοσκοπος του δεν ειναι να φτιαξει μεγαλη ομαδα, να επενδυσει με ρισκο στον ολυμπιακο, ε τοτε να φυγει. Αν θελει να ασχολειται με τις υπολοιπες επιχειρησεις του και να εχει τον ολυμπιακο σε 2ρη μοιρα, να φυγει. Εχω βαρεθει να διαβαζο, οταν ο κοκαλης γυρισει απο το ταδε επαγγελματικο ταξιδι στην ταδε χωρα θα ασχοληθει με τα μεταγραφικα και οταν γυρισει απο τις διακοπες στο ταδε νησι θα ασχοληθει με την ομαδα......κτλπ. Ολο με κατι αλλο ασχολειται και εμεις ακομα περιμενουμε να στειλουν το φαξ στον ντουνου!

Οταν καθε σεζον κονομαει καμια 20ρια εκατομρια μονο απο το τσου λου, και τα μονα λεφτα που εδωσε περσι ηταν 1 εκατομυριο για τον μπορχα (jeesus), ε τοτε να φυγει ρε συ ομνι.

Να βγει ξεκαθαρα και να πει οπος ο ντεμης, τοσα βγαζουμε, τοσα ξοδευουμε, τοσα θα δοσουμε για μεταγραφες. 3,4,5 10, 20 εκατομυρια, θα παρουμε οτι καλυτερο μπορουμε με αυτο το ποσο. Αν βαζει απο την τσεπη του να μας το πει να τον ευχαριστησουμε, αλλα νομιζω πλεον οτι ο ολυμπιακος με την διαχειρηση που γινεται δεν ειναι και στο μειον. Φυσικα και πριν 10 χρονια εβαλε το χερι στην τσεπη και μας εσωσε, αλλα πλεον μας κραταει πισω, δεν υπαρχει προοδος (εκτος αν ειναι προοδος να περνεις το πρωταθλημα απο αυτην την αεκ και τον παο)

Δημοσ.
το θεμα ειναι αν μπορει και θελει ας μεινει, αν δεν μπορει ή δε θελει τον ευχαριστουμε και αντε γεια...

Ωραια ατακα, συμφωνω και εγω, ετσι νιωθω.

Δημοσ.

βασικά τωρα ειδα τις τιμες των εισιτηριων για τη 'χ'ιεστα την αλλη κυριακη. νταξει ο φρυδιας και η παρεα του το βγαλανε παλι το χαρτζηλικι..αντι να μας πληρωσουν για να παμε μαυτα που ειδαμε (και) φετος,τι απαιτει η καλη μας διοικηση??? 5? εκαστος και πρεπει να αγορασουν εισιτηρια και οσοι εχουν διαρκειας γιατι εχουν πληρωσει λιγα , να πληρωσουν κατι ακομα.ταβγαλε τα λεφτα της τιμωριας με απλες διαδικασιες.. τελικα ο ^^ μας εχει καταντησει να χουμε : απτα πιο ακριβα εισιτηρια της ευρωπης, απτα πιο ακριβα διαρκειας της ευρωπης, απτις πιο ακριβες μπουτικ της ευρωπης και.... απτις χειροτερες ομαδες της ευρωπης... αντε ολοι 'χ'ιεστα να τους χειροκροτησουμε....

Δημοσ.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΣ Γιάννενα που πληρώνουν το εισητήριο 40 ευρώ τι να πούνε;

Δημοσ.

πόσο συχνά γίνεται αυτό?σεναν αγωνα εγινε νομιζω με λαρισα κυπελο,μπορει να κανω και λαθος. στο καραισκακη πληρωνες 15 - 20? το φτηνοτερο,αν και φετος οταν αρχισε να κοβει ο κοσμος μετα... την επιτυχια στο τσου λου τη μυριστηκαν και τοριξαν στα 12.

ps. 12 εχει και το φτηνοτερο της βαλενθια. και η συγκριση των...προϊοντων νομιζω περιττευει...

Δημοσ.
βασικά τωρα ειδα τις τιμες των εισιτηριων για τη 'χ'ιεστα την αλλη κυριακη. νταξει ο φρυδιας και η παρεα του το βγαλανε παλι το χαρτζηλικι..αντι να μας πληρωσουν για να παμε μαυτα που ειδαμε (και) φετος,τι απαιτει η καλη μας διοικηση??? 5? εκαστος και πρεπει να αγορασουν εισιτηρια και οσοι εχουν διαρκειας γιατι εχουν πληρωσει λιγα , να πληρωσουν κατι ακομα.ταβγαλε τα λεφτα της τιμωριας με απλες διαδικασιες.. τελικα ο ^^ μας εχει καταντησει να χουμε : απτα πιο ακριβα εισιτηρια της ευρωπης, απτα πιο ακριβα διαρκειας της ευρωπης, απτις πιο ακριβες μπουτικ της ευρωπης και.... απτις χειροτερες ομαδες της ευρωπης... αντε ολοι 'χ'ιεστα να τους χειροκροτησουμε....

Τα έσοδα από τα εισητήρια της φιέστας σε ιδρύματα θα πάνε.Στα υπόλοιπα είσαι σωστός.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...