Chrisxxx Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δεν τους πηρε ομως 20-22 χρονων με χτυπητες αδυναμιες. Τους πηρε 25-27 χρονων ετοιμους παικτες και τους χρησιμοποιησε καταλληλα για να φτιαξει την ομαδαρα που εφτιαξε. Απλως λεω οτι δεν θα κατσει να σκασει αν ο Σχορτσανιτης βαλει αλλα 30 κιλα ή αν ο Βουγιουκας δεν εχει χρονο συμμετοχης. οσο κερδιζει ο Γκερσον δεν θα πειραματιστει καθολου και θα παιζει με 7-8 παικτες οπως προσπαθησε να κανει και φετος αλλα δεν του βγηκε. Ξεχναει κανεις οτι πηγε στους Μπουρουση, Παπαμακαριο, Χαριση και Μπαρλο και τους ειπε δεν σας υπολογιζω;
vlachaquito Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Παντως αυτοι οι Αγγελοπουλοι ειναι πολυ καραγκιοζηδες.. Καλα δεν ντρεπονται καθολου, 3 μερες μετα το τελος του πρωταθληματος και χωρις να εχουν διωξει κανενα παικτη, κανουν μεταγραφη?? Δεν βλεπουν ποσο καλα παει το τμημα ποδοσφαιρου?? Γιατι να μην κανουν τα ιδια, να διωξουν 7-8 παικτες και μετα να ξεκινησουν να βρισκουν παγκοσμιου αγνωστους να τους φερουν... Θα κλεισουν το σπιτι του κοκκαλη ρεεεεεεεεεεεεεε Υ.Γ. Μου φαινετε οτι με την μεταγραφη του μικρου, το τμημα του μπασκετ πρεπει αυτη την στιγμη να εχει το ιδιο νουμερο παικτων με αυτο του ποδοσφαιρου!!! Αν βαλεις μεσα και πρυντεζη και σειμπουτη, τοτε πανω κατω τους ιδιους εχουν χαχαχαχαχαχαχ
KWSN_Men Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Έχω την εντύπωση ότι ο Γκέρσον είναι πολύ καλός στην τακτική μέσα στο παιχνίδι, καλούτσικος στο σχέδιο ακριβώς πριν το παιχνίδι και άθλιος στο να φτιάξει μια ομάδα με αυτοματισμούς, μια πραγματική ομάδα. Και σίγουρα δεν είναι ικανός να βγάζει το κάτι παραπάνω από τους παίκτες του.
vlachaquito Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 http://www.sportime.gr/football_inside.asp?article_id=52616 ναι, το ακουσαμε και αυτο...που να ερθει ο παικταρας, για να παιζει πισω απο τον μπορχα????
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δεν υπαρχει ουτε μια στο δισεκατομμυριο περιπτωση να ερθει αυτο το παλτο με 5 εκ ευρω στον Ολυμπιακο...
xrest Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Καλα δεν ντρεπονται καθολου, 3 μερες μετα το τελος του πρωταθληματος και χωρις να εχουν διωξει κανενα παικτη, κανουν μεταγραφη?? εφυγε ο στακ.μακαρι να τον παρουμε στον πανιωνιο.ειναι πολυ καλος παιχτης.ασχετα το τι εκανε στον ολυμπιακο. Τωρα για παρκερ και βουισιτς,οχι ηταν ετοιμα παιχτακια.ο πακερ εμαθε καλο μπασκετ στην γαλλια,στο παρισι.και βασικα εχει χαραχτηριστικα γαλλου μπασκετμπολιστα.ειναι τρομαχτικα αθλητικος. Τεσπα,ο γκερσον ειναι πολυνικης στην ευρωπη και δειχνει οτι κανει καλη διαχειρηση,και επιλογες.καλα του χρονου θα γινει πολυ καλυτερο πρωταθλημα
nfs11 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Έχω την εντύπωση ότι ο Γκέρσον είναι πολύ καλός στην τακτική μέσα στο παιχνίδι, καλούτσικος στο σχέδιο ακριβώς πριν το παιχνίδι και άθλιος στο να φτιάξει μια ομάδα με αυτοματισμούς, μια πραγματική ομάδα. Και σίγουρα δεν είναι ικανός να βγάζει το κάτι παραπάνω από τους παίκτες του. Ναι μωρε. Από απλή κωλοφαρδία πήρε τρεις ευρωλίγκες. Τιμή μου πάντως να με κατηγορείς εσύ για τις γνώσεις μου περι μπάσκετ. Πραγματικά τιμή μου :-P
Aρρωστος 7 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 http://www.sportime.gr/football_inside.asp?article_id=52616 ναι, το ακουσαμε και αυτο...που να ερθει ο παικταρας, για να παιζει πισω απο τον μπορχα???? Ο καθέ δημοσιογράφος οτι φήμη ακούσει ή οτι μπαρούφα του κατέβει την αμολάει σαν είδηση."Σύμφωνα με γαλλική ιστοσελίδα".Λέμε για τους δικούς μας τους δημοσιογράφους αλλά και οι ξένοι δεν πάνε πίσω. edit:http://gr.olympiakos.gr/article.aspx?aid=22716 Καλή αρχή!
KWSN_Men Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Ναι μωρε. Από απλή κωλοφαρδία πήρε τρεις ευρωλίγκες. Τιμή μου πάντως να με κατηγορείς εσύ για τις γνώσεις μου περι μπάσκετ. Πραγματικά τιμή μου :-P Ελληνικά ξέρεις να διαβάζεις; Μάλλον όχι. Μίλησα για κωλοφαρδία; Μάλλον όχι. Ο Γκέρσον είχε μαζεμένους τρομερούς παικταράδες, το παιχνίδι της Μακάμπι ήταν γρήγορο και είχε να κάνει πολύ με το προσωπικό ταλέντο των παικτών της. Εκτός και αν συγκρίνεις Πάρκερ, Γιασικεβίτσιους και Βούισιτς με Πεν, Χαρίση και Μπουρούση οπότε πιστεύεις ότι το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο. Ο Γκέρσον είναι για να μαζέψεις παικταράδες που ταιριάζουν μεταξύ τους και να του πεις 'Ωραία, τώρα πάρε την Ευρωλίγκα'. Αν του πεις, 'πάρε το Χαρίση και τον Παπαμακάριο και φτιάξε ομάδα', ή ακόμα χειρότερα 'βρες παίκτες και φτιάξε ομάδα να παίζει με αυτοματισμούς' ατύχησες. Όπως ατύχησες και φέτος, που με εξαίρεση των τελικό των Playoffs που βρήκες μπροστά σου πεθαμένο ΠΑΟ, πήγες πολύ χειρότερα από πέρυσι. Οπότε, συμπερασματικά, ξέρεις που πάνε τα τέσσερα; Μάλλον όχι.
nfs11 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Απο που να ξεκινήσω και απο που να τελειώσω με αυτή τη βαθυστόχαστη ανάλυση περι Γκέρσον. Αποκορύφωση "Ο Γκέρσον είναι για να μαζέψει παικταράδες που ταιριάζουν μεταξύ τους και να του πεις 'Ωραία, τώρα πάρε την Ευρωλίγκα'. "Δε βγάζει παίχτες, δε βγάζει αυτοματισμούς στο παιχνίδι των ομάδων του δεν δεν δεν. Δε σου λέω τίποτα άλλο παρα να πας να διαβάσεις περι Μακαμπι γιατί αποκλείεται να έχεις δει κανα ματς της. 'Εχει παίξει και με την ομάδα σου ξέρεις σε μερικά σημαντικά ματς αν έχεις καμιά ιδέα. Α και μη το γυρνάς σε σύγκριση Μακάμπι (ομάδα 5ετίας +) με τον φετινό Ολυμπιακό και ξαναδες τι γράφεις γιατί τα γραπτά μένουν και εκτίθεσαι. Την είδες και σχετικός ρε άτιμε και έρχεσαι να μου τη πεις κιόλας :-P Σου λέω και πάλι ότι είναι μεγάλη μου τιμή να θεωρείς εσύ η αυθεντία ότι δε ξέρω που πάνε τα τέσσερα. Εντάξει σε έχει βαρέσει η επιτυχία στο κεφάλι και παραληρείς, το δέχομαι. Τι φταίμε οι υπόλοιοι να διαβάζουμε όμως μπούρδες. Νάτος ξεπρόβαλε σαν ποδοβολητό σελήνης! Ψιτ εσύ, πίσω στο topic της κρεμάλας να συνεχίσεις το παιχνίδι και άσε με εμένα εδώ να διαβάζω τις αναλύσεις του KWSN_Men. 'Αλλωστε δε μου έχουν μείνει και πολλά μαλλιά.
KWSN_Men Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Εντάξει, εφόσον είσαι ο μόνος άνθρωπος στην Ελλάδα που είδες τον Ολυμπιακό φέτος να παίζει οργανωμένο μπάσκετ, εντάξει, τι άλλο να πουμε. Ο Ολυμπιακός είναι λοιπόν μια ομάδα που έπαιξε τρομερό μπάσκετ φέτος, κάθε φάση της ήταν δουλεμένη, δε στηρίχθηκε σε ατομικές εξάρσεις. Όλη τη χρονιά έπαιζε γοητευτικό μπάσκετ που χαιρόσουν να βλέπεις, ο κάθε παίκτης ήξερε που πρέπει να είναι, η δουλειά που έγινε φανερή. Είναι ψέμα ότι όλοι είχαν μεγαλύτερες προσδοκίες εφέτος από πέρυσι, που διαψεύθηκαν. Η αλήθεια είναι ότι ήταν μεγάλη έκπληξη που έχασε στους τελικούς από τον Παναθηναϊκό, όλη τη χρονία έδειξε απαράμιλλη σταθερότητα και ποιότητα στο παιχνίδι του. Ο Ματσιγιάουσκας με το οπου γύρισε μπήκε αμέσως στο κλίμα της ομάδας καθώς υπήρχαν συστήματα γι' αυτόν. Ο Μπουρούσης πήγε τόσο καλά γιατί έστησε πάνω του την ομάδα ο Γκέρσον. Ο Άγιος Βασίλης ζει στο Βόρειο Πόλο. Συνέχισε να χαρίζεις τόσο απλόχερα το γέλιο στους ανθρώπους. Την άλλη φορά βάλε και κόκκινο μπαλάκι στη μύτη.
nfs11 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Εντάξει, εφόσον είσαι ο μόνος άνθρωπος στην Ελλάδα που είδες τον Ολυμπιακό φέτος να παίζει οργανωμένο μπάσκετ, εντάξει, τι άλλο να πουμε. Ο Ολυμπιακός είναι λοιπόν μια ομάδα που έπαιξε τρομερό μπάσκετ φέτος, κάθε φάση της ήταν δουλεμένη, δε στηρίχθηκε σε ατομικές εξάρσεις. Όλη τη χρονιά έπαιζε γοητευτικό μπάσκετ που χαιρόσουν να βλέπεις, ο κάθε παίκτης ήξερε που πρέπει να είναι, η δουλειά που έγινε φανερή. Είναι ψέμα ότι όλοι είχαν μεγαλύτερες προσδοκίες εφέτος από πέρυσι, που διαψεύθηκαν. Η αλήθεια είναι ότι ήταν μεγάλη έκπληξη που έχασε στους τελικούς από τον Παναθηναϊκό, όλη τη χρονία έδειξε απαράμιλλη σταθερότητα και ποιότητα στο παιχνίδι του. Ο Ματσιγιάουσκας με το οπου γύρισε μπήκε αμέσως στο κλίμα της ομάδας καθώς υπήρχαν συστήματα γι' αυτόν. Ο Μπουρούσης πήγε τόσο καλά γιατί έστησε πάνω του την ομάδα ο Γκέρσον. Ο Άγιος Βασίλης ζει στο Βόρειο Πόλο. Συνέχισε να χαρίζεις τόσο απλόχερα το γέλιο στους ανθρώπους. Την άλλη φορά βάλε και κόκκινο μπαλάκι στη μύτη. 'Αρα αυθεντία αφού ο Ολυμπιακός δε τα πήγε καλά φέτος στην Ευρωλίγκα άσχετως τους τραυματισμούς παιχτών και ειδικότερα του παίχτη που θα στηριζόταν η ομάδα (του Μάτσε για να μη σκέφτεσαι πολύ), αυτό καθιστά το Γκέρσον ένα προπονητή που δε μπορεί να φτιάξει μια "πραγματική ομάδα" σε ένα χρόνο και "δε μπορεί να βγάλει το κάτι παραπάνω από τους παίχτες του". 'Ελα όμως όπως σου είπα και πριν και με αγνόησες, αυτός ο προπονητής έχει μια αξιοσημείωτη καριέρα που με ένα search στο Google θα μπορούσες να ανακαλύψεις αν δε θυμάσαι βέβαια το πρόσφατο παρελθόν. Ο ίδιος ο Γκέρσον παραδέχθηκε ότι έκανε φέτος λάθη και πάλι πήρε 3 παιχνίδια φέτος από το Παναθηναικό, το Πρωταθλητή Ευρώπης και τον δυσκόλεψε αφάνταστα σε άλλα δύο που κρίθηκαν στο καλάθι. Πως στο διάολο έβγαλες τον φετινό Ολυμπιακό "πολύ χειρότερο από πέρυσι" μόνο εσύ το ξέρεις και η πράσινη λογική σου. Είσαι φανατικός και απλά δε γίνεται να συζητήσω μαζί σου πράγματα που τα καταλαβαίνει παιδάκι δημοτικού.
Freakster Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Επειδή η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.. Λέτε να χτυπήσουμε και Κολοτσίνι; Επίσης ο Γκαλετι σε τι θέση παίζει; Να δούμε και τι ελλείψεις έχουμε ακόμα. Αριστερο μπακ, αμυντικό χαφ, επιθετικό χαφ και δεξι χαφ. p.s. Από όλους αυτούς που έδιωξαν, μόνο για τον Παππά είχα ένσταση :?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.