revil Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 εντωμεταξυ αυτο με τον ντομερκαντ ειναι απιστευτο. Ο ανθρωπος δε μπορει να περπατησει αν πρεπει να σκαει το τοπι και ο αλλος ο μυρωδιας τον βαζει να κανει τον pg. θα ηθελες να εχεις τους προεδρους μου βασικα αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα. εχω αρχισει να πιστευω οτι οι αγγελοπουλοι ειναι στο ιδιο στυλ με τους γιανακοπουλους. ο χρονος θα δειξει
Freakster Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Συγγνωμη ασχετο, υπαρχει ενας ανθρωπος διαθετειμενος να μου εξηγησει λιγα πραγματα απο συστηματα στο μπασκετ, γιατι θελω να παρακολουθησω αλλα δε μπορω Αρχιζουν με τα τεσσαρια, πενταρια, PG, PF και χάνω τη μπαλα. Με π.μ. υποθετω θα ειναι καλυτερα. Θεεενξ.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 εχω αρχισει να πιστευω οτι οι αγγελοπουλοι ειναι στο ιδιο στυλ με τους γιανακοπουλους. ο χρονος θα δειξει Μακάρι να μην απογοητευτούνε.Γιατί οι φαρμακοτρίφτες κάνανε 5-6 χρόνια υπομονή μέχρι να δούνε την πρώτη χαρά με το ευρωπαικό το 96.Όμως δεν είχαν πτοηθεί και χώνανε τρελά λεφτά στην ομάδα και εδώ και μερικά χρόνια δικαιώνοντε.
KaizerSoze Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 .Και να σου θυμησω φετος στον πρωτο αγωνα στο ΣΕΦ οτι σουταρες περιπου 40 βολες σε εναν αγωνα...Ασε δε τα φαουλ.Ο Σοφο σε 3 λεπτα συμετοχης τρια φαουλ. BY FAR το πιο αμπαλο επιχειρημα ever ομως, ετσι??? 500 βολες να ειχα, αν δεν μου δικαιολογουσες γιατι δεν ηταν, δεν μιλας Οσο για τον Σχορτσιανιτη, αυτος επρεπε να αποβαλεται με το που παταει παρκε. ο τυπος κανει 5 φαουλ μεχρι να πεις "Ταιμ-αουτ".Χαρη σας κανουν που παιζει τοσο Και μην πουμε και για τις τιμωριες που εχω φαει και αυτες που εχεις εσυ...Θες και ονοματα...Πιτσιλκας,Βορεαδης,Μασλαρινο και αλλοι...Αστο καλυτερα.... 3 απο 5 εμεις, 2 απο 3 εσεις, αλλη μια εσεις μεσα στην χρονια και αλλες 2 εμεις.Συνολο 5 -3. ε ναι,δεν μπορω να πω, μας παει το συστημα Συγγνωμη ασχετο, υπαρχει ενας ανθρωπος διαθετειμενος να μου εξηγησει λιγα πραγματα απο συστηματα στο μπασκετ, γιατι θελω να παρακολουθησω αλλα δε μπορω Αρχιζουν με τα τεσσαρια, πενταρια, PG, PF και χάνω τη μπαλα. Με π.μ. υποθετω θα ειναι καλυτερα. Θεεενξ. Εχεις πμ .
Lucifer Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Παλικάρια, δν έχω τπτ με το θρύλο κτλ, αλλά κοντεύει να με πιάσει νευρικό με το "Παρόμοια θέματα" στον πάτο της σελίδας. Παίζει να φταίει το κρασί βέβαια.
KWSN_Men Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Σιγα ρε ανωτεροι...Μην σας πιασει η μεση σας.Τρεις σκαλες κατω...Οσο καιρο ηταν ο Σωκρατης στο μπασκετ οι Προεδροι σας που ηταν? Έπερναν ευρωπαϊκά... Φιλε μου αν τα βλεπετε ομαδικος ετσι τα πραγματα χαρα σε μενα...Ποια παιδικη χαρα σε εσπασε μεσα στο οακα φετος?Και επειδη επαιζα αρκετα χρονια μπασκετ θα σου πω οτι το ματς μπορει να το χασει απο το πρωτο δεκαλεπτο και να το κερδισεις το τελευταιο δευτερολεπτο...Μην εισαι τοσο υπεροπτης...Γιατι ουτε και συ εχεις σουπερ ομαδα ανεξαρτητα απο το οτι εισαι καλυτερος απο εμενα...Εσπασα και τον αρη αν το προσεξες...Οποτε παιδικη χαρα τουλαχιστον δεν ειμαι...Εσυ προσπαθησε να αποδειξεις οτι δεν χανεις απο μια παιδικη χαρα οπως λες γιατι αν χασεις σε ξαναβλεπω στο νηπιαγωγειο για μεταπτυχειακο... Ευτυχώς που έπαιζες και μπάσκετ και έχεις και κριτήριο...
KaizerSoze Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Σιγα ρε ανωτεροι...Μην σας πιασει η μεση σας.Τρεις σκαλες κατω...Οσο καιρο ηταν ο Σωκρατης στο μπασκετ οι Προεδροι σας που ηταν? 1. Προφανως εννοεις οταν ελεγχε την διατησια ο Σωκρατης και υπηρχε και η μαφια του Ιωαννιδη?Ε, ενα Ευρωπαικο, κατι Κυπελα και παλι τα πηρα 2. Εφυγε ο Σωκρατης απο το μπασκετ και δεν το καταλαβα?Α, εννοεις την περιοδο ου ειδε οτι δεν τον επερνε πλεον και ειπα "Δεν με απολυετε, παραιτουμαι?". Μαλιστα, ελπιζω να μην σου τυχει, αλλα αμα παει να σε σπασει κανεις στο ξυλο, αν κατσεις να τις φας παλι ξυλο σου ριχνει τοχεις καταλαβει ετσι? 3. Τα 2 τελευταια χρονια δεν αντεπιτιθεστε?Θα περιμενουμε πολυ ακομα την αντεπιθεση?
revil Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Θα περιμενουμε πολυ ακομα την αντεπιθεση? Μια καλη ομαδα θελει χρονια για να γινει πραγματικα καλη, δε γινεται απο τον ενα χρονο στον αλλο, οποτε ναι θα περιμενετε πολυ ακομα.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 3. Τα 2 τελευταια χρονια δεν αντεπιτιθεστε?Θα περιμενουμε πολυ ακομα την αντεπιθεση? Τουλάχιστον εμείς αντεπιτεθόμαστε τα 2 τελευταία χρόνια.Υπάρχουν και άλλοι,σε άλλο άθλημα που φέτος συμπλήρωσαν 11 χρόνια αντεπίθεσης....
1980 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Τουλάχιστον εμείς αντεπιτεθόμαστε τα 2 τελευταία χρόνια.Υπάρχουν και άλλοι,σε άλλο άθλημα που φέτος συμπλήρωσαν 11 χρόνια αντεπίθεσης.... για μετρα λιγο ποσα χρονια εχεις να παρεις πρωταθλημα στο μπασκετ.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 για μετρα λιγο ποσα χρονια εχεις να παρεις πρωταθλημα στο μπασκετ. Ακριβώς 10 και πάω φούλ για έντεκα αφού το φετινό δεν το παίρνω. Αλλά μόλις τα τελευταία δύο χρόνια λένε κάποιοι οτι πάμε για την αντεπίθεση.Δεν νομίζω από το 2000 μέχρι το 2004 να μίλαγε κανείς για αντεπίθεση.Εσείς κάθε σεπτέμβριο κάνετε την αντεπίθεση από το 97.Και για να μην σας αδικώ πήρατε το νταμπλ το 2004.Κάτι σαν το δικό μας κυπελλάκι το 2002. Μην ξεχνάς όμως οτι εγώ δεν έχω κανένα κόμπλεξ να παραδεχθώ την ανωτερότητά σου στο μπάσκετ.Εσύ για το ποδόσφαιρο?
1980 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Ακριβώς 10 και πάω φούλ για έντεκα αφού το φετινό δεν το παίρνω. Αλλά μόλις τα τελευταία δύο χρόνια λένε κάποιοι οτι πάμε για την αντεπίθεση.Δεν νομίζω από το 2000 μέχρι το 2004 να μίλαγε κανείς για αντεπίθεση.Εσείς κάθε σεπτέμβριο κάνετε την αντεπίθεση από το 97.Και για να μην σας αδικώ πήρατε το νταμπλ το 2004.Κάτι σαν το δικό μας κυπελλάκι το 2002. Μην ξεχνάς όμως οτι εγώ δεν έχω κανένα κόμπλεξ να παραδεχθώ την ανωτερότητά σου στο μπάσκετ.Εσύ? ρε παιδια διαβαζετε η οχι? εχω γραψει εκατο φορες οτι απο τα 10-11 ποσα ειναι που εχετε παρει τα 6-7 τα αξιζατε οποτε ναι ειστε ανωτεροι. ξεστραβωθειτε τον ανυπαρκτο μου μεσα. βλεπεις εσυ κανεναν οπαδο του παο να μιλαει για καμια αντεπιθεση εδω και πεντε τουλαχιστον χρονια? επειδη γραφουν καραγκιοζιλικια οι εφημεριδες νομιζεις οτι τα πιστευει κανενας? μερικες φορες απαντατε μονο για να απαντησετε λες και θα χασετε τον υπνο σας αμα δεν το κανετε.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Καταρχήν χαλάρωσε. Και αφού χαλαρώσεις για πές μου ποιός φωνάζει καθε Άυγουστο "παο γερά πρωτάθλημα ξανά?" Γιατί όπως λές δεν είναι οι οπαδοί του παο.
KWSN_Men Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Και αφού το πάς έτσι είδες κανέναν οπαδό του Ολυμπιακού να μιλάει για αντεπίθεση στο μπάσκετ?Γιατί και σε εμάς οι φυλλάδες γράφουν για μπάσκετ. Εγώ είδα πολλούς πάντως, 2 χρόνια τώρα. Και ειδικά μετά τη νίκη στο ΟΑΚΑ είχα πολλούς και εδώ μέσα που περίμεναν ότι με την προσθήκη του Ματσιγιάουσκας (που φυσικά θα είχε μ.ο. πάνω από 20 πόντους) να μας πέρνει και στο χαλαρό.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Eίναι οι ίδιοι που πιστεύανε οτι θα πάμε και τελικό Τσάμπιονς Λιγκ? Γιατί όσες πιθανότητες είχε να γίνει το ενα είχε και το άλλο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.