Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

βασικα αν θελετε κατι καλυτερο απο την ομαδα σας, μηπως θα ηταν καλυτερα να απεχετε απο τη φιεστα, για να δειξετε οτι δεν εγκρινετε το πρωταθλημα που κατεκτησε η ομαδα παιζοντας σκατα ολη τη χρονια?

Δημοσ.

να απεχουμε??? μα γιατι να κανουμε κατι τετοιο? πως να γινει κατι τετοιο? αφου ο mr. Σαββας λεει οτι πρεπει να παμε ολοι για να δειξουμε καλη διαγωγη...

εγω παροτι και φετος ημουν σε καθε αγωνα εκει,στη φιεστα μονο αν με πληρωνανε θα το σκεφτομουν να παω...και πιστευω και συμφωνω με τα 1000 με n1gtwolf οτι ο κοσμος θαπρεπε να απεχει επειδηκτικα, 1ον γιατι οι παιχτες οσο και αν τους αγαπησαμε,παιζουν σαν ναναι δημοσιοι υπαλληλοι 1 βδομαδα πριν βγουν στη συνταξη, 2ον γιατι η διοικηση αντι να δειξει οτι θελει να αλλαξει την κατασταση,αποτι φαινεται γυρναει την ομαδα ακομα πιο πισω,με coach το λεμουρινιο...

Δημοσ.
αφου ο mr. Σαββας λεει οτι πρεπει να παμε ολοι για να δειξουμε καλη διαγωγη...

Ρε φιλε να σου πω κατι??? Σαββας, Γκοτζος, δεν ξερω γω ποιος στο 44...

Ολοι αυτοι την γλυτωνουν στην τελικη λεγοντας "Ελα ρε, αυτοι ειναι ανθρωπαρια του αφεντικου, πιο πανω ειναι το προβλημα".

ΔΕΚΤΟΝ και ΟΛΟΣΩΣΤΟ αλλα ωρες-ωρες σκεφτομαι οτι δεν εχουμε σκλαβια, με την θεληση τους εχουν γινει σφουγγοκωλαριοι και Ολυμπιακαρες,Παναθηναικαρες, ΑΕΚαρες και γιαυτο εγω θα ηθελα να τους δω να ψοφανε οι σιχαμενοι οι υπανθρωποι-δεν εχει καμια σχεση με ποδοσφαιρο, τους σιχαινομαι σαν ανθρωπους για την δουλικοτητα και τον ραγιαδισμο τους

Μα τωρα ο θειος Σαββας, που τον χωριζει η γυναικα του και την πιανει γκομενα ο Κοκκαλης και να καθεται να τον λεει Θεο???Λιγη τσιπα ρε, λιγο ανδρισμο γαμω το κερατο μου

Δημοσ.

Μα τωρα ο θειος Σαββας, που τον χωριζει η γυναικα του και την πιανει γκομενα ο Κοκκαλης και να καθεται να τον λεει Θεο???Λιγη τσιπα ρε, λιγο ανδρισμο γαμω το κερατο μου

με τα λεφτα ολα διορθωνονται και ολα ξεχνιουνται.............

Δημοσ.

αν σου κερατωσει καποιος την γυναικα που αγαπας, δεν νομιζω πως θα κατσεις να δουλευεις για αυτον κιολας, και να γινεις το τσιρακι του...

εγω δεν θα μπορουσα, γιατι σιγουρα θα τον σκοτωνα

Δημοσ.
Εχω βαρεθει να διαβαζο, οταν ο κοκαλης γυρισει απο το ταδε επαγγελματικο ταξιδι στην ταδε χωρα θα ασχοληθει με τα μεταγραφικα και οταν γυρισει απο τις διακοπες στο ταδε νησι θα ασχοληθει με την ομαδα......κτλπ. Ολο με κατι αλλο ασχολειται και εμεις ακομα περιμενουμε να στειλουν το φαξ στον ντουνου!

Οταν καθε σεζον κονομαει καμια 20ρια εκατομρια μονο απο το τσου λου, και τα μονα λεφτα που εδωσε περσι ηταν 1 εκατομυριο για τον μπορχα (jeesus), ε τοτε να φυγει ρε συ ομνι.

Ρε τζινο, ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο ελεγα με 1 κοκκινοβαμμενο φιλο μου για τον κοκκαλη.. Ολο εξωτερικο ειναι, σπιτι δεν εχει αυτος ο ανθρωπος??

Μολις γυρισει απο την αμερικη, και μολις γυρισει απο την μυκονο, μολις γυρισει απο επαγγελματικο ταξιδι θα προχωρησουν τα μεταγραφικα (ξερεις, τηλεφωνακι στον λουβαρη, πως πανε τα πραγματα, ολα ο.κ. προεδρε ο.κ. τα λεμε φιλια).

Οσο για τα λεφτα, ο κοκκαλης τα πρωτα χρονια εσταξε πολλα, αλλα τορα μια χαρα τα περνει πισω....

Δημοσ.

Αμ το αλλο?? Ο ντουντου λεει ειναι ο διακαης ποθος του κοκκαλη! η παλιοτερα το λεγανε για ενα βραζιλιανο επειθετικο που πηγε στην σπορτινγκ.

ρε γαμωτο, τι σκατα ξερει ο κοκαλλης για να διαλεξει παιχτες?? Θα επρεπε να υπαρχει ενα οργανωμενο δικτυο σκαουτερς, ενα δεδομενο μπατζετ και μια συγκεκριμενη κατευθηνση. Να λεει ο προπονητης βρειτε μου παιχτες με αυτα τα στοχεια, να λεει ο κοκαλλης μεχρι 3 εκατομυρια τον ενα συνολο 15 εκ. μπατζετ ξερω γω, και προπονητης και σκαουτερς μαζι να ψαχνουνε. Ο κοκαλλης το μονο που θα πρεπει να κανει ειναι η εγκριση στο οικονομικο εξοδο. ΑΛλα προπονητης ειναι ο λεμονης και σκαουτερ ο νινιαδης, οποτε.......

Αντι γι αυτο συνεχεια περιμενουμε να γυρισει απο τα ταξιδια του για να πιει καφε με τον λεμονη και τον λουβαρη, συνεχεια καθυστερουνε οι προτασεις και το μονο που σκεφτονται ειναι πως θα αρπαξουν κανα ελευθερο 35ρι ονομα για να μας κοροιδεψουν. 5 φορες εχουν συναντηθει το τελευταιο μηνα, καμια προοδος δεν εγινε. Παλι διακοπες ξαναφυγε, παλι στο περιμενε οι προτασεις. Διαρεουν ονοματα που γουσταρουνε και καλα, αλλα μολις τους ζητησουν σοβαρα λεφτα κανουν πισω διοτι δεν γουσταρουν τα παζαρια. Ο ολυμπιακος δεχεται μονο να του χαριζουν παιχτες, οχι να αγοραζει!

Τον σπυροπουλο τον καθυστερουν παλι απο βδομαδα σε βδομαδα μεχρι που θα ερθει καμια πορτσμουθ, μποχουμ....και θα τον παρει για κανα εκατομυριακι. Να μου το θυμαστε, θα τον χασουμε και αυτον.

Επισκέπτης
Δημοσ.
...

Τι έγινε τελικά με τα σενάρια περί κυπέλλου στον ΠΑΟ που θα πούλαγε ο Δώνης γιατί δε του αρέσει εδώ; Τι έχει συμβεί; Περιμένω να ακούσω αιτιολογίες γιατί εγώ πίστεψα στο φροντιστήριο σου και άκουγα σαν χαζός τόσο καιρό το Μπάρμπα σας (πωςτονλενε) για να ξεστραβωθώ.

Θέλω τα λεφτά μου πίσω!

Επίσης θέλω να ζητήσεις συγγνώμη και να ανακαλέσεις (αλλά με αυτό το πλευρό να κοιμάμαι, σιγά μη βάζει μυαλό ο άνθρωπος).

Τρίτον, μου άρεσε πολύ εκεί που έβαλες όπου Ολυμπιακός, Αμερικάνοι. Είσαι σε καλό δρόμο!

Τελευταίον: Σε είπα ποτέ γαύρο ρε σαχλαμάρα; Άντε που θα μου μιλήσεις και υποτιμητικά.

ΥΓ. Επειδή στα αντικειμενικά κρατικά κανάλια αυτού του υπέροχου κράτους που δεν ασχολείται μόνο με μια πόλη, δεν έχουν αναφέρει καθόλου ποια ήταν η ομάδα από την οποία έχασε ο ΠΑΟ, παρά μόνο είχα τίτλους "έχασε το κύπελλο ο ΠΑΟ" και κάτι αντίστοιχα σχόλια (ακόμα και τον Δώνη για τον ΠΑΟ ρωτάγαν), να σας ενημερώσω: ήταν η ΑΕΛ.

Δημοσ.
Τι έγινε τελικά με τα σενάρια περί κυπέλλου στον ΠΑΟ που θα πούλαγε ο Δώνης γιατί δε του αρέσει εδώ;

αυτός που έβαλε το γκολ στην κρατική ομάδα στη σούπερ λίγκα γιατί ήταν εκτός αποστολής;

2 δεν παίζει μπάλα ο Δώνης παίζουν οι παίχτες

Άντε που θα μου μιλήσεις και υποτιμητικά.

Μα αφού είσαι κατώτερος παιχτικά ιστορικά κτλ. Θα σε σέβομαi κιόλας;Εντάξει απέτρεψες την κρατική ομάδα από το να σηκώσει το κύπελλο και να μας πλησιάσει στα 3 αλλά είπαμε.

Επισκέπτης
Δημοσ.

η συνέχεια στο τόπικ της Λάρισας γιατί κάποιοι ενοχλούνται (και δεν τους αδικώ, ούτε εγώ θα ήθελα να ήσουν οπαδός της ομάδας μου)

Δημοσ.
η συνέχεια στο τόπικ της Λάρισας γιατί κάποιοι ενοχλούνται (και δεν τους αδικώ, ούτε εγώ θα ήθελα να ήσουν οπαδός της ομάδας μου)

αντε ωραία πείτε τα εκεί να ξεσπαθώσετε.Σαμπως με νοιάζει που θα τα πείτε.Κάθομαι τώρα και μιλαώ με κάποιον που θα πέσει κατηγορία και πήρε πρωτάθλημα επειδή βγήκε με τα τρακτέρ στους δρόμους.Τέλος από μένα η αντιπαράθεση γιατί αξια σου δίνω που ασχολούμαι με την πόλη σου και την ομάδα σου (όχι με σένα προσωπικά)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...