KaizerSoze Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Αυτα τα λες εσυ.Ας γινει μια φορα εστω και τα λεμε. 2 φορες στους τελικους παντως εγινε το αντιστροφο. Για πες?Μιλας για το απιστευτο φαουλ στον Μασιγιαουσκας στο 2ο?Για το πως ο Διαμαντιδης ξεκιναει με +2 φαουλ?Για το "εμφανεστατο" φαουλ του Τσαρτσαρη στο 3ο?Για πες να δουμε ποτε μας επαιξε 100-0. Ειλικρινα αν η διαιτησια των φετινων τελικων σε χαλασε, μακαρι ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΚΑΡΙ να την ειχα εγω. Oταν στη πρωτο ημιχρονο παιζεις μονο ολυμπιακο και στο δευτερο μονο παναθηναικο στο μυαλο μου δεν υπαρχει η εννοια "λαθος". Το αν εγινε εσκεμμενα, που για μενα εγινε, δεν αναιρει οτι ηταν κακη.Λαθη ισως δεν ηταν απο την αποψη οτι τα εκαναν επιτηδες αλλα σαν εικονα ηταν κακη
KWSN_Men Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 KWSN_Men είσαι απίστευτα κουραστικός. Μη το κουράζεις άλλο. Απλά δε θέλεις να καταλάβεις και να συνεχίσεις τη συζήτηση παρόλο τα παραδείγματα που σου φέρνει ο greg. 'Οσο για την τεχνική ποινή του Ιτούδη αναρωτιέμαι αν βλέπατε το ματς με κλειστό ήχο. 'Ηταν δεύτερη παρατήρηση για τον ίδιο λόγο. Ποια είναι τα παραδείγματα ρε μεγάλε και εσύ; Έχεις ένα; Όχι πολλά, 1. Άντε γιατί γεμίσαμε με παιδάκια που άρχισαν να ασχολούνται 2 εβδομάδες με το μπάσκετ και νομίζουν ότι ξέρουν κιόλας.
KaizerSoze Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Με κούφανες ρε Kaizer !!!! 'Εχεις κανένα link που να αναλύει το non call με αυτό το παράλογο τρόπο όπως το θέτεις ; Εκτός αν ήθελες να γράψεις "Το non-call εφαρμοζεται σαν λογικη(και οχι κανονισμος) μονο στο τελος για να μην κρινονται ματς κατα του παναθηναικού" Σε κουφανα δεν σε κουφανα μαλλον δεν ξερεις καποια πραγματα. Το σπορταιμ εβγαλε το λινκ με την συνεντευξη του Πηλοιδη. Τεσπα, για να μαθαινεις και 5 πραγματακια, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ κανονισμος non-call, ετσι λεγεται η "οδηγια" προς τους διαιτητες απο τις Ενωσεις τους που "προτινει" οτι αν μπορουν να αποφυγουν ενα σφυριγμα που θα κρινει αγωνα να το κανουν. Σκοπος της ειναι να μην κρινουν οι διαιτητες ενα ματς. Στην περιπτωση του Πεν δεν τον πεταξε κατω, δεν τον εβγαλε εξω, δεν εγινε σε λευ-απ κατω απο την μπασκετα και δεδομενου πως με κανενα τροπο δεν οριζεται οτι φαουλ στον Πεν=2 σιγουρες βολες+αποτυχια παναθηναικου να βαλει και αυτος καλαθι, ο διαιτητης εκρινε πως τον επερνε να μην σφυριξει. Ο Διαμαντιδης δυσκολεψε τον Πεν, δεν σου κατεστρεψε εντελως την επιθεση. Αλλοι συμφωνουν αλλοι διαφωνουν(και αν θες να μαθεις εγω ΔΙΑΦΩΝΩ, και θεωρω οτι η παραβαση ειναι παραβαση). Στο τελος του 3ου δεκαλεπτου δεν κρινεται ΚΑΝΕΝΑ παιχνιδι και εφοσον δεν μιλαμε για το 5ο φαουλ του Νοβιτσκι ξερω γω, σε εκεινο το σημειο δεν υπαρχει καμια οδηγια για non-call.Οκ, το κατλααβες?Το εγραψα αρκετα απλα?
nfs11 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Ποια είναι τα παραδείγματα ρε μεγάλε και εσύ; Έχεις ένα; Όχι πολλά, 1. Άντε γιατί γεμίσαμε με παιδάκια που άρχισαν να ασχολούνται 2 εβδομάδες με το μπάσκετ και νομίζουν ότι ξέρουν κιόλας. 'Ωπα "μεγάλε" κόψε για να μιλήσω στη γλώσσα σου. Δε με ξέρεις δε σε ξέρω, κράτα τα συμπεράσματα για τις γνώσεις μου και της ηλικίας μου για τον ευατό σου γιατί συνεχίζεις να εκτίθεσαι.. Δε μπορείς να κάνεις συζήτηση και ειλικιρινά είναι ανώφελο να συζητώ με τύπους σαν και εσένα με αυτό το στυλάκι. Σε κουφανα δεν σε κουφανα μαλλον δεν ξερεις καποια πραγματα. Το σπορταιμ εβγαλε το λινκ με την συνεντευξη του Πηλοιδη. Τεσπα, για να μαθαινεις και 5 πραγματακια, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ κανονισμος non-call, ετσι λεγεται η "οδηγια" προς τους διαιτητες απο τις Ενωσεις τους που "προτινει" οτι αν μπορουν να αποφυγουν ενα σφυριγμα που θα κρινει αγωνα να το κανουν. Σκοπος της ειναι να μην κρινουν οι διαιτητες ενα ματς. Στην περιπτωση του Πεν δεν τον πεταξε κατω, δεν τον εβγαλε εξω, δεν εγινε σε λευ-απ κατω απο την μπασκετα και δεδομενου πως με κανενα τροπο δεν οριζεται οτι φαουλ στον Πεν=2 σιγουρες βολες+αποτυχια παναθηναικου να βαλει και αυτος καλαθι, ο διαιτητης εκρινε πως τον επερνε να μην σφυριξει. Ο Διαμαντιδης δυσκολεψε τον Πεν, δεν σου κατεστρεψε εντελως την επιθεση. Αλλοι συμφωνουν αλλοι διαφωνουν(και αν θες να μαθεις εγω ΔΙΑΦΩΝΩ, και θεωρω οτι η παραβαση ειναι παραβαση).Στο τελος του 3ου δεκαλεπτου δεν κρινεται ΚΑΝΕΝΑ παιχνιδι και εφοσον δεν μιλαμε για το 5ο φαουλ του Νοβιτσκι ξερω γω, σε εκεινο το σημειο δεν υπαρχει καμια οδηγια για non-call.Οκ, το κατλααβες?Το εγραψα αρκετα απλα? Ναι φίλε μου τα έγραψες απλά αλλά δε μου λες κάτι που δε ξέρω ήδη. Το ότι δεν υπάρχει κανονισμός non call το ξέρω πολύ καλά. Το ότι δεν υπάρχει ούτε επίσημη οδηγία προς τους διαιτητές πρέπει να το γνωρίζεις. Δεν νοείται να πιστεύει κάποιος τη σχιζοφρενική άποψη ότι οι διαιτητές δεν επηρεάζουν το αποτέλεσμα όταν 5 δευτερόλεπτα πριν το τέλος δεν σφυρίζουν καταφανέστατο φάουλ σε έναν από τους πιο εύστοχους παίχτες στις βολές του Ολυμπιακού. 'Αλλωστε δε θα το έκρινε ο διαιτητής το ματς αλλά ο Διαμαντίδης με το φάουλ που έκανε. Δεν είναι nba εδώ που κάτι τέτοιο πραγματικά ισχύει και οι επαφές μεταξύ των παιχτών είναι πολύ πιο σκληρές και δε σφυρίζονται με τη συχνότητα που σφυρίζονται εδώ. Ο Διαμαντίδης δε δυσκόλεψε τον Πεν, τον έβγαλε από την πορεία του αντικανονικά με τον να τον σπρώξει. Γιατί πολύ θα ήθελα να δω αυτό το πράγμα να εφαρμόζεται σε όλα τα ματς και η τελευταία φάση ενός ματς που κρίνεται στο πόντο, να αρχίζουν τα σπρωξίματα σε όλο το γήπεδο και ο διαιτητής να μην σφυρίζει τίποτα. Ωραίο δε θα ήταν ; :? δεδομενου πως με κανενα τροπο δεν οριζεται οτι φαουλ στον Πεν=2 σιγουρες βολες+αποτυχια παναθηναικου να βαλει και αυτος καλαθι, ο διαιτητης εκρινε πως τον επερνε να μην σφυριξει. Αν το βλέπεις εσύ αυτό σωστό τότε έχουμε χαώδη διαφορά απόψεων και ειλικρινά δε βλέπω λόγο να συνεχίσουμε να συζητάμε για το όλο σκηνικό το οποίο βαριέμαι κιόλας. Ας πρόσεχε ο βλαμμένος Παπαμακάριος και να έπαιρνε το επιθετικό φάουλ στη πιο κρίσιμη επίθεση του ματς.
KWSN_Men Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 'Ωπα "μεγάλε" κόψε για να μιλήσω στη γλώσσα σου. Δε με ξέρεις δε σε ξέρω, κράτα τα συμπεράσματα για τις γνώσεις μου και της ηλικίας μου για τον ευατό σου γιατί συνεχίζεις να εκτίθεσαι.. Δε μπορείς να κάνεις συζήτηση και ειλικιρινά είναι ανώφελο να συζητώ με τύπους σαν και εσένα με αυτό το στυλάκι. Όταν λες να 'σταματίσω να το κουράζω, είμαι απίστευτα κουραστικός' κτλ, χωρίς να έχεις πει τίποτα άλλο, σου απαντάω αναλόγως. Κατά τα άλλα, σε αυτό που λέω τόση ώρα, ούτε εσύ ούτε ο άλλος αναγνώστης του Πρωταθλητή έχει απαντήσει. Με φάσεις, επιχειρήματα κάτι εκτός από γενικόλογα δε μπορείτε να απαντήσετε, κατανοητό γιατί.
Alexaig Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Αφού βλέπετε ότι δεν πρόκειτε να κάνει πίσω καμία πλέυρα.... τι το συνεχίζετε? Δεν έχει νόημα να χαλάμε τις καρδιές μας για ένα άθλημα.Έτσι και αλλίως σκοπός του είναι να διασκεδάσει.
zaxoys Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δείτ λίγο το βιντεάκι του Νούνιες : http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=37035 βέβαια όπως είχε πει ο Μίετσελ και εμένα αν με έβλεπαν μόνο από dvd θα μπορύσαν να με συγκρίνουν με τον Ροναλντίνιο (Για το ανάποδο ψαλίδι) Πάντως τα στατιστικά του και η ηλικία του είναι πολύ καλη ! http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=37110 Και για να μην ξεχνιόμαστε Αλέφαντος: http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=37048 Ο Αλέφαντος δε στάθηκε μόνο στη διαιτησία, όμως, αλλά και στη συμπεριφορά του Γκέρσον απέναντι σε Ομπράντοβιτς και διαιτητές, λέγοντας, μεταξύ άλλων: «Τι είναι αυτά τα πράγματα; Να «σου πιάνουν τον ποπό», να σε αδικούν να αγανακτεί ο κόσμος του Ολυμπιακού, να κλαίνε οι ιδιοκτήτες τα λεφτά τους και να έχεις τον προπονητή σου να χαριεντίζεται συνέχεια με τον αντίπαλο προπονητή και τους διαιτητές; Να φιλιέται και να αγκαλιάζεται συνέχεια ο Γκέρσον με τον Ομπράντοβιτς και ο Σέρβος να του παίρνει όλους τους τίτλους! Αλγεινή εντύπωση μου κάνει». Να βγει ο Δούρος στο τηλέφωνο - Με κατέστρεψε ...
KWSN_Men Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Και μετά σου λέει φταίνε οι ανεγκέφαλοι της εξέδρας. Edit: Λίγο πολλά δεν είναι τα 65 μέτρα που λέει το sportdog;
tzinos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Το dvd toy borja apo to sportday το χες δει?? το οτι εβαλε ενα γκολ απο το κεντρο δεν λεει και τιποτα. Και ο σκουφαλης εβαλε γκολαρες φετος αλλα δεν ειναι ο σαμουελ ετο. Τα στατιστικα του τα βρισκο απογοητευτικα, σε μια χωρα που τα ταλεντα παιζουν απο τα 16-17 και τους αρπαζουν οι μεγαλες ομαδες οταν φτανουν στα 20-21, να εχεις ενα παιχτη που ειναι 23 χρονων και εχει παιξει μολις 50 αγωνες και το 80% απο αυτους μονο την τελευταια χρονια, δεν ειναι και ενθαρυντικο. Με λιγα λογια ειναι 23 χρονων και αρχισε το ποδοσφαιρο περσι, αφου απο 20 -22 ειχε παιξει καμια 15ρια παιχνιδια και αυτα ως αλλαγη. Φοβερο ταλεντο που σε μικροτατη ομαδα δεν επαιζε βασικος. Και απο ολο τον κοσμο μονο η αεκ και ο γαυρος τον θελανε και αυτο γιατι και οι δυο κινηθηκανε μεσο ιβιτς. Πολιοβρομαει η υποθεση.
1980 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 τι γινετε ρε παλικαρια το μπασκετακι που υπαρχει μονο για να περνει κουπες ο βαζελος εγινε θεμα αντιπαραθεσης και επιδειξης γνωσεων? ελα καλοκαιρι εχουμε ξεκολατε απο 26 αυγουστου σφαζομαστε παλι.
Harkon Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 τι λες ρε 1980;;; γιατί να αναβάλεις για "τότε" αυτό που μπορείς να κάνεις από τώρα;;;; εγώ το καταχάρηκα που τους κλέψαμε το πρωτάθλημα με φάουλ που δε σφηρίχθηκε και θα το χαιρόμουν πιο πολύ αν του έβαζε και τρικλοποδιά και τον έριχνε κάτω και μετά τον κρατούσε για να μην σηκωθεί και δεν σφήριζαν τίποτα!
revil Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 τι λες ρε 1980;;;γιατί να αναβάλεις για "τότε" αυτό που μπορείς να κάνεις από τώρα;;;; εγώ το καταχάρηκα που τους κλέψαμε το πρωτάθλημα με φάουλ που δε σφηρίχθηκε και θα το χαιρόμουν πιο πολύ αν του έβαζε και τρικλοποδιά και τον έριχνε κάτω και μετά τον κρατούσε για να μην σηκωθεί και δεν σφήριζαν τίποτα! και μετα σου λεει γιατι σφαζονται στο δρομο
Harkon Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 αχαχχαχαχααχαχ έλα ρε μαν, αστειεύομαι! απλά μερικοί φανάτιξ έχουν πλάκα! (δε λέω για σένα είσαι - ίσως - ο μόνος ξηγημένος )
KaizerSoze Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Ναι φίλε μου τα έγραψες απλά αλλά δε μου λες κάτι που δε ξέρω ήδη. Το ότι δεν υπάρχει κανονισμός non call το ξέρω πολύ καλά. Το ότι δεν υπάρχει ούτε επίσημη οδηγία προς τους διαιτητές πρέπει να το γνωρίζεις. Μια χαρα οδηγια υπαρχει τουλαχιστον ετσι λενε οι διαιτητες. Δεν νοείται να πιστεύει κάποιος τη σχιζοφρενική άποψη ότι οι διαιτητές δεν επηρεάζουν το αποτέλεσμα όταν 5 δευτερόλεπτα πριν το τέλος δεν σφυρίζουν καταφανέστατο φάουλ σε έναν από τους πιο εύστοχους παίχτες στις βολές του Ολυμπιακού. 'Αλλωστε δε θα το έκρινε ο διαιτητής το ματς αλλά ο Διαμαντίδης με το φάουλ που έκανε. Ο Πεν δεν ειχε 1/4 την Τεταρτη??? Επισης θα τις εβαζε ΚΑΙ τις 2?(γιατι αλλιως πηγαιναμε ξανα για παραταση) Επιπλεον το ενδεχομενο να σκοραραμε εμεις μετα σου εχει περασει απο το μυαλο? Αν θες να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους, τοτε πιο πολυ το επηρεασαν με το ανυπαρκτο φαουλ του Τσαρτσαρη με Βουγιανιτς στον αιφνιδιασμο οπου θα το ληγαμε το ματσακι. Ενιγουει εξακολουθεις να μην καταλαβαινεις...Δεν τον πεταξε εξω, δεν του εκλεψε την μπαλα, δεν χτυπησε ταμπλο για να πεις δεν μετραει. Εκριναν οτι τον εκλεισε απο το να επιχειρησει μια τρελη προσπαθεια(γιατι πηγαινε στα θηρια θολωμενος) και πηρε αλλη μια τρελη προσπαθεια ο Ντομερκαντ. Κοινως εκριναν οτι δεν στερησαν επιθεση απο τον Ολυμπιακο, αντε να του φαγανε 1''. Αν συνεχισεις να επιμενεις προφανως εισαι απο αυτους που παντα του φταιει καποιος αλλος. Ειδικα σε ενα ματς που ειχαν γινει μπολικα για να παρεις κεφαλι. Και τελευταια φορα ΕΓΩ θα το εδινα, για μενα παραβαση υπαρχει στο 1ο και στο τελευταιο δευτερολεπτο. Απλα, οπως ειπα και μετα το 3ο ματς, αν εγω ειχα αυτη την διαιτησια σε ολο το ματς και ειδικα στα 17'' πριν την παραταση και μου γινοταν αυτο στο τελος ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΓΑ Ο Διαμαντίδης δε δυσκόλεψε τον Πεν, τον έβγαλε από την πορεία του αντικανονικά με τον να τον σπρώξει Α, οκ, τοτε ο Βασιλοπουλος με τον Σχορτσιανιτη πρεπει να ξεκινανε το ματς με 4 φαουλ.Το δεχεσαι? Γιατί πολύ θα ήθελα να δω αυτό το πράγμα να εφαρμόζεται σε όλα τα ματς και η τελευταία φάση ενός ματς που κρίνεται στο πόντο, να αρχίζουν τα σπρωξίματα σε όλο το γήπεδο και ο διαιτητής να μην σφυρίζει τίποτα. Ωραίο δε θα ήταν ; :? Καλα, απο αυτο που μολις εγραψες δειχνει ποσο δεν ΘΕΛΕΙΣ-γιατι αποκλειω να μην μπορεις-να καταλαβεις. Αν το βλέπεις εσύ αυτό σωστό τότε έχουμε χαώδη διαφορά απόψεων και ειλικρινά δε βλέπω λόγο να συνεχίσουμε να συζητάμε για το όλο σκηνικό το οποίο βαριέμαι κιόλας. Ας πρόσεχε ο βλαμμένος Παπαμακάριος και να έπαιρνε το επιθετικό φάουλ στη πιο κρίσιμη επίθεση του ματς. Για πες τι ΔΕΝ ειναι σωστο σε αυτο που εγραψα, ετσι για να μην λεμε λογια του αερα ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ, ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ σε ολους αυτους τους ΗΛΙΘΙΟΥΣ που δινουν λογο στον Αλεφαντο. Αυτος ειναι μαλακας. Εσεις πρεπει να τον βγαζετε για να πουλησετε?Εγω πλην Μπουρουση εμεινα εκπληκτος απο δηλωσεις Γκερσον-Μασιγιαουσκας-Παπαμακαριου-Βασιλοπουλου. Χωρις να εκθετουν την ομαδα τους, μιλησαν αξιοπρεπως. Και πανω που λεω "Ρε συ, μπραβο στους ανθρωπους" βγαζουν ενα Αλεφαντο να λεει Α. Γιατι μπηκαν οι Γιαννακοπουλοι Β. Γιατι δεν μπηκε ο Γκερσον!!! Για τηην ταμπακιερα δεν το σχολιαζω, ο ανθρωπος δεν ξερει απο μπαλα, ποσο μαλλον απο μπασκετ, ειναι ΠΡΟΦΑΝΕΣ οτι δεν εχει κανενα νοημα η συνεντευξη παρα μονο για δημιουργια εντυπωσεων, δεν νομιζω οτι πραγματι ενδιαφερει κανενα η συνεντευξη του Αλεφαντου για ΜΠΑΣΚΕΤ!!! Το θεμα ειναι οτι αθλητικα ΜΑΚΑΡΙ να ακουσετε τον Αλεφαντο και να τον παρετε και προπονητη.Αλλα 10 συνεχομενα θα παρω. Αλλα τους εαυτους σας δεν τους λυπαστε?Ειλικρινα εγω τον Γκερσον δεν τον ειχα σε εκτιμησει οταν μιλαγε(μαλλον λογω συμπεριφορας στο γηπεδο), ομως το τελευταιο 3μηνο ο ανθρωπος κανει αξιοσεβαστες δηλωσεις και δουλευει και οσο καλα μπορει την ομαδα του, για μενα ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΑΤΕ. Και καπακια φανατιζει τον κοσμο!! Και οχι μονο τους δικους σας, δεν σκεφτεται ο βλακας οτι ετσι δινει αλλοθι στους δικους μας να μιλανε στην μπαλα Παντως η φαμπρικα δουλευει καλα, εχεις ενα Αλεφαντο, ενα Γκοντζο, ενα Χατζηχρηστο και σου λενε "Φταινε οι αλλοι, οι διαιτητες, η κυβερνηση, τα Γκουντι'ς, οχι οι Προεδροι,ε φανταστηκε Προεδρε?" και ο κλεισμενος Ρομενταλ παει στην Γαλλια, ο Καρλος που δεν ερχεται στην Ελλαδα παει στην Τουρκια και ο Παναθηναικος θα εχει του χρονου εδρα το Πρακτικερ με τοσα πολυεργαλεια που θελει.Ωραια, μια χαρα μας ταιζουν κουτοχορτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.