KWSN_Men Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Ημουν σαφης."Εκανες" πως δε καταλαβες.Στο ξαναγραψα με αλλα λογια.Παλι δηθεν δε καταλαβες και μου ξαναλες για τα αντιαθλητικα(εδω φαινεται ποιος λεει αλλα αντι αλλων),ενω σου εχω πει ηδη οτι ειναι μουσαντενια. Μπορεις να διαφωνεις μια χαρα αλλα δε μπορες να ισχυριζεσαι οτι μου απαντας κιολας. Κάτι συγκεκριμένο για την αδικία στο 3ο που λες εξαρχής έχεις να πεις ή να σε κατατάξω στην συνομοταξία omnislash; Εγώ έχω αναφερθεί σε συγκεκριμένες φάσεις, εσύ το μόνο που λες είναι ένα μεγάλο ΤΙΠΟΤΑ.
KaizerSoze Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Λοιπον την επομενη φορα τοτε θελω να σας παιξει η διαιτησια 100-0 σε ολο το πρωτο ημιχρονο και εμας 80-20 στο δευτερο.Να δουμε ποιος θα νικησει.Το μπασκετ δεν ειναι ποδοσφαιρο να λες με αδικησε στο πρωτο λεπτο. Μεσα.Το δεχομαι. Με +20 και λιγα λεω θα φυγεις γιατι μετα ουτε βολη δεν θα βαζεις απο την ψυχολογια που θα εχεις οταν θα εισαι με -30 πισω στο ημιχρονο ετσι που τα περιγραφεις. Μολις πηγαιναμε να ξεφυγουμε, μολις βρισκαμε ρυθμο, τσουπ κατι γινοταν. Μια τεχνικη ποινη, ενα αναποδο φαουλ και αντι για -9 ξερω γω πηγαινε στο -2 η διαφορα Ειναι γνωστες τακτικες αυτες (ειδικα αυτο με τις τεχνικες ποινες) να δινεις κραυγαλαια σφυριγματα,διχως νοημα(2 τεχνικες) στην αρχη και στο τελος να αντιστρεφεις τα δεδομενα "δικαιολογημενα".Το ιδιο ακριβως εγινε και στο 3ο παιχνιδι.Τα ιδια εχει κανει και ο ολυμπιακος παλαιοτερα. Για πες ποια απο τις τεχνικες ποινες σας δεν ηταν και ποια απο τις δικες μας ηταν??Πχ του Βουγιανιτς ηταν ΤΠ? Ο Μπετσιροβιτς ηταν για ΤΠ? Ο Καραφλιαδης με ποιο δικαιωμα σηκωνεται?Ο Γκερσον που εμπαινε μεσα στον αγωνιστικο χωρο γιατι δεν πηρε ΤΠ? Ο Βασιλοπουλος που ξαπλωνε καταχαμα γιατι δεν πηρε ΤΠ? Το αλλοθι με τη κακη διαιτησια δε το δεχομαι,γιατι ανα περιδο αλλαζαν 180 μοιρες οι αποφασεις των διαιτητων,οποτε απορριπτω οποιαδηποτε δηθεν λαθη. Δηλαδη εσενα σου φανηκε ΚΑΛΗ η διαιτησια ετσι?Δηλαδη ΔΕΝ εκανε λαθος αποφασεις?Δεν ξερω γιατι κακη διατησια <> στημενη διαιτησια στο μυαλο σου
nikos_lef Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Οπως ο Ολυμπιακος ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ στο ποδοσφαιρο γιατι ειναι η ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗ ομαδα κ γιατι ετσι γινετε ΠΑΝΤΟΥ σε ΟΛΟ τον κοσμο σε ΟΛΑ τα αθληματα,ετσι κ εσεις στο ΜΠΑΣΚΕΤ. ΓΙΑΤΙ δεν μπορειτε να το δεχθειτε???? Κ ειπα απο την αρχη οτι ΔΕΝ επηρεασαν το αποτελεσμα τα λιγα (περοσσοτερα)μεν αλλα υπαρκτα λαθος σφυριγματα τον διαιτητων εναντιων μας. Αυτο που λες για τον Μπατιστ νομιζω πως καταλαβαινεις οτι ειναι παραλογο/
littlelouievegos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Θες να σου μιλησω σοβαρα?Δεν κλαιγομαι.Ποτε δεν κλαφτηκα. Απλα δεν γουσταρω να δημιουργει ο αλλος εντυπωσεις χωρις αντιλογο. Λοιπον θεωρω οτι 1 ημιχρονο επαιξε 70-30 Ολυμπιακο, 3η περιοδο επαιξε 60-40 εμας(που συνδιαστηκε και με μια πραγματικη υπεροχη μας οποτε ανεβηκε η διαφορα) και 4η 50-50, ε, λιγακι 51-49 ας πουμε Ολυμπιακο για να χρυσωσει το χαπι. Θεωρω οτι αν καναμε μια γενικη σουμα θα εβγαζα πανω κατω μοιρασμενο καρπουζι με πολυ κακη διατησια ομως γενικα σαν διατησια. Περα απο αυτο εγω γουσταρα προεδρο μεσα να απειλει διαιτητες οταν εβλεπε οτι μας κλεβουν. Στην μπαλα εχουν μαθει να τους βιαζουν και να μην μιλανε και να κλαινε μετα. Στα @@ μου μετα, μετα πανε 3 βαθμοι.Δεν εχει σχεση με Ολυμπιακο, εχει σχεση με Τζιγγερ Τωρα τι περιμενεις να σου πω; Για χαζο δεν σε εχω με τπτ, αλλα νομιζω οτι και εσυ καταλαβαινεις τι στεκει και τι δεν στεκει απο αυτα που λες .. Ξαναλεω οτι για διαιτησια δεν θα μιλησω.. Για μενα τελειωσε το ματς απο δικια μας ανυπαρκτη εμφανιση στο 3ο δεκαλεπτο.. Απο κει και περα τωρα για την σταση των Γιαννακοπουλεων δεν θα σχολιασω παραπερα.. Αλλα οπως και εσυ εμμενεις να το βλεπεις ετσι επετρεψε μου, να σχολιαζω την γλαφυροτητα με την οποια γυριζετε τα παντα προς το συμφερον σας.. Ακομα και οταν ξερετε οτι λετε μαλακιες.. Ειναι η φυση σας ετσι..Αυτη ειναι η αποψη μου και αυτη θα παραμεινει με βα ση το δικο μου φτωχο μυαλο ολα αυτα τα χρονια που ασχολουμαι με τον αθλητικο βιο..
Greg7vas Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Μεσα.Το δεχομαι. Με +20 και λιγα λεω θα φυγεις γιατι μετα ουτε βολη δεν θα βαζεις απο την ψυχολογια που θα εχεις οταν θα εισαι με -30 πισω στο ημιχρονο ετσι που τα περιγραφεις. Αυτα τα λες εσυ.Ας γινει μια φορα εστω και τα λεμε. 2 φορες στους τελικους παντως εγινε το αντιστροφο. Για πες ποια απο τις τεχνικες ποινες σας δεν ηταν και ποια απο τις δικες μας ηταν??Πχ του Βουγιανιτς ηταν ΤΠ? Ο Μπετσιροβιτς ηταν για ΤΠ? Ο Καραφλιαδης με ποιο δικαιωμα σηκωνεται?Ο Γκερσον που εμπαινε μεσα στον αγωνιστικο χωρο γιατι δεν πηρε ΤΠ? Ο Βασιλοπουλος που ξαπλωνε καταχαμα γιατι δεν πηρε ΤΠ? Μη λετε τα ιδια και τα ιδια Ακριβως το ιδιο λεμε.Οι 2 τεχνικες ποινες υπερ ολυμπιακου ηταν παραμυθενιες. Ειναι γνωστες τακτικες αυτες (ειδικα αυτο με τις τεχνικες ποινες) να δινεις κραυγαλαια σφυριγματα,διχως νοημα(2 τεχνικες) στην αρχη και στο τελος να αντιστρεφεις τα δεδομενα "δικαιολογημενα".Το ιδιο ακριβως εγινε και στο 3ο παιχνιδι.Τα ιδια εχει κανει και ο ολυμπιακος παλαιοτερα. Δηλαδη εσενα σου φανηκε ΚΑΛΗ η διαιτησια ετσι?Δηλαδη ΔΕΝ εκανε λαθος αποφασεις?Δεν ξερω γιατι κακη διατησια <> στημενη διαιτησια στο μυαλο σου Oταν στη πρωτο ημιχρονο παιζεις μονο ολυμπιακο και στο δευτερο μονο παναθηναικο στο μυαλο μου δεν υπαρχει η εννοια "λαθος".
KWSN_Men Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Οπως ο Ολυμπιακος ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ στο ποδοσφαιρο γιατι ειναι η ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗ ομαδα κ γιατι ετσι γινετε ΠΑΝΤΟΥ σε ΟΛΟ τον κοσμο σε ΟΛΑ τα αθληματα,ετσι κ εσεις στο ΜΠΑΣΚΕΤ.ΓΙΑΤΙ δεν μπορειτε να το δεχθειτε???? Κ ειπα απο την αρχη οτι ΔΕΝ επηρεασαν το αποτελεσμα τα λιγα (περοσσοτερα)μεν αλλα υπαρκτα λαθος σφυριγματα τον διαιτητων εναντιων μας. Αυτο που λες για τον Μπατιστ νομιζω πως καταλαβαινεις οτι ειναι παραλογο/ Όταν δηλαδή στο ένα ημίχρονο σου δίνει 3 τεχνικές ποινές, εκ των οποίων οι δύο είναι αστείες, έσπρωξε τον Παναθηναϊκό σα μεγαλύτερη ομάδα; Περιμένω να μου υποδείξεις τα φάουλ του Μπατίστ που δε δόθηκαν για να με βγάλεις παράλογο.
KWSN_Men Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Oταν στη πρωτο ημιχρονο παιζεις μονο ολυμπιακο και στο δευτερο μονο παναθηναικο στο μυαλο μου δεν υπαρχει η εννοια "λαθος". Σε ΠΟΙΟ ακριβώς σημείο στο 2ο ημίχρονο έπαιξε μόνο ΠΑΟ μπορείς να πεις συγκεκριμένα; Ή θα συνεχίσεις τις αερολογίες;
Greg7vas Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Θα στο παω στο ετσι λοιπον,επειδη μας το παιζεις τρελος. Οι 3 τεχνικες ποινες υπερ ολυμπιακου ηταν αστειες(η κωμικη Τ.Π. για θεατρο κατα παο.Κλασσικη μαλακισμενη αποφαση εντυπωσεων και οχι ευνοιας ολυμπιακου αλλα προχωραμε). Αφου ηθελαν λοιπον να ευνοησουν τον Ολυμπιακο γιατι ισορροπησαν τις τεχνικες ποινες(ξεχασα αυτα ηταν δικαια ή ας πουμε εστω λαθη,ενω τα αλλα ηταν ευνοια ολυμπιακου).Επισης γιατι δε συνεχισαν την ευνοια και στο Β ημιχρονο ή ας πουμε να ευνοουσαν τον Ολυμπιακο απλως στο τεταρτο δεκαλεπτο και να επερνε ευνοημενος το πρωταθλημα? Γιατι εδω εσεις δε μιλατε για λαθη,αλλα για ευνοια ολυμπιακου.Αν ειναι δυνατον. Απο που και ως που ο Ολυμπιακος εχει γραμμες με τη διαιτησια στο μπασκετ?Μπηκε κανας αγγελοπουλος να τραμπουκιζει σαν πιθηκος? Φανταζομαι οτι σας εχει μεινει το κομπλεξ απο τη μπαλα,αλλα εδω ειναι μπασκετ. Ηταν γραφικη απαντηση στο γραφικο KWSN, ο οποιος μπορει να με καταταξει σε οποιαδηποτε απο τις εκατονταδες κατηγοριες λιστων αποκλεισμενων εχει.Ουτως η αλλως εγω δεν ειμαι δημοκρατης για να ενοχληθω.
Greg7vas Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Σε ΠΟΙΟ ακριβώς σημείο στο 2ο ημίχρονο έπαιξε μόνο ΠΑΟ μπορείς να πεις συγκεκριμένα; Ή θα συνεχίσεις τις αερολογίες; Στο κραταω μυστικο, για να το κανω δωρο στη γιορτη σου.
KWSN_Men Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Μπλα μπλα μπλα. Ακόμα να πεις που ευνοήθηκε ο ΠΑΟ στο δεύτερο ημίχρονο. Γραφικός προφανώς και είμαι αφού κάθομαι και σου απαντάω αντί να γελάω μαζί σου. Προφανώς ο κάθε άνθρωπος έχει βίτσια.
KWSN_Men Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Στο κραταω μυστικο, για να το κανω δωρο στη γιορτη σου. Eντάξει ρε άνθρωπε, πες τόση ώρα ότι δεν έχεις κάτι να πεις... Όπως λένε και οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι, you're talking out of your ass. Οπότε εισέρχεσαι επάξια στην κατηγορία των χρηστών που γράφουν αλλά δε λένε κάτι και όταν λένε είναι @@. Θέλω να γίνω omnislash στη θέση του omnislash κι ετσ'.
Greg7vas Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Ετσι ειμαι εγω.Καθομαι και σε δουλευω τοση ωρα και εσυ κοροιδο καθεσε και μου απαντας. Δε μπορω να αλλαξω,το παραδεχομαι. Πατερ omnislash ω εν τοις ουρανοις...
nfs11 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 KWSN_Men είσαι απίστευτα κουραστικός. Μη το κουράζεις άλλο. Απλά δε θέλεις να καταλάβεις και να συνεχίσεις τη συζήτηση παρόλο τα παραδείγματα που σου φέρνει ο greg. 'Οσο για την τεχνική ποινή του Ιτούδη αναρωτιέμαι αν βλέπατε το ματς με κλειστό ήχο. 'Ηταν δεύτερη παρατήρηση για τον ίδιο λόγο. Το non-call εφαρμοζεται σαν λογικη(και οχι κανονισμος) μονο στο τελος για να μην κρινονται ματς, δεν σημαινει οτι στο τελος του 3ου 10λεπτου εχει εφαρμογη Με κούφανες ρε Kaizer !!!! 'Εχεις κανένα link που να αναλύει το non call με αυτό το παράλογο τρόπο όπως το θέτεις ; Εκτός αν ήθελες να γράψεις "Το non-call εφαρμοζεται σαν λογικη(και οχι κανονισμος) μονο στο τελος για να μην κρινονται ματς κατα του παναθηναικού"
KaizerSoze Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Τωρα τι περιμενεις να σου πω; Για χαζο δεν σε εχω με τπτ, αλλα νομιζω οτι και εσυ καταλαβαινεις τι στεκει και τι δεν στεκει απο αυτα που λες ..Τι δεν καταλαβαινεις??? Επειμενω σε αυτο που λεω. Οτι εδειξε μια "υπεραισθησια" στα φαουλ στην 3η περιοδο και μια "κινητοποιηση" στις ΤΠ υπερ μας. Για αντισταθμισμα των ΠΑΡΑΠΑΝΩ φαουλ που ΔΕΝ σφυριξε και σφυριξε σε μας και τις ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΤΠ μας την ιδια ωρα που εκλεινε τα ματια στα ιδια και χειροτερα του παγκου σας στο 1ο ημιχρονο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.