Greg7vas Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Ευτυχως που το πηρε ο παο γιατι θα ηταν κριμα να το χασει με κοντρα διαιτησια.Πραγματικα.Ευτυχως υπαρχει θεος. Μαθαμε μπασκετ σημερα.
KWSN_Men Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Ακόμα περιμένω να πεις κάτι συγκεκριμένο για τη σφαγή στο 3ο δεκάλεπτο. Μια και έμαθες μπάσκετ, να μάθεις και σε εμάς τους άσχετους. Κάτι μου λέει ότι θα περιμένω για πάντα.
antreaslam Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 πραγματικά, τέτοια σφαγή,ούτε στου δράμαλη βρε Greg7vas. τι τεχνικές ποινές για θέατρο φάγατε, τι τεχνική ποινή στον βοηθό προπονητή γιατί έδινε οδηγίες στην ομάδα του,τι αντιαθλητικό σε παίχτη που τσαμπουκαλεύτηκε σε κάποιον που έπρεπε να αποβληθεί με ντισκαλιφιέ,χάλια μαύρα σου λέω!!!! (παρατήρηση: για την τεχν,ποινή του γκέρσον, είναι η 1000η φορά που διαμαρτύρετε έντονα,και μάλιστα σε φάση που ΕΧΕΙ ΛΑΘΟΣ,γιατί η μπάλα βρήκε ταμπλό, για αυτήν στον ελληνιαδη δεν έχω άποψη,αλλά θα έπρεπε να τρώει δύο πριν αρχίσει το παιχνίδι αυτό το ανθρωποειδές,και ο βασιλόπουλος μετά το 5ο φάουλ,θα έπρεπε να χρεωθεί με τεχν.ποινή για τα καραγκιοζιλίκια του)! Ακόμα,υπάρχει θεός,ειναι γνωστό αυτό! τον λέμε και Ομπράντοβιτς!!!
Greg7vas Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Σου ειπα ξεκαθαρα αλλα κανεις οτι δεν καταλαβαινεις ακομη. Με το ξεκινημα της 3ης περιοδου σε 2 λεπτα μεσα εχεις 5 φαουλ και εκτελει ο παο βολες εκ των οποιων και τα 5 δεν τα εδιναν στις 2 πρωτες περιοδους.Αν θες συγκεριμενες φασεις-λεπτα μαθε οτι δε θυμαμαι τις φασεις απ'εξω,παρα μονο τις στιγμες που τις ειδα. Δε κλαιγομαι,ουτε θα κατσω να ξαναδω αγωνα για να σου πω τις 10 φασεις που θες. Ειπα οτι ειπα,δεν μου αλλαζεις αποψη,τελος. Αδικηθηκε ο παο
nikos_lef Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Ακυρο εντελως ομως.... το ρευμα στην ελλαδα ειναι 230 V πλεον...
1980 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 οποιος ολυμπιακος εξακολουθει να πιστευει οτι εχασε η ομαδα του εξαιτιας διαιτητικων αποφασεων ας βρει τον αγωνα να τον ξαναδει με κρυο μυαλο και αν εξακολουθει να το πιστευει μετα απο αυτο να παει σε ψυχολογο.
firewalker Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Εφημερίδα Πρωταθλητής Σ.Π. / Κύριε Πρόεδρε "Για τη διαιτησία δεν θέλω να μιλάω. Θα πω, όμως, κάτι και θυμηθείτε το όταν έρθει η ώρα. Ο,τι ήταν να κάνουν οι Ζαβλανοί και οι Βορεάδηδες το έκαναν. Ολοκλήρωσαν τις... εκτελέσεις. Διότι τώρα ξέρουν ότι ο Ολυμπιακός έχει ξαναγίνει ισχυρός και δεν είναι σάκος του μποξ. Και του χρόνου θα το σκεφτούν και δεύτερη και τρίτη φορά πριν τον αδικήσουν." Ναι, ο Σ.Π. ποτέ δεν έχει μιλήσει για διαιτησία του το αναγνωρίζω. Πες μας τι πίνεις...
KWSN_Men Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Σου ειπα ξεκαθαρα αλλα κανεις οτι δεν καταλαβαινεις ακομη. Με το ξεκινημα της 3ης περιοδου σε 2 λεπτα μεσα εχεις 5 φαουλ και εκτελει ο παο βολες εκ των οποιων και τα 5 δεν τα εδιναν στις 2 πρωτες περιοδους.Αν θες συγκεριμενες φασεις-λεπτα μαθε οτι δε θυμαμαι τις φασεις απ'εξω,παρα μονο τις στιγμες που τις ειδα. Δε κλαιγομαι,ουτε θα κατσω να ξαναδω αγωνα για να σου πω τις 10 φασεις που θες. Ειπα οτι ειπα,δεν μου αλλαζεις αποψη,τελος. Αδικηθηκε ο παο Ωραία. Πες μας λοιπόν ΞΕΚΑΘΑΡΑ μία (1) φάση που αδικήθηκε ο Ολυμπιακός. Ένα (1) από τα φάουλ που σφυρίχτηκε και δεν ήταν. Το ότι σε όλη τη σειρά άφησαν τον Ολυμπιακό να παίζει με 'πάθος' και σε κάποια φάση του τα σφύριξαν δε μου λέει κάτι. Έχεις να πεις κάτι συγκεκριμένο ή άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε;
Freestyler83 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Εφημερίδα Πρωταθλητής Ναι, ο Σ.Π. ποτέ δεν έχει μιλήσει για διαιτησία του το αναγνωρίζω. Πες μας τι πίνεις... Ασε ρε, βρήκες τα φερέφωνα να σχολιάσεις:mrgreen::mrgreen: Σε 2-3 φάσεις στο 3 δεκάλεπτο τα σφυρίγματα όντως τον αδίκησαν, αλλά και σε εμάς στο 2 δεκάλεπτο δεν μας ευνόησαν κι'ολας
firewalker Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Ασε ρε, βρήκες τα φερέφωνα να σχολιάσεις:mrgreen::mrgreen: Εγώ το έχω σαν χόμπι. Ρίχνω πολύ γέλιο με τις οπαδικές εφημερίδες. Αν και τώρα τελευταία έχουν συμμαζευτεί λίγο (ο πρωταθλητής συνεχίζει ακάθεκτος). Και επίσης τώρα τελευταία και οι υπόλοιπες είναι για κλάματα! Με λένε sportime, sportday. Υ.Γ. Τι έγινε με Romendal και Montenegro; Ο πρώτος λέει υπέγραψε κάπου στην Τουρκία;
Freakster Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Υ.Γ. Τι έγινε με Romendal και Montenegro; Ο πρώτος λέει υπέγραψε κάπου στην Τουρκία; Έλα μωρέ με το παλτό.. Του είπαν οτι τον ήθελε ο Ολυμπιακός και πέταξε τη σκούφια του αλλά δε μας πήγαινε καρδιά να τον ανακοινώσουμε. Ε κατάλαβε τελικά την κοροϊδία και πήγε εκεί που του αξίζει. p.s. σε κάποια μέρη κάνω πλάκα :-?
adi32 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 το εξπρες του μεσονυχτιου το εχει δει? παλιοαλητες
revil Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Αν καταφερουμε να χασουμε και το ρομενταλ οκ εγω δεν εχω κανενα προβλημα να παιζουμε με δεξι χαφ το μπαμπαγκιντα
Aρρωστος 7 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Πρώτη αγωνιστική στη λεοφώρο με το βάζελο. Η ομάδα είναι με 15 παίκτες,άντε να δούμε...Το μόνο παρήγορο είναι οτι και ο βάζελος ξεκίνησε με τον ακατέργαστο τον νταγιέ και συνεχίζει με τον ίδιο ρυθμό.
Freakster Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Αν καταφερουμε να χασουμε και το ρομενταλ οκ εγω δεν εχω κανενα προβλημα να παιζουμε με δεξι χαφ το μπαμπαγκιντα Αυτος δεν εφυγε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.