Greg7vas Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Εδώ δεν μιλάει ο Γκέρσον και μιλάει ο κάθε πικραμένος. Kαι ο Γκερσον αφησε αιχμες και οι παικτες. Απλα να ξερεις οτι δε θα κλαψομ..νιασω και για τη διαιτησια οπως κανουν μερικοι παναθηναικοι στη μπαλα. Λεω τα γεγονοτα ΜΟΥ, κανω τη κριτικη ΜΟΥ , δινω τα συγχαρητηρια ΜΟΥ και τελειωσε. Καλα το πικραμενος το αφηνω ασχολιαστο.
KWSN_Men Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Tι δε καταλαβαινεις? Ο ολυμπιακος στη 3η περιοδο απαγορευοταν να παιξει αμυνα.Σε δυσαναλογια με τις πρωτες 2 περιοδους,εδιναν καθε επαφη φαουλ.Ο ΟΣΦΠ συμπληρωσε τα 5 φαουλ τα 2 πρωτα λεπτα.Σας ειναι εμφανες αυτο ή οχι? Δε λεω οτι ο παο δε θα νικουσε αλλα αυτο που εγινε στη 3η περιοδο ηταν εξωφθαλμο για τα δικα μου ματια. Ciao Ciao Εκτός του ciao ciao και των 'γενικά σε όλη την περίοδο', μία φάση που αδικήθηκε ο Ολυμπιακός μπορείς να θυμηθείς; Για να σε βοηθήσω, εγώ μπορώ να σου πω ότι μέτρησα 2 εξόφθαλμα λάθη. Εσύ μπορείς να τα βρεις + ένα παραπάνω; revil, Ι2 απολήθηκα, που το κατάλαβες;
kage Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 το να συζητατε για φασεις ενω τελικα νικησαν 13 ποντους δεν εχει σημασια .αλλα το οτι δεν σφυρηχτηκαν στο 3ο παιχνιδι στο κρισιμο σημειο π πηγαινε ποντο ποντο φαουλ ειναι προβλημα απο οποια ομάδα κ να ηταν τα φαουλ.ηταν 3 στραβαδια διαιτητες κ στο 3ο παιχνιδι ή μονο στον τελικο? τσακωθηκαν για τα συμφεροντα? <<Κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε τόσο στην Ευρώπη, όσο και την Ελλάδα. Αν παίρναμε το πρωτάθλημα θα ήταν σα να το... κλέβαμε. Θα ήταν έκπληξη. Έπεισα τους παίκτες ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε σε δυο σειρές αγώνων με μειονέκτημα έδρας. Αν παίζαμε με ολόκληρο το ρόστερ μέσα στη χρονιά, θα είχαμε καλύτερα αποτελέσματα. Είμαστε η μόνη ομάδα που νίκησε τρεις φορές τους πρωταθλητές Ευρώπης. Στους τρεις μήνες ο Άκερ δεν έκανε προπόνηση τον έναν, ο Μάτσε επτά μήνες ήταν εκτός δράσης και ο Σόφο έπαιξε στα μισά παιχνίδια. Τα φάουλ στην τρίτη περίοδο ήταν 19-6 και χρεωθήκαμε δύο τεχνικές ποινές σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή, που δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε Χάσαμε για μεγάλα διαστήματα τους Ματσιγιάουσκας, Σχορτσιανίτη, Ακερ και Στακ και ήταν δύσκολο να έχουμε σταθερότητα. Αν δεις τα ρόστερ των δύο ομάδων, θα δεις τη διαφορά που προκύπτει από το μπάτζετ. >>p.gkerson http://www.sport24.gr/html/ent/886/ent.183886.asp
LL_NEO Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Ναι και ΑΝ εμάς μας είχε κάτσει ο Αμερικάνος και ο Γιωτάς ο Ψηλός και ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝ... ...fuck δεν έχει ΑΝ. Δεν ξέρω τι περισσότερο θα μπορούσαμε να είχαμε καταφέρει φέτος. Ίσως ένα ακόμα sweep? All in all δεν είχατε ΜΟΝΟ εσείς αναποδιές αγαπητέ...
KWSN_Men Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Συμφωνώ απόλυτα. Εκεί ας πούμε που σφυρίζεται το φαουλάκι ενώ βγαίναμε αιφνιδιασμό με το κλέψιμο, θα είχε τελειώσει το παιχνιδάκι. Αλλά κάποιους (εσάς, κάποιους δημοσιοκάφρους κτλ) τους συμφέρει να βλέπουν μόνο ότι θέλουν. Στο σημείο που πήρε ο Ολυμπιακός την τεχνική γα το καλάθι, ο Σκουντής λέει ότι χτυπάει ταμπλώ, δείχνουν δύο ριπλέι αλλά ο Πολίτης δεν ήταν σίγουρος. Προφανώς και ένα σωρό άλλοι. Περιμένω αύριο κλαυθμούς και οδυρμούς για το 3ο παιχνίδι που το έκλεψαν του Ολυμπιακού κτλ. Ας φρόντιζε ο Άκερ να μην φάει τάπα. Θέλετε να το δείτε ψύχραιμα; Δείτε ποιον έχετε να οργανώσει το παιχνίδι σας. Ο κωλοτούμπας είχε tendex 0,028. Για όσους φυσικά γνωρίζουν για αυτό και δεν είναι το ενδιαφέρον τους για το μπάσκετ φρέσκο, 2 εβδομάδων ας πούμε.
KWSN_Men Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Ομολογώ ότι έκανα λάθος. Μόλις είδα το τρίτο 10λεπτο. Δεν ήταν 2 οι φάσεις, ήταν μία που αδηκήθηκε ο Ολυμπιακός. Το φάουλ του Σχορτσιανίτη πάνω στον Σισκάουσκας. Αντίθετα είδα ένα σωρό που δε δώθηκαν στον Ολυμπιακό, όπως στο τέλος που πετάει εκτός γηπέδου τον Μπατίστ και ο Σκουντής έχει αρχίσει να λέει ότι ο Βασιλόπουλος... και μετά το κόβει γιατί βλέπει ότι έδωσαν πλάγιο. Ή τα φάουλ του Σχορτσιανίτη.
kage Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 ετσι δωστου αυτο σημαινει βαζελος να κλαιγεται για διαιτησια ακομη κ αν νικαει...
revil Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Ο κωλοτούμπας είχε tendex 0,028. Στο συγχρονο ευρωπαικο μπασκετ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ να εχεις ποιντ μαυρο. ΔΕ ΓΙΝΕΤΕ ρε παιδι μου πως το λενε?? Θες εγκεφαλικο ποιντ. Παπαλουκας?Παπαλουκας. Διαμαντιδης??Διαμαντιδης anyway my point is αν θες να παιξεις μπασκετ κ οχι τσιρκο το πρωτο που κοιτας ειναι να παρεις πλει μεικερ που να μην ειναι μαιμου. Υποψην ημουν ο πρωτος πριν 5-6 χρονια που ελεγα οτι για να πας μπροστα θες καταρχας μαυρο που να σπερνει. το μπασκετ αλλαζει ομως. ειδα και τον ολυμπιακο με 4 αμερικανους τι καταφερε. Ειδα και τον παναθηναικο με ΚΑΝΕΝΑΝ αμερικανο τι καταφερε.(Ο Μπατιστ πιο πολυ με ευρωπαιος μοιαζει παρα με αμερικανο) edit : Σκεφτομαι ρε μαγκες.. Ποιοι ειναι οι καλυτεροι ποιντ του νβα?? Νας, κιντ, ριντναουρ (μη μου πει κανεις τον παρκερ, που οπου τον βρισκει ο διαμαντιδης τον κανει τσιρλιντερ) Μηπως λοιπον, οι παραπανω παιχτες ενισχυουν τη θεωρια μου?:D
nfs11 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Αντίθετα είδα ένα σωρό που δε δώθηκαν στον Ολυμπιακό, όπως στο τέλος που πετάει εκτός γηπέδου τον Μπατίστ και ο Σκουντής έχει αρχίσει να λέει ότι ο Βασιλόπουλος... και μετά το κόβει γιατί βλέπει ότι έδωσαν πλάγιο. Α ναι ;;; Για τη συγκεκριμένη φάση θεώρησε την Non Call. 'Επρεπε να είχες μάθει καλά τον κανονισμό μετά το τέλος του 3ου ματς Κατα τα άλλα συγχαρητήρια στην ομάδα μας που έδειξε τελείως διαφορετικό πρόσωπο στα play off απ'ολη τη χρονιά που τους θεωρούσα κολοτούμπες. Δυο τρεις καλές προσθήκες και λίγη περισσότερη τύχη με τους τραυματισμούς και μέσα στο γήπεδο και πιστεύω ότι θα είμαστε super του χρόνου ειδικά τώρα που βρέθηκαν και άνθρωποι που ενδιαφέρονται να τα σκάσουν και να φτιάξουν ομάδα.
KaizerSoze Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Στο συγχρονο ευρωπαικο μπασκετ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ να εχεις ποιντ μαυρο.ΔΕ ΓΙΝΕΤΕ ρε παιδι μου πως το λενε?? Θες εγκεφαλικο ποιντ. Παπαλουκας?Παπαλουκας. Διαμαντιδης??Διαμαντιδης anyway my point is αν θες να παιξεις μπασκετ κ οχι τσιρκο το πρωτο που κοιτας ειναι να παρεις πλει μεικερ που να μην ειναι μαιμου. Υποψην ημουν ο πρωτος πριν 5-6 χρονια που ελεγα οτι για να πας μπροστα θες καταρχας μαυρο που να σπερνει. το μπασκετ αλλαζει ομως. ειδα και τον ολυμπιακο με 4 αμερικανους τι καταφερε. Ειδα και τον παναθηναικο με ΚΑΝΕΝΑΝ αμερικανο τι καταφερε.(Ο Μπατιστ πιο πολυ με ευρωπαιος μοιαζει παρα με αμερικανο) edit : Σκεφτομαι ρε μαγκες.. Ποιοι ειναι οι καλυτεροι ποιντ του νβα?? Νας, κιντ, ριντναουρ (μη μου πει κανεις τον παρκερ, που οπου τον βρισκει ο διαμαντιδης τον κανει τσιρλιντερ) Μηπως λοιπον, οι παραπανω παιχτες ενισχυουν τη θεωρια μου?:D Toν οποιο Πεν ο Μητσος τον εκανε αλογο για ενα απλο λογο. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ του εκοψε το μοναδικο καλο πραγμα που εχει, την δεξια τριπλα, και εβγαινε πανω στο σουτ με αποτελεσμα να μετρησει 2-3 και να σβησουν τα φωτα.Και στο τελος οτι σουτ εκανε απο ψυχολογια πηγαινε σιδερο. Παρεπιπτοντως δεν ξερω αν ειναι ο καλυτερος αλλα ψαχνω ενα Αμερικανο πιο χρησιμο αυτη τη στιγμη στην Ευρωπη απο τον Μαικ και δεν βρισκω...
KaizerSoze Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Α ναι ;;; Για τη συγκεκριμένη φάση θεώρησε την Non Call. 'Επρεπε να είχες μάθει καλά τον κανονισμό μετά το τέλος του 3ου ματς Το non-call εφαρμοζεται σαν λογικη(και οχι κανονισμος) μονο στο τελος για να μην κρινονται ματς, δεν σημαινει οτι στο τελος του 3ου 10λεπτου εχει εφαρμογη
KaizerSoze Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Στους τρεις μήνες ο Άκερ δεν έκανε προπόνηση τον έναν, ο Μάτσε επτά μήνες ήταν εκτός δράσης και ο Σόφο έπαιξε στα μισά παιχνίδια. Και μεις ειχαμε 3,2 εκ ευρω να καθονται στον παγκο ή να ειναι στην Αμερικη. Και αμφιβαλλω αν του χρονου τα ιδια χρηματα θα ξαναπανε στον βροντο.Σχεδον το αποκλειωΤα φάουλ στην τρίτη περίοδο ήταν 19-6 και χρεωθήκαμε δύο τεχνικές ποινές σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή, που δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμεΠαρολαυτα οι βολες ηταν 35-29 και μαλιστα οι 6 δικες μας ηταν για να σταματησει ο χρονος αρα παμε στο 29-29.Δεν ειναι και ασχημα.Επισης δεχτηκαμε 1 τεχνικη ποινη γιατι ο ΒΟΗΘΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ σηκωθηκε την στιγμη που ο Καραφλιαδης ο οποιος ΔΕΝ ειναι βοηθος προπονητη ηταν μονιμως ορθιος και ο Γκερσον μεσα στο παρκε. Αλλη μια δεχτηκαμε για "θεατρο" και καλα του Βουγιανιτς σε φαση που και επιθετικο να μην σφυριξεις γινονται αμετρητες σε καθε αγωνα. Αντιθετα οταν ο Βασιλοπουλος γονατιζε και ξαπλωνε το κανανε αβαβα(αν και εδω παιζει οτι θεωρησαν απολυτα λογικο να προσκυναει ο Βασιλοπουλος). Επισης ο Παπαμακαριος κανει εσκεμμενο και αντιαθλητικο ταυτοχρονα και αντι για ντισκαλιφιε τιμωρειται και με μια τπ ο Μπετσιροβιτς που εχει παει να ζητησει τον λογο χωρις να ακουμπησει τον Παπαμακαριο. Επισης δεν ξερω αν υπαρχει κανονισμος που σου επιτρεπει να βαλεις παικτη την στιγμη μετα την ΤΠ ωστε να βαρεσει αυτος τις βολες
KWSN_Men Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Έλα ρε συ τώρα, δεν το καταλαβαίνεις; Αναφέρθηκε εξάλλου πρωτύτερα και εδώ. Κόλπο ήταν οι τεχνικές για τη σφαγή του 3ου δεκαλέπτου. Ξέρεις, για τη σφαγή που έγινε. Ποια σφαγή; Το 4ο φάουλ του Σχορτσιανίτη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.