Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλυτερα, μας ταχε πρηξει ο τουρκος.

και σιγα μην ερχοτανε πατημα ηθελε για να του ανεβασει τα φραγκα η φενερ

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και οι αρλουμπες οι πρωινες οτι εστειλε μηνυμα "περιμενετε με";

Ελεος ρε γμτ.

Ειναι φυσιολογικο να αργει τοσο πολυ η ολοκληρωση του μεταγραφικου σχεδιασμου μας;

P.S. "μεταγραφικος σχεδιασμος" - αν υπαρχει

P.S. 2 "μεταγραφικος σχεδιασμος" - o Θεος να τον κανει

Δημοσ.

Παντως το μονο καλο στον μεταγραφικο σχεδιασμο του ολυμπιακου ειναι οτι εχει πολυ καλους ρυθμους..

Ετσι οπως παει και αναλογικα με τον αριθμο μεταγραφων που υποτιθεται οτι θελει να κανει τοτε βλεπω να τελειωνουν οι μεταγραφες κατα...Δεκεμβρη μηνα... :D :D :D :D :D

Οσο για το μπασκετ, καταφερε ο ολυμπιακος με τετοιο ροστερ να περασει απο τον....σεραπινα και τον τσαλδαρη..... Α ρε Γιαννακη που εισαι οεο????

Δημοσ.
Οσο για το μπασκετ, καταφερε ο ολυμπιακος με τετοιο ροστερ να περασει απο τον....σεραπινα και τον τσαλδαρη..... Α ρε Γιαννακη που εισαι οεο????

Ο Γκέρσον είναι μυρωδιάς αλλά ποιο ακριβώς είναι το τρομερό ρόστερ του Ολυμπιακού;

Penn: Κωλοτούμπας. Πέρνει ένα παιχνίδι μόνος του, σου χαλάει 10. Πρέπει να είναι τρομερός παίχτης σε παιδικές χαρές όμως.

Παπαμακάριος: Μια καλή ρεζέρβα, τίποτα παραπάνω.

Acker: Παίχτης χωρίς προσωπικότητα. Ικανός να κάνει τη μία μέρα triple double figure και στον επόμενο αγώνα να παρακολουθεί το παιχνίδι χωρίς εισητήριο.

Macijauskas: Πολύ καλός σουτέρ, δε μπορεί να δημιουργήσει όμως τη φάση μόνος του. Πρέπει η ομάδα να παίζει για αυτόν.

Zizic: Ένας συμπαθητικός ψηλός. Η χρυσή μετριότητα που λέμε.

Μπουρούσης: Βλέπε Zizic. Υπερτιμημένος.

Χαρίσης: Ο λευκός Penn.

Μπάρλος: Δεν παίζει και ποτέ.

Βασιλόπουλος: Ταλαντούχος παίχτης, αλλά με ένα βασικό πρόβλημα. Δεν είναι ούτε 3άρι ούτε 4άρι. Στην περιφέρεια του λείπει η ταχύτητα το σουτ και η ο έλεγχος της μπάλας για να ανταποκριθεί, κοντά στο καλάθι δε μπορεί να πάει. Η μόνη του λύση, να παίζει 4άρι και να τραβιέται έξω να παίξει τον άλλο ψηλό.

Stack: Ένας Zizic με πιο πολύ πλαστικότητα αλλά λιγότερη δύναμη.

Σχορτσιανίτης: Κουτός δεν είναι αλλά είναι σίγουρα βλάκας. Χρειάζεται να βάλει ακόμα 30 κιλά λίπους για να τους κατατροπώνει όλους. Στο σούμο.

Domercant: Για ρεζέρβα καλός, αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο.

Με άλλα λόγια, στον Παναθηναϊκό μόνο 1-2 παίχτες από αυτούς θα ήθελα.

Δημοσ.

ρε παιδια οπως και να εχει οι τελικοι ειναι διαφορετικοι. θα το παλεψει ο γαβρος ελπιζω να εχουμε δυνατη κοντρα. σε συστηματα , αυτοματισμους προπονητη μοναδες ειμαστε πολυ μπροστα ο ολυμπιακος θυμιζει παιδικη χαρα οτι γουσταρει κανει ο καθενας αλλα εφοσον με πηρες μια φορα σημαινει οτι μπορεις να το παλεψεις.

Δημοσ.
Zizic: Ένας συμπαθητικός ψηλός. Η χρυσή μετριότητα που λέμε.

Διαφωνουμε απολυτα :D

Εγω εχω την εντυπωση οτι ο ζιζιτς ειναι απο τους καλυτερους παιχτες του ολυμπιακου και απο τους καλυτερους ψηλους της ευρωπης. Αν ενας παιχτης δεν ηθελα να φυγει απο την ομαδα αυτος ειναι ο ζιζιτς.

Δημοσ.
Διαφωνουμε απολυτα :D

Εγω εχω την εντυπωση οτι ο ζιζιτς ειναι απο τους καλυτερους παιχτες του ολυμπιακου και απο τους καλυτερους ψηλους της ευρωπης. Αν ενας παιχτης δεν ηθελα να φυγει απο την ομαδα αυτος ειναι ο ζιζιτς.

ποιο χαρακτηριστικο εχει που τον κανει απο τους καλυτερους ψηλους της ευρωπης?

Δημοσ.

Ξερει μπασκετ.εχει πλαστικοτητα στις κινησεις του.

Γενικα ομως μου δινει την εντυπωση οτι θα επιανε σε οποιαδηποτε ομαδα

edit : Βρηκατε και σεις τωρα να μου την πειτε για εναν απο τους 2-3 παιχτες που μαρεσουν στον ολυμπιακο :D

Δημοσ.

edit : Βρηκατε και σεις τωρα να μου την πειτε για εναν απο τους 2-3 παιχτες που μαρεσουν στον ολυμπιακο :D

οχι δεν στην λεω ρε απλα δεν εχω δει κατι που να τον κανει να ξεχωριζει.

Δημοσ.
ρε παιδια οπως και να εχει οι τελικοι ειναι διαφορετικοι. θα το παλεψει ο γαβρος ελπιζω να εχουμε δυνατη κοντρα. σε συστηματα , αυτοματισμους προπονητη μοναδες ειμαστε πολυ μπροστα ο ολυμπιακος θυμιζει παιδικη χαρα οτι γουσταρει κανει ο καθενας αλλα εφοσον με πηρες μια φορα σημαινει οτι μπορεις να το παλεψεις.

Δεν είναι κάθε μέρα του Αη Γιαννιού να σουτάρει ο κωλοτούμπας από τα 8 μέτρα και να βάζει 2 στα 2.

1-2?????? ποιους;;; πως που;

Ο Ματσιγιάουσκας θα μπορούσε να παίζει στον ΠΑΟ όπως και ο Σχορτσιανίτης αν μπορούσε να κλείσει την τρύπα του.

Δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο ρε συ. Ούτε πολλές κινήσεις, ούτε πολύ δυνατός, ούτε κάτι το ιδιαίτερο. Αν θες σου τον λέω πλατινένια μετριότητα για να χαρείς.

Δημοσ.
Δεν είναι κάθε μέρα του Αη Γιαννιού να σουτάρει ο κωλοτούμπας από τα 8 μέτρα και να βάζει 2 στα 2.

ελπιζω λεω. και μενα σε αυτον τον αγωνα μου φανηκε οτι ειχανε κοιμηθει ολοι με το τριο πεν- ακερ - σχορτσιανιτη το βραδυ.

Δημοσ.

Ρε συγκεντρωθείτε.Ο βάζελος του έριξε 40 πόντους στα χαλαρό του αρη μέσα στο Αλεξάνδρειο και εμείς πιάσαμε το 101 τοις εκατό της απόδοσης για να κερδίσουμε με τα χίλια ζόρια ένα παιχνίδι απο τα τρεία που δώσαμε φέτος εκεί μέσα.Φανταστείτε διαφορά που έχουν οι δύο ομάδες.

Δημοσ.

Μη το βλεπεις ετσι. Γιατι και εμεις κερδισαμε στο οακα. Διαφορετικοι αγωνες ειναι αλλωστε.

Μπορεις απλα να πεις οτι εχουν πολυ πολυ καλυτερη ομαδα :D

εγω ειμαι αισιοδοξος, πιστευω οτι μπορουμε να κρατησουμε ανετα τη διαφορα κατω απο τους 10.

kwsn αστο καλυτερα διαφωνουμε για το συγκεκριμενο παιχτη, οποτε δεν εχει νοημα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...