Alexaig Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δεν βγαίνει άκρη σίγουρα. Πάντως το non-call, χωρίς τουλάχιστον αυτήν την ορολογία, δεν είναι κάτι καινούριο. Θυμάμε εφαρμογή του τουλάχιστον 10 χρόνια πριν. Δεν έχει νόημα να θυμήσω φάσεις τέτοιες που με αυτήν την λογική έχασε η ομάδα μου τίτλο ή την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο. Είναι φαύλος κύκλος να ασχολήσε με άτυπους κανόνες που άλλωτε έχουν εφαρμογή υπέρ σου και άλλωτε κατά σου.
KaizerSoze Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Αξιοπρεπές?Από τα 8,5 μέτρα υπό πίεση? Για τον χρονο που ειχες τι ηθελες?Να τον αφησουμε αμαρκαριστο στην κορυφη? Δεν έγινε στο τέλος του χρόνου?Αν δεν κάνω λάθος 3 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη έγινε η φάση.Δηλαδή τέλος του χρόνου πρέπει να θεωρούμε να γίνει φάουλ μετά την κόρνα?Κοίτα το φάουλ είναι για να τιμωρηθεί η παράβαση του αμυντικού.Αν είναι από το σφύριγμα του φάουλ να τιμωρηθεί ο επιθετικός άστο.Και τι πάει να πει απλά τον έβγαλε εκτός πορείας.Σε μια επίθεση των 5 δευτερολέπτων αυτό το "τον έβγαλε εκτός πορείας" στοιχίζει όλη την επίθεση. Εσυ ρε πουλακι μου δεν ειπες πως εφοσον το ενα εγινε στα μεσα της 4ης περιοδου τους επερνε να μην το σφυριξουν? Μετα την φαση του Πεν εκανες σουτ?Αν εμπαινε θα μιλαγες? Ο Πεν τι αλλο θα εκανε?Θα εφτανε μονος του σε ανετο λευαπ?Και γρηγορος που ειναι θα πηγαινε μονος στα θηρια, για ταπα μου μυριζει. ΕΦΟΣΟΝ λοιπον και χρονο να κανεις τελικα ΕΣΤΩ απο τα 8 του Ντομερκαντ και ΟΥΤΕ σιγουρος ησουν οτι θα το εβαζε ο Πεν δεν το εκρινε το ματς αυτο.Θα επερνες μεγαλο πλεονεκτημα, τεραστιο αλλα πως λες το εκρινε? Συμφωνα με την δικη σου λογικη λοιπον ηταν αναγκασμενος να το σφυριξει μονο εφοσον ηταν απο κατω με την κορνα. Με το εκτος πορειας προφανως εννοω οτι δεν τον εστειλε στο πλαγιο ούτε του πηρε την μπαλα, τον εμποδισε να παει κατευθειαν, δεν σας χαλασε ολη την επιθεση, μην λεμε οτι θελουμε... Είσαι υπερβολικός και μάλιστα πολύ. Δεν θα το ελεγα, μαλλον εσεις ειστε υπερ του δεοντος υπερβολικοι Τέλος πάντων άκρη δεν βγαίνει σίγουρα,εγώ αυτό που κρατάω είναι το non-call και περιμένω να δώ ανάλογη εφαρμογή στο μέλλον. Και γω περιμενω να δω τον πχ Μπετσιροβιτς να "κερδιζει" τα ιδια φαουλ με τον Μασιγιαουσκας ή ποιος διαιτητης θα μας δωσει στο ΣΕΦ ανυπαρκτο φαουλ στον πχ Μπουρουση ενω θα φευγει μονος του για το +3 ο Πεν
Freakster Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Καλα παει!! Δευτερος αγωνας μπασκετ που βλεπω προσεκτικα (στη ζωη μου :? ) και εχω πορωθει, πολυ θεαμα! Τσελσι - Μαντσεστερ στυλ
revil Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 μπραβο σας ρε μαγκες.σας γουσταρω γιατι τα δινετε ολα και ας με βγαζετε μαλακα
Gabriel Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Τελικά δεν είμαστε και τόσο κακοί ε?? Πάμε όλα για όλα στο τελευταίο και ό,τι βγεί...
vlachaquito Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Καλουτσικο παιχνιδι, καμια σχεση με το προηγουμενο. Ο Παναθηναικος δραματικα κουρασμενος και πιστευω οτι ο τελευταιος αγωνας ξεκιναει στο 50-50. Α, σαν να μου φαινετε οτι η διαιτησια εδωσε πισω αυτο που πηρε την Τεταρτη....
revil Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Α, σαν να μου φαινετε οτι η διαιτησια εδωσε πισω αυτο που πηρε την Τεταρτη.... ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΟΧΙ ΠΑΛΙ ΕΛΕΟΣ
1980 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 νορμαλ ηταν η διαιτησια εκανε λαθη και στις δυο πλευρες. π.χ. η ταπα του λιθουανου που δωθηκε φαουλ και η φαση που χανει ο τομασεβιτς την μπαλα μεσα απο τα χερια του και δινει φαουλ.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Πόσο χαίρομαι που έπεσα έξω και στις δύο προβλέψεις μου.Αρχικά για 3-0 και μετά για 3-1.Αν γίνει το θαύμα (θαύμα θα είναι)και την Τετάρτη πάω για σουίτα στο δαφνί. Α ρε Θρύλε τι μας κάνεις!
vlachaquito Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΟΧΙ ΠΑΛΙ ΕΛΕΟΣ λολ ελα μαν μια απλη παρατηρηση εκανα, δεν ειπα οτι καθορησε το παιχνιδι, απλα οτι στο πρωτο ημι σφυριξαν αυστηρα κατα του παο..Μετα τα ιδια.. Σιγουρα το βασικο ειναι η ΚΟΥΡΑΣΗ του παο ειναι τεραστιο προβλημα και πιστευω οτι ο γαβρος με την ιδια παρουσια που εχει στους τελικους εχει μεγαλες ελπιδες...
revil Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 λολ ελα μαν μια απλη παρατηρηση εκανα Ρε δε μπορω πλεον η λεξη διαιτησια μου τρυπαει το μυαλο soz παντως ισως να αντεδρασα και γω υπερβολικα
1980 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Πόσο χαίρομαι που έπεσα έξω και στις δύο προβλέψεις μου.Αρχικά για 3-0 και μετά για 3-1.Αν γίνει το θαύμα (θαύμα θα είναι)και την Τετάρτη πάω για σουίτα στο δαφνί. Α ρε Θρύλε τι μας κάνεις! δεν υπαρχουν θαυματα. οταν η μια ομαδα μαλακιζετε και σουταρει σε εξι επιθεσεις τριποντα ενω βλεπει οτι δεν τα εχει εχει τασεις μαζοχισμου. απο τα αποδυτηρια του ημιχρονου το χασαμε το παιχνιδι. απλα θελουν να τελειωνουν αλλα δεν παει ετσι πρεπει να κερδισεις και τους αγωνες για να τελειωσεις. απορω με την ηρεμια του ομπραντοβιτς υπο αλλες συνθηκες θα ειχε παθει εγκεφαλικο.
anthony_88 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Παντως ακομα και χασουμε στο ΟΑΚΑ, ο ΟΣΦΠ κερδισε τις ενυπωσεις νμιζω...Ναι, ο ΠΑΟ παρουσιαστηκε κακος, αλλα κανεις δε περιμενε τετοιο κοντραρισμα!! Μπραβο στα παιδια, με 3 προσθηκες και πιο υγιη Σοφο, θα ειμαστε του χρονου σε πολυ καλυτερη φαση!
KaizerSoze Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Παντως ακομα και χασουμε στο ΟΑΚΑ, ο ΟΣΦΠ κερδισε τις ενυπωσεις νμιζω...Ναι, ο ΠΑΟ παρουσιαστηκε κακος, αλλα κανεις δε περιμενε τετοιο κοντραρισμα!!Μπραβο στα παιδια, με 3 προσθηκες και πιο υγιη Σοφο, θα ειμαστε του χρονου σε πολυ καλυτερη φαση! Εξαρταται απο ποια πλευρα το βλεπεις. Για μενα προσωπικα ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΟΣΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ, φετος θελω 3 τιτλους. Δεν με ενδιαφερει πως. Μπραβο σας και μαγκια σας και ξερω πολλους Παναθηναικους που θα στεναχωρηθουν που τους χαλασατε το 3-0, εμενα δεν με νοιαζει φετος το επιμερους σκορ.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 δεν υπαρχουν θαυματα. οταν η μια ομαδα μαλακιζετε και σουταρει σε εξι επιθεσεις τριποντα ενω βλεπει οτι δεν τα εχει εχει τασεις μαζοχισμου. απο τα αποδυτηρια του ημιχρονου το χασαμε το παιχνιδι. απλα θελουν να τελειωνουν αλλα δεν παει ετσι πρεπει να κερδισεις και τους αγωνες για να τελειωσεις. απορω με την ηρεμια του ομπραντοβιτς υπο αλλες συνθηκες θα ειχε παθει εγκεφαλικο. Είστε οι πρωταθλητές ευρώπης.Για μένα το να πάρει ο φετινός Ολυμπιακός,μια ομάδα 9 μηνών το πρωτάθλημα μέσα στην έδρα του πρωταθλητή ευρώπης,ναι είναι θαύμα.Ότι και να γίνει τις εντυπώσεις τις έχουμε κερδίσει,κανείς δεν περίμενε τέτοια κόντρα. Δεν ξέρω αν φταίει η κόπωση ή το άδεισμα από το φάιναλ-4.Έχουν παίξει φέτος 7 φορές και οι νίκες είναι 4-3 υπερ του παο.Αν σκεφτούμε οτι στο μάτς κυπέλλου εμείς είχαμε ομάδα εντελώς καινούρια,στο ματς πρωταθλήματος στο σεφ έκανε τη νίκη στον παο προσφορά ο μουλαμέροβιτς,κερδίσαμε μέσα στο οακα για το πρωτάθλημα,όλα αυτα δείχνουν οτι γενικά τον βάζελο τον κοντράραμε σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς και όχι μόνο τώρα.Δεν λέω οτι έχουμε καλύτερη ομάδα,με την καμία.Δεν είμαστε όμως και τόσο πίσω όσο όλοι μας πιστεύαμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.