Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ρε μαγκες ερωτηση,αλλα μη με παρετε με τις πετρες σας παρακαλω :D

μονο εγω θυμαμαι τον κολοτσινι σαν εναν απο τους πιο παιχτες-ξυλα που υπαρχουν??

Δλδ θυμαμαι χαρακτηριστικη φαση που παει να παρει τη μπαλα και κατα λαθος ριχνει κλοτσια στα μουτρα καποιου αντιπαλου, δε θυμαμαι σε ποιον.

Γενικα δε λεω καλος για τον ολυμπιακο αλλα οχι και το τρελο σεντερ μπακ

Ναι ειναι σκληροτραχηλος παιχτης αλλα με πολυ καλη τεχνικη καταρτιση και πολυ δυνατος στο παιχνιδι του...

Οσο για τον αλλο φιλο που μιλαει για το μπατζετ...κανενας Ολυμπιακος δεν ανακοινωσε μπατζετ 10 εκ ευρω!

Ο γνωστος Χελακης εκανε την εκτιμηση αυτη μαζι με τις αλλες πετυχημενες περι Μακελελε,Ντουντου κτλ...

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δλδ θυμαμαι χαρακτηριστικη φαση που παει να παρει τη μπαλα και κατα λαθος ριχνει κλοτσια στα μουτρα καποιου αντιπαλου, δε θυμαμαι σε ποιον.

Με αυτά που γράφουν τα παιδιά απο πάνω, οι πιθανότητες λένε ότι η κλωτσιά δεν ήταν κατα λάθος :shock::razz:

Δημοσ.
ρε μαγκες ερωτηση,αλλα μη με παρετε με τις πετρες σας παρακαλω :D

μονο εγω θυμαμαι τον κολοτσινι σαν εναν απο τους πιο παιχτες-ξυλα που υπαρχουν??

Γενικα δε λεω καλος για τον ολυμπιακο αλλα οχι και το τρελο σεντερ μπακ

Φίλε μου ο Κολοτσίνι είναι μεγάλος αμυντικός.25 χρονών και εν ενεργεία διεθνής με την εθνική Αργεντινής.Πολύ σκληρός όπως όλοι οι Αργεντίνοι αλλά ξερει και μπαλίτσα μπορεί να βγάλει μια σωστή μπαλιά μπροστά να κάνει το σωστό κοντρόλ,να ηρεμήσει την ομάδα.Αν γίνει αυτή η μεταγραφή θα είναι το μπαμ.Βέβαι δεν ξέρω κατά πόσο είναι διατεθειμένοι να δώσουν 3-4 εκατομμύρια για αμυντικό.Τα αξίζει πάντως με χίλια.

Όσο για το μπάτζετ όπως είπε και ο αδερφός ο γαύρος κανείς δεν ανακοίνωσε επισήμως οτι θα είναι 10 μύρια.Οι φυλλάδες το ανακοίνωσαν επίσημα:lol:.Οι ίδιες φυλλάδες που το Φλεβάρη -Μάρτη έλεγαν οτι θα δώσει 40 εκατομμύρια για Ντούντου-Λοβ :shock:Αντίθετα όταν ρώτησαν τον Πετράκη αν ισχύει αυτό περί 10 εκατομμυρίων είπε οτι το μπάτζετ δεν είναι συγκεκριμένο και οτι θα διατεθούνε όσα χρειάζοντε,μπορεί να είναι 10 μπορεί 12 ή 15.Το να δίνουν 2.5 για το Νούνιεζ και 2,5 3 για Γκαλέτι είναι αν μη τι άλλο ενθαρρυντικό:-P

Δημοσ.

Ακομα και να φερουν Κολοτσινι που θα ειναι τεραστια επιτυχια πρεπει οπωσδηποτε να παρουν και ενα πολυ καλο αριστερο μπακ για να θωρακιστει η αμυντικη μας λειτουργια.

Ακουγεται οτι ενδιαφερομαστε για Σοριν και Πλαθεντε...αμα ισχυει κατι τετοιο καταλαβαινετε οτι ο Ολυμπιακος του χρονου θα εχει τη καλυτερη αμυντικη τετραδα στην ιστορια του με Σεζαρ,Κολοτσινι,Ζεβλακοφ και Πλαθεντε ή Σοριν!

Δημοσ.

Όσο για το μπάτζετ όπως είπε και ο αδερφός ο γαύρος κανείς δεν ανακοίνωσε επισήμως οτι θα είναι 10 μύρια.Οι φυλλάδες το ανακοίνωσαν επίσημα:lol:.Οι ίδιες φυλλάδες που το Φλεβάρη -Μάρτη έλεγαν οτι θα δώσει 40 εκατομμύρια για Ντούντου-Λοβ :shock:Αντίθετα όταν ρώτησαν τον Πετράκη αν ισχύει αυτό περί 10 εκατομμυρίων είπε οτι το μπάτζετ δεν είναι συγκεκριμένο και οτι θα διατεθούνε όσα χρειάζοντε,μπορεί να είναι 10 μπορεί 12 ή 15.Το να δίνουν 2.5 για το Νούνιεζ και 2,5 3 για Γκαλέτι είναι αν μη τι άλλο ενθαρρυντικό:-P

Άρα είχα δίκιο: κάποιος μας δουλεύει χοντρά :-P

Δημοσ.
Άρα είχα δίκιο: κάποιος μας δουλεύει χοντρά :-P

Εμένα δεν με χαλάει καθόλου να μου λένε κοίτα έχεις μπάτζετ 10 εκατομμύρια και τελικά να δίνουνε 25!:razz:

Για να μιλήσουμε και σοβαρά θα πώ κάτι που έχω ξαναπεί.Απορώ αν τη σήμερον ημέρα υπάρχουν άνθρωποι που να πιστεύουν αυτά που γράφουν οι φυλλάδες.Ετσι για πλάκα πηγαίντε στο http://www.sport24.gr/ και δείτε τα περσινά και τα προπέρσινα πρωτοσέλιδα του καλοκαιριού.Θα κλάσετε στο γέλιο.!!Δεν είναι για να τους παίρνει κανείς στα σοβαρά και να τους πιστεύει φίλε μου.Αδιαφορία τους χρειάζεται.

Δημοσ.

οκ μαγκες για να λετε ολοι οτι ειναι γαματος κατι παραπανω θα ξερετε, οποτε και γω μαζι σας!!!

Δημοσ.
Εμένα δεν με χαλάει καθόλου να μου λένε κοίτα έχεις μπάτζετ 10 εκατομμύρια και τελικά να δίνουνε 25!:razz:

Για να μιλήσουμε και σοβαρά θα πώ κάτι που έχω ξαναπεί.Απορώ αν τη σήμερον ημέρα υπάρχουν άνθρωποι που να πιστεύουν αυτά που γράφουν οι φυλλάδες.Ετσι για πλάκα πηγαίντε στο http://www.sport24.gr/ και δείτε τα περσινά και τα προπέρσινα πρωτοσέλιδα του καλοκαιριού.Θα κλάσετε στο γέλιο.!!Δεν είναι για να τους παίρνει κανείς στα σοβαρά και να τους πιστεύει φίλε μου.Αδιαφορία τους χρειάζεται.

Σύμφωνοι, είμαι ο πρώτος που δεν αγοράζει φυλλάδες. Παρ'όλα αυτά, ο μόνος τρόπος που έχω να ενημερώνομαι για την μπάλα είναι από τα site του ιντερνέτ (είμαι και στο εξωτερικό). Κυρίως για θέματα του ολυμπιακού που δε θα κάτσω να τα χιλιοδιασταυρώσω κι όλας αφού είμαι βάζελος... ε, τι να γίνει. Τα περί ονομάτων τα ακούω βερεσέ, αλλά υπέθετα ότι αυτό με το μπάτζετ δεν το βγάλαν απ'το μυαλό τους. Τεσπα, προφανώς κάτι παραπάνω θα ξέρετε.

Δημοσ.

1. Για το μπασκετ

Η Ταου αποκλειστικε απο τον τελικο της Ισπανιας, η ΤΣΣΚΑ εχασε το πλεονεκτημα και πηγε 1-1 με 2 ματς στην Δυναμο μεχρι που το πηρε πισω, εκανε το 2-1 και κατερρευσε η Δυναμο και πηγε 3-1. Γενικα οι ομαδες του Φ4 χασαν πολυ δυναμη μετα

2. Για μπαλα

Ο Γκαλετι ειναι ΜΕΓΑΛΗ παικτουρα, ο Κολοτσινι τον ειχα σε εκτιμηση, αλλα στο Μουντιαλ δεν με επεισε.ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ειναι καλυτερος ολων των αμυντικων στο Ελληνικο Πρωταθλημα.Γιαυτο λεω, παιχτε εκει 4 ματσακια με την ΑΕΚ και βγαλτε πρωταθλητη

Δημοσ.
Σε όσο καλή εκτίμηση και αν έχω το Παπαδογιάννη, απόψεις τύπου "Αντεξε όσο της έδιναν ώθηση οι οπαδοί του" και "Την ώρα των τελικών βρήκε απέναντί του έναν Παναθηναϊκό εξοντωμένο από την κόπωση και τον κορεσμό, πάλεψε γενναία, αλλά απέτυχε να «σκοτώσει» έναν αντίπαλο που έμοιαζε έτοιμος να παραδοθεί" τις βλέπω τουλάχιστον άστοχες.

Τον έχεις σε εκτίμηση, αλλά αυτή τη φορά που λέει αυτό που λέω και εγώ, είναι άστοχος.

Γιατί βέβαια ξεχνάμε τα περσινά ματς με τον Παναθηναικό και τις 30αρες. Γιατί βέβαια ξεχνάμε ότι ότι Βασιλόπουλος και φέτος ήταν ο καλύτερος της ομάδας. Αν για το Σόφο φταίει ο Πίνι είσαι εκτός τόπου και χρόνου. Γιατί βέβαια παραλείπουμε να αναφερθούμε στο φετινό final four και στις ομάδες που έλαβαν φέτος τι κοινό είχαν.

Οι ομάδες που έλαβαν μέρος στο Final Four είχαν κοινό ότι μετά από αυτό έπεσαν ένα επίπεδο. Ο Καζλάουσκας πάντως και ο Γιαννάκης μια χαρά τον κουλάντρισαν το χοντρό να χάσει τα κιλάκια του και να είναι σούπερ. Όταν έχει να κάνεις με άνθρωπο που έχει χαρακτήρα μικρού παιδιού και τον χρειάζεσαι, δε του πας κόντρα, θέλει ειδική μεταχείριση. Και άλλοι παίκτες εντωμεταξύ των εξέθεσαν, λέγε με Μπουρούση κτλ.

Αν το παραμύθι για κούραση στους τελικούς των play off για το Παναθηναικό εσύ το συμμερίζεσαι με γεια και με χαρά σου. Θα μου επιτρέψεις να το κρίνω τουλάχιστον γελοίο με βάση τον αριθμό αγώνων που έδωσαν οι δύο ομάδες στα playoffs και το διάστημα ξεκούρασης που είχε ο Παναθηναικός. Α ξέχασα. Υπάρχει και η "ψυχολογική" κούραση που θέλει ένα μήνα να ξεπεραστεί ενώ το ότι το final four δώθηκε στο σπίτι μας με τη συμπαράσταση χιλιάδων οπαδών πιστεύω δε θα ωφέλησε καθόλου την ψυχολογική ανόρθωση της ομάδας.

Όχι δεν ήταν κούραση. Ήταν το τρομερό παιχνίδι του Ολυμπιακού που ίδρωσε για να περάσει τον Άρη ακόμα και τον ΠΑΟΚ προηγουμένως. Και ξαφνικά επίσης ο Παναθηναϊκός έπεσε για έναν ανεξήγητο λόγο που μπορεί να έχει να κάνει με την κοσμική ακτινοβολία. Μπορεί οι Ολυμπιακοί να είχαν στο σορτσάκι τους Κρυπτωνίτη.

Η διαφωνία μου μαζί σου όσο και να προσπαθείς να συμμαζέψεις τα ασυμάζευτα, είναι στο ότι πήγες να βγάλεις ανίκανο τον Γκέρσον και αποτυχημένη τη χρονιά του Ολυμπιακού σε σύγκριση με πέρσυ. Πρώτος εγώ θεωρώ ότι η ομάδα μου ήταν τσίρκο το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς όπως γράφαν και άλλοι Ολυμπιακοί στο topic. Από τη στιγμή που ο ίδιος ο Γκέρσον παραδέχεται τα σφάλματα του εγώ δεν έχω να προσθέσω κάτι. Σίγουρα το τέλος της χρονιάς με κάνει να αισιοδοξώ για του χρόνου με βάση και τις νέες μεταγραφές που θα γίνουν.

Δεν πήγα να τον βγάλω ανίκανο, ούτε κωλόφαρδο όπως είπες ότι λέω. Απλά λέω ότι δεν κάνει για αυτό που χρειάζεται ο Ολυμπιακός, να χτίσει μια ομάδα.

Η άποψη μου παραμένει ότι δε μπορείς να συζητήσης για Ολυμπιακό γιατί είσαι φανατικός Παναθηναικός και δε μπορείς να δεις πέρα από τη μύτη σου.

Τι περίεργο εγώ ο φανατικός και άσχετος να λέω κάτι με το οποίο συμφωνούν άλλοι Ολυμπιακοί αλλά και δημοσιογράφοι και εσύ ο σχετικός και αντικειμενικός να λες κάτι με το οποίο συμφωνούν μόνο οι οπαδικές εφημερίδες.

Πάντως με κατάλαβες ρε μπαγάσα. Η αλήθεια είναι ότι δε θέλω να έχετε τον Γκέρσον γιατί ζηλέυω τα 2,5 κύπελλα που έχει πάρει. Ενώ ο Ομπράντοβιτς ακόμα να γευθεί μια τέτοια χαρά.

Δημοσ.

Ρε παιδια βλεπω μια διαθεση απο Κοκκαλη να χτισει μια νεα ομαδα δινοντας ενα σεβαστο ποσο χρηματων.

Η Αεκ κανει και αυτη σοβαρες κινησεις χωρις καμια μεγαλή μεταγραφη, δικαιολογημενα λογω budget,εχοντας ομως κερδισει τις εντυπωσεις με ριμπο.

Αυτος ο παο θα κανει καμια μεταγραφη η θα τον παρει η κατρακυλα?Ας κανει κανα δυο μεταγραφες τυπου Κονσεισαο,Μπισκαν οι οποιοι ηταν θεμα τυχης που δε πιασαν.Ειναι νωρις ακομα βεβαια αλλα δε βλεπω καμια ιδιαιτερη διαθεση για οτιδηποτε εστω, απλως καλο,οπως κανει η Αεκ.

Μονο αμα θα ανεβουν ολοι και υπαρξει ανταγωνισμος θα περασουμε κανα γυρο στο ch.league.Αλλιως και με Οκκα,Μαριτς,Παππα παιρναμε το πρωταθλημα,οποτε ποιος ο λογος για ακριβες μεταγραφες,αφου στην Ελλαδα οπως δειχνει εισαι παλι φαβορι και ετσι.

Δημοσ.

Ο Στράτος Περπέρογλου προβάρει τα ερυθρόλευκα! Ο διεθνής άσος του Πανιωνίου τα έχει βρει σε όλα με τον Ολυμπιακό και οι πληροφορίες κάνουν λόγο για συμφωνία 2 ετών με απολαβές κοντά στις 200.000 ευρώ. Το μόνο που απομένει είναι το ΟΚ της ομάδας της Νέας Σμύρνης, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Αυτή η κίνηση είναι στο πλαίσιο της δημιουργίας ενός κορμού από νέους και ικανούς Έλληνες παίκτες. Ο Ολυμπιακός έχει βάλει το μάτι τα αστέρια της γενιάς του 84΄. Ανάμεσα τους και ο Κώστας Βασιλειάδης που δεν θα μείνει στη Μάλαγα.

sportnet.gr

Δημοσ.

Αυτος ο παο θα κανει καμια μεταγραφη η θα τον παρει η κατρακυλα?Ας κανει κανα δυο μεταγραφες τυπου Κονσεισαο,Μπισκαν οι οποιοι ηταν θεμα τυχης που δε πιασαν.Ειναι νωρις ακομα βεβαια αλλα δε βλεπω καμια ιδιαιτερη διαθεση για οτιδηποτε εστω, απλως καλο,οπως κανει η Αεκ.

Ξεχασε μας. Σοβαρα. Για πρωτη φορα στα 28 και συντομα 29 μου χρονια φοβαμαι οτι αυτη η ομαδα θα ακολουθησει προτυπα Νοτινγχαμ Φορεστ κτλ που πεσαν κατηγοριες ενω περναν ΤΛ και ετσι.

Δεν υπαρχουμε, δεν θα υπαρχουμε του χρονου και ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΕΛΠΙΔΑ αφου θα κανουν που θα κανουν τα δικα τους να φαμε μια ΤΟΣΟ ΧΟΝΤΡΗ Π@ΥΤ...ΜΗΝ ΠΩ ΤΙ στο δικο τους συστημα διοικησης χωρις δικαιολογιες που ή να αλλαξουν τακτικη ή να αναγκαστουν να πουλησουν

Δημοσ.

εγω αν ημουν βαζελος θα ηθελα να δω την ομαδα να κανει τρελο σκαουτινγκ και να φερνει πραγματικα ελπιδοφορους παιχτες για να φτιαξει ομαδα οχι για 5ετιες και μαλαικες, αλλα να ειναι ετοιμοι να χτυπησουν 2αδα και του χρονου να ειναι ετοιμοι για τσου λου. Αν αυτη τη στιγμη ο παναθηναικος και ο ολυμπιακος χτυπησουν τον ιδιο παιχτη αξιας πχ γακλετι, αυτος θα προτιμησει τον ολυμπιακο λογο τσου λου. Ο παο θα πεζει στο ουεφακι του χρονου, ενω ο ολυμπιακος εχει μια τελευταια ευκαιρια για καλη πορεια στην ευρωπη. Αρα ο γαυρος θελει πιο ετοιμους και μεγαλους παιχτες, ενω ο παο καλυτερα να επενδυσει σε καλα παιχτακια και να τους δωσει ενα χρονο υπομονη. Να ερθει ο καθε γκαλετι για να παλευει για την 2ρη θεση στο πρωταθλημα και να περασει κανα παιχνιδι στο ουεφα?? χλωμο, δεν καθεται εκει που ειναι. Οποτε ντογιε, μακο, κανα αλλο πιτσιρικο, κανα μαυρο διαμαντι αλλο και οτι βγει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...