Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ειμαι πολυ περιεργος να δω ποιους θα παρει τελικα ο ολυμπιακος. τελικα η κανεις δεν γουσταρει να ερθει η πεφτει πολυ χοντρο δουλεμα με τους συνεργατες του κροκους.

Δεν νομίζω να πέφτει τόσο χοντρό δούλεμα.Δυστυχώς για αυτόν ο κόσμος έχει ξυπνήσει πλέον μετά τα δύο προηγούμενα καταστροφικά καλοκαίρια.Το χει πάρει χαμπάρι και ο ίδιος ο Κόκκαλης που έιδε στη φιέστα μισοάδειο το γήπεδο.Όποιος έχει άκρες με οργανωμένους και ανοργάνωτους γαύρους ξέρει οτι ο κόσμος έχει εξαντλήσει την υπομονή του.Απλά όλοι περιμένουν να δούνε τι μεταγραφές θα κάνει και θα κινηθούν αναλόγως.....

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ΠΑΙΔΙΑ ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ,ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟ κτλπ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ

Τραβιεμαι 15 Χρονια Δυναμικα Στο Γηπεδο,φετοσ Εχω Ξενερωσει Πολυ.ασ Παρει Πιτσιρικια Βαρεθηκα Τισ Ιστοριεσ Για Αγριουσ,πεφτει Δουλεμα Χοντρο!

Δημοσ.

συμφωνω με αρρωστο ο κοσμος οχι μονο εχει αγριεψει αλλα πλεον τη λεει στα ισα και στο σερ τακις.

Αυτο το καλοκαιρι θα ειναι καυτο τελικα..

Η θα φτιαξουμε ομαδα για την επομενη 10ετια η θα γινουμε χειροτεροι και απο τον παναθηναικο

Δημοσ.
Απλά όλοι περιμένουν να δούνε τι μεταγραφές θα κάνει και θα κινηθούν αναλόγως

Τι θα κινηθούν αναλόγως.Θα κάνουν πραξικόπημα ώστε ο Κόκκαλής να παίρνει δουλειές από το κράτος;Ρε ξυπναε.Δεν ανήκει σε μας η ομάδα.Στον Κόκκαλη ανήκει.Οσο θελει την πουλάει και όπου θελει.

Δημοσ.
Τι θα κινηθούν αναλόγως.Θα κάνουν πραξικόπημα ώστε ο Κόκκαλής να παίρνει δουλειές από το κράτος;Ρε ξυπναε.Δεν ανήκει σε μας η ομάδα.Στον Κόκκαλη ανήκει.Οσο θελει την πουλάει και όπου θελει.

Αν το πάρουν απόφαση να χτυπήσουν τον Κόκκαλη υπάρχουν αρκετοί τρόποι.Απλά σου λέω οτι ένα καπνογόνο σε αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ θα κοστίσει στον Κόκκαλη περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ από διαφυγόντα κέρδη.

Ενα γήπεδο άνω κάτω σε κάθε αγώνα,με γιούχες κράξιμο και πεσίματα στο Ρέντη θα σημάνει την κατρακύλα της ομάδας,δηλαδή έξοδος στο ουεφα και καμιά 10 αριά εκατομμύρια χαμένα.

Δεν τα επικροτώ σε καμία περίπτωση όλα αυτά και αν γίνουν θα καταλήξουμε πολύ χειρότεροι από το βάζελο.Απλά σου λέω οτι υπάρχουν τρόποι να χτυπηθεί ο Κόκκαλης.Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει τεράστια δύναμη,χάρις σε αυτόν τον κόσμο ο Κόκκαλης έγινε πανίσχυρος επιχειρηματικά,αυτός ο κόσμος μέχρι και δήμαρχο στον Πειραιά έβγαλε.Δεν τον παίρνει άλλο και το χει καταλάβει.

Φωνή λαού,οργή θεού.....

Δημοσ.

Και στον ΜΠΑΟΚ κάνουν ακριβώς αυτά που λες και που ναι τώρα;Και οι βάζελοι φωνάζουν για το Τζίγγερ αλλά φεύγει;Τι έκανε ο πιστολερο;Δέλυσε όλους τους συνδέσμους και άφησε μόνο το τσιράκι του την ΠΑΛΕΦΙΠ.Δες τι κάνει τώρα με τον Μπαρμπή;Και του χρόνου κάλλσιτα δε δίνει εισητήρια στη Θύρα 7 αφού και με το νόμο απαγορεύονται οι σύνδεσμοι.μετά ποιος στήνεται να παει εισιτήρια;

Δημοσ.
Και στον ΜΠΑΟΚ κάνουν ακριβώς αυτά που λες και που ναι τώρα;Και οι βάζελοι φωνάζουν για το Τζίγγερ αλλά φεύγει;Τι έκανε ο πιστολερο;Δέλυσε όλους τους συνδέσμους και άφησε μόνο το τσιράκι του την ΠΑΛΕΦΙΠ.Δες τι κάνει τώρα με τον Μπαρμπή;Και του χρόνου κάλλσιτα δε δίνει εισητήρια στη Θύρα 7 αφού και με το νόμο απαγορεύονται οι σύνδεσμοι.μετά ποιος στήνεται να παει εισιτήρια;

Ελα ρε μου συγκρίνεις τώρα το μέγεθος του μπαοκ με τον Ολυμπιακό?Καταρχάς ο μπαοκ κάθε χρόνο αλλάζει διοίκηση και αν θυμάσαι οι μπαοκτσήδες έχουν ρίξει πολλές δοιικήσεις με τις ανακατοσούρες που κάνουνε....Άρα αυτό που σου λέω ισχύει.Λές για τους βάζελους.Τι κάνουν?Κρεμάνε πανό που είναι εναντίον του τζίγκερ?Αφού το βλέπεις,το λένε και μόνοι τους,καλύτερη λύση έιναι η απόχή!

Οσο για τα εισητήρια που λές μιλα με κανέναν και θα δείς τι παίζει.Κανένας δεν μπορεί να απαγορεύσει στον οποιοδήποτε να στηθεί στην ουρά και να πάρει το εισητήριό του.

Μόνο και μόνο από πείσμα θα δείς του χρόνου πόσοι θα στήνοντε στην ουρά αν όντως ισχύσουν αυτά του Ορφανού(πλησιάζουν και εκλογές;-) ).Σου είπα το θέμα είναι να μην οδηγηθούν τα πράγματα σε τέτοιο σημείο γιατί θα πιάσουμε τρελό πάτο.

Δημοσ.
Τι διαβαζω στο τοπικ των παναθηναικων; Ιβκοβιτς στον Ολυμπιακο; Τι λετε;

Περαστικά λέμε.. Ειδικά αν έρθει μαζί με τον Χόλντεν.. :lol:

Δημοσ.

η πλακα ειναι πως στο τελος εκεινος θα γελαει!(σωκρατης) καπου πονταρει,με το περιστατικο στην παιανια χαρηκε για να ξεφορτωθει καποιους απο τον ολυμπιακο,με τον ριβαλντο ηταν αδιαφορος,με τα γιουχαρισματα εκανε πως δεν τα ακουγε. τι να πω ρε παιδια καπου πονταρει!

μηπως ηρθε η ωρα της αλλαγης? αν ναι πως? το βλεπετε εφικτο στο μελλον?

Δημοσ.
η πλακα ειναι πως στο τελος εκεινος θα γελαει!(σωκρατης) καπου πονταρει,με το περιστατικο στην παιανια χαρηκε για να ξεφορτωθει καποιους απο τον ολυμπιακο,με τον ριβαλντο ηταν αδιαφορος,με τα γιουχαρισματα εκανε πως δεν τα ακουγε. τι να πω ρε παιδια καπου πονταρει!

μηπως ηρθε η ωρα της αλλαγης? αν ναι πως? το βλεπετε εφικτο στο μελλον?

αμα φυγει ο κροκους νομιζω οτι θα γυρισετε στα λατομεια.

Δημοσ.
Περαστικά λέμε.. Ειδικά αν έρθει μαζί με τον Χόλντεν..

pg μαυρο??

Καλα κρασια.

Και να σας πω και το αλλο ρε μαγκες?

Και ο ιβκοβιτς που πηρε το τριπλ το 97 τι εκανε δλδ?

Ετοιμη ομαδα βρηκε απο το ξανθο.

Εγω ειμαι φανατικος υπερ του Γιαννακη

Δημοσ.
pg μαυρο??

Καλα κρασια.

Και να σας πω και το αλλο ρε μαγκες?

Και ο ιβκοβιτς που πηρε το τριπλ το 97 τι εκανε δλδ?

Ετοιμη ομαδα βρηκε απο το ξανθο.

Εγω ειμαι φανατικος υπερ του Γιαννακη

ελα ντε τον γιανακκη γιατι τον σνομπαρει ο ολυμπιακος? που μου κουβαλησε το

απατεωνα τον εβραιο.

Δημοσ.
ελα ντε τον γιανακκη γιατι τον σνομπαρει ο ολυμπιακος? που μου κουβαλησε το

απατεωνα τον εβραιο.

καλα ναι ειδαμε και τον γιαννακη στο παγκοσμιο!

οι παιχτες κανουν τον προπονητη η ο προπονητης τους παιχτες?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...