zaxoys Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Προσπαθώ να καταλάβω τι θα παίζει ο ΟΣΦΠ από τη νά περίοδο αλλά δεν μου βγαίνει προς το παρόν...Καταρχήν βλέπω να γίνεται αυτό που λέγαμε πριν κανα μήνα .Δηλαδή ο Τζόλε βασικός σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια και όσο αντέξει ... Νομίζω οτι δεν έχουν αποφασίσει ακόμα αν ο Καστίγιο θα παίξει αριστερά στα χαφ ή στην επίθεση -Πάντως αν τον θέλει για την επίθεση δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον να ξεκουράζει ή να παίζει οταν θα σέρνεται ο Τζόλε στα χαφ. Αν πάλι προορίζεται για χαφ τότε χρειάζεται επιθετικό δεν νομίζω οτι βγαίνει η χρονιά με Κωνσταντίνου μόνο - Τον Νούνεζ που λογικά θα θέλει και περίοδο προσαρμογής και την γνωστή κόμπρα που απ'οτι φάνηκσε δεν μπορεί να βοηθήσει ιδιαίτερα ... Τα λέω αυτά γιατί διαπιστώνω μετα τις καλές τελευταίες κινήσεις του ΟΣΦΠ άντε να πάρουμε ένα καλό στοπερ και τέρμα ... btw Για το μπάτζετ που λεγαμε παλιότερα για 10 εκ. Άκουγα Νικολακόπουλο στο ράδιο και έλεγε οτι μπορει πχ τα 2.4 εκατομύρια για τον Νουνες να τα δώσει ο ΟΣΦΠ σε τρεις δώσεις ,οπότε για φέτος θα κοστίσει στην ομάδα πχ τα 800.000 + το συμβόλαιο του ... Ο Μορφέο πάντως είναι πολύ καλός παίχτης ...
vlachaquito Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Ασχετο, μολις εκανε το 0-1 ο καστιγιο...και τι γκολ...μαλλον ο ρομπινιο πρεπει να το δει να παρει κανα μαθημα χιχιχιχιχι
Freakster Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Μας βλέπω να ψαχνουμε και αντικαταστάτη του Καστιγιο....
Steven Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Απότι διάβασα σε μια στήλη του sportfm έκανε και πολλά άλλα όμορφα πραγματάκια, αλλά στο τέλος δεν κατάφερε να σκοράρει... Πάντως το παλικάρι το κατέχει το τόπι πραγματικά... Λίγο να στρώσει, ν α γίνει πιο ομαδικός θα γίνει πραγματικά μεγάλος παίχτης... (Θα βγάλουμε και κανα χρήμα..)
nikoskon Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Αν δεν το έχετε πάρει χαμπάρι,η μεταγραφή κάθε χρόνο είναι μία... ..Ο N.A.Castillo και θα πρέπει να είμαστε ευτυχισμένοι που κάθεται ακόμα στον Ολυμπιακό. Βραζιλία - Μεξικό ___0___-__2___ Το πρώτο γκολ ήταν του Nery Alberto Castillio.
zaxoys Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 http://www.sport24.gr/html/ent/974/ent.184974.asp Η ισπανική εφημερίδα Marca αναφέρει σε δημοσιεύμά της, ότι ο Λάζαρος Παπαδόπουλος έχει δεχθεί πολύ καλή οικονομική πρόταση από τον Ολυμπιακό για να επιστρέψει στην Ελλάδα και να συνεχίσει την καριέρα του με τα ερυθρόλευκα. Για την ακρίβεια η Marca ασχολείται περισσότερο με την καθυστέρηση που έχει παρουσιαστεί στη συμφωνία του Παπαδόπουλου με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η "βασίλισσα" έχει προτείνει συμβόλαιο στον Έλληνα σέντερ κι ενώ φαινόταν να έχει προβάδισμα, τελευταία το θέμα πάγωσε. Μάλιστα, ισχυρίζονται ότι ο Ολυμπιακός προσφέρει στον "Λάζο" 2.3 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που είναι πολύ μεγάλο, αν αναλογιστεί κανείς, ότι ο Αρβιντας Ματσιγιάουσκας παίρνει 2.2 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δεν υπαρχει ουτε μια στο εκατομμυριο να εχει κανει τετοια προταση ο Ολυμπιακος στον Παπαδοπουλο...
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Κριμα παντως που απο οτι φαινεται στραβωσε η δουλεια με τον Μορφεο...θα ειχαμε καλυψει τη θεση του χαφ με ενα πολυ καλο παιχτη και θα μπορουσαμε να επικεντρωθουμε στην αποκτηση στοπερ και αριστερου μπακ! Τωρα ειμαστε αναγκασμενοι να κοιταξουμε εναλλακτικες λυσεις...
DukeM Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Steven, από το μοντέλο που ακολουθεί η κάθε ομάδα, εξαρτώνται και οι αρμοδιότητες του προπονητή. Ολες οι Αγγλικές ομάδες έχουν τον μοντέλο προπονητής-μάνατζερ, που ακολουθεί εδώ και η ΑΕΚ. Σε αυτές τις περιπτώσεις, οι μεταγγραφές είναι δουλειά του προπονητή. Μπορεί να έχει και άλλους ανθρώπους για τις διαπραγματεύσεις, αλλά ουσιαστικά αυτός κλείνει τις μεταγγραφές. Αυτό όμως απαιτεί ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, για αυτό και ο Ολυμπιακός για τον ένα μήνα που βασίστηκε σε αυτό το μοντέλο απέτυχε παταγωδώς Ο Καστίγιο έκανε όργια. Το παιχνίδι ήταν κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του, με πολλούς κενούς χώρους να τρέχει και τον Αλεξ με τον Ζουάν τους έκανε γιο γιο. Αν έβαζε και αυτό το απίθανο γκολ που έχασε στο τέλος με άδειο τέρμα...lol Ρε παίδες...υπάρχει άλλο thread για μπάσκετ
adi32 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=91248 αντε γεια τους ειπε ο νερι
tzinos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Μα ναι δεν διαφωνούμε καθόλου σε αυτό... Απλά εγώ λεω ότι δεν είναι καν δουλειά του Λεμονή να ψάξει για παίχτες... Επαναλαμβάνω όμως αυτή είναι αποκλειστικά δουλειά του τεχνικού διευθυντή, και ακόμα περισσότερο όταν ο προπονητής είναι μπάζο...και πολύ καλά κάναμε και πήραμε ίβιτς έστω και με 10 χρόνια καθυστέρηση! Πιστεύεις πως σε ομάδες τύπου Ολυμπιακός κλπ ο προπονητής βρίσκει τους παίχτες? Εγώ είχα την εντύπωση πάντα ότι ο προπονητής έλεγε πάντα θέλω έναν παίχτη που να παίζει εκεί και να κάνει αυτό και αυτό και ο τεχνικός διευθυντής έψαχνα, έβρικε 3 και μετά αποφάσιζαν ποιον θα πάρουν... Καπως έτσι το έχω στο μυαλό μου και όχι απλά ο προπονητής βρίσκει παίχτες και ο τεχνικός παίρνει υπογραφες... @steven σορρυ αλλα εχεις αδικο. κρατησα στο quote καποια σημεια που ειπες. Ναι ειναι δουλεια του προπονητη και να βρισκει και να διαλαγει και να ανακαλυπτει παιχτες. Σε συνεργασια βεβαια με το τεαμ του. Αυτος αποφασιζει ποιους θα τσεκαρουν οι σκαουτερς, ο ιδιος πολλες φορες παει και τους βλεπει, αυτος βλεπει τι ελλειψεις εχει η ομαδα και αυτος φτιαχνει την λιστα με τους παιχτες που θελει. Ο διευθηντης απλα συζηταει μαζι του, ισως αν λεγεται ρουμενιγκε να του προτεινει και παιχτες, και αναλαμβανει τις οικονομικες διαπραγματευσεις με τις αλλες ομαδες. Σε καμια περιπτωση δεν λεει ο προπονητης στον Τ.Δ. οτι εχω ελειψη σεντερ μπακ και οταν γυρισο απο τις διακοπες να μου εχεις βρει εναν που γουσταρεις!! του δινει λιστα και του λεει πανε κλεισε μου τον ταδε. Αλλοστε και παλιοτερα υποτιθετε οτι ο καρεμπε και ο μπερμουδες ηταν επιλογες του λεμονη. Οπως παντα οι παιχτες ηταν επιλογη του μπαγεβιτς οσο ηταν αυτος. Μονο οταν αναλαμβανει ο κοκαλλης να κανει κανα μπαμ διαλεγει αυτος, και βεβαια και συχνα που ειμαστε ειτε με νεοπροσληφθεντα που και καλα δεν ηξερε την ομαδα , ειτε με αναπληρωματικο προπονητη και στο ψαξιμο, τοτε παντα η διοικηση εκανε μονη της μεταγραφες
Aρρωστος 7 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Και τώρα που μου ήρθε να θίξω και ένα άλλο θέμα.. Έβλεπα προχτες τις τιμες των διαρκείας του Ολυμπιακού... Ρε παιδιά είναι ΝΤΡΟΠΗ... Πραγματικά... Μα είναι δυνατόν να αρχίζει από 400...Συγνώμη ρε παιδιά... Έχω διαρκείας της Bayern... Ναι της Bayern και όχι του Ολυμπιακού... Βλέπω Bundesliga (TOP 4 στην Ευρώπη) και όχι Super League... Είμαι στην Allianz Arena και όχι στο Καραισκάκη... ...και πληρώνω ρε παιδιά 120 ευρώ (ναι 120, δεν έκανα λάθος στον αριθμο) συν τους αγώνες του UEFA / CL ανάλογα πόσο μακριά θα φτάσει η ομάδα.. Πέρσυ ο πρώτος γύρος έκανε 10 euro και οι επόμενοι 2 αγώνες που είδα 15... Είδα Bayern - Real με 15 euro.... Μα είναι δυνατόν τα επίσημα του Ολυμπιακού να έχουν 3000 και της Bayern 600???? Μα που είμαστε δηλαδή? Έχεις δίκιο φίλε,αυτή η κατάσταση με τις τιμές των εισητηρίων είναι απαράδεκτη.Όλες οι ΠΑΕ ίδια απαράδεκτη τακτική ακολουθούν.Και άντε το Καραισκάκη σου προσφέρει και κάποιες ανέσεις.Θυμάμαι αγώνα Ξάνθης-Ολυμπιακού και Ιωνικού-Ολυμπιακού με τιμές εισητηρίων για εμάς 50 και 40 ευρώ αντίστοιχα.Επίσης αγώνα με οφη στο Γεντί με 25 ευρώ.Ληστεία κανονική δηλαδή.Αλλά να μας ληστεύανε μόνο στο γήπεδο καλά θα ήτανε.Παντού οι τιμές είναι απαράδεκτες,από τις ξαπλώστρες στην παραλιά μέχρι τα κεράσια και τις ντομάτες. Μας βλέπω να ψαχνουμε και αντικαταστάτη του Καστιγιο.... Δεν θα με χάλαγε καθόλου να τον πουλήσουν με 12 εκατομμύρια και να φέρουν Κολοτσίνι,Ντραγκουτίνοβιτς και κανά Ρικέλμε. Μέχρι να γίνει αυτό απλά θα τον απολαμβάνουμε με την ερυθρόλευκη τον τρελο μας!
vlachaquito Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δεν θα με χάλαγε καθόλου να τον πουλήσουν με 12 εκατομμύρια και να φέρουν Κολοτσίνι,Ντραγκουτίνοβιτς και κανά Ρικέλμε. Μέχρι να γίνει αυτό απλά θα τον απολαμβάνουμε με την ερυθρόλευκη τον τρελο μας! Με αυτα τα λεφτα ουτε το αριστερο ποδι του ρικελμε....
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Το αριστερο κατι αλλο για την ακριβεια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.