Freakster Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Ας έκανε η πολιτεία το κομμάτι της με υποσχέσεις φοροαπαλλαγών, ενισχύσεις, επιδοτήσεις να προσέλκυε τπτ σοβαρούς επιχειρηματίες, ακόμα και απο το εξωτερικό.. Καλά δε θα ήταν; (Μια ιδέα είναι..)
Mijithroulis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δεν λεω οτι φταει ο κοκκαληης, αυτο που λεω ειναι απλο... Το ελληνικο πρωταθλημα δεν ειναι ουτε ισαξιο του αγγλικου, ουτε του ισπανικου, ουτε του ιταλικου... οκ μεχρι εδω?? Το να υπαρχει μια λογικη που να βασιζεται στο αγοραζω μετριους παιχτες απο το εξωτερικο(παντα γα τα ευρωπαικα δεδομενα) για να παρω το πρωταθλημα στην ελλαδα ειναι λαθος κατα την αποψη μου παντα... Αυτη την λογικη δεν με ενδιαφερει ποιος προεδρος την εχει(δε πα να ειναι ο ντεμης, ο κοκκαλης, η ο σαλευρης) απλα δεν συμφωνο μαζι της... Δειτε το παραδειγμα της γαλατασαραι που καποιος ανεφεραι πιο πανω... To 1999 που το πηρε εκτος απο τους χατζι και ταφαρελ ειχε και αυτους τους τουρκους στη ενδεκαδα της Hakan Şükür, Bülent Korkmaz, Ümit Davala, Tugay Kerimoğlu, Arif Erdem, Hakan Ünsal, Hasan Şaş και για προπονητη ειχε τον τουρκο Fatih Terim... Την μεγαλη πορεια της στην ευροπη δεν την εκανε οταν αγοραζε τους παιχτες με τα καραβια, αλλα οταν εδωσε ευκαιρειες σε τουρκους παιχτες...(τους ιδιους παιχτες και πρπονητη που φτιαξαν και την καλη τους εθνικη ομαδα) Καταλαβαινετε που το παω??? Και τελος για τον vlachaquito το ξερω οτι σε κανενα προηγμενο ποδοσφαιρικα πρωταθλημα δεν γινεται αυτο που λεω... Αλλα απο την αλλη δεν εχουμε προηγμενο πρωταθλημα...
Freakster Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δειτε το παραδειγμα της γαλατασαραι που καποιος ανεφεραι πιο πανω... To 1999 που το πηρε εκτος απο τους χατζι και ταφαρελ ειχε και αυτους τους τουρκους στη ενδεκαδα της Hakan Şükür, Bülent Korkmaz, Ümit Davala, Tugay Kerimoğlu, Arif Erdem, Hakan Ünsal, Hasan Şaş και για προπονητη ειχε τον τουρκο Fatih Terim... Την μεγαλη πορεια της στην ευροπη δεν την εκανε οταν αγοραζε τους παιχτες με τα καραβια, αλλα οταν εδωσε ευκαιρειες σε τουρκους παιχτες...(τους ιδιους παιχτες και πρπονητη που φτιαξαν και την καλη τους εθνικη ομαδα) Aν οι Τούρκοι αυτοί βγήκαν απο την ακαδημία της Γαλατά, να το καταλάβω, σε άλλη περίπτωση δεν έχει νόημα αυτό που λες, γιατί όπως είπαν τα παδιά, κάναμε κίνηση για μερικούς έλληνες και τα λεφτά που ζητήθηκαν ήταν απίστευτα..
vlachaquito Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Ας έκανε η πολιτεία το κομμάτι της με υποσχέσεις φοροαπαλλαγών, ενισχύσεις, επιδοτήσεις να προσέλκυε τπτ σοβαρούς επιχειρηματίες, ακόμα και απο το εξωτερικό.. Καλά δε θα ήταν; (Μια ιδέα είναι..) ωπα ωπα ολο αυτο το καιρο ειμαι ηρεμος αλλα ηρθε η ωρα να τα παρω κρανα χαχαχα Κατσε αγαπητε Freakster, γιατι να κανουνε φοροαπαλλαγες, επιδοτησεις κλπκλπ?? ΕΤΑΙΡΙΕΣ ειναι και ετσι πρεπει να αντιμετωπιζονται.... Δηλαδη εγω που εχω μαγαζι, πρεπει να μου κανουν φοροαπαλλαγες?? Σε πληροφορω φιλε οτι αν αφησουμε 2-3 επιταγες ακαλυπτες των 2000-3000 ευρω θα πανε μεσα την μανα μου σαν ιδιοκτητρια.. Και ουε και αλιμονο και σου κανει ελεγχο η εφορια και βρει την παραμικρη ατελεια....τρελλα προστιμα που αν δεν πληρωθουν εχουν την γνωστη καταληξη.. Με ποιο δικαιωμα δλδ οι ομαδες να παρουν φοροαπαλλαγη?? Και γιατι δλδ αυτη τη στιγμη να διαλυουν ομαδες οπως παοκ-ηρακλης, και οχι μονο να μην τους διαλυουν αλλα να δινουν και στον παοκ δανεια με εγγυητη- αν ειναι δυνατον- το κρατος??? σαν να λεμε παρτα δανεικα και αγυριστα.. Και εγω σαν εργοτελης να πληρωνω τα παντα & μετα να ερχετε ο παοκ και να με κερδιζει με λεφτα ΚΛΕΜΜΕΝΑ!!! Θες να μην πεσεις φιλε και εχεις χρεη?? κανε οτι κανει καθε εταιρια, πουλα τα περιουσιακα σου στοιχεια για να ξεχρωσεις.. και ελα μετα να παιξεις με τα τσικο να δεις την γλυκα... οχι φοροαπαλλαγες και διευκολυνσεις και παπαριες... Sorry για το σιχτιριασμα αλλα σαν οπαδος μικρης ομαδας αυτα βλεπω και τρελλαινομαι... Και τελος για τον vlachaquito το ξερω οτι σε κανενα προηγμενο ποδοσφαιρικα πρωταθλημα δεν γινεται αυτο που λεω... Αλλα απο την αλλη δεν εχουμε προηγμενο πρωταθλημα... Και με τα παραδειγματα που σου ανεφερα θελω να σε κανω να καταλαβεις οτι δεν φταιει το διαφορετικο μπατζετ των ομαδων....γιατι αν ισχυε, θα επρεπε και αυτοι να ηταν σε ιδιες καταστασεις.. Υ.Γ. οπως ειδατε δεν αναφερθηκα στο αρθρο 44 και ουτε στον γαβρο.. Τουλαχιστον αυτοι καπως ξεπληρωνουν οι ξεπληρωσαν... Τελικα ο βαζελος ειναι ο καλυτερος μου φαινετε.. Υ.Γ. 2 Freakster μην το δεις σαν προσωπικη επιθεση, απλα εσυ το αναφερες
Freakster Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Λολ ρε συ, τι προσωπική επίθεση, απλά λέω με κάποιο τρόπο να προσελκύσουν πιο σοβαρούς επιχειρηματίες, εννοείτε να μη φέρουν το κάθε λαμόγιο για αρπαχτή. Eμένα δε με χάλαγε ένας Γκλέηζερ
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δεν καταλάβατε τίποτα από αυτά που είπα. Είπατε ακριβώς τα ίδια που είπατε και πριν τις διευκρινίσεις. Να ξαναδοκιμάσω; Δε με νοιάζει ποιος παίρνει το πρωτάθλημα. Και η Λάρισα να ήταν στη θέση του Ολυμπιακού, το ίδιο θα μου έκανε, γιατί φυσικά θα είχα αντιληφθεί ότι δεν υπάρχει περίπτωση να στρώσει άλλο η ομάδα μου, από τη στιγμή που δεν έχω ανταγωνισμό. Αυτά που φαντασιώνεστε ότι το πρόβλημα είναι οι παίχτες ή ότι δεν υπάρχουν χρήματα και θα αγοραστούν ξαφνικά οι καλύτεροι παίχτες που θα δέσουν μαγικά μεταξύ τους και τέτοιες ιστορίες, είναι ουτοπίες και αφορούν μια πραγματικότητα football manager. Οι παίχτες δεν είναι ρομποτ και δεν παίζουν 6 παιχνίδια κάθε χρόνο. Παίζουν 40+. Δεν μπορεί να περιμένετε από απροπόνητους παίχτες που δεν έχουν αντίπαλους, να κάνουν καλή ευρωπαϊκή πορεία ή να αντιπροσωπεύει το ποδόσφαιρο που παίζουν τα χρήματα που δαπανήθηκαν γι' αυτούς. 11 εναντίον 11 είναι πάντα το παιχνίδι. Δεν είναι 250εκ εναντίον 10εκ ευρώ. Το ξαναείπα, αλλά δεν ακούμπησε κανέναν. Τα χρήματα από μόνα τους δεν αντιπροσωπεύουν τίποτα. Αυτό που έχει σημασία είναι το προϊόν που υπάρχει. Και το προϊόν στο ποδόσφαιρο παράγεται μέσα από τον ανταγωνισμό. Επίσης υπάρχει και άλλη μια παρεξήγηση: αυτή η ιστορία που περιγράφω για πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, είναι η ΜΟΝΗ ελπίδα του Ολυμπιακού να τα πάει καλά στην Ευρώπη. Είναι κάτι δηλαδή που θα γίνω για το καλό όλων, δεν αφορά το "θέλουμε και εμείς να παίρνουμε πρωταθλήματα, δώστε μας κανένα" (πήραμε κύπελλο άλλωστε, καλά ήταν). Μα απορώ από που βγάζετε συμπεράσματα ότι το πρόβλημα είναι τα χρήματα. Έχετε δει δηλαδή ποτέ να τα πηγαίνει καλά στο CL ομάδα από χώρα κακού πρωταθλήματος; (και φυσικά δεν εννοώ τυχαίες περιπτώσεις που πιθανώς να έχουν υπάρξει, αν και αμφιβάλλω για τα τελευταία 10 χρόνια) Δηλαδή αν ανταλλάξω πρωταθλήματα την ManUtd με τον Ολυμπιακό, φαντάζεστε ότι θα τα πηγαίνει καλά στο CL η ManUtd απλά και μόνο επειδή έχει δώσει πολλά χρήματα για να αποκτήσει τους παίχτες που έχει; Χάλια θα τα πηγαίνει φυσικά.
theos-7- Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 και άρα πρέπει ο ολυμπιακος να μειωσει τις δυνατοτητες του για να υπαρχει ανταγωνισμος ή να τις αυξησουν οι αλλοι??? τωρα που παροτι ο ολυμπιακος ηταν πρωτος στο χαλαρο εδω μεσα,στην ευρωπη επεφτε συνεχεια πακετο.... δλδ αν μειωσει κιαλλο τις δυνατοτητες του(για να υπαρχει ανταγωνισμος) θα πρεπει να μην πηγαινουμε καθολου ευρωπη,μονο ιντερτοτο (και αυτο αν εχουν βγει καλα τα ταλεντα τα ελληνικα....) ας σοβαρευτουμε λιγο, και ας δουμε τι γινεται εξω. οι ομαδες που πρωταγωνιστουν εχουν απλα τεραστια μπατζετ. δε λεμε οτι δεν ειναι σωστα οργανωμενες,και ταλεντα παιρνουν ,αλλα τα μυρια ευρω πανε κιερχονται ,τα λεφτα κανουν κουμαντο και μονο αυτα... μηπως πρεπει να ζητησουμε απο ρεαλ,μπαρτσα,μαντσεστερ κτλ να ριξουν το μπατζετ τους στα επιπεδα της αελ για να υπαρχει περισσοτερος ανταγωνισμος με τις μικρες ομαδες????
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Εγώ είμαι πεισμένος ότι υπάρχει ο τρόπος να προκύψουν πολλά καλά ελληνικά ταλέντα, γιατί ευνοούν οι καιρικές συνθήκες. Τα παιδιά βγαίνουν και παίζουν. Αν στα 1000 παιδιά υπάρχουν 50 που μπορούν να γίνουν τοπ πυρηνικοί φυσικοί, θα ανακαλύψουμε στην καλύτερη τον έναν ή τους δύο. Αν υπάρχουν 50 που μπορούν να γίνουν καλοί ποδοσφαιριστές, θα ανακαλύψουμε τους 45. Οι ομάδες που πρωταγωνιστούν δεν έχουν απλά τεράστια μπάτζετ. Έχουν καλό ανταγωνισμό. Οι ρεαλ μπάρτσες και τέτοιες, δεν έχουν ανάγκη να ρίξουν το επίπεδο τους γιατί δεν υπάρχει αυτή η διαφορά με τις υπόλοιπες ομάδες. Ούτε ο Ολυμπιακός χρειάζεται να ρίξει το επίπεδο του. Χρειάζεται απλά να αφήσει και τους υπόλοιπους να αναπτυχθούν. Προσωπικά τα τελευταία χρόνια βλέπω να γίνεται μια τέτοια προσπάθεια, έστω και αν γίνεται "στημένα", δηλαδή δε θεωρώ τυχαίο ότι ξαφνικά μέσα σε 2 χρόνια βρέθηκαν τόσες πολλές επαρχιακές ομάδες στην Α' Εθνική, και το λέω γιατί ξέρω πολύ καλά τι γίνεται στη Β', μια και την έζησα. Τέλος πάντων, νομίζω πως ότι ήταν να πούμε το είπαμε.
theos-7- Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Ούτε ο Ολυμπιακός χρειάζεται να ρίξει το επίπεδο του. Χρειάζεται απλά να αφήσει και τους υπόλοιπους να αναπτυχθούν. και πως τους εμποδίζει δηλαδη? έχει γίνει ποση κουβεντα τοχεις αναφέρει 10 φορές και δε δίνεις μια εξήγηση. αγοράζοντας ο κοκ ακριβους(??) παιχτες δεν αφηνει την αελ πχ να αναπτυχθει? ή τον ιωνικό? ή την οποιαδήποτε ομάδα? που κολλάει το ενα με το αλλο? ή μηπως παιρνει ο κοκ τηλεφωνο τον πηλαδακη και του λεει 'αν φερεις μεσι και ροναλντινιο ή αν βγαλεις το νέο αναστόπουλο ή σαραβάκο σε γα..σα?' ειπαμε απλα τα πραγματα,τα σκας και φτιαχνεις ομαδαρα....κιεχεις και ταλεντα και ονοματα αν γουσταρεις...
Aρρωστος 7 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Το να υπαρχει μια λογικη που να βασιζεται στο αγοραζω μετριους παιχτες απο το εξωτερικο(παντα γα τα ευρωπαικα δεδομενα) για να παρω το πρωταθλημα στην ελλαδα ειναι λαθος κατα την αποψη μου παντα... Αυτη την λογικη δεν με ενδιαφερει ποιος προεδρος την εχει(δε πα να ειναι ο ντεμης, ο κοκκαλης, η ο σαλευρης) απλα δεν συμφωνο μαζι της... Δειτε το παραδειγμα της γαλατασαραι που καποιος ανεφεραι πιο πανω... To 1999 που το πηρε εκτος απο τους χατζι και ταφαρελ ειχε και αυτους τους τουρκους στη ενδεκαδα της Hakan Şükür, Bülent Korkmaz, Ümit Davala, Tugay Kerimoğlu, Arif Erdem, Hakan Ünsal, Hasan Şaş και για προπονητη ειχε τον τουρκο Fatih Terim... Την μεγαλη πορεια της στην ευροπη δεν την εκανε οταν αγοραζε τους παιχτες με τα καραβια, αλλα οταν εδωσε ευκαιρειες σε τουρκους παιχτες...(τους ιδιους παιχτες και πρπονητη που φτιαξαν και την καλη τους εθνικη ομαδα) Καταλαβαινετε που το παω??? Δεν έχεις άδικο,λές απλά οτι από το να έρχοντε μέτριοι ξένοι γιατί να μην εμπιστευόμαστε τους Έλληνες.Επειδή αναφέρεσαι στη Γαλατά (κυπελλούχο oyefa to 99-00)το έψαξα λίγο και βρήκα οτι από αυτούς που αναφέρεις με μεταφραφή πήρε μόνο τους Davala,Hasan Sas,Sukur και Unsal.Ξέρεις με τι ποσά τους αγόρασε?Davala με 250.000 το 1996,Hasan Sas με 300.000 το 98,Sukur με 350.000 το 94.Τον Unsal τον πήρε ελεύθερο.Στα ποσά αυτά έχουν γίνει οι αναγωγές στη σημερινή αξία των χρημάτων. Πές μου λοιπόν τι σχέση έχουν αυτά τα ποσά με τα 5 εκατομμύρια που θέλουν για Χριστοδουλόπουλο και τα 3 για τον Σπυρόπουλο?? Δηλαδή το θεωρείς φυσιολογικό όσο κοστίζει ένας παίκτης 19 χρονών που έπαιξε καμιά 15αριά παιχνίδια με τον παοκ (Χριστοδουλόπουλος)να κοστίζει και ο 25χρονος βασικός στόπερ της εθνικής Αργεντινής (Κολοτσίνι)? Και εγώ θέλω να βλέπω έλληνες αλλά η κατάσταση με τις τιμές των ελλήνων έχει ξεφύγει εντελώς. Το ξαναείπα, αλλά δεν ακούμπησε κανέναν. Τα χρήματα από μόνα τους δεν αντιπροσωπεύουν τίποτα. Αυτό που έχει σημασία είναι το προϊόν που υπάρχει. Και το προϊόν στο ποδόσφαιρο παράγεται μέσα από τον ανταγωνισμό. Επίσης υπάρχει και άλλη μια παρεξήγηση: αυτή η ιστορία που περιγράφω για πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, είναι η ΜΟΝΗ ελπίδα του Ολυμπιακού να τα πάει καλά στην Ευρώπη. Είναι κάτι δηλαδή που θα γίνω για το καλό όλων, δεν αφορά το "θέλουμε και εμείς να παίρνουμε πρωταθλήματα, δώστε μας κανένα" (πήραμε κύπελλο άλλωστε, καλά ήταν). Μα απορώ από που βγάζετε συμπεράσματα ότι το πρόβλημα είναι τα χρήματα. Έχετε δει δηλαδή ποτέ να τα πηγαίνει καλά στο CL ομάδα από χώρα κακού πρωταθλήματος; (και φυσικά δεν εννοώ τυχαίες περιπτώσεις που πιθανώς να έχουν υπάρξει, αν και αμφιβάλλω για τα τελευταία 10 χρόνια) Δηλαδή αν ανταλλάξω πρωταθλήματα την ManUtd με τον Ολυμπιακό, φαντάζεστε ότι θα τα πηγαίνει καλά στο CL η ManUtd απλά και μόνο επειδή έχει δώσει πολλά χρήματα για να αποκτήσει τους παίχτες που έχει; Χάλια θα τα πηγαίνει φυσικά. Αν η Μάντσεστερ διώξει Ρούνει(36 μύρια),Ρονάλντο(34 μύρια),Σκόουλς(11μύρια),Σαχα(13 μύρια),Φερντιναντ (27 μύρια)και πάρει Μπόρχα(1,5),Ντομί(τζάμπα),Μπαμπαγκίντα(επίσης),Ουαντού(επίσης τζάμπα),Λέμενς(....),αλλά συνεχίσει να αγωνίζεται στην ανταγωνιστική Πρεμιερ-Λιγκ θα πηγαίνει καλά στην Ευρώπη απλά και μόνο επειδή παίζει σε ένα καλό πρωτάθλημα????
Mijithroulis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Το ξερω αλλα εκτος απο τους αγοσαστους ελληνες παιχτες ηπαρχουν και οι ακαδημιες, και σε αυτο το σημειο ειναι που με βρισκει καθετα αντιθετο η λογικη του κοκκαλη... Αντι να δωσεις 5 εκατομυρια για τον κολοτσινι, δωστα για τις ακαδημιες, ετσι και αλοιως μια φορα ο κοκκαλης επενδυσε σοβαρα σε μικρο παιχτη(καστιγιο, και σοβαρα ενοω οχι μονο την αγορα αλλα και τις συμετοχες του) και βλεπουμε οτι αν τον πουλησει τωρα μπορει να βγαλει τα κερατα του τα τραγια.... Και αυτο ειναι κατι που ο ολυμπιακος το εχει περασει και στις υπολοιπες ομαδες(με μικρη εξαιρεση την ΑΕΚ , αν και φετος μας το χαλασε)...
Aρρωστος 7 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Το ξερω αλλα εκτος απο τους αγοσαστους ελληνες παιχτες ηπαρχουν και οι ακαδημιες, και σε αυτο το σημειο ειναι που με βρισκει καθετα αντιθετο η λογικη του κοκκαλη... Αντι να δωσεις 5 εκατομυρια για τον κολοτσινι, δωστα για τις ακαδημιες, ετσι και αλοιως μια φορα ο κοκκαλης επενδυσε σοβαρα σε μικρο παιχτη(καστιγιο, και σοβαρα ενοω οχι μονο την αγορα αλλα και τις συμετοχες του) και βλεπουμε οτι αν τον πουλησει τωρα μπορει να βγαλει τα κερατα του τα τραγια.... Και αυτο ειναι κατι που ο ολυμπιακος το εχει περασει και στις υπολοιπες ομαδες(με μικρη εξαιρεση την ΑΕΚ , αν και φετος μας το χαλασε)... Μάλιστα.Και για πές μου γιατί δεν έχει περάσει ο Ολυμπιακός στους άλλους να δίνουν λεφτά για Καρεμπέ,Τζιοβάνι,Ζάχοβιτς,Ριβάλντο,Γκαλέτι?? Υπάρχει κάποιος κανόνας που να λέει ή το ένα ή το άλλο?Δηλαδή ή θα βγάζεις παίκτες από τις ακαδημίες ή θα αγοράζεις έτοιμους?Συνδυασμός και των δύο δεν γίνεται?Πώς λοιπόν ο Ολυμπιακός παρέσυρε και τους άλλους?Γιατί δηλαδή ο σωφέρ και ο ντεμάκος δεν μπορούνε να καλλιεργούνε τις ακαδημίες τους και παράλληλα να χώνουν και φράγκα για φτασμένους παίκτες?Και εφόσον αυτοί οι δύο θα πίστευαν οτι το να επενδύσεις στις ακαδημίες είναι κάτι που θα τους απέφερε (έστω και μακροπρόθεσμα) αγωνιστικά ωφέλη,θα το είχαν ήδη κάνει.Δεν το κάνουν οχι γιατί δεν το κάνει ο Κόκκαλης αλλά γιατί είτε δεν θελουν είτε δεν μπορούνε. Και για να τελειώνουμε δεν είναι δυνατόν για όλα να φταίει ο Ολυμπιακός και ο Κόκκαλης.Προκαλεί γέλιο πλέον αυτή η καραμελίτσα.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Και για να τελειώνουμε δεν είναι δυνατόν για όλα να φταίει ο Ολυμπιακός και ο Κόκκαλης.Προκαλεί γέλιο πλέον αυτή η καραμελίτσα. Επίσης ενοχλητικό είναι που όλοι κατηγορούν τους Αμερικάνους. Και για το Ιράκ και για όλα. Ε, μα για όλα αυτοί φταίνε πια; Είπαμε, φταίνε σε κάποια πράγματα, αλλά να φταίνε ΚΑΙ για το Ιράκ και για διάφορα άλλα, πάει πολύ. Καραμέλες.
nfs11 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Επίσης ενοχλητικό είναι που όλοι κατηγορούν τους Αμερικάνους. Και για το Ιράκ και για όλα. Ε, μα για όλα αυτοί φταίνε πια; Είπαμε, φταίνε σε κάποια πράγματα, αλλά να φταίνε ΚΑΙ για το Ιράκ και για διάφορα άλλα, πάει πολύ. Καραμέλες. 'Αστο Manuel, δε το'χεις
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Επίσης ενοχλητικό είναι που όλοι κατηγορούν τους Αμερικάνους. Και για το Ιράκ και για όλα. Ε, μα για όλα αυτοί φταίνε πια; Είπαμε, φταίνε σε κάποια πράγματα, αλλά να φταίνε ΚΑΙ για το Ιράκ και για διάφορα άλλα, πάει πολύ. Καραμέλες. Τι εγινε ρε φιλε τον Κωτσιο τον πηραμε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.