KaizerSoze Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 O oποιος Μασιγιαουσκας κανει νουμερα Ντελκ αλλα ο Ντελκ ηταν "απροσαρμοστος" και ο Λιθουανος "απο τους διακριθεντες".Αβυσσος η ψυχη του Συριγου/Παπαδογιαννη/Κοτζια κτλ
KWSN_Men Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Ακριβώς. Πιθανόν μάλιστα να έκανε και καλύτερα αν έπαιζε όσο ο Λιθουανός τελευταία.
1980 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Καταρχήν χαλάρωσε.Και αφού χαλαρώσεις για πές μου ποιός φωνάζει καθε Άυγουστο "παο γερά πρωτάθλημα ξανά?" Γιατί όπως λές δεν είναι οι οπαδοί του παο. εγω χαλαρος ειμαι εσεις δεν διαβαζετε αυτα που γραφω. εγω μιλαω για το ατομο μου και για το 90% μην σου πω παραπανω των οπαδων του παναθηναικου που απεχουν χαρακτηριστικα απο το ποδοσφαιρικο τμημα. και αυτο το παο γερα πρωταθλημα ξανα το φωναζουν για δυο τρεις αγωνιστικες στην αρχη μεχρι να δουν και αυτοι οτι δεν παιζει οι πεντε εξι χιλιαδες που πανε σε ολους τους αγωνες στο ποδοσφαιρο γιατι εχουν τασεις μαζοχισμου. .
revil Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 http://www.contra.gr/Soccer/Turkey/SuperLigi/Fenerbahce/156085.html μα γιατι να δεχτει να παιξει ο καρλος στο ελληνικο πρωταθλημα μωρε??αφου θελει να παιξει σε δυνατα πρωταθληματα, αγγλια,ιταλια,ισπανια και τα λοιπα. Α ρε ξυλο που θελουν μερικοι μερικοι. Βαλτε λεφτα ρε
Aρρωστος 7 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 http://www.contra.gr/Soccer/Turkey/SuperLigi/Fenerbahce/156085.html μα γιατι να δεχτει να παιξει ο καρλος στο ελληνικο πρωταθλημα μωρε??αφου θελει να παιξει σε δυνατα πρωταθληματα, αγγλια,ιταλια,ισπανια και τα λοιπα. Α ρε ξυλο που θελουν μερικοι μερικοι. Βαλτε λεφτα ρε OK σύμφωνοι,πρέπει να ρίξουνε λεφτά. Αλλά 10 εκατομμύρια ευρώ σε δύο χρόνια για παίκτη 34 χρονών δεν σου φαίνεται λιγάκι υπερβολικό?
revil Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 σαφεστατα ειναι πολλα αλλα το ποιντ μου ειναι αλλου. ρε μαγκα αφου δε δινεις λεφτα μη λες "Δε θελει η γυναικα του, ο κουμπαρος του, ο περιπτερας του και ο σκυλος του" η "Δε του αρεσει το ελλαντα" Πες απλα "δε με ενδιαφερει ΤΕΛΟΣ"
revil Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 οχι αλλους γερους Συγνωμη κιολας, αλλα ο γερος που πηγε στην αεκ σε χαλασε 3 χρονια τωρα?
adi32 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 αλλη κλαση ο Ριμπο και αλλη η θεση του και για Ελλαδα δε με χαλασε καθολου μεχρι εκει ομως
revil Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Συμφωνουμε. Απλα εσυ μιλησες γενικα για γερους. Και οσο για την ελλαδα που λες, ο ριμπο ειναι μανουλα,στην ευρωπη ομως ειναι λογικο πλεον μια ομαδα να μη μπορει να βασιστει πανω του Αλλα καταληγουμε παλι στο ιδιο. Θες ευρωπη κυριε??Παρε και το γερο(κλαση) παρε και τους πιτσιρικαδες(πνευμονια) να κανουν παιχνιδι.
adi32 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 εμενα με χαλασε που εφυγε ο Τουρε και που αντικατασταθηκε με το μαυρο πανθηρα Felix ηθελα να ηξερα αυτος που τον ειδε και τον προτεινε ειναι ακομα στο τμημα του Ολυμπιακου?
Freakster Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 εμενα με χαλασε που εφυγε ο Τουρεκαι που αντικατασταθηκε με το μαυρο πανθηρα Felix ηθελα να ηξερα αυτος που τον ειδε και τον προτεινε ειναι ακομα στο τμημα του Ολυμπιακου? Ο Σολιντ;; Μας αφησε χρονους..
Aρρωστος 7 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Εγώ τον Κάρλος ειλικρινά δεν θα τον ήθελα.Μιλάμε για παίκτη που παίζει στην άμυνα και είναι 34 χρονών.Ο Ρίμπο ήρθε στα 32 του και είχε και το Στολτίδαρο να τρέχει και για αυτόν όταν έχανε την μπάλα.Αν όμως χάσει τη μπάλα ο ακραίος αμυντικός ή αν βγει μπροστά και δεν έχει πνευμόνια να γυρίσει ποιός θα τον καλύψει? Για θυμηθείτε τη γκέλα που έκανε στο Μπάγερν-Ρεαλ.Έχασε τη μπάλα και 1-0 οι Γερμανοί από το πρώτο λεπτό. Και στην τελική δώσε 10 εκατομμύρια αν τα έχεις και φέρε το Ρικέλμε που μπορεί και γκολ να βάλει και φάσεις να φτιάξει και να κρατήσει μπαλίτσα. Αλλά μου φαίνετε οτι όλα αυτά ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας!
vastravoud Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 O oποιος Μασιγιαουσκας κανει νουμερα Ντελκ αλλα ο Ντελκ ηταν "απροσαρμοστος" και ο Λιθουανος "απο τους διακριθεντες".Αβυσσος η ψυχη του Συριγου/Παπαδογιαννη/Κοτζια κτλ Μην ξεχνάς ότι ο Μασιγιάουσκας είχε να παίξει τόσο καιρό. Όταν πρωτοήρθε ο Βούγιανιτς σε εμάς ήταν εντελώς "αλλού", αλλά κοίταξε πως έπαιξε στο FF. Τα σουτ θα μπουν κάποια στιγμή, και η εν γένει παρουσία του Μάτσε δείχνει ότι κάποια στιγμή θα δέσει στον Ολυμπιακό. Φυσικά το αν αξίζει το υπέρογκο ποσό που δαπανήθηκε είναι άλλο θέμα, και εκεί δε νομίζω και εγώ ότι άξιζε τον κόπο.
KaizerSoze Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Ωπα, ενα-ενα Για Καρλος ΝΑΙ τα 10μυρια για 2 χρονια ειναι πολλα.ΟΜΩΣ, αμα θες να τον φερεις Ελλαδα/Τουρκια/Ελβετια πονταρεις μονο στα λεφτα. Τελος. Ουτε πρωταθλημα εχεις, ουτε γηπεδα, ουτε καταξιωση. ΟΠΟΤΕ ενας παικτης που θα βρει στην Ισπανια 2 τον χρονο σε σενα θα ερθει ΜΟΝΟ αν δωσεις 5 τον χρονο.Απλο.Τα αξιζει?ΟΧΙ. Ομως οπως ειπε ο Ρεβιλ μην λες "Δεν ερχεται".Πες "Δεν ερχεται ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ". Και εγω μαζι σου πρωτος θα πω "Αστο ρε Σωκρατη/Τζιγγερ/Ντεμη, οχι και 10 για τον καραφλα".Ομως μην λες οτι "Απλα δεν ερχεται" Για Μασιγιαουσκας Βαγγελη, και ο Ντελκ ηρθε απο το ΝΒΑ και τον κραξανε με την μια.Δεν συγκρινω τον Ντελκ του τελους που ποτε δεν προσαρμοστηκε, συγκρινω τον Ντελκ της αρχης (στην Ευρωπη) με τον Μασιγιαουσκας της αρχης (μετα τον τραυματισμο).Οπως δεν μπορεσε ο Ντελκ να προσαρμοστει, ισως ο Μασιγιαουσκας που εχει να παιξει μπασκετ 2 χρονια να μην συνελθει ποτε.Και στο φιναλε ο Ντελκ επαιζε σε υψηλο επιπεδο 10 χρονια, ο Μασιγιαουσκας 3-4 επομενως αν αξιζε καποιος εξτρα χρονο υπομονης ηταν ο Ντελκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.