revil Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 καλα ρε μα....ες εχετε παρει ευρωπαικο ειστε η μοναδικοι ομαδα που εχει 4 και καθεστε και ασχολειστε με τον ομνι και τις πιπες του? Δεν ειμαστε καλα
omnislash Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 4 Στο 1 ζήτησε συγγνώμη η φίμπα από τη μπάρτσα (δε νομίζω να έχει ξανασυμβεί στα χρονικά) στο άλλο πήρε και ένας άλλος μια κούπα με πολύ δυσκολότερες ομάδες και σε αυτό καντε και ένα τάμα στην κόρη της μπακογίαννη που πήρε τη διοργάνωση με κρατικά έξοδα (για την κρατική ομάδα) και στην τελική και στι4 φο΄ρες που έχουμε βρεθεί αντίπαλοι στην Ευρώπη και τις 4 έφυγες και καλμμένος και δαρμένος (Τελ_Αβιβ ειδικά) με τον ομνι και τις πιπες του? Ρεβιλ για πάρτο αλλιώς λέω γω.παραγνωριστήκαμε εδώ μέσα:evil:
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Ας μην πάρω άλλη αξία από έναν τύπο που θεωρούν όλοι (άντε να μην το γράψω) και δεν το έχει καταλάβει κιόλας (αλλιώς θα είχε φύγει με τη λίγη αξιοπρέπεια που του έχει απομείνει. Πώς το πήραμε το πρωτάθλημα; Πώς έχετε πάρει εσείς; Είπε ο χοντροκέφαλος γαϊδαρος τον πετεινό κεφάλα. Απίστευτος. Καμία ελπίδα σωτηρίας. Αυτός ο άνθρωπος είναι χαμένος.
Mika Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 στο άλλο πήρε και ένας άλλος μια κούπα με πολύ δυσκολότερες ομάδες Ρε γκασμα αυτο που γραφεις εγινε στην Σουπρολιγκ το 2001 οπου ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ δεν πηρε την κουπα... στο Παρισι μαλλον επρεπε να ζητησουν συγνωμη για το φαουλ που δεν δωθηκε στον Γιαννακη...
KaizerSoze Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Στο 1 ζήτησε συγγνώμη η φίμπα από τη μπάρτσα (δε νομίζω να έχει ξανασυμβεί στα χρονικά) Α. Η ταπα του Βρανκοβιτς ειναι παρανομη Β. Το χρονομετρο κολλαει και η Μπαρτσελονα προλαβαινει να κανει 2η επιθεση Γ. Πριν το κοψιμο υπηρχε ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ φαουλ στον Γιαννακη Ποιος αδικηθηκε?Ε? Ασε που οπως ειπε ο Μαλκοβιτς τοτε "Αμα ειναι ετσι, γιατι δεν πηραν το πριμ κατακτησης του τροπαιου"??? Η Φιμπα ζητησε συγγνωμη για το λαθος αλλα ΟΥΤΕ αλλαξε τον νικητη ΟΥΤΕ διεταξε επαναληψη, αρα το θεωρησε ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ λαθη των διαιτητων στο άλλο πήρε και ένας άλλος μια κούπα με πολύ δυσκολότερες ομάδες Ειδες που λες μαλακιες?Την χρονια που γιναν 2, την Σουπρολιγκα την πηρε η Μακαμπι οχι εμεις.Οταν το πηραμε εμεις απλα δεν παιζανε οι Ισπανικες, ολες οι αλλες παιζανε μια χαρα.Στην ιδια διοργανωση επαιζες και συ, εσυ γιατι δεν το πηρες αφου ηταν και πιο ευκολο και σε αυτό καντε και ένα τάμα στην κόρη της μπακογίαννη που πήρε τη διοργάνωση με κρατικά έξοδα (για την κρατική ομάδα) 1. Υπαρχει καποιος κανονας που απαγορευει το Φ4 να γινεται στην πολη μιας εκ των ομαδων που συμμετεχουν? 2. Η ΤΣΣΚΑ γιατι δεν τον πηρε στην Μοσχα αφου μονο και μονο η πολη δινει τιτλο? και στην τελική και στι4 φο΄ρες που έχουμε βρεθεί αντίπαλοι στην Ευρώπη και τις 4 έφυγες και καλμμένος και δαρμένος (Τελ_Αβιβ ειδικά) 2 ηλιθιε, 2 Και ηταν το κοντινο 94 και το κοντινο 95.Απο τους 24 μπασκετμπολιστες που επαιζαν μονο ο ΑΛβερτης και ο Οικονομου παιζουν ακομα.Επισης πεθανε ο Αχιλλεας και δεν υπαρχει πια Ρωσια.Α και δεν υπαρχουν δεινοσαυροι Για καποιον που δεν ασοχλειται με το μπασκετακι σε παρα-ετσουξε το σημερινο ετσι?Δεν σε χαλουλου καθολουλου μαλιστα διοτι προβλεπεται για την ΕΣΣΟ σου
omnislash Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Ρε συ μανουέλ τι το συνεχίζεις δν κατάλβα;Δε γουστάρω να μιλάω για μπάλα με έναν που βολοδέρνει μεταξύ β και γ εθνικής βρε μπα σε καλό μου τι σου ζήτησα να τη λήξουμε εδώ την κουβέντα; Οταν το πηραμε εμεις απλα δεν παιζανε οι Ισπανικες, απλά οι ισπανικές Οχι τπτ το σοβαρό.Σιγά το μπάσκετ που είχαν τότε Η Φιμπα ζητησε συγγνωμη για το λαθος αλλα ΟΥΤΕ αλλαξε τον νικητη ΟΥΤΕ διεταξε επαναληψη, αρα το θεωρησε ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ λαθη των διαιτητων Το λάθος αυτό έκρινε μια κούπα όμως.Και ναι δεν μπορουσε να ξανγίνει ο τελικός.Αυτά μόνο στην Ελλαδα γίνανε που οι υπάλληλοι της ημικρατικής ομάδας έσβησαν τα φώτα στη μπαλα με κρατικά έξοδα Δν ήθελε να το πάρει καμιά πόλη και προσφέρθηκε η Μπακογιάννη και έδωσε τα έξοδα για τη διοργάνωση σε εταιρεία της κόρης της.Για να βοηθήσει ποιον λες εσάς ή εμάς;Σε ουδέτερο γήπεδο μια δεν έπιανες μπροστά στην ΤΣΣΚΑ 2 ηλιθιε, 2 Ξέχασες βρε τότε που σε απόκλεισα στο δρομο για τη Ρώμη;Και ΟΑΚΑ και ΣΕΦ Για καποιον που δεν ασοχλειται με το μπασκετακι σε παρα-ετσουξε το σημερινο ετσι? Η διαφορά μας είναι ότι εγώ παραδέχομαι την ανωτερότητα σου στο μπάσκετ και δν ασχολούμαι.Οπως εγώ στα πέτρινα χρόνια βρήκα στήριγμα στο μπασκετ έτσι και συ αυτό κα΄νεις τώρα.Ομως τότε μπα΄σκετ έδειχνε μέχρι και ο αντ1.Με Απόλλωνα Πάτρας γεμίζαμε το ΣΕΦ.τώρα εσύ γεμίζεις το ΟΑΚΑ με Απόλλων η σε παρακαλαει ο ασπιρίνας;
Mika Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 ρε ομνισλας κατσε στο λαγουμι σου που πεταγεσαι μερα που ο αιωνιος σου αντιπαλος σηκωνει 4ο ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ και λες οτι μαλακια σου κατεβει στο κεφαλι. Και να τα ξερες τουλαχιστον κατι θα τανε αλλα γραφεις και παπαριες. αντι να κουνησεις λιγο το κεφαλι σου να δεις γιατι σε βριζει ολο το φορουμ ανεξαρτητως ομαδας γραφεις ολο και πιο πολλες μπουρδες
revil Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Β. Το χρονομετρο κολλαει και η Μπαρτσελονα προλαβαινει να κανει 2η επιθεση Εντωμεταξυ αυτο ειναι πολυ αστειο γιατι ο παιχτης της μπαρτσα καταλαβαινει οτι εχει σταματησει το χρονομετρο και σταματαει και αυτος.και μολις ξαναρχιζει βαζει νεφτι και αρχιζει να τρεχει σα το φορεστ γκαμπ Και στο γιανακη σιγα το φαουλ ρε μια τρικλοποδια του εβαλε μονο
omnislash Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δεν εχω παιξει στην συζητηση αλλα δεν καταλαβα ρε μαγκα?Θα λες την μαλακια σου Εγώ απλα είπα στο τόπικ της ομάδας μου κάτι για το Δώνη.Αυτός πετάχτηκε να πει τα δικά του.Δεν πήγα στο τοπικ της Λαρισας αυτός παρακολουθεί το δικό μου mika ελπίζω να μην απαντας στα δικά μου ποστ γιατί σε έχω κάνει ignore. Δλδ τι θελετε να λεω για να μαι σωστός .Να πω ότι παίρνουμε πληρώνοντας τα πρωταθλήματα στην μπαλα και ότι ο Κοκκαλης είναι πράκτορας της KGB;
KaizerSoze Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Εγώ απλα είπα στο τόπικ της ομάδας μου κάτι για το Δώνη.Αυτός πετάχτηκε να πει τα δικά του.Δεν πήγα στο τοπικ της Λαρισας αυτός παρακολουθεί το δικό μου Παιδι μου εισαι γιωτας???Καταλαβες τι λεω???Δεν ξερω ΚΑΝ γιατι συζητατε απλα κρατησα αυτο που λες και τωρα 'Σου ειπα αυτο, μην συνεχιζεις', ποιος σε ορισε μοντερεητορ ρε μεγαλε να λες σε ποιον να γραφει και που να το γραφει?ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΔΕΛΦΙΣΤΙΚΑ, ποιος σου λεει οτι μπορεις να λες κατι στον αλλο-ακομα και αν το ξεκινησε αυτος-και νατου λες καπακια "Μην μου μιλας".Αν δεν θες να σου μιλαει βουλωσε το απο την αρχη εσυ.Απο την στιγμη που του απαντας καθεσαι και δεχεσαι αυτα που θα σου πει ΄'Η στην χειροτερη δεν συνεχιζεις.Αλλα δεν θα του πεις κιολας "μην μιλας"
Lucifer Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Γειά. Λοιπόν ομνι, κοίτα τι παίζει, είσαι εντός κανόνων, δν βωμολοχείς και ιστορίες, αλλά αν ξαναρχίσεις φλέημ και μετά το παίξεις παναγίτσα, την έκανες με 5η στην κατηφόρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.