revil Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 λολ μη τον βριζετε ρε θα τον λυπηθω στο τελος. εχει καταντησει πλεον και το παραμικρο λαθος που κανει να ειναι αφορμη για να του την πουν
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Ρε συ μανουέλ τι το συνεχίζεις δν κατάλβα;Δε γουστάρω να μιλάω για μπάλα με έναν που βολοδέρνει μεταξύ β και γ εθνικής βρε μπα σε καλό μου τι σου ζήτησα να τη λήξουμε εδώ την κουβέντα; Όποιος δε γουστάρει να συζητάει, το κλείνει και λίγο όταν διαπιστώνει εκ του αποτελέσματος ότι έλεγε βλακείες, δε συνεχίζει και μετά το ρίχνει στα "α, εγώ δεν είχα όρεξη να συζητήσω". Εγώ απλα είπα στο τόπικ της ομάδας μου κάτι για το Δώνη.Αυτός πετάχτηκε να πει τα δικά του.Δεν πήγα στο τοπικ της Λαρισας αυτός παρακολουθεί το δικό μου Δεν είναι δικό σου το τόπικ ρε, καταλαβαίνεις; Στα έχουμε πει 30 φορές! Στο τόπικ του Ολυμπιακού δε γράφουν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, ούτε στο τόπικ της Λάρισας γράφουν οι φίλαθλοι της Λάρισας. Γράφουν ΟΛΟΙ και ΠΑΝΤΟΥ. Αν εσύ είσαι κομπλεξικός και δε θέλεις να ασχολείσαι με άλλες ομάδες (λες και υπάρχει λόγος ύπαρξης μιας ομάδας όταν δεν υπάρχει ανταγωνισμός) με γειά σου με χαρά σου, αλλά δε θα τη λες και στους υπόλοιπους, ξηγηθήκαμε; Είσαι ο ΜΟΝΟΣ με αυτή τη νοοτροπία και δε θα την επιβάλεις σε όλους τους άλλους. Αν δε θέλεις να κουβεντιάζεις μαζί μου, ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΣ! Εγώ μπορώ να απαντάω όσο θέλω όταν γράφεις για την ομάδα μου (και ειδικά με ασέβεια). λολ μη τον βριζετε ρε θα τον λυπηθω στο τελος.εχει καταντησει πλεον και το παραμικρο λαθος που κανει να ειναι αφορμη για να του την πουν Παραμικρό λάθος που με έπρηξε μια βδομάδα ότι ο Δώνης θα δώσει το κύπελλο και τώρα που το πήραμε αρχίζει τα "ε, το πήραν οι παίχτες;". Άσε με τώρα.
theos-7- Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δεν είναι δικό σου το τόπικ ρε, καταλαβαίνεις; Στα έχουμε πει 30 φορές! Στο τόπικ του Ολυμπιακού δε γράφουν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, ούτε στο τόπικ της Λάρισας γράφουν οι φίλαθλοι της Λάρισας. Γράφουν ΟΛΟΙ και ΠΑΝΤΟΥ. Αν εσύ είσαι κομπλεξικός και δε θέλεις να ασχολείσαι με άλλες ομάδες (λες και υπάρχει λόγος ύπαρξης μιας ομάδας όταν δεν υπάρχει ανταγωνισμός) με γειά σου με χαρά σου, αλλά δε θα τη λες και στους υπόλοιπους, ξηγηθήκαμε; Είσαι ο ΜΟΝΟΣ με αυτή τη νοοτροπία και δε θα την επιβάλεις σε όλους τους άλλους. 05-05-07, 21:43 #5766 IOCTL Senior Member Ρε Ολυμπιακοί πηγαίντε στο δικό σας φόρουμ. manuel δε θελω να κανω το δικηγορο κανενος,χωρια του οτι με τον omni διαφωνω σε παρα πολλα,αλλα οταν καποιος ειχε πει το ιδιο δεν ειδα τετοια αντιδραση απο κανενα.. σα φυσιολογικη κουβεντα μετρησε...τωρα που τοπε ο omni πεφτει κρα.... (ελπιζω να καταλαβαινεις οτι δεν παει προσωπικα σε σενα αλλα επι της ευκαιρειας το εθιξα )
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δεν είναι η πρώτη φορά. Το λέει συνεχώς. Επίσης, αυτός που αντιδράει, είναι αυτός που θίγεται. Ας αντιδρούσες εσύ ή όποιος άλλος Ολυμπιακός ήθελε.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Από εχθές έσκασε το καινούριο παραμύθι που λέγεται Τουντζάι.Να δώ τον Σώκρατες να του σκάσει 2,5 μύρια το χρόνο για να έρθει και τι άλλο στον κόσμο!Απευθύνω μια ερώτηση προς όλους τους Όλυμπιακούς.Υπάρχει κανείς από εσάς ρε παλλικάρια που να πιστεύει πραγματικά αυτά που γράφονται κατά καιρούς για Ντόυντου,Κάρλος,Φίγκο (πέρυσι),Ρονάλντο,Βιέρι (πέρυσι), και εγώ δεν ξέρω ποιούς άλλους?
axidous Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Από εχθές έσκασε το καινούριο παραμύθι που λέγεται Τουντζάι.Να δώ τον Σώκρατες να του σκάσει 2,5 μύρια το χρόνο για να έρθει και τι άλλο στον κόσμο!Απευθύνω μια ερώτηση προς όλους τους Όλυμπιακούς.Υπάρχει κανείς από εσάς ρε παλλικάρια που να πιστεύει πραγματικά αυτά που γράφονται κατά καιρούς για Ντόυντου,Κάρλος,Φίγκο (πέρυσι),Ρονάλντο,Βιέρι (πέρυσι), και εγώ δεν ξέρω ποιούς άλλους? Κοιτα να δεις , φετος τελειωσαν τα τριετη διαρκειας!!! Λοιπον αν θελει λεφτακια να εχει θα παρει και προπονητη και παιχτες Αυτα που ακουμε απο εκπομπες και φυλλαδες ειναι για να πουλησουν Εγω δεν ενδιαφερομαι να φερει παιχτουρες αλλα θελω να βλεπω μπαλα , μπαλα φιλικα
Aρρωστος 7 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Κοιτα να δεις , φετος τελειωσαν τα τριετη διαρκειας!!! Λοιπον αν θελει λεφτακια να εχει θα παρει και προπονητη και παιχτες Αυτα που ακουμε απο εκπομπες και φυλλαδες ειναι για να πουλησουν Εγω δεν ενδιαφερομαι να φερει παιχτουρες αλλα θελω να βλεπω μπαλα , μπαλα φιλικα Δηλαδή ρε γμτ για να κονομήσει από τα διαρκείας θα κάνει κάτι καλό.Όταν παίζαμε Ριζούπολη(!!!)η ομάδα είχε μέσα Καρεμπέ,Ζιο,Τζόλε,Γιαννακό,Μπερμούδες,Αλεξανδρή,παιχτες δηλαδή που παίρνανε πολλά λεφτά. Και εγώ πάνω από όλα θέλω να βλέπω ωραία μπάλα,αλλά για να δείς καλή μπάλα θές και καλούς παίχτες.Και όπως αποδείχθηκε τα τελευταία 2 χρόνια οι καλοί παίκτες θέλουν και λέφτά και όχι να ψάχνει από τους ελεύθερους.
Freakster Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Από εχθές έσκασε το καινούριο παραμύθι που λέγεται Τουντζάι.Να δώ τον Σώκρατες να του σκάσει 2,5 μύρια το χρόνο για να έρθει και τι άλλο στον κόσμο!Απευθύνω μια ερώτηση προς όλους τους Όλυμπιακούς.Υπάρχει κανείς από εσάς ρε παλλικάρια που να πιστεύει πραγματικά αυτά που γράφονται κατά καιρούς για Ντόυντου,Κάρλος,Φίγκο (πέρυσι),Ρονάλντο,Βιέρι (πέρυσι), και εγώ δεν ξέρω ποιούς άλλους? Ξερεις τι γινεται, δεν τα πιστευουμε αλλα γουσταρουμε να τα ακουμε. Αν ερθει ενας και μου πει, "καλα αυριο θα σου φερω μια μερσεντες, ολη δικια σου" θα γουσταρεις, εστω και αν ξερεις οτι δεν ειναι αληθεια... Βεβαια απο ενα σημειο και μετα κατανταει μλκ. :? :evil:
tzinos Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 κατι βιερι, ζε ρομπερτο, ρομπερτο καρλος....κτλπ μπορει να τα πιστευο διοτι ειναι ελευθεροι και βγενουν συνταξη, οποτε τους σκαει λεφτα μονο για συμβολαιο. Ακομα και τον τουντζαι αν εισαι επιχειρηματιας ξερεις οτι συμφερει, διοτι ενα χρονο πριν θα τον αγοραζες 4-5 εκατομυρια και θα του δινες αλλα 2 το χρονο, ενω τωρα εχεις να καλυψεις μονο το συμβολαιο. Αν δεν μπορεις να χτυπησει και ελευθερους παιχτες, τοτε αστο καλυτερα, να ασχοληθουμε με κατι αλλο, δεν υπαρχει ελπιδα. Στην τελικη οι ελληνικες ομαδες χτυπανε 2 παιχτες στυλ τουνζαι, ριβαλντο, βικτορ, μπισκαν και ολοι οι υπολοιποι περνουν αρκετα χαμηλοτερους μισθους. Το περιεργο θα ηταν να κλεισει ο τουνζαι, να κλεισει μετα και ο ζε ρομπερτο και να ψαχνει και αλλους παιχτες με τετοιο κασε. Αν τυχον παρουμε ενα δυο παιχτες τετοιου επιπεδου και μισθου, δεν εχει αλλο μετα, μετα οι υπολοιποι θα ειναι αρπαχτες.
2arkoudi Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Ο Τουρκος που λενε οτι θα τον κανει μεταγραφη λεει τιποτα?
Aρρωστος 7 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Ο Τουρκος που λενε οτι θα τον κανει μεταγραφη λεει τιποτα? Πολύ καλός παίκτης,από τους κορυφαίους στην Τουρκία αυτή τη στιγμή.Νομίζω οτι είναι πολύ καλλή περίπτωση αλλά το βλέπω χλομό να έρθει.Είναι μόλις 25 χρονών,βασικός στην εθνική της χώρας του,και λογικό είναι από τη στιγμή που μένει ελεύθερος να ασχοληθούν αρκετές ομάδες μαζί του.Οπότε ίσως γίνει πλειστηριασμός και με βάση τον Κόκκαλη των τελευταίων ετών δεν νομίζω να έρθει.Σήμερα είδα στο ιντερνετ οτι και ο ίδιος δεν πολυενδιαφέρεται να συνεχίσει στην Ελλάδα.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 κατι βιερι, ζε ρομπερτο, ρομπερτο καρλος....κτλπ μπορει να τα πιστευο διοτι ειναι ελευθεροι και βγενουν συνταξη, οποτε τους σκαει λεφτα μονο για συμβολαιο. Ακομα και τον τουντζαι αν εισαι επιχειρηματιας ξερεις οτι συμφερει, διοτι ενα χρονο πριν θα τον αγοραζες 4-5 εκατομυρια και θα του δινες αλλα 2 το χρονο, ενω τωρα εχεις να καλυψεις μονο το συμβολαιο. Αν δεν μπορεις να χτυπησει και ελευθερους παιχτες, τοτε αστο καλυτερα, να ασχοληθουμε με κατι αλλο, δεν υπαρχει ελπιδα. Στην τελικη οι ελληνικες ομαδες χτυπανε 2 παιχτες στυλ τουνζαι, ριβαλντο, βικτορ, μπισκαν και ολοι οι υπολοιποι περνουν αρκετα χαμηλοτερους μισθους. Το περιεργο θα ηταν να κλεισει ο τουνζαι, να κλεισει μετα και ο ζε ρομπερτο και να ψαχνει και αλλους παιχτες με τετοιο κασε. Αν τυχον παρουμε ενα δυο παιχτες τετοιου επιπεδου και μισθου, δεν εχει αλλο μετα, μετα οι υπολοιποι θα ειναι αρπαχτες. Φίλε μου το μεγαλύτερο συμβόλαιο που έχει αυτή τη στιγμή ο Θρύλος είναι 1,9 του Ρίμπο.Το θεωρείς πιθανό να δώσει 3,5-4 στον Κάρλος?Για τον Τουντζάι όπως τα λές είναι αλλά φαντάσου τι μεταπωλητική αξία θα είχε ο Ντούντου που παίζει εθνική Βραζιλίας στα 23-24.Και όμως ποτέ δεν έγινε κάτι στα σοβαρά.Αν δεν δώσει λεφτά δεν πρέπει να περιμένουμε τίποτα,πάλι με Μπόρχες θα τη βγάλουμε.
revil Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 ναι καλα ονειρα κανουμε. Τον κοβω ρε μαγκες, θα παρει ενα μεγαλο ονομα ο τυπος για αεροδρομια διαρκειας και ιστοριες και απο κει και περα θα παρει αντιστοιχους μπορχα. Ρε πουστη μου ποσο μακρυα ειναι οι εποχες που ειχαμε καρεμπε,ζε ελιας,ζιο,ζετεμπεργ,στελιο,τζολε στα νιατα του? Μην απαντησετε δε θελω να ξερω
Aρρωστος 7 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 ναι καλα ονειρα κανουμε.Τον κοβω ρε μαγκες, θα παρει ενα μεγαλο ονομα ο τυπος για αεροδρομια διαρκειας και ιστοριες και απο κει και περα θα παρει αντιστοιχους μπορχα. Ρε πουστη μου ποσο μακρυα ειναι οι εποχες που ειχαμε καρεμπε,ζε ελιας,ζιο,ζετεμπεργ,στελιο,τζολε στα νιατα του? Μην απαντησετε δε θελω να ξερω "Η ομάδα θα στοιχίζει περισσότερο από το γήπεδο" Σωκράτης Κόκκαλης,το 2003 στην παρουσίαση της μακέτας του Νέου Καραισκάκη....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.