Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Συμφωνησαν οι ομαδες λενε αλλα ο παικτης οχι ακομα..

Απο οτι ακουγετε, ο παικτης ειναι γαβρακι και θελει γαβρο, επισης βλεπει οτι ο ολυμπιακος προσπαθει να μαζεψει την γενεια του 84 (βουγιοκας κλπ) και θελει να ειναι και αυτος μεσα, αλλα για καποιο λογο ο προεδρος του πανιωνιου ηθελε να τον πουλησει στον βαζελουα..

Κατα την γνωμη μου ειναι μια ηττα του ολυμπιακου, και μια κινηση του παναθηναικου οχι για να ενισχυθει ο ιδιος (δεν νομιζω να ξεκιναει βασικος, ουτε οτι θα ειναι ο παικτης που θα αντικαταστησει τον σισκα) αλλα για να μην τον καπαρωσει ο γαβρος..

Ασχετο, ο ραουλ μπραβο λενε οτι θα ερθει...κατα την γνωμη μου ειναι τρελλος παιχτουρας και τεραστια μεταγραφη για τα ελληνικα δεδομενα, μιλαμε για 26χρονο παικτη ενεργος εθνικη ισπανιας...

Βασικα το ολο θεμα ειναι πουστια του προεδρου του Πανιωνιου...χαλαστηκε επειδη καναμε επαφες πρωτα με τον παιχτη και οχι με αυτον.

Ετσι απο εμας ζηταγε 800.000? ποσο που ηξερε οτι δεν προκειται να δωσουμε την ιδια ωρα που πουλησε τον παιχτη στον βαζελο με μολις 450.000?!!!

Και οχι μονο αυτο αλλα προχωρησε και σε ανακοινωση της μεταγραφης χωρις αυτη να εχει ολοκληρωθει αφου ο παιχτης δεν εχει πει ακομα το ναι!!!

Μιλαμε για ανηκουστα πραγματα και απο εναν ανθρωπο που η ομαδα του σφαγιαστηκε περυσι απο τη διαιτησια στα παιχνιδια με τον βαζελο τοσο στη κανονικη περιοδο οσο και στα πλει οφ!!!

Δημοσ.

Αν αληθεύει οτι η πρόταση που απορρίφθηκε για τον Καστίγιο ήταν 9 εκατομμύρια ευρώ είμαστε σε καλό δρόμο.Κατά πρώτον δείχνουν οτι ο παίκτης δεν θα πουληθεί με τη μία και κατά δεύτερον τον κοστολογούνε με ποσό πάνω από 10 εκατομμύρια.

Δεν θα με χαλάσει καθόλου να πουληθέι ο Καστίγιο και να έρθουν 3 παικτάκια στο στυλ του Γκαλέτι με τα λεφτά της μεταγραφής.

Ραούλ Μπράβο:Αν τον πάρουμε και αυτόν δυναμώνουμε σε μια θέση που η ομάδα έμπαζε.Μιλάμε για τον παίκτη που ήταν αλλαγή του Ρομπέρτο Κάρλος στη Ρεάλ και σε ηλικία 26 χρονών!

Δημοσ.
Συμφωνησαν οι ομαδες λενε αλλα ο παικτης οχι ακομα..

Απο οτι ακουγετε, ο παικτης ειναι γαβρακι και θελει γαβρο, επισης βλεπει οτι ο ολυμπιακος προσπαθει να μαζεψει την γενεια του 84 (βουγιοκας κλπ) και θελει να ειναι και αυτος μεσα, αλλα για καποιο λογο ο προεδρος του πανιωνιου ηθελε να τον πουλησει στον βαζελουα..

Κατα την γνωμη μου ειναι μια ηττα του ολυμπιακου, και μια κινηση του παναθηναικου οχι για να ενισχυθει ο ιδιος (δεν νομιζω να ξεκιναει βασικος, ουτε οτι θα ειναι ο παικτης που θα αντικαταστησει τον σισκα) αλλα για να μην τον καπαρωσει ο γαβρος..

Και γιατί ήθελε σώνει και καλά στον Παναθηναϊκό; Μήπως του δίνει και παίκτες; Μήπως του δίνει και περισσότερα χρήματα; Ή είναι απλά χαζός; Διάβασες την ανακοίνωση του Πανιωνίου που έλεγε για δημιουργία εντυπώσεων;

Βασικα το ολο θεμα ειναι πουστια του προεδρου του Πανιωνιου...χαλαστηκε επειδη καναμε επαφες πρωτα με τον παιχτη και οχι με αυτον.

Ετσι απο εμας ζηταγε 800.000? ποσο που ηξερε οτι δεν προκειται να δωσουμε την ιδια ωρα που πουλησε τον παιχτη στον βαζελο με μολις 450.000?!!!

Και οχι μονο αυτο αλλα προχωρησε και σε ανακοινωση της μεταγραφης χωρις αυτη να εχει ολοκληρωθει αφου ο παιχτης δεν εχει πει ακομα το ναι!!!

Μιλαμε για ανηκουστα πραγματα και απο εναν ανθρωπο που η ομαδα του σφαγιαστηκε περυσι απο τη διαιτησια στα παιχνιδια με τον βαζελο τοσο στη κανονικη περιοδο οσο και στα πλει οφ!!!

Τι είναι πιο πιθανό;

1. Ο Λιανός είναι ηλίθιος. Ζήταγε από τον Ολυμπιακό παραπάνω (800.000) και τελικά τον έδωσε με λιγότερα στον Παναθηναϊκό.

2. ΤΟ Φως γράφει μαλακίες για τα 800.000.

Εγώ ποντάρω στο 1 γιατί ως Γνωστόν το Φως είναι πιο έγκυρο και από τους New York Times.

Δημοσ.

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Ολυμπιακού για τον επόμενο χρόνο. Ο 34χρονος Σέρβος επιθετικός που έμεινε ελεύθερος από την Ρεάλ Σοσιεδάδ μέχρι την Πέμπτη αναμένεται στην Αθήνα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να παρουσιαστεί από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, ως το δεύτερο επιθετικό μεταγραφικό απόκτημα.

Δημοσ.
Και γιατί ήθελε σώνει και καλά στον Παναθηναϊκό; Μήπως του δίνει και παίκτες; Μήπως του δίνει και περισσότερα χρήματα; Ή είναι απλά χαζός; Διάβασες την ανακοίνωση του Πανιωνίου που έλεγε για δημιουργία εντυπώσεων;

Δηλαδη εσυ νομιζεις οτι εγω εσυ και η κυρα κατινα της γειτονιας μπορουμε να ξερουμε και να υποθετουμε τα πάντα?Για οποιοδηποτε λογο μπορει να μην ηθελε ο Λιανος να δωσει τον παιχτη στον ΟΣΦΠ που εγω και εσυ δεν μπορει να ξερουμε. Εάν λοιπον (μιας και δεν το ξερουμε) το φως δεν λεει μλκιες, τοτε αυτο που εκανε ο Λιανος ειναι εφαμιλο του κλασικου επιχειρηματικου κολπου "Οταν θελουμε να διωξουμε καποιον, του κανουμε μειωση αποδοχων ή δεν του δινουμε αυξηση και σηκωνεται και φευγει χωρις αποζημιωση". Έτσι, ειπε στον ολυμπιακο 800.000 γιατι δεν ηθελε να τον δωσει σε αυτον.Ο ιδιος εννοειται οτι δεν αξιωνε τοσα εναν παιχτη που εχει μονο ενα χρονο συμβολαιο, και στη συνεχεια τον εδωσε με το λογικο αυτο ποσο στον ΠΑΟ.

Οσο για την ανακοινωση του Πανιωνιου, υποθετω οτι σαν κλασικος κολλημενος βαζελος, οτι γραφουν ολυμπιακες φυλλαδες ή ο ιδιος ο ολυμπιακος ειναι για τον λουτσο. Οταν ομως καποιος φερεται κατα του ολυμπιακου, ειναι σωστος. Δηλαδη γιατι εγω να πιστεψω την ανακοινωση του Πανιωνιου?Ο οποιος στην τελικη αν εγινε αυτο που ανεφερα ισα ισα που ηθελε να θιξει τον ολυμπιακο. Αρα η ανακοινωση ηταν αλλο ενα τρικ στην ολη φαση δειχνοντας τον ολυμπιακο.

Παντως αν θες εναν πολυ προχειρο λογο για αυτο που φερεται να εκανε ο Λιανος, να σου δωσω εναν : Εσεις οι ιδιοι λετε μπραβο στους παιχτες σας που μενουν στον ΠΑΟ ενω αλλες ομαδες τους προσφερουν περισσοτερα (Παναθηναικο ιδεωδες πχ). Με την ιδια λογικη ποιος μου λεει οτι ο Λιανος δεν ειναι καφρος βαζελος που δεν θελει να δωσει τον παιχτη στον ολυμπιακο (Βλεπε ενδεχομενο οχι του μποντιρογκα για μαυροκεφαλιδη)? Αν ο αγγελοπουλος που ειναι απο κουνια Θυρα 7 γαυρος, ειχε τον Πανιωνιο, θεωρεις πχ οτι θα τον εδινε στον ΠΑΟ?

Τι είναι πιο πιθανό;

1. Ο Λιανός είναι ηλίθιος. Ζήταγε από τον Ολυμπιακό παραπάνω (800.000) και τελικά τον έδωσε με λιγότερα στον Παναθηναϊκό.

2. ΤΟ Φως γράφει μαλακίες για τα 800.000.

Εγώ ποντάρω στο 1 γιατί ως Γνωστόν το Φως είναι πιο έγκυρο και από τους New York Times.

1. Απαντησα και παραπανω. Οτι ο Λιανος ζητησε (αν ζητησε) 800.000 για να βγαλει τον ΟΣΦΠ απο το παιχνιδι. Το ηξερε (αν εγινε αυτο) πολυ καλα οτι δεν κανει τοσο ο παιχτης.

2.Το φως μπορει να γραφει οτι θελει. Για τα 800.000 το διαβασα σε ολα τα site του internet και σε ολες τις λεγομενες αντικειμενικες εφημεριδες.

Δημοσ.

Ναι ρε παιδια, 3/4 μερες τωρα παντου αυτο εγραφε, για τα 800000 ποθ ζηταει, και ο παικτης δεν φευγει απο τον πανιωνιο κλπκλπκλπ..

Παντως και εμενα μου φαινεται το κλασσικο-προεδρος που υποστηριζει μια ομαδα και δεν θελει να παει ο παικτης του στην αντιπαλη.

Δεν λεω οτι ειναι κατι το σωστο, αλλα το καταλαβαινω.... Φυσικα τετοιοι ανθρωποι ΚΑΝΟΝΙΚΑ δεν θα επρεπε να διοικουν ομαδες, γιατι δεν βαζοθν το καλο της ομαδας τους πανω απ-ολα, αλλα τι ζηταω τωρα εγω ε????

Δημοσ.
Δηλαδη εσυ νομιζεις οτι εγω εσυ και η κυρα κατινα της γειτονιας μπορουμε να ξερουμε και να υποθετουμε τα πάντα?

Πιθανόν η κυρά Κατίνα της γειτονιάς να έχει πει λιγότερες μούφες από το Φως.

Για οποιοδηποτε λογο μπορει να μην ηθελε ο Λιανος να δωσει τον παιχτη στον ΟΣΦΠ που εγω και εσυ δεν μπορει να ξερουμε.

Σε αυτό έχεις ένα δίκιο. Μπορεί να βλέπει τον Ολυμπιακό άμεσο ανταγωνιστή του για τη 2η ή 3η θέση του χρόνου.

Εάν λοιπον (μιας και δεν το ξερουμε) το φως δεν λεει μλκιες, τοτε αυτο που εκανε ο Λιανος ειναι εφαμιλο του κλασικου επιχειρηματικου κολπου "Οταν θελουμε να διωξουμε καποιον, του κανουμε μειωση αποδοχων ή δεν του δινουμε αυξηση και σηκωνεται και φευγει χωρις αποζημιωση". Έτσι, ειπε στον ολυμπιακο 800.000 γιατι δεν ηθελε να τον δωσει σε αυτον.Ο ιδιος εννοειται οτι δεν αξιωνε τοσα εναν παιχτη που εχει μονο ενα χρονο συμβολαιο, και στη συνεχεια τον εδωσε με το λογικο αυτο ποσο στον ΠΑΟ.

Βλέπε άνωθεν.

Οσο για την ανακοινωση του Πανιωνιου, υποθετω οτι σαν κλασικος κολλημενος βαζελος, οτι γραφουν ολυμπιακες φυλλαδες ή ο ιδιος ο ολυμπιακος ειναι για τον λουτσο. Οταν ομως καποιος φερεται κατα του ολυμπιακου, ειναι σωστος.

Και εσύ σαν κολλημένος ΓΑΥΡΟΣ πιστεύεις ότι ο κακός Λιανός είναι αντιγαύβρος και θέλει το κακό σας, όπως όλο το σύμπαν άλλωστε. Ο Αγγελόπουλος θα βγει τώρα στη Στάη να ρωτάει γιατί δεν τον πήρε τηλέφωνο ο Λιανός;

Δηλαδη γιατι εγω να πιστεψω την ανακοινωση του Πανιωνιου?Ο οποιος στην τελικη αν εγινε αυτο που ανεφερα ισα ισα που ηθελε να θιξει τον ολυμπιακο. Αρα η ανακοινωση ηταν αλλο ενα τρικ στην ολη φαση δειχνοντας τον ολυμπιακο.

Έχεις δίκιο. Γιατί να πιστέψουμε την επίσιμη ανακοίνωση μιας ομάδας και να μην πιστέψουμε τους New York Times aka Φως. Πέφτει μέσα πάντα άλλωστε.

Παντως αν θες εναν πολυ προχειρο λογο για αυτο που φερεται να εκανε ο Λιανος, να σου δωσω εναν : Εσεις οι ιδιοι λετε μπραβο στους παιχτες σας που μενουν στον ΠΑΟ ενω αλλες ομαδες τους προσφερουν περισσοτερα (Παναθηναικο ιδεωδες πχ).

Αυτό είναι το χορτάρι που μασάνε οι γαύροι. Οι Παναθηναϊκοί πιστεύουν ότι ο Διαμαντίδης διαλέγει Παναθηναϊκό γιατί έχει τον καλύτερο προπονητή (και όχι καραγκιοζάκο), την καλύτερη διοίκηση και έχει πάρει τα πάντα φέτος. Ο Μπατίστ το ίδιο. Περνάει καλά. Ο Σισκάουσκας που είναι ψυχρός πρώην Σοβιετικός και δεν το σκέφτηκε καθόλου. Ο Παπαλουκάς όμως είναι φανατικός γαύρος και θα έρθει στην ομάδα που τον έδιωξε κακήν κακώς, που το γήπεδο τον έβριζε εν χορώ, επειδή είναι φανατικός...

Με την ιδια λογικη ποιος μου λεει οτι ο Λιανος δεν ειναι καφρος βαζελος που δεν θελει να δωσει τον παιχτη στον ολυμπιακο (Βλεπε ενδεχομενο οχι του μποντιρογκα για μαυροκεφαλιδη)? Αν ο αγγελοπουλος που ειναι απο κουνια Θυρα 7 γαυρος, ειχε τον Πανιωνιο, θεωρεις πχ οτι θα τον εδινε στον ΠΑΟ?

Η αλήθεια είναι ότι εθεάθη στο Λαύριο ο Λιανός με καδρόνι... :roll:

1. Απαντησα και παραπανω. Οτι ο Λιανος ζητησε (αν ζητησε) 800.000 για να βγαλει τον ΟΣΦΠ απο το παιχνιδι. Το ηξερε (αν εγινε αυτο) πολυ καλα οτι δεν κανει τοσο ο παιχτης.

2.Το φως μπορει να γραφει οτι θελει. Για τα 800.000 το διαβασα σε ολα τα site του internet και σε ολες τις λεγομενες αντικειμενικες εφημεριδες.

Ο Ολυμπιακός έδινε για τον παίκτη 350.000 ευρώ. Ο Παναθηναϊκός έδωσε 500 ή 600 χιλιάδες ευρώ, ανάλογα με την πηγή. Πιστεύω λοιπόν ότι ο Λιανός είναι στην ΠΑΛΕΦΙΠ και γι' αυτό τον έδωσε στον Παναθηναϊκό. :mrgreen:

Δημοσ.

Mια χαρά λύση ο Κοβάσεβιτς.Φυσικά και δεν θα είναι βασικός αλλά νομίζω οτι είναι πολυτέλεια για μια ομάδα να έχει ως ρεζέρβα παίκτη που έχει πετύχει γύρω στα 100 γκολ σε Ισπανία και καμπιονάτο και 20 με την εθνική Σερβίας.

Εμπρός για τον νέο Γκόγκα!

Δημοσ.
Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Ολυμπιακού για τον επόμενο χρόνο. Ο 34χρονος Σέρβος επιθετικός που έμεινε ελεύθερος από την Ρεάλ Σοσιεδάδ μέχρι την Πέμπτη αναμένεται στην Αθήνα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να παρουσιαστεί από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, ως το δεύτερο επιθετικό μεταγραφικό απόκτημα.

Καλή μεταγραφή,εννοοντας οτι ειναι πολυ καλη λύση στην επιθεση αφου ερχεται ελευθερος και με οχι πολλα λεφτά!Το πρόβλημα είναι αλλο!!ΣΤΟΠΕΡ θα ρθει????

Δημοσ.

Και κάτι συμπληρωματικό για τον Critter, έτσι για να δούμε την αξιοπιστία του Φωτός. Αφού έγινε γνωστό ότι οι Γιαννακόπουλοι έδωσαν λευκή επιταγή στον Παπαλουκά, βγήκε το Φως και είπε ότι οι Αγγελόπουλοι δίνουν 3,5 εκ. Καλά μέχρι εδώ;

Βγήκε λοιπόν ο Μπαφές, εκπρόσωπος του γραφείου τύπου του Ολυμπιακού και το διέψευσε.

Κατά τα άλλα, ο κακός Λιανός φταίει που από ότι φαίνεται οι Γιαννακόπουλοι δίνουν παντού όπου κρίνει ο Ομπράντοβιτς περισσότερα...

Δημοσ.
Καλή μεταγραφή,εννοοντας οτι ειναι πολυ καλη λύση στην επιθεση αφου ερχεται ελευθερος και με οχι πολλα λεφτά!Το πρόβλημα είναι αλλο!!ΣΤΟΠΕΡ θα ρθει????

Ο Βούλης δεν σου κάνει??:lol::lol:

Δημοσ.

να σας πω κατι, μου φενετε λογικοτατη η μεταγραφη, δεδομενου οτι σκασαμε λεφτα και επενδυσαμε σε νεαρο στρικερ (νουνιεζ) και δεν εχουμε τεραστια αναγκη στην επιθεση, να παρουμε εναν υπερειμπερο (ιταλια, αγγλια και ισπανια καμια 450ρα παιχνιδα με 200 γκολ!!) και παιχτουρα σαν ελευθερο και να μεινουν λεφτα για τις αλλες θεσεις.

Ναι ο νταρκο ειναι πλεον 34, αλλα νομιζο οτι ειναι σε αριστη φυσικη κατασταση, ειναι λιγο γομαρι και εβγαλε 33 παιχνιδια στην πριμερα την σεζον που εληξε! Αρα μια 20ρια παιχνιδια και 8-10 γκολ τα βγαζει ελλαδα ανετα και κανει την δουλεια του μια χαρα. Δεν με χαλαει καθολου ο νταρκο οσο το σκεφτομαι (ειδικα αν πεσουν λεφτα για αριστερο μπακ, στοπερ και χαφ). Δεν ειναι αυτοσκοπος να σκανε μονο λεφτα, για μενα ειναι μια καλη και εξυπνη κινηση για να κλεισει το ροστερ στην επιθεση

Δημοσ.

Σε αυτό έχεις ένα δίκιο. Μπορεί να βλέπει τον Ολυμπιακό άμεσο ανταγωνιστή του για τη 2η ή 3η θέση του χρόνου.

Η μπορει να βλεπει τον ολυμπιακο οτι ανεβαινει και να φοβαται μηπως συμβει το ιδιο που συνεβαινε οταν ο 2 ομαδες ηταν τετευταια φορα ισαξιες. Ξερεις μωρε, καπου εκει στα μεσα του 90 που ησασταν πελατες σε Ελλαδα και ευρωπη και τρωγατε τους τιμητικους 35 ως μαιμουδοπρωταθλητες ευρωπης.

Τουλαχιστον στη θρυλικη 10ετιες σας εμεις δεν ειχαμε ομαδα και το ξεραμε. Οταν σας ειχαμε πελατες εμεις, εσεις θελατε και ευρωπαικα.

Θα γυρισει ο τροχος και η ιστορια επαναλαμβανεται αποδεδειγμενα.

Και εσύ σαν κολλημένος ΓΑΥΡΟΣ πιστεύεις ότι ο κακός Λιανός είναι αντιγαύβρος και θέλει το κακό σας, όπως όλο το σύμπαν άλλωστε. Ο Αγγελόπουλος θα βγει τώρα στη Στάη να ρωτάει γιατί δεν τον πήρε τηλέφωνο ο Λιανός;

Εγω ισα ισα που εβαλα και το ΑΝ σε αυτα που εγραψα.Το ΑΝ δεν δηλωνει κολλημα. Αντιθετα εσυ ησουν καθετος οτι συμφωνουσες με ολους πλην της πλευρας το ολυμπιακου. Επομενως τα περι κολληματος στον ολοσωμο καθρευτη του σαλονιου σου.

Έχεις δίκιο. Γιατί να πιστέψουμε την επίσιμη ανακοίνωση μιας ομάδας και να μην πιστέψουμε τους New York Times aka Φως. Πέφτει μέσα πάντα άλλωστε.

Μη ρωτας εμενα. Εσενα ρωτα που απότι φαινεται ενισχυεις την εφημεριδα του Φωτος με την αγορα σου. Οσο για την ανακοινωση της ομαδας, οποιος ειναι ρομποτακι και πιστευει οτι του πλασαρουν, τοτε ειναι προβλημα σου. Εγω σνεχιζω να επιμενω τι εχω επιφυλαξεις για την υποθεση και δεν μπορω να ξερω ποιος εκανε τι. Τωρα εσυ μπορει να εχεις τρυφερες στιγμες με τον Λιανο και να τα ξερεις απο πρωτο χερι, τι να σου πω?

Αυτό είναι το χορτάρι που μασάνε οι γαύροι. Οι Παναθηναϊκοί πιστεύουν ότι ο Διαμαντίδης διαλέγει Παναθηναϊκό γιατί έχει τον καλύτερο προπονητή (και όχι καραγκιοζάκο), την καλύτερη διοίκηση και έχει πάρει τα πάντα φέτος. Ο Μπατίστ το ίδιο. Περνάει καλά. Ο Σισκάουσκας που είναι ψυχρός πρώην Σοβιετικός και δεν το σκέφτηκε καθόλου. Ο Παπαλουκάς όμως είναι φανατικός γαύρος και θα έρθει στην ομάδα που τον έδιωξε κακήν κακώς, που το γήπεδο τον έβριζε εν χορώ, επειδή είναι φανατικός...

Το πιος ειναι καλυτερος προπονητης οπως και συλλογος ειναι πολυ υποκειμενικο και δεν βγαινει απο ψηφοφοριες. Θεωρω την ΤΣΣΚΑ καλυτερο συλλογο απο εσας και τον προπονητη της ισαξιο του Ομπρανοβιτς αλλα με λιγοτερα χρονια προυπηρεσιας.

Η αλήθεια είναι ότι εθεάθη στο Λαύριο ο Λιανός με καδρόνι... :roll:

Παντως αν κρινω απο τα αποτελέσματα, μαλλον αστοχησε...

Ο Ολυμπιακός έδινε για τον παίκτη 350.000 ευρώ. Ο Παναθηναϊκός έδωσε 500 ή 600 χιλιάδες ευρώ, ανάλογα με την πηγή. Πιστεύω λοιπόν ότι ο Λιανός είναι στην ΠΑΛΕΦΙΠ και γι' αυτό τον έδωσε στον Παναθηναϊκό. :mrgreen:

Και εγω πλεον ειμαι σιγουρος οτι συμβαινει ενα απο τα 2:

a)Εχεις οντως τρυφερες στιγμες με το Λιανο οποτε και αποκλειστικη πληροφορηση.

B)Εισαι 10 χρονων και πιστευεις οτι γραφει ο καθενας και μαλιστα πριν ανακοινωθει ο παικτης επισιμα απο την ομαδα σου. Ακομα δεν εκλεισει, βγηκαν τα ποσα και τα πιστεψες και απο πανω.

Δημοσ.
Και κάτι συμπληρωματικό για τον Critter, έτσι για να δούμε την αξιοπιστία του Φωτός. Αφού έγινε γνωστό ότι οι Γιαννακόπουλοι έδωσαν λευκή επιταγή στον Παπαλουκά, βγήκε το Φως και είπε ότι οι Αγγελόπουλοι δίνουν 3,5 εκ. Καλά μέχρι εδώ;

Βγήκε λοιπόν ο Μπαφές, εκπρόσωπος του γραφείου τύπου του Ολυμπιακού και το διέψευσε.

Κατά τα άλλα, ο κακός Λιανός φταίει που από ότι φαίνεται οι Γιαννακόπουλοι δίνουν παντού όπου κρίνει ο Ομπράντοβιτς περισσότερα...

Να δουμε ρε γαμωτο ποτε θα καταλαβεις οτι παιζονται παιχνιδια πολυ πιο απιστευτα απο αυτα που φαινονται και μαλιστα ουτε αυτα δεν βλεπεις. Να σου θυμισω οτι ο ολυμπιακος εχει διαψευσει κατα καιρους δημοσιευματα που γινανε πχ την τεταρτη και την πεμπτη ανακοινωνει τη μεταγραφη που ελεγε το δημοσιευμα.

Επισης αν κρινεις ετσι την αξιοπιστια, τοτε ο Παναθηναικος εχει Σαβιολα, Βερον και αλλους ποσους και ο ολυμπιακος Ζε ρομπερτο, Τουντσαι, Ντουντου και Λαβ. Και μην ξεχνας οτι τα ανωθεν τα γραφανε ολες οι εφημεριδες. Κοψε τις εφημεριδες....σου κανουν κακο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...