Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
αχαχχαχαχααχαχ

έλα ρε μαν, αστειεύομαι!

απλά μερικοί φανάτιξ έχουν πλάκα!

(δε λέω για σένα είσαι - ίσως - ο μόνος ξηγημένος ;) )

οοοοοοκ προς στιγμην σε πιστεψα :D

Καιζερ ρε φιλε, ειλικρινα δε κουραστηκες?

Γενικα ρε μαγκες δε κουραστηκατε ακομα να προσπαθητε να αποδειξετε τι εγινε??

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
οοοοοοκ προς στιγμην σε πιστεψα :D

Καιζερ ρε φιλε, ειλικρινα δε κουραστηκες?

Γενικα ρε μαγκες δε κουραστηκατε ακομα να προσπαθητε να αποδειξετε τι εγινε??

Οχι ρε ξεκολλα, αγορακια ειμαστε, παντα θα εχουμε μεσα μας τον ανταγωνισμο. Και 70 χρονων να παμε θα μαλωνουμε ποιος εχει πιο πολυ ουρια.

Δημοσ.
Οχι ρε ξεκολλα, αγορακια ειμαστε, παντα θα εχουμε μεσα μας τον ανταγωνισμο. Και 70 χρονων να παμε θα μαλωνουμε ποιος εχει πιο πολυ ουρια.

αχαχαχα ρισπεκ

Δημοσ.

ΚΑΛΑ ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΕΙΤΕ????ΠΗΡΑΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΦΑΝΤΟ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ????:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

πείτε μου αν κατάλαβα λάθος, δεν άκουσα τίποτα επ'αυτού....

(δεν μπορώ να συγκρατήσω τα γέλια μου ..)

(ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΠΙΛΟΙΔΗΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΥΡΙΑ ΣΤΑΗ????ΓΙΑΤΙ, ΓΙΑΤΙ, ΜΠΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ,ΚΛΑΨ,ΚΛΑΨ)

Δημοσ.

ρε αλητες κοροιδευετε το μεγιστο νικολα????

Ρε δειτε το κυριο μπαρμπη μπας και βαλετε μυαλο ρεεεεεεεε

ps-in omni we trust

Δημοσ.

να εισαι καλα ρε KaizerSoze

μακαρι ολοι να το βλεπουνε σαν εσενα!

ρεσπεκτ και απο μενα αν και ειμαι γαυρος :P

Δημοσ.

οι συστασεις του Ian ειναι πολυ καλες.αποφοιτησε απο ενα απο τα καλυτερα κολλεγια.νομιζα οτι θα τον περναμε εμεις,αλλα τον τσιμπησατε.

Επειδη ο γκερσον ειναι αλλου ειδους προπονητης,δε ξερω αν θα χρησιμοποιηθει.ο πινι θελει ετοιμους παιχτες και απλα να κανει διαχειρηση υλικου.Μακαρι ομως να χρησιμοποιηθει(ε να παρει καποιο χρονο συμμετοχης,δε λεω να ειναι βασικος),γιατι θεωρω οτι μπορει να εξελιχθει σε αστερακι.

Ο τυπακος ειναι νταπλ νταπλ παιχτης δλδ,χτυπαγε στην Αμερικη 11 ποντους και 10,5 ρημπαουντ αν δεν κανω λαθος.Απορω ομως πως τελικα αποφασισε να περασει την οχθη και να ερθει στα μερη μας

Δημοσ.

2006-07

SAINT LOUIS: 12,4π., 96/160 (60%) Β., 149/275 (54%) 2π., 5/23 (22%) 3π., 244 (7,4ρ.), 1,5ασ., 0,3κλ., 1,7τ. Σε 33 αγώνες και 28,5 μ.ο. λεπτά συμμετοχής.

2005-06

SAINT LOUIS: 13,9π. 132/182 (73%) Β., 136/243 (56%) 2π., 0/5 (0%) 3π., 215 (7,4ρ.), 1,7ασ., 0,6κλ., 1,9τ. Σε 29 αγώνες και 32,2 μ.ο. λεπτά συμμετοχής.

2004-05

SAINT LOUIS: 6,9π., 51/93 (55%) Β., 68/131 (52%) 2π., 0/0 (-%) 3π., 145 (5,4ρ.), 0,8ασ., 0,3κλ., 0,7τ. Σε 27 αγώνες και 24,1 μ.ο. λεπτά συμμετοχής.

2003-04

SAINT LOUIS: 2,2π., 10/13 (77%) Β., 18/46 (39%) 2π., 0/0 (-%) 3π., 36 (1,7ρ.), 0,2ασ., 0,2κλ., 0,2τ. Σε 21 αγώνες και 10,5 μ.ο. λεπτά συμμετοχής.

Δεν κανει για τον Ολυμπιακο του Γκερσον παντως ουτε 10' δεν θα παιζει

Δημοσ.

καλα ρε μαγκες αυτο που λετε δε το καταλαβαινω.

δλδ τι δε κανει για τον ολυμπιακο του γκερσον απλα ο πινι επειδη ειναι στις καλες του τωρα τελευταια ειπε "Ε ας τον πααααρουμε μωρε κ αυτον σιγααα τωρα το παιδακι δε μου κανει,δε θα παιζει, αλλα θα βγαλει καποια λεφτακια"

Δημοσ.

οταν πας να συμπληρωνεις το roster ο καθε παιχτης επιλεγεται για το τι θα κανει.Ο Ιαν θα ηταν προφανως επιλογη του πινι,δε ξερω τι κανει ο οσφπ,οποτε ξερει τι τον θελει.

Σχετικα με τον γκερσον απλα δε μου φαινεται προπονητης που χτιζει αθλητες,αυτο εννοω,και προσωπικη μου αποψη.Βεβαια εμεινα αναυδος απο την προοδο του Μπουρουση που περισυ τον θεωρουσα τρελο αγγουρι.

Ολα αυτα θα φανουν στο γηπεδο.Παντως αυτος ο Μαγλος πρεπει να φυγει απο οσφπ..για τον κολλοσο ροδου καλος ειναι

Δημοσ.

κ αυτος κ ο παπαμακαριος κ ο χαρισης κ ο ακερ κ ο πεν κ ο ντομερκαντ ΑΝ λεμε οτι θελουμε φαιναλ φορ κ ιστοριες

Δημοσ.

οΓκερσον δεν βγαζει παικτες αλλα διαχειριζεται το υλικο που εχει. Σιγα μην κατσει και δουλεψει με καποιο μικρο οπως ο Βουγιουκας, ο Σχορτσανιτης, ο Πριντεζης, ο Σειμπουτις. Θυμηθειτε τη Μακαμπι πριν 3-4 χρονια Γιασικεβιτσιους, Βουιτσιτς, Παρκερ, Μπαστον κ.α. στον παγκο προτιμουσε να εχει παικτες οπως ο Κομματος 27-28 παρα εναν μικρο. Αλλωστε εχει συμβολαιο 1 χρονου τι τον ενδιαφερει να βγαλει παικτη; Ο Βουγιουκας παντως παιζει πολυ με πλατη και εχει καλη τεχνικη αλλα δεν ξερω ποσο ετοιμος ειναι αφου εχει παιξει μονο κολεγιακο μπασκετ.

http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=90652

Δημοσ.

δεν συμφωνω,αλλα οκ.αλοιμονο,ομως, ο πινι ειναι πολυ καλος προπονητης,απλα εχει αλλο στυλακι.

Δημοσ.

δεν ειμαι σιγουρος για την ερωτηση που θα κανω αλλα

Τον παρκερ και το Βουισιτς ποιος τους εκανε παιχτες παγκοσμιας κλασης?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...