KWSN_Men Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 η 35άρα δεν έσπασε τις χρονιές που βγαίναμε όγδοοι με την ψυχή στο στόμα τώρα θα σπάσει? έχεις δει τον παο να παίζει για 20-25 λεπτά όπως πρέπει; αν όχι, τότε πρέπει να σου πω ότι πρέπει να φοβάσαι.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 έχεις δει τον παο να παίζει για 20-25 λεπτά όπως πρέπει; αν όχι, τότε πρέπει να σου πω ότι πρέπει να φοβάσαι. Το μόνο παιχνίδι που έχω δει τον παο φέτος πριν το χθεσινό ήταν ο τελικός με τσσκα.Χωρίς να έχω πολλές γνώσεις από μπάσκετ θεωρώ οτι έπιασε σχεδόν τέλεια απόδοση.Για αυτό και έλεγα οτι ο Ολυμπιακός δεν έχει τύχη στους τελικούς. Μην ξεχνάς οτι είμαστε τέλος της σεζόν και δεν είναι εύκολο με παιχνίδι κάθε 3 μέρες να πιάσεις τέτοια απόδοση.
KaizerSoze Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 καιζερ αν γινει καμια στραβη και χασεις το πρωταθλημα ετσι οπως σε κοβω θα πηδηξεις απτο μπαλκονι ε? Μπορει, οχι γιατι θα το χασω απο τον γυρο, το ιδιο μου κανει και ο Μακεδονικος, αλλα γιατι ενω εχω παρει το Κυπελο(κατεξοχην θεσμος εκπληξεων που 1 κακια βραδια σε πεταει εξω) και την Ευρολιγκα(το πιο δυσκολο απο τα 3 ) θα στραβωσω να χασω αυτο που εχω και το πλεονεκτημα της εδρας και την καλυτερη ομαδα. Γιατι ειναι πιο ευκολο να παρω και του χρονου το πρωταθλημα παρα να παρω την Ευρολιγκα, μην σου πω και το Κυπελο
KWSN_Men Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 το μόνο παιχνίδι που έχω δει τον παο φέτος πριν το χθεσινό ήταν ο τελικός με τσσκα.χωρίς να έχω πολλές γνώσεις από μπάσκετ θεωρώ οτι έπιασε σχεδόν τέλεια απόδοση.για αυτό και έλεγα οτι ο ολυμπιακός δεν έχει τύχη στους τελικούς.μην ξεχνάς οτι είμαστε τέλος της σεζόν και δεν είναι εύκολο με παιχνίδι κάθε 3 μέρες να πιάσεις τέτοια απόδοση. γι' αυτό σου λέω. με την Cska έπαιξε πολύ σοβαρά, όχι τέλεια. και δε μιλάω βαράνε όλοι τρίποντα και μπαίνουν. μιλάω για σωστό παιχνίδι για πολλή ώρα συνεχόμενα. ρώτα άρη, μαρούσι.
littlelouievegos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 αυτο το αστειο με την 35αρα καποια στιγμη πρεπει να σταματησει γιατι δεν εχει και νοημα. δλδ αν μας κερδισει 5 φορες με 34 ποντους ο βαζελος θα ειναι καλυτερα? :-? και θα πρεπει να εχουμε κατα νου οτι εκεινη η νικη δεν απεκτησε βαρυνουσα σημασια απο την εκταση του σκορ αποκλειστικα, αλλα επειδη προηλθε μετα την κατακτηση του ευρωπαικου απο τον παο.για μενα πιο σημαντικο ειναι το οτι 2 φορες που εχουμε αναμετρηθει στα φαιναλ φορ τους εχουμε κερδισει παρα μια διαφορα εστω και απεναντι στον πρψταθλητη ευρωπης. περα απο αυτο το χθεσινο ματς δεν ειχε κατι το ιδιαιτερο για σχολιασμο. μερικες φορες καποια ματς κρινονται σε ενα καλαθι μια λεπτομερεια. και συνηθως ο παο τα τελευταια χρονια σε οσα ματς πηγαινουν ποντο ποντο και χανονται τα συστηματα και οι αμυνες,τα περνει ωντας πιο εμπειρη και δουλεμενη ομαδα. εχθες απλα ετυχε να βγουν στην τεταρτη περιοδο καποια σουτ και γενικα προσπαθειες μας.το αντιθετο συνεβη με τους παικτες του παο. ειδωμεν για εμενα δεν αλλαξε κατι ο παο ηταν και παραμενει το φαβορι φυσικα, ωντας πιο δουλεμενη με πιο πολλες λυσεις και ποιοτικη ομαδα.συν το γεγονος οτι ειναι ομαδα ρυθμου, δλδ θελει παιχνιδια πολλα για να βρισκει ρυθμο, και το γεγονος οτι τελειωσε νωρις την σειρα με τον πανιωνιο ηταν κατα του.
21century Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 αντε να δουμε φετος τι θα γινει με τις μεταγραφες, να παρουμε κανενα καλο παικτη, εμαθα οτι το παζαρι θα εξελισσεται ως το τελος ιουνιου και στο τραπεζι εχουν πεσει πολλα ονοματα. ο λεμονης καταγεται απο την περιοχη μου και αν τον δω στα μπαρακια θα σας μεταφερω νεα και για εμας και για τα τοπικα μεσα.
Freakster Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Ααααχ και να ζουσα Ισπανια! Ή να είχα νοβα στην τελικη http://sportnews.flash.gr/articles/2007/6/11/83479/
revil Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 http://www.sport24.gr/html/ent/476/ent.182476.asp φτου ρε γαμωτο ουτε του χρονου θα δουμε προκοπη
Mijithroulis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 ποτε δεν ξερεις, αμα στην συνεχεια των τελικων σας βαλει ο παναθηναικος 30-40 ποντους μπορει και να δει την εξοδο ο πινι.
KaizerSoze Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 ρε μην σας προσβαλλει ολο αυτο που γινεται? δηλαδη μετα απο 1 νικη που απλα πηγε την σειρα στο 1-1, στο σουτ, στο γηπεδο σας κτλ κτλ το εχετε κανει τοσο θεμα ωστε φτανει πχ. για την ανανεωση του γκερσον?
1980 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 καλα δεν βλεπουνε αυτοι που σας εχουνε οτι οι παιχτες παιζουνε μονοι τους και θα κανουν και μαγκα τον απατεωνα? αυτοκτονια θα ειναι ετσι και του ανανεωσουν.
KWSN_Men Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 ρε παιδιά, είναι σίγουρο ότι την παρούσα στιγμή ο γιαννάκης ενδιαφέρεται να πάρει σύλλογο;
Chrisxxx Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 νομιζω οτι τον γιαννακη δεν τον θελει ο σωκρατης για καποιο λογο. αλλωστε θα ειναι κριμα να παει ο γιαννακης ολυμπιακο παντως και να αρχισουν οι παναθηναικοι, αρειανοι κτλ να μιλανε αρνητικα γι αυτον και τις επιλογες του. οσο ειναι στην εθνικη ο γιαννακης καλο ειναι ειτε να εχει ομαδα οπως το μαρουσι ή να παει στο εξωτερικο.
theos-7- Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 ρε παιδιά, είναι σίγουρο ότι την παρούσα στιγμή ο γιαννάκης ενδιαφέρεται να πάρει σύλλογο; ελα μου ντε? πολλοι εχουν φαγωθει με το γιαννακη,αλλα τον ιδιο δεν το ρωτανε. anyway και ναρχοταν στον ολυμπιακο(το βρισκω αδυνατο στο κοντινο τουλαχιστον μελλον) δε νομιζω οτι περα απτο κρα που μπορει νατρωγε απο αντιπαλους την ωρα του αγωνα,θα τον αντιπαθουσε γενικως ο υπολοιπος κοσμος.και σαν παιχτης εξαλλου την ωρα του αγωνα τακουγε απο αντιπαλους αλλα μετα τον αγωνα κτλ ηταν απτους πλεον συμπαθεις ανθρωπους του μπασκετ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.