KaizerSoze Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Η μεγαλη πλακα ειναι οτι συμπεριφερεστε οπως ο τυπος που κερδιζει στο Στοιχημα.Θεωρειται οτι θα το κανετε καθε φορα.Το στοιχημα "Ριβαλντο" σας εκατσε.Ειχε τραυματισμους, ηταν κορεσμενος, ηταν μεγαλος.Αλλα βγηκε. Και τι να λεει?Εγγυαται κανεις οτι πχ ο Καρλος θα βγει?Ισα ισα το πιθανο ειναι να μην βγει Μου θυμιζει τον Γκοτζο "Εμπρος για νεους Βαζεχα και Χενρικσεν", βρε γιωτα για καθε Βαζεχα εφερες 10 Σιπνιεφσκι και για καθε Χενρικσεν 10 Αντονσον
slim_shady Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Κριμα...πραγματικα κριμα..Τετοια αντιμετωπιση δεν την αξιζει ο καλυτερος παικτης που περασε ποτε απο την Ελλαδα...Εχασα πασα ιδεα για τον κυριο Κοκκαλη κ ολους τους υπολοιπους (κατι που επρεπε να ειχε γινει απο καιρο)
Freakster Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 E οχι και ετσι ρε παιδια. Δε τον θες, πες το, τι μλκς κανουν οι διοικουντες την παε; Και εγω θελω να φυγει, αλλα οχι και ετσι, ρεζιλι εγινε η ομαδα εξω.
KaizerSoze Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Για σας αυτο ειναι το χειροτερο.Οτι φευγει πικραμενος και προσβεβλημενος.Και οπως καποτε εβγαινε το ΦΩΣ και ελεγε "Ο Χ παικτης μιλησε με τον Ριμπο" και πως ολοι οι Βραζιλιανοι θελουν να παιξουν διπλα στον Ριμπο, τωρα ο Ριμπο θα μιλαει "με τα καλυτερα λογια" για τον Κοκκαλη
Gabriel Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Και εγώ είμαι υπέρ της ανανέωσης αλλά ο πρόεδρος το ξεφτύλισε
Gabriel Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Για σας αυτο ειναι το χειροτερο.Οτι φευγει πικραμενος και προσβεβλημενος.Και οπως καποτε εβγαινε το ΦΩΣ και ελεγε "Ο Χ παικτης μιλησε με τον Ριμπο" και πως ολοι οι Βραζιλιανοι θελουν να παιξουν διπλα στον Ριμπο, τωρα ο Ριμπο θα μιλαει "με τα καλυτερα λογια" για τον Κοκκαλη Πολύ σωστό... Τώρα ούτε στα 35 πιά δε θα έρχονται οι βραζιλιάνοι...
Freakster Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Πολύ σωστό...Τώρα ούτε στα 35 πιά δε θα έρχονται οι βραζιλιάνοι... Eλα ας μη στενοχωριομαστε, υπαρχουν και αλλες αγορες, τωρα θα παιρνουμε 35αρηδες Νορβηγους :???: :???: :???: :???:
Panahs Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Αν και βάζελος, μπορώ να πω ότι στενοχωρήθηκα με τον Ριβάλντο. Σοκ, να βλέπεις έναν από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές του πλανήτη να κλαίνε. Το χειρότερο βέβαια είναι όταν δηλώνουν "Δεν έχω συναντήσει ξανά τέτοιο πράγμα στην καριέρα μου." Τελικά ο Κόκκαλης αποδεικνύει ότι είναι ο χειρότερος! Αυτό το ελληνικό κλωτσόσφαιρο δεν έχει πάτο... Στο τέλος βλέπω να ενώνονται όλοι οι οπαδοί, ακόμα και οι αιώνιοι, για να διώξουν τους... βαρόνους!
revil Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 πω ρε μαγκες αυτη τη στιγμη τα εχω δει ολα. κυριε κωκκαλη σε εχω σιχαθει. δεν εχω να πω τπτ αλλο γιατι μονο βρισιες μου ερχονται. νασαι καλα ρε ριμπο,σε ευχαριστουμε για ολα.
Freakster Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Και επειδη στην αναμπουμπουλα, ο λυκος χαιρεται (δε το λεω με κακια και εμεις το ιδιο θα καναμε), http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=33638 Αν συμβει και αυτο, αντε γεια..
Freakster Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Παρακαλειται ο χρηστης revil να επανελθει στην εννομη ταξη! Φιλαθλος του Ολυμπιακου ειμαι.
blueviper Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Ορίστε κι η αποθέωση της ξεφτίλας, της αισχύνης και του παραλογισμού: "Σε σχέση με τα όσα ο ποδοσφαιριστής Ριβάλντο δήλωσε σε σημερινή συνέντευξη Τύπου, η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ επιθυμεί να γνωστοποιήσει τα εξής: Κατά τη χθεσινή συνάντηση του Ριβάλντο με τον Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ κ. Γιώργο Λούβαρη, η οποία πραγματοποιήθηκε παρά την αρχική πρόθεση της Διοίκησης να συζητήσει τα θέματα των ανανεώσεων μετά την απονομή του Πρωταθλήματος, προτάθηκε στον ποδοσφαιριστή η ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ για έναν χρόνο, με τους ίδιους όρους που ίσχυαν και στο συμβόλαιό του κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Ο ποδοσφαιριστής δεν απεδέχθη την συγκεκριμένη πρόταση και ως εκ τούτου η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τον ευχαριστεί για την μέχρι σήμερα προσφορά του στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, και του εύχεται καλή σταδιοδρομία." Τι μας λένε λοιπόν τα ανδρείκελα; Πως στον παίχτη προτάθηκε ο ίδιος μισθός (άλλο αν τα φερέφωνα και τα παπαγαλάκια τους μιλούσαν για 25% μείωση), αλλά προφανώς θέλησε αύξηση στα 34 του προκειμένου να παραμείνει. Μας περνάνε για διανοητικά ανάπηρους...είναι άχρηστοι ακόμα και να συντάξουν ένα κείμενο που να έχει την ελάχιστη σχέση με τη λογική. Άι σιχτίρ υπάνθρωποι!
Freakster Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δε φτανει που τον προσεβαλλαν μια φορα, τωρα τον εβγαλαν και ψευτη; Για 50% μειωση δε μιλησε ο Ριμπο; Τι λολ καταστασεις βλεπουν τα ματακια μας;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.