Harkon Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 γιατί όχι; ο Ριβάλντο που ήρθε με πόσα ήρθε; αν γυρίζαμε πίσω δε πιστεύω κανείς να πίστευε πως θα έρθει ποτέ Ελλάδα..
tzinos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 ο ριβαλντο ηρθε 31, ελευθερος και ξεχασμενος λογο της αδρανειας του στη μιλαν και μετα τα περασματα απο βραζιλια. Ο ρικελμε ειναι πιο νεος και βγαζει ματια στη μποκα οπως εβγαζε και στη βιγιαρεαλ της οποιας στην ουσια ειναι παιχτης ακομα (δανεικος στην μποκα). Αν τον πουλησει η βιγια ανετα βρισκει προτασεις 8-10 εκατομυρια. Οποτε ακυρον.
revil Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 μα να μη μπορω ρε γμτ να βρω τις βαζελικες/αεκτζηδηκες εφημεριδες την επομενη της ανακοινωσης του ριμπο.
Harkon Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 αμα βγάζει μάτια τότε γιατί τον δάνεισε; αμα βγάζει μάτια τότε γιατί δεν τον κουτουπώνουν άλλες μεγάλες ομάδες; οπότε άκυρον
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Ο δανεισμός πιθανώς να είχε να κάνει με προσωπικούς του λόγους ή με πλήθος εναλλακτικών επιλογών στην ομάδα ή με οικονομική στενότητα. Ποιος σου είπε ότι δεν τον θέλουν μεγάλες ομάδες; (βγάζω το άλλες γιατί μου φαίνεται χαζομάρα να βάζουμε ελληνική ομάδα δίπλα στις σοβαρές). Εγώ μια χαρά ακούω να τον ζητάνε. Οπότε έγκυρον.
Steven Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 @tzinos.. Κάτι παραπάνω θα ξέρεις από μένα, δεν επειμένω... Απλά το θέμα είναι ότι για να δουλέψει έτσι όπως το περιγράφεις θέλεις πολύ καλό προσωπικό και δεν ξέρω καταπόσο το διαθέτουμε... Ο Λεμονής σίγουρα δεν είναι αλλά και ο Ίβιτς ρε παιδιά είναι τόσο manager όσο σκάουτερ είναι ο Νινιάδης... Ας ελπίσουμε η ποδοσφαιρική του εμπειρία και η τύχη να τον βοηθήσουν να βρει μερικες καλές μεταγραφές...
Steven Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Έχεις δίκιο φίλε,αυτή η κατάσταση με τις τιμές των εισητηρίων είναι απαράδεκτη.Όλες οι ΠΑΕ ίδια απαράδεκτη τακτική ακολουθούν.Και άντε το Καραισκάκη σου προσφέρει και κάποιες ανέσεις.Θυμάμαι αγώνα Ξάνθης-Ολυμπιακού και Ιωνικού-Ολυμπιακού με τιμές εισητηρίων για εμάς 50 και 40 ευρώ αντίστοιχα.Επίσης αγώνα με οφη στο Γεντί με 25 ευρώ.Ληστεία κανονική δηλαδή.Αλλά να μας ληστεύανε μόνο στο γήπεδο καλά θα ήτανε.Παντού οι τιμές είναι απαράδεκτες,από τις ξαπλώστρες στην παραλιά μέχρι τα κεράσια και τις ντομάτες. Το πρόβλημα ξέρεις ποιο είναι φίλε μου? Ότι και εγώ αν ήμουν στην Ελλάδα θα τα έδινα τα 400 και σε μερικά χρόνια θα έδινα μάλλον και 600 για να μη κάθομαι όρθιος γιατί ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα μου...και απλά μου αρέσει να βλέπω μπάλα...(αν υποθέσουμε ότι αυτό που παίζουμε είναι μπάλα) Όταν ήρθα Μόναχο δεν είχα καμία ιδιαίτερη σχέση με την Bayern, απλά όταν έπαιυε Τσ.Λ ήμουν μαζί της... Αλλά όταν είδα τις τιμές ούτε καν που το σκέφτηκα να παραγγείλω διαρκείας, γιατί ρε παιδιά στην τελική και το ποδόσφαιρο διασκέδαση είναι, πας βλέπεις τη μπαλίτσα σου, φωνάζεις λίγο, υποστηρίζεις μια ομάδα.... Για μένα σιγουρα πρώτος είναι ο Ολυμπιακός και μετά η Bayern, άμα παίξουμε ποτέ στους ομίλους θα παω γήπεδο με την υπογεγραμένη φανέλα του Ribo... Αλλά στην τελική τα μεγάλα ματς και τις μεγάλες συγκινήσεις η Bayern θα μου τις χαρίσει γιατί βρε αδερφέ βλέπεις μπάλα, βλέπεις 5 μεγάλους παίχτες και βλέπεις ΜΑΤΣΑΡΕΣ όπως Bayern - Real που δεν μπορούσα να μιλήσω μετά (πρώτη φορά φώναξα τόσο πολύ σε αγώνα της Bayern) και όλα αυτα΄στη χειρότερη δυνατή χρονιά που θα μπορύσα να πετύχω.... Και χωρις να ξεπαραδιαστό και να το φυσάω και να μη κρυώνει με τα γαμημένα τα διαρκείας του Κόκκαλη! Και απορώ, εγώ ίσως έχω την άνεση να δώσω τόσα λεφτά, άλλο βέβαια αν μου φαίνεται εξωφρενικό ποσό, όλοι οι άλλοι που υποτίθεται είναι μεροκαματιάρηδες που σκατά τα βρίσκουν?? Δεν φταίνε οι οπαδοί που θέλουν να δουν την ομάδα τους, οι διοικήσεις είναι αυτες που τους εκμεταλλεύονται...
DukeM Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 αμα βγάζει μάτια τότε γιατί τον δάνεισε;αμα βγάζει μάτια τότε γιατί δεν τον κουτουπώνουν άλλες μεγάλες ομάδες; οπότε άκυρον Τον Χάργκριβς γιατί τον ήθελε μόνο η Μάντσεστερ; Τον Κίβου γιατί μόνο η Ιντερ και η Μπάρτσα; Φίλε Harkon, λάθος σκεπτικό, δεν ισχύει πάντα αυτό. Αλλες ομάδες έχουν άλλο αγωνιστικό προφίλ, δεν έχουν τα χρήματα, ο κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία κτλπ Υπάρχουν δεκάδες λόγοι για να μην θέλει μια ομάδα έναν καλό παίκτη. Αυτό όμως δεν μπορεί να "σβήσει" την τεράστια αξία του Ρικέλμε και την πολύ καλή του παρουσία στην Μπόκα. Και από ότι ακούγεται, Ρικέλμε και Φορλάν πακετάκι 30 εκ στην Ατλέτικο...στον Ολυμπιακό θα έρθει μόνο μαζί με τον Σαχά
vlachaquito Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 ρε παιδια μην ακουτε οτι σας πουλανε...ακου εκει ρικελμε... Μιλαμε για μεσα στα τοπ-5 δεκαρια παγκοσμιος, το παλικαρι οπου εχει παει βγαζει ματια, δειτε διαφορα βιγιαρεαλ περυσι και φετος, αλλη ομαδα.. μην τα λετε παραεξω για τετοιους παικτες γιατι θα σας παρουν στο ψιλο...για να μην πω στο χονδρο...
kage Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 ριμπο κ τhalia/natalia oreiro superstars στις σαπουνοπερες
revil Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 http://www.contra.gr/Soccer/England/Premiership/Tottenham/158755.html και μεις κολλαμε στο αν θα δωσουμε 500 η 800 χιλιαδες ευρω.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Ναι γιατι εμεις ειμαστε Ελληνικη ομαδα και οχι Αγγλικη και αγωνιζομαστε στη Τσουπρα Λιγκα και οχι στη Πρεμιερ Λιγκ...
revil Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 ε αρα γιατι να ζηταμε κατι παραπανω στο τσουλου οταν η 5-6-7 της πριμιερ δινει 5πλασια λεφτα απο μας?? Αδικια δεν ειναι????
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 ε αρα γιατι να ζηταμε κατι παραπανω στο τσουλου οταν η 5-6-7 της πριμιερ δινει 5πλασια λεφτα απο μας??Αδικια δεν ειναι???? Δεν ειναι αδικια...ουτοπια ειναι. Μιλας για την 5-6-7 της Πρεμιερ Λιγκ...ξερεις ποσα λεφτα παιρνει μια Αγγλικη ομαδα οταν ανεβαινει απο την 2η κατηγορια στη 1η; ΠΕΝΗΝΤΑ εκ ευρω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.