blueviper Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Τελικά η μεγαλύτερη δυσφήμηση του Ολυμπιακού δεν προέρχεται από τις υπαρκτές ή ανύπαρκτες μεθοδεύσεις του σε παράκεντρα, διαιτησίες και παρασκήνιο, αλλά στην ύπαρξη ορισμένων omnislash που απαξιώνει πλήρως το μέσο οπαδό του Ολυμπιακού. Πρέπει να γίνουν αγώνες χρόνων για να πιστέψει ο μέσος όρος πως ο omnislash δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια τσουκαλοειδής καρικατούρα κι όχι αντιπροσωπευτικό δείγμα.
1980 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 εγω προσωπικα σταματαω να κανω πλακα με το συγκεκριμενο ατομο γιατι δεν μου φαινετε καθολου αστειο πλεον.
tzinos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 ναι άλλα πρόσεξε.Σε έγραψε στη φιέστα δεν ήρθε να τιμήσει τον κόσμο που στο κάτω κάτω από σένα και από μένα πληρώνεται.Αν το κανε αυτό στη Μίλαν πχ θα τον είχανε ξεσκίσε οι οπαδοί.Μην κοιτάς με το Σεφτσένκο έφερε ως δικαιολογία τη γυναίκα του και δεν πήγε στον ΠΑΟ της Ιταλία αλλά στο εξωτερικό.Αν δε γουσταρε την προσφορά ναι φύγε μη μας τα κάνεις όμως τσουρέκια και κλαις.Πήξαμε στα βραζιλιάνικα σήριαλ:evil: Εμένα αυτό με πείραξε που δεν ήρθε στη φιέστα.Προσεβαλλε εμάς που τον τιμαγαμε και τον λεγαμε και Ρίμπο τους συμπαικτες του αλλά και αυτόν που τον έβγαλε από τα αζήτητα. κυριοι αν και δν εχω σημετασχει στην κοντρα που εχετε με τον ομνι, πρεπει να πω οτι δεν εχει και αδικο σε αυτο που λεει. Και μενα με πειραξε το οτι δεν ηρθε ο ριμπο στην φιεστα, το οτι δεν τιμησε τους οπαδους και τους συμπαιχτες του και μην γελιεστε, το πρωσοπικο του συμφερον κοιταει! δεν ειναι ο jesus ribo fereira, και οι μαλακιες που πεταξε οτι κανει τις δηλωσεις για το καλο του ολυμπιακου ηταν τεραστειο παραμυθι και μονο γι αυτο εγω τον εχω διαγραψει και ξεχασει. Αν ηθελε το καλο του ολυμπιακου θα πηγενε στη φιεστα στο μουλοχτο και θα εκανε τις δηλωσεις μετα. Τι καταλαβε δηλαδη τωρα που οι συμπαιχτες του ακουγαν μπινελικια αντι να χαρουν τον τιτλο ΕΣΤΩ και αν δεν επαιξαν το ποδοσφαιρο που θελαμε. Η μηπως τωρα που πηγε στην αεκ πηγε για το συμφερον του ολυμπιακου??? Αν ηταν τοσο δεμενος ας πηγενε πισω στην βραζιλια, αλλα ξεχασα εχει υπογραψει και 2ετες συμβολαιο με το σχολιο που πανε τα παιδια του και δεν μπορουσε να το σπασει!!!!! ελεος δηλαδη με τον αγιο ριμπο που δεν του δοσαμε 18 βιλες 9 μερσεντες και 47 δις για να περνουμε το ελληνικο πρωταθλημα που ετσι και αλλιος περνουμε εδω και 10 στα 11 τελευταια χρονια!! Και μην με αρχισετε, ναι παραδεχομαι οτι ο κοκκαλης εκανε κακους χειρισμους, αλλα επουδενι ο ριμπο δεν ενεργουσε για το καλο του ολυμπιακου οταν καθε φορα που κατι του ξυνιζε καλουσε συνεντευξεις και εβγαζε χωλη και σποντες. Και οσο αντιεπαγγελματικη ειναι η σταση του κοκκαλη αλλο τοσο ειναι να βγενει ο ριμπο προτου ληξει το συμβολαιο και να αποκαλυπτει με τις παραμικρες λεπτομερειες τις συζητησεις τις επγγελματικες που εχει με τους εργοδοτες του. Αντε στο καλο στο αεκακι, ας σε φορτωθουν αυτοι τωρα
Aρρωστος 7 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 ναι άλλα πρόσεξε.Σε έγραψε στη φιέστα δεν ήρθε να τιμήσει τον κόσμο που στο κάτω κάτω από σένα και από μένα πληρώνεται.Αν το κανε αυτό στη Μίλαν πχ θα τον είχανε ξεσκίσε οι οπαδοί.Μην κοιτάς με το Σεφτσένκο έφερε ως δικαιολογία τη γυναίκα του και δεν πήγε στον ΠΑΟ της Ιταλία αλλά στο εξωτερικό.Αν δε γουσταρε την προσφορά ναι φύγε μη μας τα κάνεις όμως τσουρέκια και κλαις.Πήξαμε στα βραζιλιάνικα σήριαλ:evil: Εμένα αυτό με πείραξε που δεν ήρθε στη φιέστα.Προσεβαλλε εμάς που τον τιμαγαμε και τον λεγαμε και Ρίμπο τους συμπαικτες του αλλά και αυτόν που τον έβγαλε από τα αζήτητα. Συμφωνώ στο ότι το να μην πάει στη φιέστα δεν ήτανε σωστό.Άλλο όμως αυτό και άλλο να τον απαξιώνεις και να λές "έλα μωρέ τώρα ποιός Ριβάλντο".Όσο λάθος ήταν η συμπεριφορά του Κόκκαλη στο Ρίμπο άλλο τόσο λάθος ήταν η συμπεριφορά του Ρίμπο προς τον κόσμο του Ολυμπιακού. Και στην τελική αν εγώ πήγαινα στη φιέστα θα το έκανα για να χειροκροτήσω όλους τους παίκτες και όχι μόνο το Ριβάλντο.Του Ολυμπιακού ήταν η φιέστα και οχι δική του. Πάνω από όλα τον εαυτό του προσέβαλε γιατί απέδειξε οτι το μόνο που τον ένοιαξε ήταν η πάρτη του και πώς θα καταφέρει να συγκινήσει την κοινή γνώμη και να την στρέψει εναντίον του Κόκκαλη.Δεν σεβάστηκε ούτε καν τον κόπο που έκανε για να κατακτήσει αυτό το πρωτάθλημα με την απουσία του από τη φιέστα.
omnislash Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 "έλα μωρέ τώρα ποιός Ριβάλντο" Σαν άνθρωπος.Και παιχτικά είχε Στολτίδη να μαρκαρει από πίσω ,Νέρι να συνεργάζεται το Τζόλε να κάνει καμιά πλαγιοκοπηση ενω πρώτο χρόνο είχε το μαγο και δεύτερο τον Κύπριο.Ομαδικό είναι το άθλημα δεν είναι ατομικό.Και βέβαια συνέβαλλε τα μάλλα στα τρια πρωταθλήματα αλλα ως εκεί .Σαν άνθρωπος για μένα τελειωσε. Όσο λάθος ήταν η συμπεριφορά του Κόκκαλη στο Ρίμπο Ο κόκκαλης πρέπει να βρει έναν παίχτη καλύτερο να τον αντικαταστήσει.
antreaslam Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Με το Κ.Φερειρα που τον κάναμε άνθρωπο γιατί ούτε η μίντλεσμπρο δεν τον ήθελε είχαμε ιδιατερη σχέση.Αν θυμάσαι χτύπαγε τα πένλαντι ο Τζόλε και το γιουχάραμε.Και αυτός πως μας συμπεριφέρθηκε ο κλαψιάρης για μερικά ψωροχιλιάρικαΚαι μας το παιζε και υπεράνω αν και απάντησε ο φίλτατος blueviper,με τη φωτογραφία, θέλω να σε ευχαριστήσω για τις υπέροχες στιγμές που μας χαρίζεις καθημερίνα στο φόρουμ αυτό! επίσης, θέλω να σε ρωτήσω αν έχεις δηλώσει συμμετοχή στο ζεταιμ,της πάνια! τέλος, θέλω να σου πω,ότι αν νομίζεις πραγματικά ότι με αυτη τη συμπεριφορά και τη νοοτροπία,κάνεις καλό στην ομάδα σου,είσαι πολύ γελασμένος! ΥΓ:ακόμα περιμένω και κάτι απαντήσεις (τι θυμήθηκα Ε?)?
KaizerSoze Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Ρε καποιος εδω μεσα ειχε ποσταρει την εικονα που κυκλοφορουσε με τον "Αγιο Ριβαλντο" και καλα... Α ρε πως αλλαζουν οι καιροι, εδω θα μου πεις εξεπεσε ολοκληρος Εωσφορος, ο Ριβαλντο δεν θα επεφτε?Προβλεπω Εικονομαχιες για τον "Αγιο Ριβαλντο"
Aρρωστος 7 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Μετά το σημερινό μπορώ να πώ οτι τα έχω δει όλα. Πρωτοσέλιδο εφημερίδας "Νέα Ώρα"1-6-2007: "Ο (35χρονος) Ριβάλντο θέλει να σπάσει την ηγεμονία της ομάδας που τον πρόδωσε". "Κινήσεις τίτλου,Ριβάλντο (35χρονών),Αρουαμπαρένα(32 χρονών)" Και λίγο παρακάτω έρχεται το σοκ καθώς η συμπαθής φυλλάδα με ειρωνικό τρόπο γράφει: "Ο Σωκράτης κράτησε τον 35χρονο Τζόλε και τον 31χρονο Πάντο!" ΕΛΕΟΣ!!!!
N1ghtW0lf Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 ενταξει, οτι να 'ναι, κατι τετοια πρωτοσελιδα εφημεριδων μην τα παιρνουμε και σοβαρα... αστους να λενε...μπουρδες^2
revil Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 μονο εμενα μου τρυπανε τον εγκεφαλο κατι τετοιες κολοφυλαδες δλδ?
Aρρωστος 7 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Μπα δεν πρέπει να είσαι ο μόνος γιατί και εγώ τα ίδια συμπτώματα έχω. Προσπαθώ όμως να το βλέπω από την αστεία του πλευρά κάτι σαν ανέκδοτο δηλαδή. Αλλιώς θα χρειαζόμουν ηρεμιστικά με όλες αυτές τις κωλοφυλλάδες,ανεξαρτήτου χρώματος.Απλά υπάρχουν και κάποιες που ώρες ώρες ξεπερνάνε και τον εαυτό τους!
1980 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 ενταξει οι εφημεριδες της αεκ εχουν χασει καθε μετρο το παραλληρημα δεν εχει τελειωμο αλλα δεν πιστευω οτι αντιπροσωπευουν τον μεσο οπαδο της αεκ αυτα τα πραγματα . μια χαρα γιατι ηρθε ο παιχτης στην ομαδα τους και τους ανεβαζει αγωνιστικα και εξωαγωνιστικα αυτο αλλα μεχρι εκει.
castrinos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Ρε παιδια οσο ασχολουμαστε με τον ριβαλντο τοσο τα αεκακια θα εχουν να λενε.Μεγαλος παικτης,τον ευχαριστουμε για οσα μας προσφερε,γεια σας.Αυτο ειναι ολο.Δεν μπορουμε να τον απαξιωσουμε αλλα ο omni εχει και καποια δικια.Εκβιασε μια ανανεωση την παραμονη της φιεστας.Δηλαδη ο ριβαλντο εχει προσφερει περισσοτερα στον ολυμπιακο απο οτι ο τζολε που ανανεωσε χτες και με πολυ λιγοτερα χρηματα απο αυτα που επερνε?Αυτο λεγεται αντιεπαγγελματισμος. Και προς θεου δεν του ριχνω 100% το φταιξιμο αλλα και δικιο να ειχε με αυτη του την συμπεριφορα το εχασε.Και επειδη θυμαμαι την πρωτη φορα που εφυγε ο μπαγεβιτς ολοι ελεγαν τοτε οτι ο ολυμπιακος τελιωσε.Ο ολυμπιακος δεν τελιωνει ετσι απλα με το να φυγει μια σημαντικη μοναδα και το αεκακι δεν αναστενεται ετσι ευκολα.Ενας κουκος δεν φερνει ποτε την ανοιξη. Οσων αφορα το φερερ δεν εχω καταλαβει τι το σημαντικο εχει κανει στην καριερα του ακομα και τον λενε και κυριο καθηγητη.Ενας ατιτλος ισπανος προπονητης ειναι που αν ειχε προσωπικοτητα και ικανοτητες δεν θα ερχοταν ποτε σε μια ομαδα οπως η αεκ. Και αν εχει αντερα ο κυριος ντεμης να μας πει πως γινεται σημερα η αεκ να εξακολουθει να χρωσταει χρηματα.Ζω για την στιγμη που η αεκ δεν θα παιξει στο τσαμπιονς λιγκ να δω τοτε που θα βρουνε λεφτα οι ζητιανοι...Οτι και να κανουνε μια ζωη αεκακι θα ναι....Δεν ξεχναμε την ιστορια ποτε...
omnislash Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Ρε καστρινέ μην ασχολείσαι με τα αεκάκια .Αξία τους δίνεις.Φίδια κολοβά είναι(οπαδικά λέμε μην το παίρνετε προσωπικά).Ο ίδιος ο Νεστορίδης το χε πει ότι είμαστε Αεκάκι.Τι να πρωτοθυμηθούμε που πέφταν κάτω σαν τα κοτόπουλα;Που τους διώξαμε από τη σκεπαστή το 88-89;Η που κλεισαν τα φώτα στο 88 και ξαναπαίχτηκε ολόκληρος ο αγώνας και κλέψαν το πρωτάθλημα;
antreaslam Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Ρε καστρινέ μην ασχολείσαι με τα αεκάκια .Αξία τους δίνεις.Φίδια κολοβά είναι(οπαδικά λέμε μην το παίρνετε προσωπικά).Ο ίδιος ο Νεστορίδης το χε πει ότι είμαστε Αεκάκι.Τι να πρωτοθυμηθούμε που πέφταν κάτω σαν τα κοτόπουλα;Που τους διώξαμε από τη σκεπαστή το 88-89;Η που κλεισαν τα φώτα στο 88 και ξαναπαίχτηκε ολόκληρος ο αγώνας και κλέψαν το πρωτάθλημα; ή που τους ανοίξατε τα πόδια και τους δώσατε πρωτάθλημα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.