Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
νομιζω οτι τον γιαννακη δεν τον θελει ο σωκρατης για καποιο λογο. αλλωστε θα ειναι κριμα να παει ο γιαννακης ολυμπιακο παντως και να αρχισουν οι παναθηναικοι, αρειανοι κτλ να μιλανε αρνητικα γι αυτον και τις επιλογες του. οσο ειναι στην εθνικη ο γιαννακης καλο ειναι ειτε να εχει ομαδα οπως το μαρουσι ή να παει στο εξωτερικο.

Αυτο ακριβως ;)

Το εχουμε αυτο σαν λαος, εκει που εχουμε "θεοποιησει" ενα ανθρωπο που προσφερει τα μεγιστα στην εθνικη και γενικα στο αθλημα, ειμαστε ικανοι σε χρονο dt οχι μονο να τον απομυθοποιησουμε, αλλα και να τον στολισουμε με λογης κοσμητικα επιθετα.

Αστον λοιπον εκει που ειναι να παραγει εργο, τουλαχιστον σε εθνικο επιπεδο δεν εχουμε γκρινιες.

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

* Όσον αφορά τις ρουμανικές ιστοσελίδες, για τον 26χρονο Ραζβάν Ρατ φέρεται πως ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός. Ο παίκτης αγωνίζεται στη Σαχτάρ.

ελα ρε θρυλε τρελανε μας!

Παρε και σρνα και αγκαχογια και παμε για τσαμπιονς λιγκ :D

ps - οποιος καταλαβε καταλαβε :D

Δημοσ.

τον Razvan Dinca Rat τον ξερω απο το Football Manager 2005, συμφωνα με αυτο ειναι πολυ καλος, τωρα για πραγματικοτητα, μαλλον παρτο αυγο και κουρεφτο ή κλαφτα Χαραλαμπε.

:mrgreen: :lol:

Δημοσ.

τα ιδια ελεγα και εγω οταν ακουγα για matuzalem, lucas pazzini, sergio aguero, rafael sobis, wagner lowe. και καμια 20ρια ακομα παιχταραδες που τους ξερουν μονο οι ΦΜαδες, αλλα ως συνηθος μενουμε στο ενδιαφερον και καταληγουν σε ατλετικο, μπετις, λιβερπουλ. Εχω την εντυποση οτι κανας καμενος δημιοσογραφος που πεζει ΦΜ 8 ωρες την μερα βγαζει ονοματα στην φορα που ουτε τα εχουν ονειρευτει οι σκαουτερς (εδω γελανε, σκαουτερς χαχα) του ολυμπιακου

Δημοσ.

Παντως οπως λεει και ο tzinos το FM πεφτει μεσα στις προβλεψεις του (εξελιξη παιχτων) ανησυχητικα συχνα.

Να στειλουμε ενα fm2007 στον Λεμονη;

Δημοσ.

Αν το fm επεφται μεσα στις προβλεψεις του, ο Καμπανταης θα ηταν στην θεση του Ροναλντινιο... 3 συνεχομενες χρονιες μου βγηκε πρωτος σκορερ σε πρωταθλημα και champions league και στην καλυτερη ενδεκα...

Επισκέπτης
Δημοσ.
Αν το fm επεφται μεσα στις προβλεψεις του, ο Καμπανταης θα ηταν στην θεση του Ροναλντινιο... 3 συνεχομενες χρονιες μου βγηκε πρωτος σκορερ σε πρωταθλημα και champions league και στην καλυτερη ενδεκα...

Κάτι τέτοιο ακούστηκε πέρυσι για τον Γκέκα.

Κράτα μια πισινή λέω εγώ να δούμε πως θα τα πάει ο Καμπάνταης...

Βέβαια το πέφτει μέσα στις προβλέψεις δε σημαίνει ότι θα γίνει ακριβώς αυτό που συμβαίνει και στο παιχνίδι γιατί υπάρχουν εκατοντάδες παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν (τραυματισμοί, συμπαίκτες, σύστημα που παίζει η ομάδα και κατά πόσο εκμεταλλεύεται τον παίκτη, ψυχολογίες, τύχη κτλ κτλ). Αλλά όταν σου λέει για κάποιον ότι μπορεί και αργότερα τον βλέπεις να κάνει πράγματι μια καριέρα (μεγάλη ή μικρή δεν έχει σημασία), τότε αυτό λέγεται πως έπεσε μέσα.

Προσωπικά οι πρώτοι παίχτες που έπαιρνα στη Λάρισα όποτε έπαιζα FM2005 (αν θυμάμαι καλά) ήταν ο Παπασταθόπουλος και ο Καμπάνταης που τότε δεν τους ήξερε κανένας. Τώρα που τους έβγαλε από την αφάνεια ο Φερερ δεν μπορώ πια να τους μεταγράψω :( αλλά αυτό απέδειξε ότι το παιχνίδι είχε δίκιο και δεν έπρεπε να μείνουν χωρίς ευκαιρίες.

Δημοσ.

Ο Τουντζαι τελικα ουτε Μιλαν, ουτε Ρεαλ, ουτε Μπαγερν

ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ κυριοι...Και δεν το λεω για σας, ο Μαρτινς τελικα...ΟΥΕΛΒΑ!!!

Δεν μου την σπαει τιποτα αλλο αλλα πλεον και στο Μανατζερ δεν ερχεται καλος παικτης με την καμια μιλαμε γαμω την τυχη μου ετσι που τα κανανε

Δημοσ.
σερβικο λομπι θα γινει παλι.

Σέρβικο λόμπι???Ίδιο με αυτό που έιχε στήσει στην αεκ?Που ήταν τόσο δυνατό που ο αδερφός του έπαιζε κάθε 6 μήνες.

Καλή η κίνηση με τον Ίβιτς.Αν τον αφήσουν να δουλέψει όπως ξέρει και θέλει βέβαια.

Δημοσ.
Ο Τουντζαι τελικα ουτε Μιλαν, ουτε Ρεαλ, ουτε Μπαγερν

ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ κυριοι...Και δεν το λεω για σας, ο Μαρτινς τελικα...ΟΥΕΛΒΑ!!!

Δεν μου την σπαει τιποτα αλλο αλλα πλεον και στο Μανατζερ δεν ερχεται καλος παικτης με την καμια μιλαμε γαμω την τυχη μου ετσι που τα κανανε

εμ, 500.000 ευρουλακια παραπανω ηταν αυτα...

Δημοσ.

κατσε ρε, αφου ειναι λογικο στο παιχνιδι η ομαδα σου που στην πραγμαιτκοτητα ειναι μια μετρια προς κακη ομαδα της ευρωπης με λιγο σωστο μανατζμεντ να μπορει σε 2-3 χρονια να χτυπαει τσου λου. Παιχνιδι παιζεις αν ηταν ο ολυμπιακος καθε χρονο να βγενει 4ρτος στον ομιλο και να φερνεις μονο παιχτες στυλ μπουλουτ, μπορχα θα το παρατουσες. Ειναι ρεαλιστικο αλλα αφηνει και περιθωρια στο να φτιαξεις ομαδα και να ευχαριστηθεις το παιχνιδι. Ακομα και οι μετριοι δικοι σου παιχτες αποδιδουν λιγο καλυτερα για να μπορεις να φτιαξεις ομαδα.

Εκει που διαπρεπει ειναι στις προβλεψεις ανερχομενον σταρ, στα στατιστικα τους και την εξελιξη τους. Ειναι ανατριχιαστικο να διαβαζεις νεα για μεταγραφες στο real life foootball και να βλεπεις στο ΦΜ το ιδιο ακριβως μυνημα, οτι η ταδε ομαδα ενδιαφερθηκε για τον ταδε παιχτη. Μου εχει συμβει πολλες φορες. οταν ακους και λενε η ρεαλ δινει 10 μιλλιονια για τον χιγκουαιν η τον φερναντο γκαγκο, η ατλετικο 25 για τον αγκουερο, η μπετις 8 για τον σομπις, η μπαγερν 10 για τον νουραι σαχιτ, η μπαρτσα θα παρει τον χουρταδο η γκονζαλο πινεντα....κτλπ και λες πω ρε παιχταραδες που ανακλαυψαν ενω αλλοι λενε καλλα πιοι ειναι παλι αυτοι και που τους βρηκαν? Οταν ακουγα οτι ο ολυμπιακος ενδιαφεροταν για αγκουερο, σομπις, λουκας πατζινι τρελενομουν και ελεγγα οτι ειναι πιαχταραδες, ενω οι αλλοι με κοιτουσαν και νομιζαν οτι χτυπαμε κανα παλτο. Αλλα βεβαια ξερα και οτι δεν θα ερθουν και ποτε.

Δημοσ.
Σέρβικο λόμπι???Ίδιο με αυτό που έιχε στήσει στην αεκ?Που ήταν τόσο δυνατό που ο αδερφός του έπαιζε κάθε 6 μήνες.

Καλή η κίνηση με τον Ίβιτς.Αν τον αφήσουν να δουλέψει όπως ξέρει και θέλει βέβαια.

σωστο και αυτο αλλα εκει ειχε τον ντεμη κερβερο. αναλογα τι αρμοδιοτητες θα του δωσετε. ολοι τεχνικοι διευθυντες γινονται. καινουργιο φρουτο αυτο της μοδος.

Δημοσ.
εμ, 500.000 ευρουλακια παραπανω ηταν αυτα...

Μακάρι να ήταν αυτό.Αλήθεια ας μου πει κάποιος έναν λόγο που ένας φιλόδοξος ποδοσφαιριστής 25 έτων θα προτιμήσει την ελλάδα από την πρέμιερ-λιγκ.Ένα λόγο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...