Panahs Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 ... θέλησε αύξηση στα 34 του προκειμένου να παραμείνει. Μας περνάνε για διανοητικά ανάπηρους...είναι άχρηστοι ακόμα και να συντάξουν ένα κείμενο που να έχει την ελάχιστη σχέση με τη λογική. Άι σιχτίρ υπάνθρωποι! Και φυσικά για αυτό έκλαιγε κιόλας! Επειδή δεν του έδωσαν την αύξηση!
revil Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 ναι ρε παπαρες στη διοικηση,ειχε αναγκη ο ριβαλντο για λεφτα παραπανω. ΟΥΣΤ ρε που θα με κανετε εσεις να σιχαθω τη μπαλα
Steven Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 γίνεται μποικοτάζ από τον Lucifer υπερ του Κόκκαλη!! Αφήστε με να βρίσω ρε!!! Αφου τα έχω πάρει τώρα. Αφήστε με να του βρίσω ότι έχει και δεν έχει, ε και μετά ρίξτε μου ενα ban..1, 3, 7 μέρες ποσο κοστίζει ο Κόκκαλης???!! Edit: Ρε συ revil ήσουν γήπεδο σήμερα? Μπορείς να μου πεις τι του λέγατε του κατάσκοπου έτσι για να βγάλω το άχτι μου (να μάθω και κανα σύνθημα)...άντε έστω και με pm...
KaizerSoze Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Φανταζομαι Αλεφα στο Σουπερ Σαββατο σε 2 βδομαδες "Ελα μωρε ποιος Ριβαλντος τωραααα...Το σαπακι ο παπους, κουτσο αλογο δεν μπορει να παιξει στο 4-3-4-1 που παιζεται στο συγχρονο ποδοσφαιρο"
Steven Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Ποιός είναι ο Παντελής Διαμαντόπουλος και πως γίνεται να γράφει τέτοιες ηλιθιότητες?? *Ο Βραζιλιάνος θέλει να... λάμψει δια της απουσίας του και δεν θα πάει στην φιέστα. Λάθος του... Ο κόσμος δεν φταίει σε κάτι. *Η χρονιά, όπως κύλησε για τους "ερυθρόλευκους" έτσι και τελειώνει. Μέσα στην μουρμούρα. Αλλά οι φίλαθλοι θα πρέπει να πανηγυρίσουν τον τίτλο και να μην ασχοληθούν με κάτι άλλο. http://www.sport24.gr/html/ent/630/ent.177630.asp
revil Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Steven λεγανε τα παρακατω αντε μαμησου κωκκαλη εσυ εσυ που βαζεις μουσικη(εβαζε μουσικη οταν λεγανε το παραπανω)να πας να πεις του κωκκαλη να πα να μαμηθει και θρυλε θυμησου μια ζωη μαζι σου,δεν ειμαστε πελατες,ειμαστε οπαδοι σου καλα καιζερ δε λες τπτ περιμενε να δεις τι εχει να γινει
Steven Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 hahahaha εσυ εσυ που βαζεις μουσικη(εβαζε μουσικη οταν λεγανε το παραπανω)να πας να πεις του κωκκαλη να πα να μαμηθει Αυτό έγραψε!! Αυτή η ικανότητα στην Ελλάδα να βγάζουν απίστευτα συνθήματα στο λεπτό πάντα με εξέπλητε και θα συνεχίσει για πάντα! Ωραίοι! και λίγα του λέγατε!
revil Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 περιμενε να δεις στη φιεστα. αν δε σκασει τουλαχιστον κανας κακα θα γινει της ποπης το καγκελο
Steven Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Αυτό έγραψα και στο μήνυμα μου που εξαφανίστηκε δια μαγείας πριν... (πέρα από το στοιχειώδες στόλισμα του κόκκαλη) Άμα ήμουν στην Αθήνα θα πήγαινα μόνο και μόνο για να τον βρίσω.. Στην συγκεκριμένη περίπτωση η αποχή είναι ότι χειρότερο... Να τον βρίζει εν χορώ 35.000 χιλιάδες κόσμος να το νιώσει το κοκκαλάκι του.. Ειδικά άμα κατέβει κάτω να ακουμπήσει κύπελλο πρέπει να ακουστειτε μέχρι την Ομόνοια!! Όποιον και να φέρει δεν με ενδιαφέρει, αυτό που έκανε δεν ξεπλένεται και τη ManU να αγοράσει!!
revil Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 ειμαι πολυ περιεργος παντως να δω τη φατσα του οταν 35000 κοσμος τον στολιζει. επισης ειμαι πολυ περιεργος να δω τι θα πουν τωρα τα παπαγαλακια του.σα να τους ακουω ειναι. "Ο κυριος ριβαλντο δε τιμησε ουτε την ομαδα του ουτε τον μεγαλο προεδρο κυριο κροκους και αποφασισε να αφησει στα κρυα του λουτρου την ομαδα του μια μερα πριν τη φιεστα"
N1ghtW0lf Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 μου προκαλει εντυπωση παντως παιδια που περσι τετοια εποχη λεγαμε για τον κοκκαλη και τον αποκαλουσατε θεο και μεγαλο προεδρο, ενω τωρα τον βριζετε και εσεις οι ιδιοι (επιτελους δηλαδη, επρεπε καιρο τωρα να ανοιξετε τα ματια)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.