N1ghtW0lf Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 μην απαταστε παλικαρια... ειπαμε, ο κοκκαλης ειναι επιχειρηματιας και ξερει να πουλαει αυτο που θελει... ειτε φανατισμο για τον ολυμπιακο, ειτε για τα διαρκειας κανοντας καποιες σπουδαιες μεταγραφες, ειτε γηπεδο/προπονητικο κεντρο κτλ κτλ...
revil Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 "Η ομάδα θα στοιχίζει περισσότερο από το γήπεδο" Αυοτ με τον τελικο του τσουλου το θυμασαι? Απο δηλωσεις αλλο τπτ
Aρρωστος 7 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Αυοτ με τον τελικο του τσουλου το θυμασαι?Απο δηλωσεις αλλο τπτ Ξεχνιούνται αυτά?Απλά τοτε δεν είχε πει ορθά κοφτά πάμε τελικό τσουλου,είπε θέλω να θυμήσω στον Κύριο Σόλιντ οτι ο τελικός γίνεται στην Αθήνα.Βέβαια τα μμε που ψοφάνε για κάτι τέτοια αλλιώς το μετέφρασαν,όπως και τη γνωστή δήλωση σχετικά με τους παίκτες του παο και τις κότες.Για το γήπεδο και την ομάδα πάντως το χε πει ξεκάθαρα και σήμερα είμαστε στο σημείο η ομάδα να έχει τη μισή αξία του γηπέδου,ίσως και λίγο παρακάτω.
revil Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 αυτο που καταλαβαινω εγω παντως,ειναι οτι αν δωσεις φραγκα ερχονται ολοι. δλδ συγγνωμη ο καρεμπε πως ηρθε? Απλα ο κωκ την εχει δει πολυ περιεργα τα τελευταια χρονια. Ρε φετος χασαμε απο τους 3ους μεσα εξω το καταλαβατε? Και μας ελεγε ο Σαβουλης(Η ζωντανη ιστορια του ολυμπιακου λολ) να μη γιουχαρουμε τους παιχτες.Αααασε μας ρε.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 αυτο που καταλαβαινω εγω παντως,ειναι οτι αν δωσεις φραγκα ερχονται ολοι.δλδ συγγνωμη ο καρεμπε πως ηρθε? Απλα ο κωκ την εχει δει πολυ περιεργα τα τελευταια χρονια. Ρε φετος χασαμε απο τους 3ους μεσα εξω το καταλαβατε? Και μας ελεγε ο Σαβουλης(Η ζωντανη ιστορια του ολυμπιακου λολ) να μη γιουχαρουμε τους παιχτες.Αααασε μας ρε. Για να έρθει κάποιος παιχταράς στο Ελλάντα και στο υποβαθμισμένο μας πρωτάθλημα όχι μόνο πρέπει να του τα σκάσουνε χοντρά αλλά θα πρέπει να δώσουν και παραπάνω από όσα έπερνε μέχρι τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.Δεν έχουμε πρωτάθλημα τέτοιου επιπέδου που η συμμετοχή και μόνο σε αυτό να αποτελεί πρόκληση και κίνητρο για κάποιο παίκτη.Αυτό το κίνητρο πρέπει να δοθεί με τα λεφτά.Από εκεί και πέρα είναι θέμα επαγγελματισμού του κάθε παίχτη που θα έρθει αν θα προσφέρει η αν θα κωλοβαράει.
Gabriel Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 ναι καλα ονειρα κανουμε.Τον κοβω ρε μαγκες, θα παρει ενα μεγαλο ονομα ο τυπος για αεροδρομια διαρκειας και ιστοριες και απο κει και περα θα παρει αντιστοιχους μπορχα. Ρε πουστη μου ποσο μακρυα ειναι οι εποχες που ειχαμε καρεμπε,ζε ελιας,ζιο,ζετεμπεργ,στελιο,τζολε στα νιατα του? Μην απαντησετε δε θελω να ξερω +1 Συμφωνώ απόλυτα...
Aρρωστος 7 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Αλήθεια στο μπάσκετ τι βλέπετε να γίνει?Εγώ είμαι πολύ απαισιόδοξος.Ο βάζελος έχει ξεφύγει εδώ και χρόνια πολύ μπροστά από εμάς και μου φαίνεται πολύ δύσκολο και του χρόνου να καταφέρουμε να κάνουμε κάτι καλό,καλά για φέτος δεν το συζητώ είναι τελειωμένο το πρωτάθλημα από τώρα.Το θέμα δεν είναι μόνο να φέρουν οι Αγγελόπουλοι παικταράδες,χρειάζεται και προπονητής να δουλέψει σωστά και να τους κάνει ομάδα και όχι να είναι όπως το φετινό τουρλουμπούκι που ο καθένας κάνει οτι του καυλώσει.
revil Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 στο μπασκετακι το εχω ξαναπει δε ζηταμε τπτ φετος και πιθανοτατα δε θα ζηταμε τπτ και του χρονου. αλλα τουλαχιστον εχουμε σοβαρους ανθρωπους στη διοικηση που προσπαθουν να φερνουν καλους παιχτες.ασχετα αν αυτοι πιανουν η οχι. αφου λοιπον βλεπουμε οτι γινεται κατι,το μονο που εχουμε να κανουμε ειναι να περιμενουμε και να μη τα ζητησουμε ολα αμεσως. οι μεγαλες ομαδες αλλωστε δε χτιζονται απο τη μια στιγμη στην αλλη.
N1ghtW0lf Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 εγω παντως για το μπασκετ του ολυμπιακου εχω να σας πω ενα μεγαλο ευχαριστω παιδια γιατι το στοιχημα με τον κολλητο μου προβλεπω να το κερδιζω... τραπεζακι, μπουκαλακι ουισκακι, χαααλλλλαραααα!
Gabriel Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Τουλάχιστον στο μπασκετάκι βλέπεις ότι οι Αγγελόπουλοι προσπαθούν,ξοδεύουν,ενδιαφέρονται.Έχουν τη φλόγα για να κάνουν τον Ολυμπιακό πάλι δυνατό.Στο ποδόσφαιρο,άμα ο Σώκρατες πάει για διακοπές στη Ν.Υόρκη ή με το σκάφος σε κανένα νησί,δε κουνιέται φύλλο... Απλώς ο άνθρωπος είτε έχει βαρεθεί τόσο πολύ είτε τον ενδιαφέρει πόσες φανέλες του 35άρη Ρίμπο θα πουλήσει...
vlachaquito Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 στο μπασκετακι το εχω ξαναπει δε ζηταμε τπτ φετος και πιθανοτατα δε θα ζηταμε τπτ και του χρονου.. δεν ειναι ακριβως ετσι τα πραγματα.. Στο μπασκετ ειναι πολυ πιο ευκολο να φτιαξεις ομαδα, αφ΄ενος γιατι υπαρχουν λιγοτεροι παικτες και αφ΄ετερου γιατι οι ελληνες ειναι πολυ καλοι και βοηθανε παρα πολυ. Ετσι και αλλιως ο γαβρος εχει -κατα την γνωμη μου- την καλυτερη φροντ-λαιν στην ευρωπη και ετσι δεν ξεκιναει απο το 0.. Απλα θελει καποιες σωστες μεταγραφες και το κυριοτερο αλλον στον παγκο... Ο εβραιος μου φανηκε φετος το λιγοτερο δραματικος στο κοουτσαρισμα του και γενικα στις επιλογες του...
revil Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 φυσικα και εχουμε καλους παιχτες και φυσικα και ο γκερσον ηταν για γελια. αλλα απεναντι σου εχεις τους πρωταθλητες ευρωπης,που ειναι μαζι τοσα χρονια. Αγαλι αγαλι λοιπον..
Aρρωστος 7 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Ακριβώς επειδή έχεις να ανταγωνιστείς έναν αντίπαλο που είναι πολύ πιο μπροστά από εσένα χρειάζονται όλα.Και υπομονή από διοίκηση και οπαδούς και πολλά λεφτά για μεταγραφές και καλός προπονητής και τα πάντα. Όταν ο Κόκκαλης το 91 ανέλαβε την ομάδα ήταν και τυχερός γιατί έπεσε στην περίοδο όπου ήταν το τέλος εποχής του παντοκράτορα Άρη και το μπάσκετ περίμενε να ανατήλει η καινούρια δύναμη.Φυσικά ήταν μαγκιά και εξυπνάδα του Κόκκαλη που επέλεξε τον κορυφαίο εκείνη τη στιγμή προπονητή (Ιωαννίδη) και στην συνέχεια άκουσε την εισήγησή του να φέρει τον τεράστιο Πάσπαλιε.Τη συνέχεια την ξέρουμε όλοι. Σήμερα ο κύκλος του παο δεν έχει κλείσει και είναι πιο δύσκολο να πάρει τα πρωτεία από κάποιον που εξακολουθεί να έιναι πανίσχυρος.
angelus Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Κακα τα ψεμματα. Για να παρει φετος πρωταθλημα θα πρεπει να σπασει 2 εδρες. Υπαρχει κανενας που να πονταρει λεφτα σε αυτο το ενδεχομενο? Προσωπικα πιστευω οτι θα βγει τριτος, ο Γκερσον θα παει Ταου και ο Ολυμπιακος θα παρει η τον Ιβκοβιτς (για να κρατησει και τον Σφαιροπουλο), η τον Μπλατ. Και στις 2 πιθανοτητες θα παρει τον Ζηση και ισως τον Φωτση. Προσωπικα δεν καταλαβαινω την εκτιμηση που εχουν καποιοι για τον Μπλατ.
vlachaquito Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Κατα την γνωμη μου η καλυτερη επιλογη ειναι ο γιαννακης..θα σοβαρεψει τον σοφο, θα κανει αμυνα γρανιτη και θα μαζεψει τα ελληνακια, κανοντας μια δευτερη εθνικη ελλαδος..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.