Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
ολο δικαιολογιες και παραμυθια για διατησιες, παραγκες....

Ε, όχι και παραμύθια.

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Άσχετο αλλά γιατι δεν παίζει ο Ροναλντινιο? Τα έχει σπάσει με τον προπονητή?

Ε, όχι και παραμύθια.

Έχεις δίκιο, είναι αλήθεια... Αμα ήταν σωστή η διαιτησία δεν θα τα έπαιρνε ο Ολυμπιακός.. Αυτή η παράγκα έκαψε τις ομαδάρες της ΑΕΚ και του ΠΑΟ....

Ευχαριστημένος?

Δημοσ.

Αυτά που λέτε εδώ μέσα μερικοί είναι πραγματικά απίστευτα...:mrgreen::mrgreen:

Επειδή βαριέμαι να ξαναγράφω τα ίδια και να εξηγώ τα αυτονόητα, παραθέτω απλώς το μήνυμα του φίλου vlachaquito.

Μαγκες πιστευω πραγματικα οτι το χασατε λιγο..

εξισορωπιση των budget των ΠΑΕ ??? Μα τι λετε τωρα???

Ποια χωρα με προηγμενο ποδοσφαιρο βλεπετε να κανει κατι τετοιο...

Καταρχην, εχετε καταλαβει οτι μιλαμε για εταιριες?? Σαν να λετε δλδ να ¨κοψουμε¨το μπατζετ της φαγε για να ανεβει το επιπεδο του...γιαουρτιου στην ελλαδα...

Δεν ειδα να πεφτει το επιπεδο στην Ιταλια που χρονια τωρα ο βλακο-μορατι δινει τα 3πλασια για να παρει παικτες απο οποιαδηποτε ομαδα..

Μην αναφερω τους ¨γκαλακτικος¨της ρεαλ, με μπαγκετ το λιγοτερο διπλασιο απο την δευτερη μπαρτσα και αιωνες μπροστα απο τον τριτο..

Θα συνεχισω με την μπαγερν που ριχνει καθε χρονο το λιγοτερο τα διπλασια απο τον εκαστοτε δευτερο & θα τελειωσω με την τσελσυ..

Μην περασω στο μπασκετ με τους γιαννακοπουλους, μια χαρα εχουμε το καλυτερο πρωταθλημα στην ευρωπη παρα τον πακτολο χρηματων που δινουν καθε χρονο παιζοντας πρακτικα μονοι τους καθε χρονο..

Αντι να ψαξετε τα αιτια στην ανικανοτητα των διοικησεων των υπολοιπων ομαδων τα ριχνετε στον -μισητο απο μερους μου- κοκκαλη, που να πω την αληθεια φταιει για πολλα αλλα οχι και για αυτο ελεος..

Το μονο που καταφερνετε με αυτες τις δηλωσεις ειναι να ενισχυετε την δηλωση του αρρωστου 7

Οσο για τις τιμες των ελληνων παικτων η κατασταση ειναι δραματικη..

Ακου 5 για τον χριστοδουλοπουλο με μισο προταθλημα στις πλατες του και 3 για τον σπυροπουλο...ασε φιλαρακι, ιδια λεφτα παιρνω ρ.καρλος....

Oσο για τους γραφικούς...αντε καλά μυαλά ;)

Επισκέπτης
Δημοσ.
Έχεις δίκιο, είναι αλήθεια... Αμα ήταν σωστή η διαιτησία δεν θα τα έπαιρνε ο Ολυμπιακός.. Αυτή η παράγκα έκαψε τις ομαδάρες της ΑΕΚ και του ΠΑΟ....

Ευχαριστημένος?

Δεν είπα αυτό. Πολύ πιθανόν να το έπαιρνε και αν ήταν κανονική η διαιτησία (το πιθανότερο). Αλλά επειδή σ' αυτή την άτιμη τη ζωή έχουμε δει να παίρνει euro μέχρι και η Ελλάδα, η αλήθεια είναι ότι δε θα μάθουμε ποτέ τι ΘΑ γινόταν.

Δυσαρεστημένος; Και εγώ.

Δημοσ.
Άσχετο αλλά γιατι δεν παίζει ο Ροναλντινιο? Τα έχει σπάσει με τον προπονητή?

Αν εννοεις στην εθνικη, ειναι παγια μεθοδος της βραζιλιας στο κοπα αμερικα να μην καλει τους προτοκλασσατους παιχτες (εκτος καποιων εξαιρεσεων), αλλα καποια δευτερα ονοματα για να τους εχει ετοιμους για το παγκοσμιο..

Γιαυτο και εχει κατακτησει μονο 7 κοπα αμερικα μπροστα στα 14 π.χ. της αργεντινης που κατεβαζει παντα τους καλυτερους..

Δημοσ.

απο οτι διαβασα τα βρηκαμε με γκλαντμπαχ για μητρογλου οριστικα. Μονο να υπογραψει μενει. Ενταξει δεν ξερω ποσο καλος ειναι και τι προοπτικες εχει, αλλα χρειαζεται και κανας ελληνας. Το αλλο που ακουσα στο ραδιοφωνο, ο γιανου λεει μπορει να μεινει ελευθερος! Ενταξει δεν ειναι και σμαιχελ, αλλα για αναπληρωματικος ειναι μια χαρα, ειδικα αφου ειναι γηγενης παιχτης και τον χρειαζεσαι για τις λιστες της ουεφα (απο του χρονου θελει 4 γηγενης, μενδρινος, γιανου και ποιος αλλος ρε παιδια??? αν φυγει ο γιαννου, ποιον θα δηλωνουνε?) Εγω στο ΦΜ07 γι αυτο και μονο τον κραταο φορεβερ λολ.

Δημοσ.

Ο Καστιγιο ποσο ηρθε στον Ολυμπιακο???(δεν ειναι αναγκη να ειναι γηγεγενης, πρεπει να εχουν προπονηθει πριν τα 19 και για 2 χρονια στον Ολυμπιακο, και αλλοι 4 γενικα στην Ελλαδα-καλα εκει εχεις Παντο, Στολτιδη, Νικοπολιδη, Πατζατζογλου)

Δημοσ.

h 16 h 17. Δεν θυμαμαι να τον βγαζει γηγενη. Κοιταξε παει για 2007-2008 3 γηγενης και 6 η 8 νομιζω ελληνες, απο 2008-2009 παει 4 γηγενης και 8 ελληνες (αν βαλεις πχ τον μενδρινο, ποιανει και 1 γηγενη και 1 ελληνα). Πιστευω οτι αυτο θα γινεται και στην πραγματικοτητα φου το φμ ακολουθει τους υπαρχον κανονες της ουεφα.

Δημοσ.

Αυτή τη στιγμή έχουμε 8 έλληνες.Νικοπολίδη,Πάντο,Τοροσίδη,Στολτίδη,Παναγόπουλο(τερματοφύλακας από ακαδημίες),Μενδρινό,Φακίνο,Πατσατζόγλου.Αν πάρουν και το Μήτρογλου πάμε στους 9 και αν θεωρηθεί γηγενής και ο Νέρι που είναι στην Ελλάδα απο τα 16 του φτάνουνε τους 10.

Δημοσ.

ναι αλλα απο αυτους μονο παναγοπουλος, μενδρινος και νομιζο και ο φακινος μετρανε (για γηγενης, δηλαδη απο τις ακαδημιες και καλα). Αρα του χρονου θα υπαρχει προβλημα. Προβλεπο τον ματσουκα να ανεβενει πρωτη ομαδα

Δημοσ.

Όχι Ελληνες!!!Παίκτες που εχουν προπονηθεί στην Ελλάδα(μπορούν να ναι και ξένοι)!!!Ξέρω γω ο Djordjevic πιάνει για "γηγενής"!!Δεν είμαι σιγουρος αλλά αν θυμάμαι καλά ετσι είναι!

Όσο για τον Μητρογλου καθιστε δείτε Εθνική νέων,τα σπάει το παιδι!!!!Μακάρι να ρθει στον Ολυμπιακό!Με καλή προπόνηση(και αν δεν του φουσκώσουν τα μυαλα σαν το Χούτο) θα γινει τρομερός!!!

Δημοσ.

Οντως, και το ΦΜ αυτο κανει, εχω εγω 1 Ισπανακι που το ειχα απο τα 17 και ενα Παραγουανο απο τα 16, και οι δυο ειναι HG(για το ΦΜ σημαινει νομιζω Home Grown)

Η ΟΥΕΦΑ δεν θελει να τονωσει το Εθνικο στοιχειο, τις Ακαδημιες θελει να τονωσει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...