Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξερεις που διαφωνουμε??

Αν αυτο το παιχνιδι το ειχαμε κανει με οποιαδηποτε αλλη ομαδα εκτος αρη παο και πανιωνιου θα ειχαμε κερδισει με 20-25 ποντους.

Ο ολυμπιακος ειναι ισοδυναμος με τον αρη παιξανε και οι 2 πολυ καλα απλα ο ενας προσπαθουσε να καταστρεψει την επιθεση του αλλου, γιαυτο σου φανηκε ετσι.

και στην τελικη φιλε οταν εννοω καλο μπασκετ εννοω κυριως σοβαρο μπασκετ.αλλιως δε κερδιζεις τον αρη εκει πανω

εντιτ : Ρε τζινο ξερεις τι αναρωτιεμαι? Ολα καλα και ωραια με τη διοικηση αλλα δε τους εχει περασει απο το μυαλο ο γιαννακης? Ακουω ιβκοβιτς, ακουω μεσινα (αν ειναι ποτε δυνατον) αλλα ποτε δεν ακουσα τον γιαννακη.

Στη περιπτωση του ζηση πχ, τον κοβω ρε φιλε κιολας, αν ειχαμε τον γιαννακη θα ερχοταν και ο νικολακης.

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ξερεις που διαφωνουμε??

Αν αυτο το παιχνιδι το ειχαμε κανει με οποιαδηποτε αλλη ομαδα εκτος αρη παο και πανιωνιου θα ειχαμε κερδισει με 20-25 ποντους.

Ο ολυμπιακος ειναι ισοδυναμος με τον αρη παιξανε και οι 2 πολυ καλα απλα ο ενας προσπαθουσε να καταστρεψει την επιθεση του αλλου, γιαυτο σου φανηκε ετσι.

και στην τελικη φιλε οταν εννοω καλο μπασκετ εννοω κυριως σοβαρο μπασκετ.αλλιως δε κερδιζεις τον αρη εκει πανω

Ο Παναθηναικός είναι σε τελείως άλλη κατηγορία από Άρη και Πανιώνιο. Το θέμα είναι ότι ο Ολυμπιακός προσπαθεί να ανταγωνιστεί αυτούς και όχι χειρότερους από αυτούς, οπότε το τι θα έκανε με άλλες ομάδες, μικρή σημασία έχει. Το ότι με αυτό το παιχνίδι κατάφερε να κερδίσει τον Άρη, προσωπικά δεν μου λέει κάτι. Πιστεύω (νταξ, άνθρωπος είμαι και γω, μπορεί να κάνω και λάθος) ότι αν έκανε αντίστοιχο παιχνίδι με τον Παναθηναικό θα είχε φάει 30 πόντους στο κεφάλι. Λάθη επί λαθών, και ακόμα περισσότερα στο τέλος, όταν η μπάλα ήταν βαριά και ήθελε @@ για να την βάλεις μέσα & μυαλό για να παίξεις σωστή άμυνα (πχ το τρίποντο που σουτάρανε και μειώσανε στους 3). Με έναν καλύτερο προπονητή & έναν καλό άσσο, ο Ολυμπιακός θα ήταν πολύ καλύτερη ομάδα. Αλλά ο πρόεδρος άφησε τον Σούμποτιτς να διώξει τον Παπαλουκά για ψίχουλα.. :roll:

Δημοσ.

μα αυτες τις ομαδες κοντραρει.

Τον αρη μια χαρα τον νικησε αλλωστε.

απλα η σκεψη μου ειναι οτι σε τετοιους αγωνες, αν δε λεγεσε παναθηναικος να ριξεις 36 στον αρη, δε βλεπεις θεαμα.

Οσο για τον ασσο και τον προπονητη συμφωνουμε απολυτα.

Επισης για αυτο που λες οτι αν παιξουμε ετσι με τον παναθηναικο θα φαμε 30 σορρυ αλλα διαφωνω. Εχουν αλλαξει τα πραγματα ο ολυμπιακος δε προκειτε να φαει 30 απο τον παναθηναικο. Οπως επισης δεν υπαρχει περιπτωση(αν δε κοιμηθει ο θεος) να τον κερδισει.

Αυτα τα ολιγα :D

Δημοσ.
μα αυτες τις ομαδες κοντραρει.

Τον αρη μια χαρα τον νικησε αλλωστε.

απλα η σκεψη μου ειναι οτι σε τετοιους αγωνες, αν δε λεγεσε παναθηναικος να ριξεις 36 στον αρη, δε βλεπεις θεαμα.

Οσο για τον ασσο και τον προπονητη συμφωνουμε απολυτα.

Επισης για αυτο που λες οτι αν παιξουμε ετσι με τον παναθηναικο θα φαμε 30 σορρυ αλλα διαφωνω. Εχουν αλλαξει τα πραγματα ο ολυμπιακος δε προκειτε να φαει 30 απο τον παναθηναικο. Οπως επισης δεν υπαρχει περιπτωση(αν δε κοιμηθει ο θεος) να τον κερδισει.

Αυτα τα ολιγα :D

Κοντός ψαλμός αλληλούια. :lol:

Δημοσ.

Εικονα του ματς εχεις? Διοτι και σεις στην Φιλαδελφεια χασατε 3-1.Σαν σκορ ηταν φυσιολογικο. ΟΜΩΣ επειδη εγω δεν τα διαβαζω απο κανενα σαιτ αλλα τα εζησα, θυμαμαι τα αρθρα στην πρωτη σελιδα στο ΦΩΣ οτι "Να μην πανηγυρισουν στο Καραισκακη(εκει παιζαμε τελευταιο ματς λογω τιμωριας του ΟΑΚΑ)" και θυμαμαι ποσο ευκολα χασατε

Eικόνα του μάτς δεν έχω και δεν τα διαβάζω από σαιτ,υπάρχουν και βιβλία.Ο Παναθηναικός στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν σκίστηκε για να κερδίσει ή απλά δεν μπορούσε.Ξέρεις,είναι πολύ βολικό να χρησιμοποιούμε σαν επιχείρημα,ή για να περιγράψουμε μια κατάσταση,κάτι που έγραψαν οι εφημερίδες όποτε μας βολύει και όποτε δεν μας βολεύει να τις αγνοούμε τις "κωλοφυλλάδες".Ας αποφασίσουμε αν τελικά αυτά που γράφουν είναι αλήθεια,ψέμματα ή οτιδήποτε άλλο τέλος πάντων.Μπορώ και εγώ να ψάξω και να βρώ πρωτοσέλιδα της "Αθλητικής Ηχού" και να τα παρουσιάσω σαν έγκυρα όποτε με συμφέρει.

Εσυ μου λες για ενα ματς που πιθανοτατα δεν εχεις ζησει μεταξυ της 1ης ομαδας με 56 βαθμους, της 5ης με 38 βαθμους στην εδρα της 1ης και τελικο αποτελεσμα 2-1 (ουτε καν 3-1) δηλαδη και ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΟ και ΚΥΡΙΩΣ δεν με πειραζει οτι χασατε, το πιο πιθανο ηταν, με πειραζει οτι "Να μην το παρουν στο Καραισκακη", το "Γαυροι αδελφια" και παρτο 2-0 στο 10'

Και εσύ μου λές για ένα ματς μεταξύ της πρώτης και της τρίτης ομάδας που είχαν πριν το παιχνίδι 7 βαθμούς διαφορά και έληξε 3-1 υπέρ της γηπεδούχου.Όντως εξωπραγματικό γεγονός...Φίλε βασικός κανόνας του ποδοσφαίρου από Μουντιάλ μέχρι τοπικό είναι οτι η ομάδα που έχει κίνητρο και καίγετε για τη νίκη αν αγωνιστεί απέναντι σε μια ομάδα χωρίς κίνητρο θα την κερδίσει.Χιλιάδες τα παραδείγματα.Το Μιλαν-Λιλ 0-2 έυκολα,το θυμάσαι?Ή μήπως πιστεύεις και εσύ όπως οι αεκτζήδες οτι συνομώτησε η Μίλαν εναντίον της αεκ?

Σε μια ανάλογη περίπτωση η "ΗΧΩ" θα είχε τίτλο "κερδίστε παλλικάρια μας την αεκ να το σηκώσει ο Ολυμπιακός στη Λεοφώρο"?????

Περαστικά μας στο μπάσκετ.Αυτός ο παο δεν παίζετε.Ελπίζω μόνο σε αξιοπρεπής εμφανίσεις και οχι σε τρείς ήττες με 25 πόντους η κάθε μία.Τίποτα παραπάνω.

Εικονα του ματς εχεις? Διοτι και σεις στην Φιλαδελφεια χασατε 3-1.Σαν σκορ ηταν φυσιολογικο. ΟΜΩΣ επειδη εγω δεν τα διαβαζω απο κανενα σαιτ αλλα τα εζησα, θυμαμαι τα αρθρα στην πρωτη σελιδα στο ΦΩΣ οτι "Να μην πανηγυρισουν στο Καραισκακη(εκει παιζαμε τελευταιο ματς λογω τιμωριας του ΟΑΚΑ)" και θυμαμαι ποσο ευκολα χασατε

Εσυ μου λες για ενα ματς που πιθανοτατα δεν εχεις ζησει μεταξυ της 1ης ομαδας με 56 βαθμους, της 5ης με 38 βαθμους στην εδρα της 1ης και τελικο αποτελεσμα 2-1 (ουτε καν 3-1) δηλαδη και ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΟ και ΚΥΡΙΩΣ δεν με πειραζει οτι χασατε, το πιο πιθανο ηταν, με πειραζει οτι "Να μην το παρουν στο Καραισκακη", το "Γαυροι αδελφια" και παρτο 2-0 στο 10'

Eικόνα του μάτς δεν έχω και δεν τα διαβάζω από σαιτ,υπάρχουν και βιβλία.Ο Παναθηναικός στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν σκίστηκε για να κερδίσει ή απλά δεν μπορούσε.Ξέρεις,είναι πολύ βολικό να χρησιμοποιούμε σαν επιχείρημα,ή για να περιγράψουμε μια κατάσταση,κάτι που έγραψαν οι εφημερίδες όποτε μας βολύει και όποτε δεν μας βολεύει να τις αγνοούμε τις "κωλοφυλλάδες".Ας αποφασίσουμε αν τελικά αυτά που γράφουν είναι αλήθεια,ψέμματα ή οτιδήποτε άλλο τέλος πάντων.Μπορώ και εγώ να ψάξω και να βρώ πρωτοσέλιδα της "Αθλητικής Ηχού" και να τα παρουσιάσω σαν έγκυρα όποτε με συμφέρει.

Και εσύ μου λές για ένα ματς μεταξύ της πρώτης και της τρίτης ομάδας που είχαν πριν το παιχνίδι 7 βαθμούς διαφορά και έληξε 3-1 υπέρ της γηπεδούχου.Όντως εξωπραγματικό γεγονός...Φίλε βασικός κανόνας του ποδοσφαίρου από Μουντιάλ μέχρι τοπικό είναι οτι η ομάδα που έχει κίνητρο και καίγετε για τη νίκη αν αγωνιστεί απέναντι σε μια ομάδα χωρίς κίνητρο θα την κερδίσει.Χιλιάδες τα παραδείγματα.Το Μιλαν-Λιλ 0-2 έυκολα,το θυμάσαι?Ή μήπως πιστεύεις και εσύ όπως οι αεκτζήδες οτι συνομώτησε η Μίλαν εναντίον της αεκ?Για το γαύροι αδέλφια ρώτα τους αεκτζήδες.

Σε μια ανάλογη περίπτωση η "ΗΧΩ" θα είχε τίτλο "κερδίστε παλλικάρια μας την αεκ να το σηκώσει ο Ολυμπιακός στη Λεοφώρο"?????

Περαστικά μας στο μπάσκετ.Αυτός ο παο δεν παίζετε.Ελπίζω μόνο σε αξιοπρεπής εμφανίσεις και οχι σε τρείς ήττες με 25 πόντους η κάθε μία.Τίποτα παραπάνω.

Δημοσ.
θυμαμαι τα αρθρα στην πρωτη σελιδα στο ΦΩΣ οτι "Να μην πανηγυρισουν στο Καραισκακη

λολ αν και εφοσων ισχυει αυτο αρρωστε, πρεπει να παραδεχτουμε οτι ειναι τρελο καραγκιοζιλικι.

Δημοσ.

Αντε καλά τα πήγε η ομάδα δεύτερη βγήκε γιατί στο ΟΑΚΑ δε θα σ αφήσουν να παίξεις

Ααααα, τωρα καταλαβα, στην Εκκλησια του ΣΕΦ κερδιζουμε γιατι ειναι εκκλησια, εσεις χανετε στο ΟΑΚΑ λογω των ολμων και των ναρκων,φετος μαλιστα ησασταν τοσο μαγκες που κερδισατε παρα τους ολμους

Δημοσ.
Και εσύ μου λές για ένα ματς μεταξύ της πρώτης και της τρίτης ομάδας που είχαν πριν το παιχνίδι 7 βαθμούς διαφορά και έληξε 3-1 υπέρ της γηπεδούχου.Όντως εξωπραγματικό γεγονός...Φίλε βασικός κανόνας του ποδοσφαίρου από Μουντιάλ μέχρι τοπικό είναι οτι η ομάδα που έχει κίνητρο και καίγετε για τη νίκη αν αγωνιστεί απέναντι σε μια ομάδα χωρίς κίνητρο θα την κερδίσει.Χιλιάδες τα παραδείγματα.Το Μιλαν-Λιλ 0-2 έυκολα,το θυμάσαι?Ή μήπως πιστεύεις και εσύ όπως οι αεκτζήδες οτι συνομώτησε η Μίλαν εναντίον της αεκ?

1. ΜΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΕΡΔΙΣΕ!!!Σου λεω γιατι ο κοσμος σας φωναζε "αφηστε τους" και χανατε 2-0 ευκολα και ανετα στο 10'.Αυτο με πειραξε. Στο αλλο ματς που αναφερεις τι εγινε?Διοτι αμα εγινε μαχη και χασαμε στο 90' ε σορρυ ρε φιλε, μιλαμε για αλλα ματς. Ακομα και ετσι να μην ηταν, αν δεν χαναμε 2-0 στο 15'-20' τοτε τι να λεμε. Και μαλιστα η ΑΕΚ τοτε με τον ΠΑΟ τοτε ειχε 15+ βαθμους διαφορα που δικαιολογει ενα 2-0 στο 15' ενω εσεις με την ΑΕΚ ειχατε 7,δηλαδη δεν ειχατε ΤΟΣΗ διαφορα ρε αδελφε που να δικαιολογει αυτο το "σκουπισμα" των 10 λεπτων.

2. Οσο για το τι τιτλο θα ειχε η ΗΧΩ δεν το ξερω και δεν θα το μαθουμε αν δεν βρεθουμε σε αντιστοιχη κατασταση, αυτο που ξερουμε ειναι οτι εγω ΘΑ ΤΗΝ ΕΦΤΥΝΑ και δεν θα προσπαθουσα να την δικαιολογησω οπως κανεις εσυ για το ΦΩΣ.

3. Αλλο δεν θελω να το παρει ο Ολυμπιακος και αλλο κανω κατι γιαυτο.Χανω το Πρωταθλημα, ας το παρει η ΑΕΚ, αλλα δεν θα κατσω να χασω απο την ΑΕΚ για να το παρει.

Δημοσ.

τα εχετε λυσει ολα τα προβληματα των ομαδων σας και ασχολειστε τωρα με το τι εγινε πριν 10 χρονια

Δημοσ.

ΚΟΦΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΡΗΝΟΠΟΙΟΥΣ...

Ειμαστε πισω απο ενα υπολογιστη, δεν κινδυνει η σωματικη υγεια κανενος, εγω σε λιγο θα παω για μπανακι ο αλλος θα παει για καφε, οποτε το μονο που δειχνετε με το "Κοφτε","Ηρεμηστε","Ελα ρε παιδια" εφοσον δεν σας χαλαμε και καμια σοβαρη συζητηση ειναι οτι ενστερνιζεστε ενα trendy κλιμα που οριζει οτι ειναι un-cool να τα χωνεις για αθλητικα και οτι ειναι πιο Must να το παιζεις αντικειμενικοσ/αποστασιοποιημενος/διανοουμενος.

Δημοσ.
1. ΜΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΕΡΔΙΣΕ!!!Σου λεω γιατι ο κοσμος σας φωναζε "αφηστε τους" και χανατε 2-0 ευκολα και ανετα στο 10'.Αυτο με πειραξε. Στο αλλο ματς που αναφερεις τι εγινε?Διοτι αμα εγινε μαχη και χασαμε στο 90' ε σορρυ ρε φιλε, μιλαμε για αλλα ματς. Ακομα και ετσι να μην ηταν, αν δεν χαναμε 2-0 στο 15'-20' τοτε τι να λεμε. Και μαλιστα η ΑΕΚ τοτε με τον ΠΑΟ τοτε ειχε 15+ βαθμους διαφορα που δικαιολογει ενα 2-0 στο 15' ενω εσεις με την ΑΕΚ ειχατε 7,δηλαδη δεν ειχατε ΤΟΣΗ διαφορα ρε αδελφε που να δικαιολογει αυτο το "σκουπισμα" των 10 λεπτων.

2. Οσο για το τι τιτλο θα ειχε η ΗΧΩ δεν το ξερω και δεν θα το μαθουμε αν δεν βρεθουμε σε αντιστοιχη κατασταση, αυτο που ξερουμε ειναι οτι εγω ΘΑ ΤΗΝ ΕΦΤΥΝΑ και δεν θα προσπαθουσα να την δικαιολογησω οπως κανεις εσυ για το ΦΩΣ.

3. Αλλο δεν θελω να το παρει ο Ολυμπιακος και αλλο κανω κατι γιαυτο.Χανω το Πρωταθλημα, ας το παρει η ΑΕΚ, αλλα δεν θα κατσω να χασω απο την ΑΕΚ για να το παρει.

OΚ το πρόβλημά σου είναι δηλαδή ο τρόπος που έχασε εκείνο το παιχνίδι.Οπότε δεν σε ενδιαφέρει η ουσία οτι δηλαδή εκείνη η ομάδα δεν μπορούσε να κερδίσει.Από τη στιγμη που είσαι προκατηλειμμένος οτι ο Ολυμπιακός έκατσε να χάσει τρώγοντας 2 γκολ στο 10λεπτο τι καθόμαστε και συζητάμε για ένα παιχνίδι πριν από 14 χρόνια.

Και για να δείς οτι είσαι προκατηλειμμένος λές συνέχεια οτι στο 10 το σκορ ήταν 2-0 εύκολα.Ξεχνάς οτι στον αγώνα της Ριζούπολης το σκορ ήταν 2-0 στο 14 επίσης εύκολα?Οτι πέρυσι έφαγες 3 γκολ από την αεκ στο οακα μέσα σε 7 λεπτά?Οτι σε αγώνα Ολυμπιακού-αεκ στο Καραισκάκη την πρώτη αγωνιστική της περιόδου 1991-1992 το σκορ ήταν 4-0 στο μισάωρο?.Οτι φέτος κέρδιζες την αεκ 0-3 στο 25?Υπάρχουν και άλλα παραδείγματα σταματάω όμως εδώ.Αλλά προφανώς όλα αυτά τα παραδείγματα (πάντα σε ντέρμπι μεταξύ των τρειών) είναι στα πλαίσια του παιχνιδιού,είναι η μαγεία του ποδοσφαίρου,ενώ το 2-0 (10λεπτο) στο αεκ-Ολυμπιακός το 1993 ήταν στημένο ετσι?

Αν έτσι σε βολεύει να πιστεύεις δικαίωμά σου.Εγώ όμως σου μιλάω με αποδείξεις και στοιχεία και εσύ μου αντιπαραθέτεις,φήμες,συνθήματα των αεκτζήδων και το πρωτοσέλιδο μιας φυλλάδας.......

Δημοσ.

Ό Γκέρσον στην συνέντευξη τύπου :

Θέλω να ευχαριστήσω δύο από τους παίκτες μου. Τον Χαρίση που έπαιξε τραυματίας και τον Παπαμακάριο που είχε πρόβλημα στη μέση, σε αντίθεση με τον Άκερ που δεν ακολούθησε την ομάδα και πρέπει η διοίκηση να επιληφθεί του θέματος. Και θα σας πω ένα πράγμα. Στον στρατό λέμε... ακολούθηστε με κι όχι πάτε μπροστά και θα σας ακολουθήσω. Αυτό που έκανε ο Άκερ ήταν απαράδεκτο.

http://www.sport24.gr/html/ent/974/ent.180974.asp

Ελπίζω να δούμε καλή σειρά τελικών ...

btw και άσχετο to cleveland πέταξε έξω το detroit !!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...