dim2004 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Ακομα Κοιμασαι Ρε Κατελη? Τα Πρωτοσελιδα Τα Ειδες Ρε Παρασκευα? Ξυπνα Ρε Μ@λ@κ@@@@@@@@! Θα Μας Κανεις Ολους Καρδιακους Ρε Ταβερνιαρη @#$@#%$@$^%@#$^$#@.... ΓιδιΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Τετοιον Παιχτη Και Τον Διωχνεις? Ποιος Ειναι Ρε? Ο Λουτσιανο? Ρομπες Μας Εκανες Διεθνως Αχρηστε! Παλι! Φροντισε Να Αλλακσεις Μυαλα Γιατι Εμεις Κατεληδες Δεν Θελουμε Στο Θρυλο! Να Πας Στους Βαζελους (που Θελουν Και Ριμπο Τα Μουτρα Τους.και Αυτοι Και Τα Χανουμια Τα Γυφτακια Που Δεν Εχουν Στον Ηλιο Μοιρα) Κατεληηηηηηηηηηη Ξυπνα Μας Εφυγε Ο Ριμπο Ρεεεεεεεεεεεεεεεε Σε Εκανε Βουκινο Ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε Και Το Αλλο Το Γιδι Ο Λου Που Εχεις Μαζι Σου Να Σε Γλειφει!
adi32 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Sport: «Ο Ριβάλντο ανακοίνωσε ότι φεύγει από τον Ολυμπιακό. Επίσης είπε ότι η ελληνική ομάδα του χρωστάει 390.000 ευρώ αν και όπως τόνισε δεν τον ενδιαφέρουν τα λεφτά και ότι θα παραδώσει αυτά τα χρήματα σε ιδρύματα στη Βραζιλία και την Ισπανία». El Mundo Deportivo: «Ο Ριβάλντο έφυγε από τον Ολυμπιακό και έκανε κριτική στον πρόεδρο της ομάδας Σωκράτη Κόκκαλη. Συμπλήρωσε ότι τα χρήματα που του χρωστούν θα τα διαθέσει σε φιλανθρωπικά ιδρύματα σε Βραζιλία και Ισπανία». Α Bola: Ο Ριβάλντο, πρωταθλητής κόσμου με την Εθνική Βραζιλίας αποχώρησε με τον Ολυμπιακό λέγοντας ότι ο πρόεδρος της ομάδας Σωκράτης Κόκκαλης αθέτησε τη συμφωνία τους». Lʼequipe: «Ποτέ μου δεν έχω ξαναδεί τέτοια συμπεριφορά στην καριέρα μου είπε ο Ριβάλντο και αποχώρησε από τον Ολυμπιακό. Ο Βραζιλιάνος άσκησε κριτική στον πρόεδρο της ομάδας Σωκράτη Κόκκαλη». πειτε του να παει νυστικος σημερα και να εχει υπογλυκαιμία αν παει δηλαδη ο Πλημμύρας δε θα προλαβαινει
Aρρωστος 7 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Επειδή το ακούω από πολλούς και συνέχεια οτι τώρα δεν θα έρχονται πλέον στην Ελλάδα παίκτες της κλάσης του Ριβάλντο θέλω να ρωτήσω τα εξής. 1.Πόσοι τέτοιας κλάσης παίκτες στα 3 χρόνια που ήταν εδώ ο Ριβάλντο παραδειγματίστηκαν από το Ρίμπο και ήρθαν να παίξουν στην Ελλάδα αλλά τώρα θα σταματήσουν να έχονται? 2.Πόσες πιθανότητες υπάρχουν αντικειμενικά να έρχονται στην Ελλάδα παίκτες που έχουν κατακτήσει τη χρυσή μπάλα? 3.Πόσοι αυτού του επιπέδου παίκτες έχουν έρθει κατά καιρούς στην Ελλάδα και τώρα επίσης θα σταματήσουν να έρχονται? Στις σημερινές μέρες του απόλυτου επεγγελματισμού και της κυριαρχιας του ευρώ άλλα πράγματα αποτρέπουν τα μεγάλα ονόματα να έρθουν εδώ και όχι τα 390 χιλιάρικα χρωστούμενα και η αθέτηση συμφωνίας από τον Κόκκαλη.Αν δηλαδή παέι αύριο στον Κάρλος και του πει πάρε 8 μύρια για 2 χρόνια θα του πει ο Βραζιλιάνος δεν έρχομαι γιατί πρόδωσες το Ριβάλντο? ΕΛΕΟΣ ρεεεεεεεε!!
tornado21 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Εχεις ξεχασει μαλλον πως ειχε έρθει ο ριμπο .Με τον Ζιο ειχε μιλήσει.Και εστω μια στο μυριο να ισχυει αυτο τοτε εχουμε χασει αυτη την ευκαιρία.Θα μας χαλαγε δηλ. αυριο να έλεγε σε κπ παιχτη μια καλη κουβεντα ο Ριμπο?Η να ηταν τεχ.διευθυντης.
adi32 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 μα και το Ζε Ρομπερτο αυτος δεν πηγαινε να τον ψησει ? Τωρα τι να του πει ? Ο κοκκαλης παει να γινει χειροτερος απο το σωφερακο Καλα εκανε και βγηκε χτες και τα ειπε ο Ριμπο Μονο καλο θα κανει στον Ολυμπιακο
IOCTL Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Νομίζω είναι απλά τα πράγματα γιατί το έκανε αυτό ο Κόκκαλης. Επειδή φέτος θέλει να φέρει πάλι ενα μεγάλο συμβόλαιο (πχ . Κάρλος ή καποιον μικρότερης αξίας) , ήθελε να διώξει ένα μεγάλο συμβόλαιο. Είναι προφανές οτι δεν θέλει να μεγαλώσει το μπάτζετ. Θέλει να το κρατήσει στα ίδια επίπεδα. Το ότι διώχνει τον καλύτερο του παίχτη μέσα στο γήπεδο τα τελευταία χρόνια (όλοι το παραδεχόμαστε) , το μεγαλύτερο όνομα που ήρθε ή που θα έρθει ποτέ στην Ελλάδα και με τον τρόπο που τον διώχνει είναι εντελώς offside, τα έκανε απλά μαντάρα.. γιατί ο κόσμος του Ολυμπιακού όλη την χρονιά ήταν μέσα στη μουρμούρα... σήμερα νομίζω θα εκραγεί το ηφαίστειο.
adi32 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 ελπιζω να μη χρειαστει να ξαναχτιστει το καραισκακη και να μη δουμε σκηνες πρωτογνωρες σημερα
kostasSTi Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δεν είμαι οπαδός ΚΑΜΙΑΣ ομάδας, απλώς μου αρέσει να βλέπω καλούς αγώνες. Αυτό που κάνει ο Κόκκαλης (άσε που έτσι κι αλλιώς τον θεωρώ τον πιο αηδιαστικό άνθρωπο στην Ελλάδα) είναι σίγουρα παιχνιδάκι που φυσικά θα έχει αποτέλεσμα το κέρδος στην τσέπη του. Δεν τον νοιάζει ούτε η ομάδα του, ούτε ο λαός της. Μόνο η τσέπη του και τίποτα άλλο. Είναι πολύ κρίμα να φύγει με τέτοιο τρόπο ένας τέτοιος κορυφαίος παίκτης από την Ελλάδα. Δεν πέρασε και ούτε θα περάσει μεγαλύτερο όνομα....
Aρρωστος 7 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Εχεις ξεχασει μαλλον πως ειχε έρθει ο ριμπο .Με τον Ζιο ειχε μιλήσει.Και εστω μια στο μυριο να ισχυει αυτο τοτε εχουμε χασει αυτη την ευκαιρία.Θα μας χαλαγε δηλ. αυριο να έλεγε σε κπ παιχτη μια καλη κουβεντα ο Ριμπο?Η να ηταν τεχ.διευθυντης. Kαι ο Ζιο με ποιόν είχε μιλήσει και είχε έρθει?Όταν ήρθε ήταν στα 27 με πολλές συμμετοχές στη Μπάρτσα και διεθνής με τη Βραζιλία .Του τάσκασε ο Σωκ και ήρθε.Ο Ζάχοβιτς και αυτός για το χρήμα ήρθε και έφυγε νύχτα!Πάνω από όλα μετράνε τα λεφτά. Φυσικά και δεν θα μας χάλαγε αν μιλήσει σε κάποιον παίκτη με καλά λόγια.Στον Ζε ρομπέρτο που τουχε πει τα καλύτερα γιατί δεν ήρθε?Μήπως γιατί κάποιος δεν ήθελε να ξοδευτεί? Ο κοκκαλης παει να γινει χειροτερος απο το σωφερακο Καλα εκανε και βγηκε χτες και τα ειπε ο Ριμπο Μονο καλο θα κανει στον Ολυμπιακο Έτσι ακριβώς.Ο Ρίμπο θα κάνει μακροπρόθεσμα καλό στον Ολυμπιακό.Έστεισε τον Σωκ με την πλάτη στον τοίχο,του έθιξε τον εγωισμό του και ο Κόκκαλης κάτω από τέτοιες συνθήκες λειτουργεί καλλύτερα.
Steven Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Το ότι ο Κόκκαλης θα ποροσπαθήσει να μας κλείσει τα μάτια δίνοντας κάποια λεφτά παραπάνω για μεταγραφές αποτι συνήθως είναι σίγουρο... Αλλά όπως και να έχει η ομάδα δεν νομίζω να πάει καλύτερα... Ας μου πει κάποιος για ποιό λόγο τελικά έφυγε ο Σόλιντ?? Για το μπλοκάκι του? Γιατί εγω από τη μέρα που ήρθε ο Λεμονής μόνο χειρότερα βλέπω να πηγαίνει η ομάδα σε όλα τα επίπεδα...
blueviper Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Κάθε γκολ του Ριβάλντο σήμερα είναι άλλη μια λαβωματιά στην υπόληψη του Ολυμπιακού και πρόσθετη οργή στην επικείμενη φιέστα-χέστα. Ο τύπος δεν είναι απλώς επαγγελματίας, αλλά και δολοφόνος με το μπαμπάκι. Φωτιά στα μπατζάκια σου Σωκράτη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.