Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ξεχασε μας. Σοβαρα. Για πρωτη φορα στα 28 και συντομα 29 μου χρονια φοβαμαι οτι αυτη η ομαδα θα ακολουθησει προτυπα Νοτινγχαμ Φορεστ κτλ που πεσαν κατηγοριες ενω περναν ΤΛ και ετσι.

Δεν υπαρχουμε, δεν θα υπαρχουμε του χρονου και ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΕΛΠΙΔΑ αφου θα κανουν που θα κανουν τα δικα τους να φαμε μια ΤΟΣΟ ΧΟΝΤΡΗ Π@ΥΤ...ΜΗΝ ΠΩ ΤΙ στο δικο τους συστημα διοικησης χωρις δικαιολογιες που ή να αλλαξουν τακτικη ή να αναγκαστουν να πουλησουν

Φιλε καιζερ νομιζω οτι τα παραλες..Στην Ελλαδα οταν εισαι 1 απο τους μεγαλους δεν μπορεις να καταντησεις ετσι..Κατω απο τριτος δεν μπορεις να μεινεις..Απλα γιατι οι υπολοιποι προσ στιγμην δεν φαινονται ικανοι να σε περασουν..

Απλα για μενα το βατερλο ειναι να μην βγεις τσαμπιονς...εφοσον 2 χρονιες τωρα δεν το καταφερνεις, και παλι δεν ωλεπεις φως στο τουνελ, ε τοτε μαλλον δεν προκειτε να αλλαξουν πολλα πραγματα...

Ισως με το καινουργιο γηπεδο κατι να γινει, αν και με τον γαβρο μαλλον χειροτερα ειναι απο πριν....

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ξεχασε μας. Σοβαρα. Για πρωτη φορα στα 28 και συντομα 29 μου χρονια φοβαμαι οτι αυτη η ομαδα θα ακολουθησει προτυπα Νοτινγχαμ Φορεστ κτλ που πεσαν κατηγοριες ενω περναν ΤΛ και ετσι.

Δεν υπαρχουμε, δεν θα υπαρχουμε του χρονου και ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΕΛΠΙΔΑ αφου θα κανουν που θα κανουν τα δικα τους να φαμε μια ΤΟΣΟ ΧΟΝΤΡΗ Π@ΥΤ...ΜΗΝ ΠΩ ΤΙ στο δικο τους συστημα διοικησης χωρις δικαιολογιες που ή να αλλαξουν τακτικη ή να αναγκαστουν να πουλησουν

οσο κατω και να πεσουμε οι ανθρωποι αυτοι απλα δεν πουλανε. ακομα και αν τους παρουμε με τις κλωτσιες και παλι δεν θα πουλησουνε. δεν νομιζω οτι υπαρχει λυση εχω απελπιστει οσον αφορα το ποδοσφαιρο πραγματικα. η οικογενεια ειναι ενα πραγματικο καρκινωμα.

Επισκέπτης
Δημοσ.
Αλλιως και με Οκκα,Μαριτς,Παππα παιρναμε το πρωταθλημα,οποτε ποιος ο λογος για ακριβες μεταγραφες,αφου στην Ελλαδα οπως δειχνει εισαι παλι φαβορι και ετσι.

Αναρωτιέμαι, αν στην Λάρισα πάρουμε Μάριτς και Παππά (που συζητιέται έντονα, ειδικά για τον πρώτο), θα θεωρούμαστε και εμείς φαβορί; Αν όχι, γιατί άραγε...

Kaizer τα παραλές.

tzinos, αυτές τις φαντασιώσεις που έχετε εσείς οι οπαδοί των μεγάλων ομάδων, ότι θα βρείτε κάποιους παίχτες καλούς και έτοιμους που θα δέσουν μαγικά μεταξύ τους ή που με 1 (!) χρόνο υπομονή (υπομονή; ) θα βγάζουν μάτια και δεν τους έχει ανακαλύψει κανένας άλλος, ποτέ μου δεν μπόρεσα να τις καταλάβω. Και αφήστε τα ηλίθια πλάνα 5ετίας στους βλάκες τους Άγγλους. Εμείς εδώ στην Ελλάδα ξέρουμε καλύτερα, ε; ;) Φιλικά, παρ' όλο τον τόνο που φαίνεται να υπάρχει ίσως στη γραφή.

Δημοσ.

Μαγκες δεν τα παραλαω καθολου, πιστευω οτι θα γινουμε η 1η ομαδα του ΠΟΚ που θα πιασει πατο. Οχι υποβιβασμο αλλα 8οι ξερω γω. Δεν θυμαμαι ουτε καν την κακη ΑΕΚ να μην ειναι στην 6αδα τα τελευταια 15 χρονια

Δημοσ.

Νούνιεζ ο πρώτος. Φαίνεται ελπιδοφόρος παίκτης αλλά με Τόμανσον θα αισθανόμουν πραγματικά "εγγύηση" στην επίθεση. Βέβαια από τα λίγα βιντεο που είδα, δεν έχει το κοντρόλ του Αλβες, οπότε πιστεύω θα βγει καλός παίκτης. Αν έρθει και ο Γκαλέτι και ειδικά ο Κολοτσίνι (που μου φαίνεται λίγο απίθανο να έρθει τέτοιος παικταράς), τότε μετά από αρκετά χρόνια θα είμαι ιακνοποιημένος με τις μεταγγραφές του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού. Να παίρναμε και τον Σπυρόπουλο...

Οσο για τις άλλες ομάδες, η ΑΕΚ έχει κάνει την καλύτερη δουλειά ως τώρα, αλλά μην ξεχνάτε πως έχει να παίξει και προκριματικά για το CL. Ο βαζελουά όντως έχει κινηθεί σε πολύ ρηχά νερά...

Δημοσ.
Αναρωτιέμαι, αν στην Λάρισα πάρουμε Μάριτς και Παππά (που συζητιέται έντονα, ειδικά για τον πρώτο), θα θεωρούμαστε και εμείς φαβορί; Αν όχι, γιατί άραγε...

Γιατι περσυ ειχες χειροτερους και φετος που θα τους παρεις,θα φερουμε καλυτερους. :D

Δημοσ.

Kaizer εισαι λιγο υπερβολικος.Οσο κακος και να εισαι δε μπορεις να πεσεις ποτε κατω απο τριτος. Ουτε η πρωην νεκρη αεκ δε τα καταφερε.Ολους 19χρονους να βαλεις δε χανεις το χαλκινο.Ασε που αμα το πας λαου λαου,χωρις μεγαλες προδοκιες παιζει να γινει καμια εκπληξουλα.

Δημοσ.
Kaizer εισαι λιγο υπερβολικος.Οσο κακος και να εισαι δε μπορεις να πεσεις ποτε κατω απο τριτος. Ουτε η πρωην νεκρη αεκ δε τα καταφερε.Ολους 19χρονους να βαλεις δε χανεις το χαλκινο.Ασε που αμα το πας λαου λαου,χωρις μεγαλες προδοκιες παιζει να γινει καμια εκπληξουλα.

Αυτο που λες οτι δεν γινεται το εχει καταφερει η ΑΕΚ το 2003 - 04(5) και το 1994 - 95 (5) αλλα και ο ολυμπιακος το 1989 - 90 (4)... Πιο πισω βαριεμαι να ψαξω... οποτε ποτε μην λες ποτε...

• Members
Δημοσ.

Γιατί ο Παναθηναϊκός με Ζάετς προπονητή σε ποιά θέση είχε τερματίσει; Τότε με το γκολ του Κουτσουπιά, που νομίζω ότι δεν είχε βγει ούτε καν ουέφα...

Δημοσ.

O παο με Ζάετς προπονητή έιχε βγει πέμπτος.Στο παρελθόν πάντως ο Ολυμπιακός είχε βγει μέχρι και όγδοος (87-88 πρώτη χρονιά κοσκωτά),άλλες φορές τέταρτος (84-85) και πέμπτος (85-86).Και ο παο έιχε πέσει χαμηλά κάποιες χρονιές πέμπτος δύο φορές (87-88 και 80-81) και έκτος (82-83).Η αεκ δύο φορές έβδομη (83-84 και 86-87) και μια φορά πέμπτη (94-95).

Άλλες επόχές όμως τότε,σήμερα δεν γίνοντε αυτά.

Δημοσ.

Kaizer τα παραλές.

tzinos, αυτές τις φαντασιώσεις που έχετε εσείς οι οπαδοί των μεγάλων ομάδων, ότι θα βρείτε κάποιους παίχτες καλούς και έτοιμους που θα δέσουν μαγικά μεταξύ τους ή που με 1 (!) χρόνο υπομονή (υπομονή; ) θα βγάζουν μάτια και δεν τους έχει ανακαλύψει κανένας άλλος, ποτέ μου δεν μπόρεσα να τις καταλάβω. Και αφήστε τα ηλίθια πλάνα 5ετίας στους βλάκες τους Άγγλους. Εμείς εδώ στην Ελλάδα ξέρουμε καλύτερα, ε; ;) Φιλικά, παρ' όλο τον τόνο που φαίνεται να υπάρχει ίσως στη γραφή.

Φιλε εμανουελ μπερδευεσε λιγο. πρωτα απο ολα δεν μιλαο ουτε για απαιτηση ουτε για φαντασιωση, απλα πως θα ηθελα να δουλευουν τα πραγματα αν υπηρχε σωστο συστημα. 2ρον μιλουσα ως γαυρος που ειμαι για το τι θα ηθελα απο την ομαδα μου αν ημουν βαζελος. Δεδομενου οτι δεν παιζο τσου λου θα προτιμουσα να ψαξουν να βρουν παιχτακια να φτιαξω νεανικη ομαδα (οχι τελειος πιτσιρηκια, πχ σπυροπουλο, μακο, ντογιεδες, τουρεδες) με προοπτικη να πρωταγονιστησο τουλαχιστον του χρονου, γιατι πολυ απλα δεν με παιρνει σαν βαζελο να ξοδεψο 2 και 3 χρονια μπας και φτιαξω ομαδα, οταν 10 χρονια περνο τον μπουλο και οι οπαδοι μου κοντευουν να με παρατησουν τελειος!

Και βεβαια ειπα οτι αυτο θα προυποθετε τρελο σκαουτινγκ, κατι που δεν υπαρχει στην ελλαδα. Δεν ειπα οτι θα γινει δια μαγειας, στην τελικη ουτε οτι προκειται να γινει, τι θα ηθελα ειπα. Απο την αλλη ο ολυμπιακος θελει παιχτες τυπου γκαλεττι, κολοτσινη, μορφεο, εμπειρους και αναγνορισμενους, αν θελει να περασει κανα γυρο στο τσου λου (δεν μιλαο για τελικους ετσι). Που ειναι δηλαδη το παραλογο??

Δημοσ.

Ο Ιβιτς έφυγε για τη Μαδρίτη.Άντε να καταφέρει να ψήσει την Ατλέτικο να έρθει ο Γκαλέτι.Το έχουμε περάσει στα ψιλά αλλά πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση.Εδώ τα χανούμια πήρανε τον 32χρονο Αρουμπαρένα με 6 συμμετοχές στην εθνική και 16 ως βασικός τη χρονιά που τελείωσε και κοντέψανε να βγούνε στην Ομόνοια να πανυγηρίσουνε.:lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...