revil Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Ο γκαλετι παιζει 10αρι κ δεξι χαφ. Τωρα που θα τον βαλει ο σερ μονο αυτος ξερει ps - Για το ριμπο δεν ειχες καμια ενσταση???
KWSN_Men Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Να τι λέει άλλος ένας φανατικός Παναθηναϊκός για το θέμα: http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=90652 Ένα ψάξιμο 10 λεπτών στο παρόν thread θα αποκάλυπτε και πολλούς Ολυμπιακούς που συμφωνούν μαζί μου. Προφανώς αυτοί είναι είτε άσχετοι σαν εμένα, είτε κρυφοί Παναθηναϊκοί. Πάω λοιπόν να μάθω το 'Πόπη να ένα τόπι' και εσύ μπορείς συνεχίζεις να κάθεσαι να αυνανίζεσαι εγκεφαλικά και να χαίρεσαι για τις μεγάλες επιτυχίες. Παρεμπιπτόντως, την ίδια δικαιολογία για τον Ματσιγιάουσκας είχε και ο Γκέρσον, ότι φτιάχτηκε η ομάδα για να παίζει με αυτόν και γι' αυτό δεν απέδιδε. Και γύρισε κάποια στιγμή ο Ματσιγιάουσκας και δεν είχε ούτε ένα σύστημα για να παίξει. Για μένα κάντε του και 5ετές συμβόλαιο, καλό για την ομάδα μου είναι. Άντε και καλά μυαλά.
Freakster Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 ps - Για το ριμπο δεν ειχες καμια ενσταση??? .... Όχι (να πω την αμαρτία μου) με το σκεπτικό ότι θα έρθει κάποιος νέος καλός τεχνίτης, με περισσότερες αντοχές κ.τ.λ... Βέβαια τα γκολ του μάλλον θα μας λείψουν :-? Τεσπά, γνώμη μου.
revil Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 ναι ρε οκ τις γνωμες μας λεμε εδω Κοιτα να σου πω τη δικη μου. Καλος χρυσος ο ριμπο αλλα καποια στιγμη επρεπε να φυγει. Προσεξε ομως. Επρεπε να φυγει ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ οτι θα παρουμε καποιον ισαξιο η καλυτερο παιχτη σε μικροτερη ηλικια. Αλλιως οπως ειπες και συ ειμαστε απο την αρχη 10-15 γκολ μειον.
Freakster Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Καλος χρυσος ο ριμπο αλλα καποια στιγμη επρεπε να φυγει.Προσεξε ομως. Επρεπε να φυγει ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ οτι θα παρουμε καποιον ισαξιο η καλυτερο παιχτη σε μικροτερη ηλικια. Αλλιως οπως ειπες και συ ειμαστε απο την αρχη 10-15 γκολ μειον. Συμφωνούμε απόλυτα. Και το όνομα που ψάχνουμε δεν είναι ούτε ο Ρεκόμπα, ούτε ο Μορφέο :? Κάτι σε Daniel Karvalho ίσως (drooling.gif) ()
tzinos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 galleti, οπως λενε μαλλον εκλεισε και παει ο ιβιτς για να παρει υπογραφες. Κυριοι απλα παιχτουρα, 13 φορες διεθνης με την αργεντινη και 6 χρονιες καραγεματες στην ισπανια με σαραγοσα και ατλειτικο. Δειτε βιντεο με 20 γκολ του, γρηγορος, διεισδυτικος, σουταρει οπου βρεθει, τριπλες....παιχτουρα. Μακαρι να κλεισει.
Freakster Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 galleti, οπως λενε μαλλον εκλεισε και παει ο ιβιτς για να παρει υπογραφες. Κυριοι απλα παιχτουρα, 13 φορες διεθνης με την αργεντινη και 6 χρονιες καραγεματες στην ισπανια με σαραγοσα και ατλειτικο. Δειτε βιντεο με 20 γκολ του, γρηγορος, διεισδυτικος, σουταρει οπου βρεθει, τριπλες....παιχτουρα. Μακαρι να κλεισει. Αυτό το βίντεο θα είδαν και στον Ολυμπιακό και τρέχουν να τον αγοράσουν.. Καλή ηλικία, καλός τεχνίτης, πιο φθηνός απο τον Νουνιεζ (wtf)
nfs11 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Να τι λέει άλλος ένας φανατικός Παναθηναϊκός για το θέμα: http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=90652 Ένα ψάξιμο 10 λεπτών στο παρόν thread θα αποκάλυπτε και πολλούς Ολυμπιακούς που συμφωνούν μαζί μου. Προφανώς αυτοί είναι είτε άσχετοι σαν εμένα, είτε κρυφοί Παναθηναϊκοί. Πάω λοιπόν να μάθω το 'Πόπη να ένα τόπι' και εσύ μπορείς συνεχίζεις να κάθεσαι να αυνανίζεσαι εγκεφαλικά και να χαίρεσαι για τις μεγάλες επιτυχίες. Παρεμπιπτόντως, την ίδια δικαιολογία για τον Ματσιγιάουσκας είχε και ο Γκέρσον, ότι φτιάχτηκε η ομάδα για να παίζει με αυτόν και γι' αυτό δεν απέδιδε. Και γύρισε κάποια στιγμή ο Ματσιγιάουσκας και δεν είχε ούτε ένα σύστημα για να παίξει. Για μένα κάντε του και 5ετές συμβόλαιο, καλό για την ομάδα μου είναι. Άντε και καλά μυαλά. Σε όσο καλή εκτίμηση και αν έχω το Παπαδογιάννη, απόψεις τύπου "Αντεξε όσο της έδιναν ώθηση οι οπαδοί του" και "Την ώρα των τελικών βρήκε απέναντί του έναν Παναθηναϊκό εξοντωμένο από την κόπωση και τον κορεσμό, πάλεψε γενναία, αλλά απέτυχε να «σκοτώσει» έναν αντίπαλο που έμοιαζε έτοιμος να παραδοθεί" τις βλέπω τουλάχιστον άστοχες. Γιατί βέβαια ξεχνάμε τα περσινά ματς με τον Παναθηναικό και τις 30αρες. Γιατί βέβαια ξεχνάμε ότι ότι Βασιλόπουλος και φέτος ήταν ο καλύτερος της ομάδας. Αν για το Σόφο φταίει ο Πίνι είσαι εκτός τόπου και χρόνου. Γιατί βέβαια παραλείπουμε να αναφερθούμε στο φετινό final four και στις ομάδες που έλαβαν φέτος τι κοινό είχαν. Αν το παραμύθι για κούραση στους τελικούς των play off για το Παναθηναικό εσύ το συμμερίζεσαι με γεια και με χαρά σου. Θα μου επιτρέψεις να το κρίνω τουλάχιστον γελοίο με βάση τον αριθμό αγώνων που έδωσαν οι δύο ομάδες στα playoffs και το διάστημα ξεκούρασης που είχε ο Παναθηναικός. Α ξέχασα. Υπάρχει και η "ψυχολογική" κούραση που θέλει ένα μήνα να ξεπεραστεί ενώ το ότι το final four δώθηκε στο σπίτι μας με τη συμπαράσταση χιλιάδων οπαδών πιστεύω δε θα ωφέλησε καθόλου την ψυχολογική ανόρθωση της ομάδας. Η διαφωνία μου μαζί σου όσο και να προσπαθείς να συμμαζέψεις τα ασυμάζευτα, είναι στο ότι πήγες να βγάλεις ανίκανο τον Γκέρσον και αποτυχημένη τη χρονιά του Ολυμπιακού σε σύγκριση με πέρσυ. Πρώτος εγώ θεωρώ ότι η ομάδα μου ήταν τσίρκο το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς όπως γράφαν και άλλοι Ολυμπιακοί στο topic. Από τη στιγμή που ο ίδιος ο Γκέρσον παραδέχεται τα σφάλματα του εγώ δεν έχω να προσθέσω κάτι. Σίγουρα το τέλος της χρονιάς με κάνει να αισιοδοξώ για του χρόνου με βάση και τις νέες μεταγραφές που θα γίνουν. Η άποψη μου παραμένει ότι δε μπορείς να συζητήσης για Ολυμπιακό γιατί είσαι φανατικός Παναθηναικός και δε μπορείς να δεις πέρα από τη μύτη σου.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Με τον Κολοτσίνι τα πράγματα είναι απλά,αν δώσουνε 3-3,5 εκατομμύρια στη Λα κορούνια θα έρθει.Από ότι λέγεται ετοιμάζουν πρόταση γύρω στα 3 εκατομμύρια οπότε αν ισχύει αυτό μπορούμε να ελπίζουμε,είναι πολύ καλός παίκτης. Για το Γκαλέτι εντάξει τι να πούμε.Μόνο το γεγονός οτι έχει 196 συμμετοχές την τελευταία 6 ετία (μ.ο. 32 τη σεζόν)στην Πριμέρα με Σαραγόσα και Ατλέτικο τα λέει όλα. Αυτός παίζει δεκάρι πίσω από τους επιθετικούς αλλά μπορεί να τραβηχτεί και στα δεξια.27 χρονών 13 φορές διεθνείς με την Αργεντινή.Εξαιρετική περίπτωση. Ο Παπάς φίλε τις πήρε τις ευκαιρίες του αλλά έδειξε οτι είναι λίγος.
Melinbonian Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Εγώ πάντως δε διαφωνώ τόσο πολύ.Για τον απλούστατο λόγο ότι είπε οτι ο λόγος που χαθηκε το πρωτάθλημα ειναι ο Σχορτσιανίτης, και ότι οταν ηρθε δεν ήταν όλοι οι παίχτες επιλογή του.Και αυτοί που ήταν,τι έκαναν?Ο μπορούσης που δεν ήταν, το παιδί έπαιξε με τη ψυχή του!Οι υπόλοιποι έλληνες το ίδιο,βλέπε παπαμακάριος,βασιλόπουλος ακόμα και χαρίσης.Υπτίθεται ότι ανέβηκε το budget για κάτι καλύτερο από πέρσι.Μα πέρσι,παρόλες τις 30αρες,παραλίγο να πάμε final four.Ε δεν είναι και λίγο.Δε τρελαίνομαι για Γκέρσον,αλλά ανέβηκε στα μάτια μου στα playoff.Αλλά με αυτά που είπε για δικαιολογίες μου τον ξαναέριξαν.Αλλάξαμε 3 άσσους σε ένα χρόνο και μείναμε με χαρίση.Πιο χρήσιμος ειναι ο παπαμακάριος παρά ο ακερ.Γενικά δεν έκανε και τρομερές επιλογες,άρα δε μου άρεσαν οι δικαιολογίες του.
Freakster Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Ο Παπάς φίλε τις πήρε τις ευκαιρίες του αλλά έδειξε οτι είναι λίγος. Εγώ απο την άλλη έχω την εντύπωση ότι δε πήρε αρκετές ευκαιρίες και έμεινα με την απορία , του τί τελικά μπορεί να κάνει αυτός ο παίκτης.
vlachaquito Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Σιγουρα προκειται για παιχτουρα, με πολλες συμμετοχες στην εθνικη και καλες παρουσιες στην λιγκα.. Η ηλικια του δεν τον προδιαθετει για παλτο, μια και εχει ακομα 3/4 χρονια καλου ποδοσφαιρου και εθνικης.. Απο το βιντεακι θα παρατηρησω οτι στο βιντεακι βλεπουμε οτι εβαλε το νικητηριο γκολ στον τελικο του κυπελλου με ρεαλ, το πρωτο γκολ στην κατακτηση του σουπερκαπ ισπανιας καθως και το πρωτο γκολ στο παιχνιδι υεφα με φενερ.. Να σημαινει οτι ειναι παικτης για μεγαλα παιχνιδια?? Παντως το μεγαλο μπαμ που θα μπορουσε να κανει ο κοκκαλης θα ηταν για μενα ο κολοτσινι. Μιλαμε για τρομερο αμυντικο στα 25 του, αν δεν απατωμαι βασικος στην αργεντινη, και σιγουρα παιχτη που η ελλαδα εχει πολλα πολλα χρονια να δει στα μετωπισθεν...
revil Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 ρε μαγκες ερωτηση,αλλα μη με παρετε με τις πετρες σας παρακαλω μονο εγω θυμαμαι τον κολοτσινι σαν εναν απο τους πιο παιχτες-ξυλα που υπαρχουν?? Δλδ θυμαμαι χαρακτηριστικη φαση που παει να παρει τη μπαλα και κατα λαθος ριχνει κλοτσια στα μουτρα καποιου αντιπαλου, δε θυμαμαι σε ποιον. Γενικα δε λεω καλος για τον ολυμπιακο αλλα οχι και το τρελο σεντερ μπακ
small change Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Να ρωτήσω κι εγώ ρε παίδες... 2,5 μύρια στην Argentinos Junior για τον Nunez... άλλα τόσα στην Ατλέτικο για Galetti (που μου φαίνονται λίγα για το συγκεκριμενο παίχτη)... Άλλα 3-4 μύρια για Coloccini (φανταστική μεταγραφή άμα γίνει, τον έχω δει και live τον άνθρωπο και σπέρνει)... Σούμα 8-9 εκατομμύρια ευρώ μόνο για τις μεταγραφές. Εσάς το μπάτζετ σας δεν ήταν 10 εκ. μαζί και με μισθούς;;; Δηλαδή κάπου δουλευόμαστε εδώ, έτσι;
small change Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 ρε μαγκες ερωτηση,αλλα μη με παρετε με τις πετρες σας παρακαλω μονο εγω θυμαμαι τον κολοτσινι σαν εναν απο τους πιο παιχτες-ξυλα που υπαρχουν?? Δλδ θυμαμαι χαρακτηριστικη φαση που παει να παρει τη μπαλα και κατα λαθος ριχνει κλοτσια στα μουτρα καποιου αντιπαλου, δε θυμαμαι σε ποιον. Γενικα δε λεω καλος για τον ολυμπιακο αλλα οχι και το τρελο σεντερ μπακ Όχι φίλε μου, κάνεις λάθος. Ως Αργεντινός είναι τσεκουρι, δε λυπάται τα πόδια των αντιπάλων, αλλά ξέρει πολλή μπάλα. Ταιριάζει σ'αυτή την καραμέλα που μας πιπιλάνε τόσον καιρό οι δημοσιογράφοι: σεντερ μπακ που μπορεί να ανεβάσει το παιχνίδι. Τον είχα δει με την ολυμπιακή ομάδα της Αργεντινής στους Ολυμπιακούς της Γιάννας και ήταν ο φυσικός ηγέτης της ομάδας, και ως προσωπικότητα και ως δουλειά μες στο παιχνίδι. Είχε φάσεις που έκοβε τον αντίπαλο κάτω απ'τη σέντρα και μετά έκανε σλάλομ, περνούσε 2-3 άνετα μέχρι την αντίπαλη περιοχή και μετά μοίραζε παιχνίδι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.