zaxoys Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Συμφωνώ με tzinos ο Ρόμενταλ είναι έτσι ακριβώς παίχτης που τρέχει στην γραμμή και σεντράρει οπότε το ζήτημα είναι να βρει έναν πολύ καλό παίχτη ο οποίος θα παίζει δίπλα στον στολτίδη στ 4-4-2 και θα μπορεί ΚΑΙ να κόβει ΚΑΙ να φτιάχνει και μάλιστα με αρκετή έφεση στην δημιουργία , αλλιώς κινδυνεύει να παίξει σαν τον πάο που ήταν υπερβολικά προβλέψιμος και η μπάλα πέρναγε μόνο από τα πλάγια . Προσωπικά δεν νομίζω οτι μπορεί να παίξει καλή μπάλα με ταυτόχρονα Μακελέλε και Στολτίδη (Καλή μπάλα πχ θεωρώ οτι έπαιζε στο Β΄ημίχρονο μέσ στην Μονακό για να έχουμε μέτρο σύγκρισης ...) Πιστεύω οτι χρειάζεται έναν παίχτη τύπου Γκονζάλες εκεί (Αν σκεφτούμε και τα λεφτά που δίνει δεν νομίζω να μπορεί να πάρει και τίποτα αρκετά καλύτερα σε καλή ηλικία ), μην ξεχνάμε οτι εκεί περίπου (βέβαια μόνο έφτιαχνε δεν έκοβε και πιο κοντά στην περιοχή ) έπαιζε και ο Ρίμπο και τα γκολ του θα λείψουν , οι δε επιθετικοί που έχει αυτή την στιγμή ο ΟΣΦΠ δεν σκοράρουν εύκολα αλλά λογικά θα πρέπει να πάρει έναν που να βλέπει καλά δίχτυα. Imo ο Τζολε θα είναι ΠΑΛΙ βασικός αριστερά στο 4-4-2 (μέχρι νσ παραδώσει πνεύμα τουλάχιστον ) και τον castillo θα τον έχει μπαλαντερ αλλά κυρίως για δεύτερο επιθετικό ,όσο αντέχει να παίζει ο Τζόλε αριστερά Τέλος τα 10 εκ πιστεύω οτι είναι οι μεταγραφές όσο αναφορά τα λεφτά που θα δώσει σε ομάδες (αν δώσει και δεν πάρει μόνο ελεύθερους όπως συνήθως) και το συμβόλαιο τον μεταγραφών για τον επόμενο χρόνο Πιστεύω οτι ο Ρόμενταλ παραείναι καλός παίχτης για Ελλάδα και σε οκ ηλικία για να τον έχει ο ΟΣΦΠ στο περίμενε πάντως ...
anthony_88 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Oλα αυτα τα λες με την προυποθεση οτι δε θα παιζει ο Καστιγιο αριστερο εξτρεμ...Αν παιζει εκει ομως, τοτε νομιζω οτι μπορουν να γινουν ολα αυτα που περιγραφω παραπανω.(Με Τζολε αλλαγη για τονωση του αξονα κλπ) Και βεβαια προϋποθεση να ερθει αμυντικο χαφ μεγαλης αξιας. Αλλιως, γυρναμε σε 4-5-1 με οργανωτη, και οχι απαραιτητα βαρος στα ακρα...Αυτο που λες εσυ δηλαδη...
littlelouievegos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Πιο Μακελελε ρε αφου ειναι γερος; Τι να τον κανεις τον ασχετο τον Γαλλο αφου τελειωσε ; Για να σοβαρευτουμε τωρα τα φιλετα τελειωσαν, εμειναν οι μπριζολες και αν δεν βιαστουμε σε λιγο θα μεινουν μονο τα κοκκαλα, που θα τα πληρωσουμε και αδρα κιολας να ερθουν.. ΕΑΝ υπαρχει η δυνατοτητα παντως να ερθει ο Makelele στον ΟΣΦΠ και δεν τα σκαει να παει να γαμ.. ολο το brand new επιτελειο (αλλαξε ο Μανωλιος και εβαλε τα ρουχα αλλιως) και ο προγραμματισμος του..Μαλλον δεν εχουμε συνειδητοποιησει για τι μεγεθος μιλαμε..Επαναλαμβανω ΕΑΝ υπαρχει τετοια περιπτωση, που προσωπικα δεν το πιστευω οτι υπηρξε και θα υπαρξει ποτε.. Eπειδη κατι ειπωθηκε οτι δεν αξιζει να δωσεις τοσα λεφτα στα 34 για αυτον , να τονισω οτι αυτο μονο γελιο μου προκαλει (νο αφενς)..Αυτος θα παιζει σε υψηλο επιπεδο μεχρι τα 40 σαν τον Maldini ειναι παικτης φαινομενο δεν υπαγεται στους φυσικους νομους με τρομακτικη φυσικη κατασταση,και για μενα ηταν και παραμενει στις 3 καλυτερες σκουπες του κοσμου..Τωρα γιατι δεν επαιξε τοσο στην Chelsea ε τι να κανουμε; Δυο καθαρα αμυντικα χαφ δυσκολα χωρανε στην ιδια 11αδα ειδικα στο σχημα της Chelsea και δυστυχως οταν εχεις τον Essien που ειναι η αλλη κορυφαια σκουπα και πιο νεος τον προτιμας..Οπουδηποτε αλλου εκτος της Μιλαν που εχει τον Gattuso παιζει 11αδατος χαλαρα.. Ο Rommendhal δεν νομιζω οτι ταιριαζει στο αναρχο παιχνιδι του ΟΣΦΠ ειναι κοντρολλαρισμενος παιχτης γραμμης οπως ειπωθηκε,και φυσικα προσωπικα δεν τον θεωρω της ποιοτητας του Τζολε ακομα και τωρα που αρχισε να τα φτυνει.. O Ολυμπιακος θελει παιχτη που να μπορει να κοβει και προς τον κεντρικο αξονα και να σκοραρει κιολας.. Κατι σαν Γιαννακοπουλο δλδ στα καλα του.. Για επιθεση ο συμπατριωτης του ο Tommason δεν μου κανει(πλεον ετσι; γιατι ηταν παιχταρας..), στο ιδιο περιπου στυλ εχω τον Κωσταντινου, ειμαι της γνωμης οτι θελουμε πιο βραχυσωμο σεντερ φορ γκολτζη.. Αλλα ξεχασα εχουμε και την κομπρα απο το Εκουαδορ.. Α ρε φουστη μου.. Αμυνα θελω να δω τι θα παρει τελικα για στοπερ, και αριστερο μπακ χαφ.. Γενικως αντι να βιαζομαστε και να επικεντρωνομαστε στους στοχους βλεπω μια φοβερη ηρεμια και στο τελος θα παρουμε απο τα τρια το μακρυτερο.. Η κατασταση κοντευει να γινει τραγικη, και με το budget που ακουσα (10-11 μυρια) δεν βλεπω φως.. Και για να απαντησω σε προηγουμενη απορια το budget βγαινει ανα κοστος χρονιας.. Δλδ δεν βαζει Makelele 3x3=9 στο φετινο budget.. Αλλα και ετσι τα φραγκα ειναι λιγα για φετος που θες τοσους παιχτες και κανεις αναδιαρθρωση.. Δεν ειπαμε να δωσουμε 30 ελεος, αλλα 15 τα καναμε ανετα.. Αλλα @@ θα δωσει τοσα.. Δεν θελω να γινω κυνικος αλλα δυστυχως η κατασταση ειναι σχεδον μη αναστρεψιμη..
tzinos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 αμα ειχαμε 5 τζολε τοσα χρονια θα ειμασταν μπαρτσα λολ. Το λεο επειδη λες οτι ο ρομενταλ ισως δεν ειναι της ποιοτητας του τζολε. Και λιγο πιο κατο να ναι δεν πειραζει. Δεν νομιζο τα τελευταια χρονια να χαμε πολλους παιχτες επιπεδου εστω και ρομενταλ για να καλυψουν την δεξια πλευρα. Αν και ειπα σε προηγουμενο ποστ οτι προτιμο χιλιες φορες τον weilhemson τον σουηδο που ειχε ακουστει μαζι με τον ρομενταλ. Για τον μακελελε οτι δεν τον θελω το λεο με σκεπτικο που περιλαμβανει ηλικια, λεφτα, μεταπωλητικη αξια, τα παντα. Σιγουρα ειναι παιχταρα παγκοσμιου κλασσης, σιγουρα εχει 2 χρονια στην ελλαδα ανετα, αλλα αμα ερθει εδω και κανει παρεα με κανα γεωργατο και σχορτσιανιτη και αρχισει τα σουβλακια και τους καφεδες? Και αμα του σκασουμε 3,5 μιλλιονια (και πιθανον να θελει και η τσελσι καποιο συμβολικο ποσο γιατι εχει ακομα συμβολαιο) και μετα του βαλουμε διπλα τον ταραλιδη και τον παππα, επειδη δεν θα μπορουμε να παρουμε τους αλλους εξι 11δατους που χρειαζομαστε, τι θα καταλαβουμε?? Με τον ριμπο ποση διαφορα ειδαμε στην ευρωπη που παλευε μονος του?? Κοιτουσε διπλα του και εβλεπε τον μπουλουτ και τον μπορχα και γελουσε και μετα εβλεπε και τον στολτιδη με τον τζολε να ξεψυχανε!! Περα απο την πλακα δεν θελω να βλεπο ρε παιδι μου αλλους 35ριδες, θελω να βρουνε νεους τουρεδες, ντουντους....κτλπ. Ο ολυμπιακος δεν θα γινει ΠΟΤΕ υγιες σωματιο οσο καθε 3 και λιγο ξοδευει ολα τα λεφτα σε ονοματα στα 32 και βαλε και δεν βγαζει ποτε φραγκα απο πωλησεις παιχτων. Εδω ειναι τοσο μαλακες και αφησανε τον καφε ελευθερο δωρο στην αεκ και θα κανουν το ιδιο και στον μαριτς. Και δινουν και 2 μιλλιονια καθε χρωνο για αποδεσμευσεις ντανι/λεμενς και αλλων αμπαλον. Πως περιμενουμε να μεινουν λεφτα για μεταγραφες ετσι?? Ποτε ειναι η τελευταια φορα που ειχε ο ολυμπιακος σοβαρα εσοδα απο πωληση παιχτη, ο τουρε και ο γεωργατος μονο εδω και 10 χρονια!!
Aρρωστος 7 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Πέρυσι τέτοια εποχή οι μεταγραφές είχαν σχεδόν ολοκληρωθεί και τα αποτελέσματα τα είδαμε,ο χειρότερος Ολυμπιακός της 10ετίας.Αυτό σημαίνει οτι δεν αρκεί να γίνοντε γρήγορα μεταγραφές αλλά να είναι και οι σωστές.Παίκτες καλοί υπάρχουν ακόμα και αν γίνουν οι σωστές κινήσεις μπορούν να αποκτηθούν και σε αυτό θα βοηθήσει και η πρόσληψη του Ίβιτς. Κατά τη γνώμη μου χοντρά λεφτά πρέπει να πέσουν σε δύο θέσεις.Καταρχάς χρειάζεται ένα βαρβάτο χαφ που να μπορεί όπως είπατε και οι υπόλοιποι και να κόβει αλλά και να μπορεί να σπρώξει την ομάδα μπροστά.Στο σημερινό ποδόσφαιρο όλη η ιστορία είναι το κέντρο.Θέλει παίκτες γρήγορους, με αντοχές να πρεσάρουν και να δυσκολέυουν την ανάπτυξη του αντιπάλου και όταν έχουν τη μπάλα να μπορούν να μοιράσουν σωστά και γρήγορα παιχνίδι και να βγάλουν την ομάδα μπροστά.Και κατά δέυτερον ένα επιθετικό,γρήγορο,γκολτζή που να μπορεί τη μία φάση που θα του κάτσει να την κάνει γκολ.Ένας παίκτης σαν τον Κρίστενσεν που είχαμε το 94 θα ήταν ιδανικός. Ο Ρόμενταλ μια χαρα είναι δηλαδή ποιος περιμένουμε να έρθει για τη θέση αυτή? Τζίνος συμφωνώ μαζί σου μόνο που για να γίνουν όλα αυτά χρειάζετε ΟΡΓΑΝΩΣΗ.Να ψάξεις και να βρείς τους Τουρέ και τους Ντούντου και τους Ματουζάλεμ προτού τους μυριστούνε τα μεγαθήρια.Και φυσικά να είσαι διατεθειμένος να πάρεις το ρίσκο να σκάσεις 2-3-4 μύρια για έναν άγνωστο πιτσιρικά,με την ελπίδα οτι θα τον πουλήσεις 10 και παραπάνω.
littlelouievegos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 αμα ειχαμε 5 τζολε τοσα χρονια θα ειμασταν μπαρτσα λολ. Το λεο επειδη λες οτι ο ρομενταλ ισως δεν ειναι της ποιοτητας του τζολε. Και λιγο πιο κατο να ναι δεν πειραζει. Δεν νομιζο τα τελευταια χρονια να χαμε πολλους παιχτες επιπεδου εστω και ρομενταλ για να καλυψουν την δεξια πλευρα. Αν και ειπα σε προηγουμενο ποστ οτι προτιμο χιλιες φορες τον weilhemson τον σουηδο που ειχε ακουστει μαζι με τον ρομενταλ. Σιγουρα Τζολε δεν βλεπεις Ελλαδα συχνα να μην μπω σχεδον ποτε, ειναι μια στο εκατομμυριο..Βασικα δεν ειπα οτι ο Rommedhal ΙΣΩΣ δεν ειναι της ποιοτητας του Τζολε.. Ειπα οτι ΦΥΣΙΚΑ και δεν θα ειναι της ποιοτητας του Τζολε αλλα εμενα δεν μου κανει και για τους επιπλεον λογους που παρεθεσα.. Αλλα εαν επιτελους θελει ποιοτικο παικτη δεξια και οχι λυσεις της πλακας ή αλχημειες τυπου Castillo δεξια, τοτε θα πρεπει να ψαχτει αρκετα.. Παικτη επιπεδου δεξια εχω να δω απο την εποχη Γιανακοπουλου στον Ολυμπιακο.. Θα μου πεις και αυτος μεγαλος παικτης, σχεδον αναντικαταστατος για ελληνικη ομαδα με τα budget που παιζουν.. Οκ δεκτο.. Ας μην τον αφηνε τοτε να φυγει για μερικα εκατομμυρια παραπανω που ζηταγε.. Αλλα τι να λεμε τωρα πρωτη φορα ειναι που τον παιζουν μεγαλοπρεπως στο ποδοσφαρικο αμπαλο τμημα; Λυσεις βεβαιως και ευκαιριες παντα υπαρχουν και θα υπαρχουν αν ψαχνεις.. Κατα καιρους μας ειχε προταθει ο Ζαιρι,ακομα και ο πολυς σημερα Κειτα που υπεγραψε Λυον μετα την καταπληκτικη φετινη χρονια.. Φυσικα αμα περιμενεις πολυ αυτα τα ταλεντα να κανουν 2-3 χρονιες μετα γινονται απροσιτοι στοχοι.. Στοχοι που εξ αρχης ειναι δυσκολοι και θελουν λεφτα για να ερθουν απλα στην αρχη εχεις καποιες πιθανοτητες να τους παρεις..Για τον Wilhelmsson θα συμφωνησω ειναι πολυ καλος παιχτης και ηταν και ειναι χρυση ευκαιρια.. Μην με ρωτας γιατι δεν το ψαχνουν ξερεις τι απαντηση θα σου δωσω.. Να σου πω και ενα ακομα συμπατριωτακι τους; Ο Linderoth μας χαλαει η παικταρα που πηγε Galata ε; Για τον μακελελε οτι δεν τον θελω το λεο με σκεπτικο που περιλαμβανει ηλικια, λεφτα, μεταπωλητικη αξια, τα παντα. Σιγουρα ειναι παιχταρα παγκοσμιου κλασσης, σιγουρα εχει 2 χρονια στην ελλαδα ανετα, αλλα αμα ερθει εδω και κανει παρεα με κανα γεωργατο και σχορτσιανιτη και αρχισει τα σουβλακια και τους καφεδες? Και αμα του σκασουμε 3,5 μιλλιονια (και πιθανον να θελει και η τσελσι καποιο συμβολικο ποσο γιατι εχει ακομα συμβολαιο) και μετα του βαλουμε διπλα τον ταραλιδη και τον παππα, επειδη δεν θα μπορουμε να παρουμε τους αλλους εξι 11δατους που χρειαζομαστε, τι θα καταλαβουμε?? Με τον ριμπο ποση διαφορα ειδαμε στην ευρωπη που παλευε μονος του?? Κοιτουσε διπλα του και εβλεπε τον μπουλουτ και τον μπορχα και γελουσε και μετα εβλεπε και τον στολτιδη με τον τζολε να ξεψυχανε!! Μην μου λες για τον Makelele ειλικρινα.. Ειναι χρυση ευκαιρια ο ανθρωπος αν ερχοταν.. Σου ειπα για μενα ειναι υποδειγμα φυσικης καταστασης και ΑΝΑΣΤΑΛΤΙΚΟΥ αμυντικου χαφ. Φυσικα και δεν συζητας μεταπωλητικη αξια για τετοιους παικτες αν και αν θες να το δεις και ετσι, ποιος μου λεει εμενα οτι αν ερχοταν και εκανε μια τρελλη χρονια με τον ΟΣΦΠ δεν θα τον ζηταγε μια Μιλαν και θα περναμε και εμεις κανα φραγκο; για το θα ερθει και θα αραξει δεν συμφωνω.. Καποια στιγμη πρεπει να μπορουμε να διαχωριζουμε τους παικτες με βαση την αγωνιστικη προσωπικοτητα τους και οχι με το αν ερχονται για συνταξη οπως καποιοι βραζιλιανοι.. Για μενα η φυσικη κατασταση του Μακελελε δλδ ειναι απορροια της αγωνιστικης του προσωπικοτητας , οπως ειναι και του Maldini που παιζει ακομα στα 39 του.. Τι ειναι αυτο που ιντριγκαρει ενα παιχτη σαν τον Μαλντινι που τα χει παρει ολα x2 ή x3 να παιζει με την μιλαν στα 39; To ιδιο ισχυει και για τον Μακελελε..Γιατι δεν το κανουν ολοι οι μεγαλοι παικτες αυτο; Γιατι πολυ απλα δεν εχουν την ιδια ποδοσφαιρικη προσωπικοτητα και η συντριπτικη πλειοψηφια αραζει απο ενα σημειο και επειτα.. Τον Μακελελε δεν τον βαζω ομως σε αυτους τους παικτες και το πιστευω ακραδαντα οτι οσο παιζει θα σκοτωνεται.. Ειναι τετοιος παικτης.. Και θες την γνωμη μου;Ελλαδα παιζει μεχρι τα 40 για την πλακα..Τωρα το ποσα δινει ο ΟΣΦΠ ειναι αλλου παπα ευαγγελιο.. Αλλα αν ισχυουν τα εμεις δεν δινουμε 3+ εκατομυρια ευρω για 3 χρονια για τον Μακελελε, συγνωμη αλλα ειναι για γιαουρτια..Δεν περνεις κανενα απο τα 30+ μετρια ονοματα στα αμυντικα χαφ για να το λες αυτο, περνεις απλα το κορυφαιο αμυντικο χαφ της τελευταιας δεκαετιας κατα την γνωμη μου..Και φυσικα δεν περνεις ενα παικτη να σου κανει την διαφορα, αλλα σιγουρα σε μια ομαδα σαν τον ΟΣΦΠ που ολοι μαρκαρουν με τα ματια θα ηταν χρυση λυση για το κεντρο.. Ιδανικη για μενα καλυτερη δεν γινεται σαν ονειρο το βλεπω..Και ονειρο θα μεινει.. Περα απο την πλακα δεν θελω να βλεπο ρε παιδι μου αλλους 35ριδες, θελω να βρουνε νεους τουρεδες, ντουντους....κτλπ. Ο ολυμπιακος δεν θα γινει ΠΟΤΕ υγιες σωματιο οσο καθε 3 και λιγο ξοδευει ολα τα λεφτα σε ονοματα στα 32 και βαλε και δεν βγαζει ποτε φραγκα απο πωλησεις παιχτων. Εδω ειναι τοσο μαλακες και αφησανε τον καφε ελευθερο δωρο στην αεκ και θα κανουν το ιδιο και στον μαριτς. Και δινουν και 2 μιλλιονια καθε χρωνο για αποδεσμευσεις ντανι/λεμενς και αλλων αμπαλον. Πως περιμενουμε να μεινουν λεφτα για μεταγραφες ετσι?? Ποτε ειναι η τελευταια φορα που ειχε ο ολυμπιακος σοβαρα εσοδα απο πωληση παιχτη, ο τουρε και ο γεωργατος μονο εδω και 10 χρονια!! Ενταξει δεν διαφωνω.. Και εγω θελω νεους παικτες.. Αλλα δεν εχεις την πολυτελεια να αγοραζεις νεα ταλεντα 10-10 οπως οι μεγαλες ομαδες για να σου βγουν οι 2-3.. Ουτε μπορεις να περιμενεις εξελιξη.. Οταν για scouting μου χεις τον Νινιαδη και τον Αντονυ Δρακοπουλο ε τι να περιμενεις ρε φιλε; Ερμαιο των μανατζαρεων θα εισαι μια ζωη.. Και στο τι αγοραζεις και στο τι πουλας.. Αστον τον Τουρε.. Καθαρη κωλοφαρδια ηταν και αν θυμασαι ηρθε σαν δευτερη λυση γιατι δεν επερνε στον ψαρα τον Νορβηγο τον αλλο της Μπριζ.. Οπως δεν ηρθε ποτε και ο Ντραγκουτινοβιτς που ηταν λιγος για τον Θρυλο αλλα τα τελευταια χρονια βρισκει ο κωλοφαρδος θεση στην μικρη Σεβιλλη.. Ασε μην τα θυμαμαι τωρα ενα ενα γιατι ανακατευομαι με τους γελοιους... Τελος μην ακουω για 34αρηδες 35αρηδες.. Μην πεφτετε σε αυτη την λομπα.. Αν ο παικτης ειναι κλαση δεν εχει σημασια η ηλικια.. Ποσα παραδειγματα πρεπει να δειτε; Δεν σας φτανει το παραδειγμα της Μιλαν φετος και οχι μονο γιατι το κανει χρονια τωρα; Ψυχραιμια παιδια δεν αλλαζει κατι, μια απο τα ιδια θα ειμαστε και θα το δειτε.. Λυσεις υπαρχουν με οποιοδηποτε budget απλα προυποθετουν και ανθρωπους με ποδοσφαιρικη παιδεια.. Κατι που το λεμε ολοι αλλα ελαχιστοι το πιστευουμε..
littlelouievegos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Πέρυσι τέτοια εποχή οι μεταγραφές είχαν σχεδόν ολοκληρωθεί και τα αποτελέσματα τα είδαμε,ο χειρότερος Ολυμπιακός της 10ετίας.Αυτό σημαίνει οτι δεν αρκεί να γίνοντε γρήγορα μεταγραφές αλλά να είναι και οι σωστές.Παίκτες καλοί υπάρχουν ακόμα και αν γίνουν οι σωστές κινήσεις μπορούν να αποκτηθούν και σε αυτό θα βοηθήσει και η πρόσληψη του Ίβιτς.Κατά τη γνώμη μου χοντρά λεφτά πρέπει να πέσουν σε δύο θέσεις.Καταρχάς χρειάζεται ένα βαρβάτο χαφ που να μπορεί όπως είπατε και οι υπόλοιποι και να κόβει αλλά και να μπορεί να σπρώξει την ομάδα μπροστά.Στο σημερινό ποδόσφαιρο όλη η ιστορία είναι το κέντρο.Θέλει παίκτες γρήγορους, με αντοχές να πρεσάρουν και να δυσκολέυουν την ανάπτυξη του αντιπάλου και όταν έχουν τη μπάλα να μπορούν να μοιράσουν σωστά και γρήγορα παιχνίδι και να βγάλουν την ομάδα μπροστά.Και κατά δέυτερον ένα επιθετικό,γρήγορο,γκολτζή που να μπορεί τη μία φάση που θα του κάτσει να την κάνει γκολ.Ένας παίκτης σαν τον Κρίστενσεν που είχαμε το 94 θα ήταν ιδανικός. Ο Ρόμενταλ μια χαρα είναι δηλαδή ποιος περιμένουμε να έρθει για τη θέση αυτή? Τζίνος συμφωνώ μαζί σου μόνο που για να γίνουν όλα αυτά χρειάζετε ΟΡΓΑΝΩΣΗ.Να ψάξεις και να βρείς τους Τουρέ και τους Ντούντου και τους Ματουζάλεμ προτού τους μυριστούνε τα μεγαθήρια.Και φυσικά να είσαι διατεθειμένος να πάρεις το ρίσκο να σκάσεις 2-3-4 μύρια για έναν άγνωστο πιτσιρικά,με την ελπίδα οτι θα τον πουλήσεις 10 και παραπάνω. Περισυ τετοια εποχη ο Νορβηγος ειχε ζητησει καπιους παικτες και τελικα του πηραν δευτερες ή τριτες λυσεις.. Θες να το δεις ωμα; Εστω και ο μυρωδιας ο Νορβηγος μπορουσε να βγει και να πει οτι σας ζητησα φιλετο και μου περνατε κοκκαλο πλασαροντας το σαν επιλογη μου..Σιγουρα καποιες κινησεις αξιζει να τις περιμενεις και να καθυστερεις.. Αλλα ο κανονας λεει οτι οσο καθυστερει μια μικρομεσαια ομαδα τοσο λιγοστευουν οι ελπιδες της να παρει κατι που θα αξιζει.. Εδω το ειπε ολοκληρος Μπενιτεθ για την Liverpool αυτο και οχι για καμια μικρη ομαδα οτι καθυστερει στις μεταγραφες και περνει δευτεροκλασατους παικτες και δεν θα ισχυει για τον Θρυλο; Ειναι λογικο.. Δεν εισαι Μιλαν, Ρεαλ , Μπαρτσα κλπ κλπ να εχεις την πολυτελεια να καθυστερεις, αυτο που πρεπει να αντιπαραθετεις σαν ομαδα για να εχεις ελπιδες να εισαι ανταγωνιστικος σαν ομαδα ειναι η γρηγοραδα στις κινησεις σου και το πολυ καλο scouting team.. Τωρα για τον Ιvic τι να σου πω; Αν ηθελε να βαλει ενα τεχνικο διευθυντη ας εβαζε τουλαχιστον κανα αναγνωρισμενο.. Ακομα και τον Καρεμπε που σαν ονομα εχει πολυ μεγαλυτερη βαρυτητα.. Ακομα και για τον Σερ Τακη ο Ivic βαρυς ακουγεται να ειναι απο πανω του οπως και να το δεις..Μακαρι να με διαψευσει αυτο θελω και εγω αλλα αρπα κολλα ειναι μαγκα μου και θα το δεις.. Οσο για το αμυντικο χαφ με οχι μονο ανασταλτικο αλλα και δημιουργικο χαρακτηρα παιδια ξεχαστε το.. Πρωτοκλασσατο τετοιο ονομα Ελλαδα δεν θα παιξει ποτε.. Αυτοι οι παικτες γενικως σπανιζουν ειναι δυσκολο για ενα αμυντικο χαφ να μπορει να κανει και παιχνιδι και οσοι τετοιοι υπαρχουν ριζωνουν στις μεγαλες ομαδες χρονια και γινονται αναντικαταστατοι.... Ποσοι υπαρχουν νομιζεται στην Ευρωπη; Καλυτερα λοιπον να ειναι ΚΑΘΑΡΑ ΑΝΑΣΤΑΛΤΙΚΟ να βοηθαει και τον κακομοιρη τον Στολτιδη πισω που λιωνει καθε χρονο, παρα μεσοβεζικες λυσεις που ερχονται σαν υποδειγματα αμυντικης και δημιουργικης φυσης και που να μην μπω τι κανουν εντελει.. Οργανωση ειπατε; Αφου καναμε ANAΔΙοργανωση δεν την ανακοινωσε ο προεδρας; Ειμουνα νιος και γερασα ρεεεεεεεεεε...
Aρρωστος 7 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Φαντάσου τον περσινό Ολυμπιακό με κέντρο Στολτίδη-Τζόλε-Ρόμενταλ(????) και έναν παίκτη καθαρά αμυντικό χαφ στο στυλ του Πατσατζόγλου.Και πές μου έναν τρόπο πλην της γιόμας που θα φτάσει η μπάλα στην επίθεση και δεν εννοώ τους 2 επιθετικούς.Εννοώ και τους ακραίους,γιατί αν είναι τα ακραία χαφ να γυρνανε στο κέντρο για να πάρουν τη μπάλα και να έχουν μπροστα τους τον αντίπαλο πλάγιο χαφ (που θα είναι πίσω από το κέντρο),τον αντίπαλο μπακ και το αντίπαλο αμυντικό χαφ πολύ απλά ή θα κάνουν τη γιόμα και όπου παέι ή θα γυρίσουν τη μπάλα πίσω.Το απολαυστικό δηλαδή θέαμα που βλέπαμε φέτος! Εγώ θα προτιμούσα,εφόσον παίκτης που να κόβει και να φτιάχνει παιχνίδι δύσκολα βρίσκετε,ένα χαφ που να μπορεί να φτιάξει παιχνίδι.Και στα δύσκολα παιχνίδια να παίζει 4-5-1 βάζοντας δίπλα στον Ιερο τον Πατσατζόγλου π.χ,μπροστα τους το χαφάκι το επιθετικό και κορυφή το Νέρι να τρέχει σαν τον παλαβό!και τα πλάγια χαφ να έχουν τις αντοχές να πατάνε περιοχή.
tzinos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 κακα τα ψεματα μεγαλους παιχτες περνουμε μονο απο συγκηριες, πχ ο τζιοβανι αν και ηταν μεγαλη μεταγραφη και σε καλλη ηλικια, ηταν ενας περιεργος παιχτης που δυσκολευοσουν να του βρεις την σωστη θεση στην ενδεκαδα. Και οταν εχεις στο ροστερ ριβαλντους, γκαρντιολες, κλαιφερτ...και αλλους 10 τετοιους ε αφηνεις και κανενα να φυγει που και που. Ο ζαχοβιτς ηταν ενας κωλοπαιδαρας που του τα σκασμε χοντρα και ποτε δεν προσφερε και στην τελικη ποσο μεγαλο ονομα ηταν ο ζαχοβιτς? Ο ριμπο ηταν στα αζητητα και ημασταν και τυχεροι που αλλες ομαδες που τον ηθελαν τον αντιμετοπισαν με καχυποψια (πχ μπολτον) και προτιμησε εμας που τον καναμε βασιλεια.. Ο καρεμπε και αυτος ειχε αρχισει τον κατηφορο οταν ηρθε αλλα προσφερε τα μεγιστα. Ολοι αυτοι ειχαν και καποιο κινητρο να αναζωγονησουν την καριερα τους οταν ηρθαν. Ο μακελελε ΔΕΝ ΕΧΕΙ και δεν καταλαβαινο πος θα συμβιβαστει στην ελληνικη πραγματικοτητα. Οπως λες δεν εχει γνωρισει την απαξιοση, δεν εχει κατι να αποδειξει, αντεχει ακομα 3 και 4 χρονια (θεωρητικα ειναι αυτα), μπορει ακομα να παει ισπανια, αγγλια, ιταλια. Επισης τωρα ειναι στην τσελσι ρε αδερφε και του προσφερει τα παντα, στατους, επιτυχιες, λεφτα, αριστες συνθηκες εργασιας, κορυφαιο τεχνικο τεαμ, αθλητικες εγκαταστασεις....κτλπ. Το ιδιο και ο μαλντινι στην μιλαν, την ομαδα της καρδιας του (διοτι αλοιος μπορει να ειχε σταματησει), το ιδιο και αλλοι 35ριδες, ειναι σε σοβαρους και κορυφαιους συλογους. Αρα για μενα οτι ο μαλντινι πεζει στα 40 του στη μιλαν δεν στεκει για να δεχτο οτι και ο μακελελε θα πεζει για τον ολυμπιακο μεχρι τα 38. Οταν θα ερθει εδω και δεν θα εχει κινητρο να αποδειξει οτι μπορει ακομα, διοτι ξερουμε οτι μπορει ακομα, γιατι να κατσει να υποφερει τον κοκαλλη, τον σιρ τακις και την ελληνικη μιζερια?? γιατι να ερθει και να ξερει οτι θα φαει 15 γκολ στους ομιλους και θα βγει ακομα και εκτος ουεφα. ενας 34ρις που δεν εχει να αποδειξει κατι τι να ερθει να κανει στην ελλαδα?? Μην ψαρωνετε ρε παιδια, οι αλλες περιπτωσεις απλα κατσανε, κοιμθηκε ο θεος, τους βρηκαμε στα αζητητα....ο μακελελε δεν ειναι ετσι και δεν ερχετε. Αν θα παει γαλλια θα παει γιατι ειναι πατριδα του, αν θα παει ισπανια θα παει γιατι ειναι κορυφη το πρωταθλημα, αν μεινει αγγλια θα παει σε ομαδα της πρωτης εξαδας, αν θα παει αλλου θα παει για τρελλα πετροδολαρα που δεν εχει ο ολυμπιακος.
littlelouievegos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Φαντάσου τον περσινό Ολυμπιακό με κέντρο Στολτίδη-Τζόλε-Ρόμενταλ(????) και έναν παίκτη καθαρά αμυντικό χαφ στο στυλ του Πατσατζόγλου.Και πές μου έναν τρόπο πλην της γιόμας που θα φτάσει η μπάλα στην επίθεση και δεν εννοώ τους 2 επιθετικούς.Εννοώ και τους ακραίους,γιατί αν είναι τα ακραία χαφ να γυρνανε στο κέντρο για να πάρουν τη μπάλα και να έχουν μπροστα τους τον αντίπαλο πλάγιο χαφ (που θα είναι πίσω από το κέντρο),τον αντίπαλο μπακ και το αντίπαλο αμυντικό χαφ πολύ απλά ή θα κάνουν τη γιόμα και όπου παέι ή θα γυρίσουν τη μπάλα πίσω.Το απολαυστικό δηλαδή θέαμα που βλέπαμε φέτος!Εγώ θα προτιμούσα,εφόσον παίκτης που να κόβει και να φτιάχνει παιχνίδι δύσκολα βρίσκετε,ένα χαφ που να μπορεί να φτιάξει παιχνίδι.Και στα δύσκολα παιχνίδια να παίζει 4-5-1 βάζοντας δίπλα στον Ιερο τον Πατσατζόγλου π.χ,μπροστα τους το χαφάκι το επιθετικό και κορυφή το Νέρι να τρέχει σαν τον παλαβό!και τα πλάγια χαφ να έχουν τις αντοχές να πατάνε περιοχή. Ναι ρε φιλε, αλλα σου λεω.. Που να βρεις κορυφαιο αμυντικο χαφ με δημιουργικο χαρακτηρα; Αυτοι οι παικτες ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα των 2 χεριων στην Ευρωπη και πολλους λεω..Το 4-5-1 ειναι συστημα που δεν μπορουν να το παιξουν πολλες ομαδες με την λογικη του μετατρεπεται σε 4-3-3, ειδικα στην Ευρωπη.. Και οσες το δοκιμασαν αυτα τα 2 χρονια ειδες τι πηραν στην Ευρωπη εχωντας μαλιστα και κορυφαιους παικτες να το παιξουν....Και θες να το παιξεις εσυ με ποιους; Προυποθετει 2 βαρβατα αμυντικα χαφ (ο ενας να ξερει και μπαλα) ετσι ωστε οταν ανεβαινουν οι ακραιοι χαφ σαν επιθετικοι να καλυπτουν το τεραστιο κενο, και ενα βαρυ σεντερ φορ που να ειναι και ευκινητος και να κατεβαζει και μπαλα εκτος περιοχης αλλα συναμα να ειναι και ευκινητος μεσα σε αυτη.. Οποτε Καστιγιο κορυφη ξεχνα το, ειναι χαμενος απο χερι στο 4-5-1..Και τον Κωσταντινου τον ειδες οτι ναι μεν κατεβαζει την μπαλα εξω απο την περιοχη αλλα δεν εχει την ταχυτητα να γυρισει προς αυτη, αφου την εχει σπασει σε καποιο χαφ αν προλαβει.. Με λιγα λογια ή τον βαζεις φουνταριστο να παταει ή αν τον αφησεις απ'εξω χαθηκε.. Δεν ειναι Ετοο και Ντρογκμπα πως να το κανουμε; Γενικως το 4-5-1 οπως ειπα δεν εχει νοημα σε ελληνικες ομαδες, γιατι προυποθετει παικτες μεγαλης κλασης σε θεσεις κλειδια για να αποδοσει και αυτο δεν ειναι σιγουρο παντα.. Ειναι συστημα κοφτερη λεπιδα.. Οτι και να παιξει ο Ολυμπαικος θελει οπωσδηποτε 2 αμυντικα χαφ στην Ευρωπη ανασταλτικα.. Και αν ειναι να εχεις 2 καθαρα ανασταλτικα χαφ καλυτερα ειναι να εχεις 2 πολυ καλα ανασταλτικα χαφ..
littlelouievegos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Tzinos τα ιδια λεμε δες το ποστ μου, απλα διαφωνουμε στο αν θα παιξει στον ΟΣΦΠ μπαλα οπως ο Maldini στην Μιλαν.. Και εγω σου ειπα οτι αυτο για εμενα ειναι θεμα προσωπικοτητας.. ΑΝ ΕΡΧΟΤΑΝ ΘΑ ΕΠΑΙΖΕ, γιατι αυτο το στοιχειο της μαχητικοτητας και της νοοτροπιας του τον εκανε κορυφαιο παικτη εξ αρχης σε μια νευραλγικη θεση.. Σε οσες μεγαλες ομαδες και να παιξεις αν εισαι καφενειο και μετα τα 30 αρχιζεις και αραζεις, χαθηκες.. Ειναι νομος αυτος.. Για να παιζεις σε υψηλο επιπεδο πρεπει να το θες πραγματικα..Παντως ακομα και ετσι να το δεις, εφοσον θες να στοχευσεις πιο ψηλα οφειλεις να του δειξεις οτι το εννοεις.. Κατι το οποιο δεν προκειται ποτε να κανεις και συνεπαγομενα δεν προκειται να ερθει.. Μαγικα δεν γινεται τπτ..
Trixwto-arkoudi Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Ετσι για να θυμούνται οι παλαιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι. Στις 14 Ιουνιου πριν 20 χρόνια, η Εθνική Ελλάδος στην καλαθόσφαιρα κατακτούσε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα επικρατώντας στην παράταση της πάλαι ποτέ ΕΣΣΔ με 103-101 (89-89 η κανονική διάρκεια) χάρη στις 2 εύστοχες βολές του "τίμιου γίγαντα" (Αργύρης Καμπούρης). Αν ισχυε το Non-Call η Ελλαδα δεν θα ειχε κατακτησει ποτε το Ευρωμπασκετ του 1987. Ευτυχως οι διαιτητες ειχαν τοτε αλλη αποψη. δεν τα εχω σκευτει και γραψει εγω, αλλα τα υιοθετω και σας τα μεταφερω!
KaizerSoze Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Αρα επειδη μας συμφερει ως χωρα για το '87 δεν ισχυει ετσι?? Φοβερη λογικη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.