revil Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 http://www.olympiacos.org/article.aspx?aid=15323 Ελεος ρε kwsn μια πλακα δε μπορω να κανω, εκει να μου την πεις edit - Η απαντηση μου τωρα που το σκεφτομαι θα μπορουσε να μεταφραστει και ως εξης Ελεος ρε kwsn μη πω μια μαλακια αμεσως να με διορθωσεις
KaizerSoze Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Αμαν ρε δλδ.. Ελεος το πηρατε.. Ακομα κλαιτε; Κια τωρα που κερδισατε; Τι ειναι αυτο το πραγμα με εσας τους βαζελους ρε; Τελειωσε το πηρατε δικαια, εισασταν καλυτεροι στο 5ο ματς και γενικα ειστε φυσικα καλυτερη ομαδα στο μπασκετ,αλλα ας αφησουμε τωρα τις πιπες περι βιασμων και αδικιων γιατι κατανταει κουραστικο.. Σε λιγακι θα μας πειτε οτι σας παιζαν και 90-10 δλδ.. Πω πω πω ..Δεν μας φτανει η μπαλα που μας τα χετε κανει μπαλονια τοσα χρονια αιωνια αδικημενα λαμογια εχουμε και το μπασκετ δλδ να μας λετε οτι σας αδικουν Ο κοντος ειναι μαγκας ο κατασκοπος απατεωνας, ο κοντος ευεργετης ο κατασκοπος καταστροφεας του αθλητισμου ο κοντος απλα τα κανει εν βρασμω ο κατασκοπος τα κανει με πουστια..Πωπωπω αρωωστια ειστε ρε.. Απαπα δεν παιζεστε ρε με τπτ.. Θες να σου μιλησω σοβαρα? Δεν κλαιγομαι.Ποτε δεν κλαφτηκα. Απλα δεν γουσταρω να δημιουργει ο αλλος εντυπωσεις χωρις αντιλογο. Λοιπον θεωρω οτι 1 ημιχρονο επαιξε 70-30 Ολυμπιακο, 3η περιοδο επαιξε 60-40 εμας(που συνδιαστηκε και με μια πραγματικη υπεροχη μας οποτε ανεβηκε η διαφορα) και 4η 50-50, ε, λιγακι 51-49 ας πουμε Ολυμπιακο για να χρυσωσει το χαπι. Θεωρω οτι αν καναμε μια γενικη σουμα θα εβγαζα πανω κατω μοιρασμενο καρπουζι με πολυ κακη διατησια ομως γενικα σαν διατησια. Περα απο αυτο εγω γουσταρα προεδρο μεσα να απειλει διαιτητες οταν εβλεπε οτι μας κλεβουν. Στην μπαλα εχουν μαθει να τους βιαζουν και να μην μιλανε και να κλαινε μετα. Στα @@ μου μετα, μετα πανε 3 βαθμοι.Δεν εχει σχεση με Ολυμπιακο, εχει σχεση με Τζιγγερ
Greg7vas Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Λοιπον την επομενη φορα τοτε θελω να σας παιξει η διαιτησια 100-0 σε ολο το πρωτο ημιχρονο και εμας 80-20 στο δευτερο.Να δουμε ποιος θα νικησει.Το μπασκετ δεν ειναι ποδοσφαιρο να λες με αδικησε στο πρωτο λεπτο. Ειναι γνωστες τακτικες αυτες (ειδικα αυτο με τις τεχνικες ποινες) να δινεις κραυγαλαια σφυριγματα,διχως νοημα(2 τεχνικες) στην αρχη και στο τελος να αντιστρεφεις τα δεδομενα "δικαιολογημενα".Το ιδιο ακριβως εγινε και στο 3ο παιχνιδι.Τα ιδια εχει κανει και ο ολυμπιακος παλαιοτερα. Το αλλοθι με τη κακη διαιτησια δε το δεχομαι,γιατι ανα περιδο αλλαζαν 180 μοιρες οι αποφασεις των διαιτητων,οποτε απορριπτω οποιαδηποτε δηθεν λαθη.
Greg7vas Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Ακόμα περιμένουμε να πεις κάτι συγκεκριμένο. Σου ειπα 5 συγκεκριμενες φασεις.
KWSN_Men Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Ποιο, αυτό το 'μέσα σε 2 λεπτά ο ΠΑΟ πήρε 5 φάουλ'; Πες μία συγκεκριμένη φάση που δεν ήταν φάουλ. Μόνο του Σχορτσιανίτη στον Σισκάουσκας δεν ήταν. Εγώ αντίθετα μπορώ να σου πω για το 5ο του Βασιλόπουλου που δε δώθηκε. Τι ήταν πιο σημαντικό, το 4ο του Σχορτσιανίτη ή το 5ο του Βασιλόπουλου που του επέτρεψε να μείνει στο παιχνίδι 7 λεπτά παραπάνω;
nikos_lef Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δεν εχει νοημα η ολη κουβεντα,απλα για να βοηθησω τον συνομαδο.... 1ο φαουλ του Ζιζιτς ανυπαρκτο.. 2ο φαουλ του ζιζιτς το δινεις αλλα τραβηγμενο..(στο 1ο λεπτο αυτα!!) 5ο φαουλ του Βασιλοπουλου ???? 2 φαουλ του Μπουρουση (αυτο με το αντικανονικο κοψιμο κ ενα αλλο) 2 επιθετικα το ενα για γελια κ το αλλο σε φαση που γινετε 100 φορες σε καθε ματς(στο τελος αυτα!!) Το οτι ο Μπατιστ χρεωθηκε το πρωτο του φαουλ στην 4η περιοδο οταν ολοι οι δικοι μας ψηλοι ειχαν τουλαχιστον 3(εκτος απο Μπαρλο!)... κ ισως κ αλλα που δεν θυμαμε τωρα... κατα τα αλλα η διαιτησια πιστευω δεν επηρεασε το αποτελεσμα,αφου ηταν μ... κ στο δευτερο ημιχρονο δεν πεξαμε τπτ,καλα να παθουμε. αυτα ελπιζω να βοηθησα....
tzinos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 πήραμε λεει τον νουνιες που ηθελε και η αεκ πριν κανα μήνα. Μου φαινετε λιγο γελοίο να κινούμαστε για ακριβως τους ιδιους παίχτες που προσπαθούσε να παρει η αεκ πριν 1 μηνα, μονταινι, νουνιες και δεν συμμαζεύεται. τι διάολο ποσοστα περνει ο ιβιτς και οπου παει τους προτείνει?? Ελπίζω να μην βγει μπορχα διότι κατι τετοιο μου μυριζει. Παίζει στην αρχεντινος τζουνιορς, δηλαδη απο τις μικρες της αργεντινης, και αν δειτε την καριερα του την 1τη χρονιά δεν έπαιξε τίποτα (9 φορες ως αλλαγη μονο!!), την 2ρη σε 18 παιχνίδια εβαλε 3 γκολ, και πέρσι έκανε καλή σεζον σε 39 παιχνιδια 13 γκολ. Μιλαμε τωρα για παιχτη 23 χρονών και οχι 19-20! Δηλαδη στα 23 εχει παίξει μολις καμια 50ρια αγωνες και τους μισους ηταν αλλαγή! Τι να πω, μακαρι να βγει λαβρακι, αλλα αμα είναι θα τον προλαβαίναμε εμεις οι μαγκες?? Ριθβερ, μποκα, εστουντιαντες, ολη η υπολοιπη ευρωπη δεν τον θελει και τον θελει μονο η αεκ και ο γαυρος???Και ρε πουστη μου αν αληθεύει οτι δωσαμε 3 εκατομυρια ευρω για αυτον και τοσες αλλες καλές φτηνότερες ευκαιριες και γνωστους παιχτες δεν τους πηραμε για 1 και 2 εκατομυρια,τοτε ειμαστε για πολλες ντοματες. Ελπιζο να δικαιοθει ο ιβιτς διοτι αμα δοσουμε τοσα λεφτα και βγει μπορχα, θα φαει πολυ ξυλο. Ρομενταλ μαλλον οριστικα τελος, μικρο το κακο, δεν ηταν δα και η παιχταρα, βεβαια ποιος θα ερθει στην θεση του για να ξερουμε αν κακος η καλος χαλασε η μεταγραφη. Το χα ξαναπει οταν ειχε ακουστει και ο willhelmson και μακαρι χιλλιες φορες να παιρναμε αυτον αντι τον ρομενταλ. Παμε και για γκαλετι απο την ατλετικο. δυσκολο αλλα μακαρι, αυτος ειναι πραγματικα καλος για ελλαδα.
KWSN_Men Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Ο Greg7vas λέει ότι ο Ολυμπιακός σφάχτηκε στο 3ο δεκάλεπτο. Αν θες να το πάμε σε όλα τα 10λεπτα, να σε ρωτήσω πόσες φορές έχεις δει παίκτη να πέρνει τεχνική ποινή για θέατρο; Και πώς είναι θέατρο όταν ο ένας παίκτης είναι 1.90 και ο άλλος 2.06; Θες να σου θυμίσω την τεχνική στον Ιτούδη επειδή ήταν όρθιος και κούναγε τα χέρια του; Τον Ελληνιάδη (που δεν έχει καμία δικαιολογία να είναι όρθιος, ο βοηθός προπονητή ναι) που ήταν όρθιος σε όλο το παιχνίδι και έφτασε μέχρι την γραμματεία και τους έλεγε ότι είναι αστείοι; Πόσες τεχνικές πήρε για αυτό; Θυμάσαι που πέρνει ο Σχορτσιανίτης φάουλ από τον Τομάσεβιτς και κάνει airball; Όταν ζητάει τη μπάλα, σπρώχνει 2 ή 3 φορές με τον αγκώνα, τη μία φορά σπρώχνει τον Τομάσεβιτς 1,5 μέτρο μακριά. Όταν τον ξεφορτώθηκε με τον αγκώνα, πήρε τη μπάλα και ο Τομάσεβιτς του έκανε φάουλ. Στην αμέσως επόμενη φάση, στην επίθεση του Παναθηναϊκού, ο Τομάσεβιτς έχει πάρει θέση για το επιθετικό ριμπάουντ, ο Σχορτσιανίτης τον πετάει σχεδόν στο παρκέ, τίποτα. Για την ίδια ακριβώς φάση το τσίμπησε το φαουλάκι ο Ντικούδης. Θες να πούμε για το 5ο του Βασιλόπουλου; Το έκανε 30 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του 3ου δεκαλέπτου, όταν πέταξε τον Μπατίστ έξω από το γήπεδο. Ο Σκουντής είχε αρχίσει να λέει κάτι του στυλ 'ααα και τώρα ο Βασιλόπουλος έκανε...' και σταματάει μόλις είδε ότι έδωσαν τη μπάλα πλάγια στον Ολυμπιακό. Αυτό που του έδωσαν για 5ο ήταν όντως ανύπαρκτο, αλλά και πάλι χάρη του έκαναν που τον άφησαν να παίξει 7 λεπτά παραπάνω. Το 1ο του Ζίζιτς δεν το θυμάμαι. Το 2ο ήταν καθαρό. Ο Μπουρούσης δεν πήρε φάουλ στο αντικανονικό κόψιμο, τεχνική ποινή στον πάγκο δώθηκε. Ελπίζω να σε βοήθησα να θυμηθείς.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 ναι, στο σημείο αυτό έχεις δίκιο, οι κοντοί τα κάνουνε μπροστά στην κάμερα και στα @@, ενώ ο δικός σας ό,τι κάνει το κάνει στην "παράγκα" μακριά από αδιάκριτα βλέμματα... Φαντάσου για να κάνουν αυτά μπροστά στην κάμερα τι κάνουν από πίσω.... Μαγκια τους Και του Κόκκαλη επίσης οπότε μην αρχίσετε πάλι την κλάψα απο Σεπτέμβρη.Τέλος. απο τον οπαδο προεδρο μεχρι τον κατασκοπο- δολοπλοκο ε υπαρχει μια διαφορα Πρόεδρος χούλιγκαν που μπουκάρει για να την πέσει στο διαιτητή,μπαίνει στα αποδυτήριά τους, (κάνει και μαγκιές η λακούβα) και που δίνει εντολές για να κατασχεθούν φωτογραφικές μηχανές.Και ο Κόκκαλης οπαδός είναι καραγκιόζης όμως όχι. Οι τελευαίοι που θα έπρεπε να διαμαρτύροντε για τον Κόκκαλη είναι οι βάζελοι,γιατί οι δικοί σας κάνουν πολύ χειρότερα πράγματα,νομίζουν οτι το μπασκετάκι είναι τσιφλίκι τους. Άραγε αυτοί δεν κάνουν κακό στο άθλημα? Δεν προάγουν τη βία φανατίζοντας και βάζελους και γαύρους? Ο Κόκκαλης φυσικά και δεν είναι άγιος,μην μας παρουσιάζετε όμως τα χόμπιτ κάτι σαν εθνικούς ευεργέτες.Ο ένας αντιγράφει τις μεθόδους του άλλου.
Greg7vas Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 KWSN κανεις πως δε καταλαβαινεις οταν μου ξαναλες για τα 2 αντιαθλητικα-παρωδιες υπερ ολυμπιακου.
KWSN_Men Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 KWSN κανεις πως δε καταλαβαινεις οταν μου ξαναλες για τα 2 αντιαθλητικα-παρωδιες υπερ ολυμπιακου. Και εσύ κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις όταν ξέρεις ότι δεν έχεις να πεις κάτι και λες άλλ' αντ' άλλων.
nikos_lef Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 1η φορα Γινετε οταν ο Φασουλας εχει κανει επιθετικο στον Σακιλ Ο Νιλ!!(μουντομπασκετ η ολυμπιακοι....).Απλα με αυτο ισως ηθελε να δειξει κ καλα οτι μην πολυπεφτετε.Παντως μετα απο αυτο μας γ... στα επιθετικα κ εδωσαν κ 2-3 σε σκριν(του Ζιζιτς σε σκριν 3ο η 4ο δεν ηταν...) Τεχνικη καλα εκανε κ εδωσε γιατι εκανε σαν καραγκιοζης κ ηταν live κ πανω στην γραμμη.Του Ελληνιαδη ηταν σε νεκρο χρονο (απο οτι θυμαμε) κ πιο 'υπιο' κ πηρε Τ.Π. Αυτα που αναφερεις γινονται εκατεροθεν κ δεν κρινεις απο αυτα μια διαιτησια εκτος αν ειναι μονοπλευρα(που δεν ηταν!) Το 5ο το Βασ δεν το προσεξα....αυτο που του εδωσαν εβγαζε ματια παντως... 'καθαρο' θεωρω ενα φαουλ που ΕΠΡΕΠΕ να το δωσει.Το συγκεκριμενο κ να μην το εδινε δεν θα του ελεγε κανεις τπτ... Φαουλ ειπε ο Σκουντης...γραψε λαθος.. Για τον Μπατιστ δεν μ σχολιασες??? Ευχαριστω για την βοηθεια:) Παντως ησασταν πολυ ψοφιοι στους αγωνες μας (σε σχεση με οταν σας ειχα δει στο οακα με την μπανταλονα).Ηταν καλη ευκαιρια.Αλλα....
Greg7vas Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Και εσύ κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις όταν ξέρεις ότι δεν έχεις να πεις κάτι και λες άλλ' αντ' άλλων. Ημουν σαφης."Εκανες" πως δε καταλαβες.Στο ξαναγραψα με αλλα λογια.Παλι δηθεν δε καταλαβες και μου ξαναλες για τα αντιαθλητικα(εδω φαινεται ποιος λεει αλλα αντι αλλων),ενω σου εχω πει ηδη οτι ειναι μουσαντενια. Μπορεις να διαφωνεις μια χαρα αλλα δε μπορες να ισχυριζεσαι οτι μου απαντας κιολας.
KWSN_Men Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Το ίδιο πάνω σε σκριν που έδωσαν στο Ζίζιτς το έδωσαν και στον Μπατίστ, και όχι μόνο σε αυτό το παιχνίδι. Ο Ιτούσης δεν έκανε σαν καραγκιόζης, κούναγε τα χέρια του, σε επίθεση του Παναθηναϊκού για να ανοίξουν οι παικτες για να κάνει την προσπάθεια μόνος του ο Διαμαντίδης. Ο Ελληνιάδης πήρε για διαμαρτυρία. Να σου ξαναπώ ότι υπό προϋποθέσεις ο βοηθός προπονητή έχει το δικαίωμα να είναι όρθιος, ο Ελληνιάδης σε καμία στιγμή σα μάνατζερ που είναι. Τι να σου απαντήσω για το Μπατίστ; Θες να μου πεις μια φάση που έκανε φάουλ και δεν του το έδωσαν; Θες να μου πεις για όλα τα φάουλ που έδωσαν στου ψηλούς του Ολυμπιακού ποια δεν ήταν; Γιατί εγώ θυμάμαι σε όλη τη σειρά των τελικών τους ψηλούς του Ολυμπιακού να παίζουν με 'ψυχή και τσαμπουκά' όπως θα έλεγε ο Πρωταθλητής ή φάουλ όπως λένε οι κανονισμοί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.