Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πω πω τι απαισιοδοξοι που ειστε ρε . δεν σας ειπα οτι θα μας παρετε το πρωταθλημα αλλα οτι μπορει να γινει καλη κοντρα στο παιχνιδι στο σεφ.

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ εξαιτίας του ότι δεν μου αρέσει το μπάσκετ σαν άθλημα δεν έχω πολλές γνώσεις.5 αγώνες έχω δει όλους και όλους φέτος,ένας από αυτούς ήταν ο τελικός ΤΣΣΚΑ-παο.Ε με τις λίγες αυτές γνώσεις που έχω κατέληξα στο συμπέρασμα οτι αυτή η όμάδα του παο από ελάχιστες ομάδες παίζετε,και σίγουρα όχι από τον Ολυμπαικό που στα 4 παιχνίδια που τον έχω δει έιναι κάτι σαν παιδική χαρά.

Δημοσ.

Παιδια στο μπασκετ παιζει μεγαλυτερη σημασια η ψυχολογια απο οτι στα αλλα ομαδικα αθληματα.Και γω δεν μπορω παρα να αναγνωρισω την ανωτεροτητα του Παο αλλα εχασε μια φορα ηδη μεσα στο σπιτι του φετος...Δεν μπορεις να κανεις προβλεψη γιατι ειναι απλα ενα ντερμπι.Με μια νικη ο ολυμπιακος σπαει την εδρα και μετα ολα γινονται...Γιαυτο υπομονη και ειδομεν...Αν και οι Γιαννακοπουλοι και ο Βασιλακοπουλος δυσκολα θα αφησουν την εκπληξη...

Δημοσ.
.Αν και οι Γιαννακοπουλοι και ο Βασιλακοπουλος δυσκολα θα αφησουν την εκπληξη...

απλα ελεος........

Δημοσ.

Φιλε τις ελεημοσυνες τις θυμαστε οι βαζελοι οπου σας βολευει.Δεν θελεις να σου θυμησω τι ακουει καθε μερα ο Κοκκαλης και ποτε δεν παραδεχεσαι την ανωτεροτητα μου στο ποδοσφαιρο.Και να σου θυμησω φετος στον πρωτο αγωνα στο ΣΕΦ οτι σουταρες περιπου 40 βολες σε εναν αγωνα...Ασε δε τα φαουλ.Ο Σοφο σε 3 λεπτα συμετοχης τρια φαουλ.Η μηπως ξεχασες τα μπλουζακια που φορουσαν οι προεδροι σου περσυ στο οακα ποσο πολιτισμικα ηταν.Οι καφροι...Και μην πουμε και για τις τιμωριες που εχω φαει και αυτες που εχεις εσυ...Θες και ονοματα...Πιτσιλκας,Βορεαδης,Μασλαρινο και αλλοι...Αστο καλυτερα....

Δημοσ.
Φιλε τις ελεημοσυνες τις θυμαστε οι βαζελοι οπου σας βολευει.Δεν θελεις να σου θυμησω τι ακουει καθε μερα ο Κοκκαλης και ποτε δεν παραδεχεσαι την ανωτεροτητα μου στο ποδοσφαιρο.Και να σου θυμησω φετος στον πρωτο αγωνα στο ΣΕΦ οτι σουταρες περιπου 40 βολες σε εναν αγωνα...Ασε δε τα φαουλ.Ο Σοφο σε 3 λεπτα συμετοχης τρια φαουλ.Η μηπως ξεχασες τα μπλουζακια που φορουσαν οι προεδροι σου περσυ στο οακα ποσο πολιτισμικα ηταν.Οι καφροι...Και μην πουμε και για τις τιμωριες που εχω φαει και αυτες που εχεις εσυ...Θες και ονοματα...Πιτσιλκας,Βορεαδης,Μασλαρινο και αλλοι...Αστο καλυτερα....

...............ειπα εγω οτι δεν παραδεχομαι οτι εισαι καλυτερος στην μπαλα? στο μπασκετ αστο εισαι τρεις σκαλες κατω. τεσπα αστο. ο σοφο κανει δεκα φαουλ σε καθε δεκαλεπτο κανονικα αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα. αστο να μιλησω με τον προσκυνημενο τον ρεβιλ που εχουμε νορμαλ διαλογο. θα ηθελες να εχεις τους προεδρους μου βασικα αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.

Δημοσ.

Σιγα ρε ανωτεροι...Μην σας πιασει η μεση σας.Τρεις σκαλες κατω...Οσο καιρο ηταν ο Σωκρατης στο μπασκετ οι Προεδροι σας που ηταν?

Δημοσ.
Σιγα ρε ανωτεροι...Μην σας πιασει η μεση σας.Τρεις σκαλες κατω...Οσο καιρο ηταν ο Σωκρατης στο μπασκετ οι Προεδροι σας που ηταν?

ειπαμε αστο προτιμω να μιλαω με προσκυνημενους.

Δημοσ.
Και με το Δαλαι Λαμα να μιλας το ιδιο μου κανει...Ανωτερε...

δεν ειμαι ανωτερος απλα εσυ εισαι κολημενος. αν ενοεις το μπασκετ ναι ειμαι πολυ ανωτερος σε καθε επιπεδο. εσυ εισαι παιδικη χαρα.

Δημοσ.

Φιλε μου αν τα βλεπετε ομαδικος ετσι τα πραγματα χαρα σε μενα...Ποια παιδικη χαρα σε εσπασε μεσα στο οακα φετος?Και επειδη επαιζα αρκετα χρονια μπασκετ θα σου πω οτι το ματς μπορει να το χασει απο το πρωτο δεκαλεπτο και να το κερδισεις το τελευταιο δευτερολεπτο...Μην εισαι τοσο υπεροπτης...Γιατι ουτε και συ εχεις σουπερ ομαδα ανεξαρτητα απο το οτι εισαι καλυτερος απο εμενα...Εσπασα και τον αρη αν το προσεξες...Οποτε παιδικη χαρα τουλαχιστον δεν ειμαι...Εσυ προσπαθησε να αποδειξεις οτι δεν χανεις απο μια παιδικη χαρα οπως λες γιατι αν χασεις σε ξαναβλεπω στο νηπιαγωγειο για μεταπτυχειακο...

Δημοσ.
Φιλε μου αν τα βλεπετε ομαδικος ετσι τα πραγματα χαρα σε μενα...Ποια παιδικη χαρα σε εσπασε μεσα στο οακα φετος?Και επειδη επαιζα αρκετα χρονια μπασκετ θα σου πω οτι το ματς μπορει να το χασει απο το πρωτο δεκαλεπτο και να το κερδισεις το τελευταιο δευτερολεπτο...Μην εισαι τοσο υπεροπτης...Γιατι ουτε και συ εχεις σουπερ ομαδα ανεξαρτητα απο το οτι εισαι καλυτερος απο εμενα...Εσπασα και τον αρη αν το προσεξες...Οποτε παιδικη χαρα τουλαχιστον δεν ειμαι...Εσυ προσπαθησε να αποδειξεις οτι δεν χανεις απο μια παιδικη χαρα οπως λες γιατι αν χασεις σε ξαναβλεπω στο νηπιαγωγειο για μεταπτυχειακο...

γυρνα μια σελιδα χτες και διαβασε τι εγραφα. σουπερ ομαδα δεν ξερω αν εχω αλλα εχω σιγουρα την καλυτερη στη ευρωπη. του αρη του εριξα 36 στο αλεξανδρειο εσυ εχασες εντος και εκτος και εφτυσες αιμα για να περασεις. απλα πηγαινε μια δυο σελιδες πισω.

Δημοσ.
Ο Γκέρσον είναι μυρωδιάς αλλά ποιο ακριβώς είναι το τρομερό ρόστερ του Ολυμπιακού;

Penn: Κωλοτούμπας. Πέρνει ένα παιχνίδι μόνος του, σου χαλάει 10. Πρέπει να είναι τρομερός παίχτης σε παιδικές χαρές όμως.

Συμφωνώ απολύτως. Δεν μπορεί ο Ολυμπιακός να βασίσει την οργανωση του παιχνιδιού πάνω του.

Παπαμακάριος: Μια καλή ρεζέρβα, τίποτα παραπάνω.

Δε συμφωνώ και τόσο. Σίγουρα δεν είναι κλάση Διαμαντίδη/Παπαλουκά/Ζήση αλλά είναι γενικά αξιόπιστος και δίνει ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ οργάνωση στον Ολυμπιακό. Είναι κάτι σαν ένας χειρότερος Χατζηβρέττας. Δεν είναι περιττός στον Ολυμπιακό

Acker: Παίχτης χωρίς προσωπικότητα. Ικανός να κάνει τη μία μέρα triple double figure και στον επόμενο αγώνα να παρακολουθεί το παιχνίδι χωρίς εισητήριο.

Επίσης συμφωνώ.

Macijauskas: Πολύ καλός σουτέρ, δε μπορεί να δημιουργήσει όμως τη φάση μόνος του. Πρέπει η ομάδα να παίζει για αυτόν.

Δεν είναι καθόλου κακό αυτό! Αν υπάρχει ένας δημιουργικός πασέρ, ένας "δολοφονικός" spot shooter ταιριάζει τέλεια στην ομάδα. Δεν είναι άμπαλος ο Μάτσε, και η τέχνη δεν ξεχνιέται

Zizic: Ένας συμπαθητικός ψηλός. Η χρυσή μετριότητα που λέμε.

Δε θα έλεγα μέτριος, μάλλον πολύ καλός και αθόρυβος!

Μπουρούσης: Βλέπε Zizic. Υπερτιμημένος.

Εδώ διαφωνώ κάθετα. Αν ήθελα έναν παίκτη του Ολυμπιακού στον Παναθηναϊκό, αυτός θα ήταν ο Μπουρούσης. Πολύ καλός στα ριμπάουντ και στις τάπες, έχει συμπαθητικό μακρινό σουτ(αν και το παρακάνει) και αν δούλευε με κάποιον στο στυλ του Ζοτς θα μπορούσε να κάνει σπουδαία καριέρα

Χαρίσης: Ο λευκός Penn.

Μπάρλος: Δεν παίζει και ποτέ.

Δεν κάνουν για Ολυμπιακό

Βασιλόπουλος: Ταλαντούχος παίχτης, αλλά με ένα βασικό πρόβλημα. Δεν είναι ούτε 3άρι ούτε 4άρι. Στην περιφέρεια του λείπει η ταχύτητα το σουτ και η ο έλεγχος της μπάλας για να ανταποκριθεί, κοντά στο καλάθι δε μπορεί να πάει. Η μόνη του λύση, να παίζει 4άρι και να τραβιέται έξω να παίξει τον άλλο ψηλό.

Το βασικότερο του πρόβλημα είναι ψυχολογικό. Κατά τα άλλα είναι εξαιρετικός αμυντικός, κατ' εμέ ο καλύτερος Έλληνας στην ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ άμυνα, μπορεί να μαρκάρει από PG μέχρι τεσσάρι. Έχει βελτιώσει το σουτ του, αλλά πρέπει να ρίξει ΠΟΛΥ δουλειά ακόμα για να αυξήσει το επιθετικό του ρεπερτόριο.

Stack: Ένας Zizic με πιο πολύ πλαστικότητα αλλά λιγότερη δύναμη.

Συμφωνώ. Είναι όμως χρήσιμος για το rotation της ομάδας.

Σχορτσιανίτης: Κουτός δεν είναι αλλά είναι σίγουρα βλάκας. Χρειάζεται να βάλει ακόμα 30 κιλά λίπους για να τους κατατροπώνει όλους. Στο σούμο.

Τώρα είναι σε κακή κατάσταση, αλλά ο Σοφοκλής της Ιαπωνίας είναι ένα τεράστιο ατού για κάθε ομάδα. Δυστυχώς όμως μια ομάδα δεν μπορεί να βασιστεί πάνω του, καθώς οι τραυματισμοί και οι μεταπτώσεις στην απόδοση του είναι συχνό φαινόμενο.

Domercant: Για ρεζέρβα καλός, αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο.

Όταν όμως βρει ρυθμό είναι ασταμάτητος. Ασυζητητί όμως ο Μάτσε είναι καλύτερος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...