Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Και κάτι συμπληρωματικό για τον Critter, έτσι για να δούμε την αξιοπιστία του Φωτός. Αφού έγινε γνωστό ότι οι Γιαννακόπουλοι έδωσαν λευκή επιταγή στον Παπαλουκά, βγήκε το Φως και είπε ότι οι Αγγελόπουλοι δίνουν 3,5 εκ. Καλά μέχρι εδώ;

Βγήκε λοιπόν ο Μπαφές, εκπρόσωπος του γραφείου τύπου του Ολυμπιακού και το διέψευσε.

Κατά τα άλλα, ο κακός Λιανός φταίει που από ότι φαίνεται οι Γιαννακόπουλοι δίνουν παντού όπου κρίνει ο Ομπράντοβιτς περισσότερα...

Χμμ μάλιστα. 'Εχεις βγάλει αναξιόπιστο το Φως αλλά το ότι τα αδέρφια έδωσαν λευκή επιταγή το έχεις δεχθεί αμάσητο. Κανένας άλλος εκτός από ένα άγνωστο τελείως site τόλμησε να γράψει αυτή τη πατάτα ;

Λοιπόν άσε τα μαθήματα και τις ειρωνείες που διακατέχονται όλα τα μηνύματα σου και δοκίμασε για μια φορά να ανοίξεις τα ματάκια σου που ειδικά στη περίπτωση του Λιανού επιλέγεις να τα βλέπεις όλα τόσο αθώα.

Για την είδηση περι 800.000 που ζήτησε ο Πανιώνιος μπορώ να σου αριθμήσω όσες εφημερίδες και όσα sites θέλεις. Περιμένω από σένα την είδηση περι λευκής επιταγής :mrgreen:

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

lol αυτο με την επιταγη δεν το διαβασα οντως πουθενα..

Παντως μαγκες το βρασατε λιγο, και ειδικα σε μια υποθεση που ξερουμε τοσο λιγα..

Το μονο που εχω να πω ειναι οτι η υποθεση σιγουρα ψιλοβρωμαει.. Η διαθεση του παικτη ηταν γνωστη, οπως και το ενδιαφερον του ολυμπιακου..

και ενω ο παναθηναικος δεν δειχνει κανενα απολυτως ενδιαφερον, μεσα σε μερικες ωρες και με ελαχιστες διαπραγματευσεις αγοραζει τον παικτη.

Σιγουρα οι γιαννακοπουλεοι δινουν τρελλα λεφτα, αλλα μην ξεχναμε οτι και οι αγγελοπουλοι κανουν ακριβως το ιδιο.. Και επειδη η μεταγραφη του περπ στον παναθηναικο δειχνει λιγοτερο ουσιαστικη απο οτι στον ολυμπιακο (σιγουρα δεν προοριζετε για αντικαταστατης του σισκα αλλα για αναπληρωματικος) τοτε εμενα προσωπικα πιο πολυ μου φαινετε σαν μια προσπαθεια να αποκτηθηκε παικτης για να μην τον παρει ο αντιπαλος...

Και η ταχυτητα που εγινε συν οτι η ομαδα δεν σεβαστηκε τον παικτη, κατι μου λεει οτι δεν πηγε καλα...

Δημοσ.
Η μπορει να βλεπει τον ολυμπιακο οτι ανεβαινει και να φοβαται μηπως συμβει το ιδιο που συνεβαινε οταν ο 2 ομαδες ηταν τετευταια φορα ισαξιες. Ξερεις μωρε, καπου εκει στα μεσα του 90 που ησασταν πελατες σε Ελλαδα και ευρωπη και τρωγατε τους τιμητικους 35 ως μαιμουδοπρωταθλητες ευρωπης.

Τουλαχιστον στη θρυλικη 10ετιες σας εμεις δεν ειχαμε ομαδα και το ξεραμε. Οταν σας ειχαμε πελατες εμεις, εσεις θελατε και ευρωπαικα.

Θα γυρισει ο τροχος και η ιστορια επαναλαμβανεται αποδεδειγμενα.

Άρχισαν πάλι τα περί πελατών, μαϊμουδοευρωπαϊκών κτλ. Με τελευταίο τίτλο το κύπελλο του 2002 και τελευταίο πρωτάθλημα το 1997, αρχίζεις πάλι τα περι πελατών. Εντωμεταξύ, μεσολάβησαν και 2 χρονιές που αποφύγατε μετά βίας τον υποβιβασμό. Τι να σου πω, ούτε ο Τζίγγερ δε θα τα καταφέρει τόσο καλά. Από την άλλη, έχουμε την πιο επιτυχημένη ευρωπαϊκή ομάδα από τη στιγμή που θεσπίστικε το Final Four.

Εγω ισα ισα που εβαλα και το ΑΝ σε αυτα που εγραψα.Το ΑΝ δεν δηλωνει κολλημα. Αντιθετα εσυ ησουν καθετος οτι συμφωνουσες με ολους πλην της πλευρας το ολυμπιακου. Επομενως τα περι κολληματος στον ολοσωμο καθρευτη του σαλονιου σου.

Για δες και εδώ.

Μη ρωτας εμενα. Εσενα ρωτα που απότι φαινεται ενισχυεις την εφημεριδα του Φωτος με την αγορα σου. Οσο για την ανακοινωση της ομαδας, οποιος ειναι ρομποτακι και πιστευει οτι του πλασαρουν, τοτε ειναι προβλημα σου. Εγω σνεχιζω να επιμενω τι εχω επιφυλαξεις για την υποθεση και δεν μπορω να ξερω ποιος εκανε τι. Τωρα εσυ μπορει να εχεις τρυφερες στιγμες με τον Λιανο και να τα ξερεις απο πρωτο χερι, τι να σου πω?

α. Πολύ δύσκολο ήταν να πάω σε ένα site και να βρω τα εξώφυλλα της Washington Post/Φως.

β. Όταν υπάρχουν προηγούμενα (βλέπε Σπανούλη που ήταν κλεισμένος στον Ολυμπιακό 1 μήνα, αλλά για να φορέσει κόκκινα πήγε στο Houston, Διαμαντίδη που είχε κλείσει από περυσι το καλοκαίρι, Γκάλη που τον ήθελε διακαώς ο Ολυμπιακός κτλ κτλ κτλ, βλέπουμε προς τα που οδεύει το πράγμα.

γ. Με δεδομένο ότι εδώ και πάρα πολύ καιρό μιλάω εδώ μέσα για την ομάδ;α του Ολυμπιακού και όχι για το Γαύρο και εσύ με λες κολλημένο βάζελο, με δεδομένο ότι δεν είπα κάτι εναντίον σου αλλά αναφέρθηκα μόνο σε αυτά που λες και εσύ λες για τρυφερές στιγμές δικές μου με το Λιανό, θα μπόρρούσα να σου απαντήσω ποια να ρωτήσεις για τις τόσο τρυφερές στιγμές είχα μαζί της, αλλά θα σεβαστώ αυτούς που με φιλοξενούν.

Το πιος ειναι καλυτερος προπονητης οπως και συλλογος ειναι πολυ υποκειμενικο και δεν βγαινει απο ψηφοφοριες. Θεωρω την ΤΣΣΚΑ καλυτερο συλλογο απο εσας και τον προπονητη της ισαξιο του Ομπρανοβιτς αλλα με λιγοτερα χρονια προυπηρεσιας.

Καλύτερη ομάδα η CSKA αλλά μια χαρά τον ήπιε. Καλύτερος και ο Μεσίνα, αλλά όποτε τον συναντάει ο Ομπράντοβιτς μια χαρά τον κερνάει, είτε παίζει τελικούς στην Ελλάδα, στην Ιταλία κτλ... Εξάλλου, τι να κλάσει και ο Ομπράντοβιτς, ούτε 25 τίτλους δεν έχει, μόνο 6 ευρωπαϊκά... Κάτι έλεγες για κολλημένους αλλά μια χαρά το πας το πράγμα...

Και εγω πλεον ειμαι σιγουρος οτι συμβαινει ενα απο τα 2:

a)Εχεις οντως τρυφερες στιγμες με το Λιανο οποτε και αποκλειστικη πληροφορηση.

B)Εισαι 10 χρονων και πιστευεις οτι γραφει ο καθενας και μαλιστα πριν ανακοινωθει ο παικτης επισιμα απο την ομαδα σου. Ακομα δεν εκλεισει, βγηκαν τα ποσα και τα πιστεψες και απο πανω.

Βλέπε και πιο πάνω για τις τρυφερές στιγμές.

Δημοσ.
Mια χαρά λύση ο Κοβάσεβιτς.Φυσικά και δεν θα είναι βασικός αλλά νομίζω οτι είναι πολυτέλεια για μια ομάδα να έχει ως ρεζέρβα παίκτη που έχει πετύχει γύρω στα 100 γκολ σε Ισπανία και καμπιονάτο και 20 με την εθνική Σερβίας.

Εμπρός για τον νέο Γκόγκα!

ε εχω την εντυπωση οτι(σαν ονομα) ο Κοβασεβιτς ειναι λιγακι καλυτερος :D

ρε κοιτα να δεις που κανουμε μεταγραφες :S

Δημοσ.

Παίδες μην το κουράζετε. Ο KWSN_"H Αποψη"_MEN μίλησε :-P:-P

Υπάρχουν γαύροι και βάζελοι αντικειμενικοί που μπορείς να συζητήσεις. Αλλά υπάρχουν και αυτοί με κατακόκκινες ή καταπράσινες (όπως στην περίπτωση του φίλου μας) παρωπίδες, που δεν έχει νόημα ότι και να λες. Μην το κουράζετε δεν θα καταλήξετε πουθενά.

Ο Κοβάσεβιτς είναι φθηνός, θα υπογράψει για ένα χρόνο, έχουμε δώσει αρκετά εκ ? οπότε πρέπει να πάρουμε και κανά ελεύθερο και ίσως ξαναθυμηθεί τα νιάτα του και σκοράρει αρκετά. Γιατί τα τελευταία 4-5 χρόνια δεν έχει και μεγάλη επαφή με τα δίχτυα. Πιστεύω όμως ότι σαν προσθήκη και με την εμπειρία του θα βοηθήσει. Αν και θα προτιμούσα Παντιάνι! :-D

Δημοσ.

Μιλαμε για ανηκουστα πραγματα και απο εναν ανθρωπο που η ομαδα του σφαγιαστηκε περυσι απο τη διαιτησια στα παιχνιδια με τον βαζελο τοσο στη κανονικη περιοδο οσο και στα πλει οφ!!!

λαικό άσμα που πρόσφατα άκουσα,και νομίζω ότι ταιριάζει στο παραπάνω παραλήρημα:

"πες μας τι πίνεις, εσύ και δε μας δίνεις,τα έχεις χαμένα, ανησυχώ για σένα "....

Η μπορει να βλεπει τον ολυμπιακο οτι ανεβαινει και να φοβαται μηπως συμβει το ιδιο που συνεβαινε οταν ο 2 ομαδες ηταν τετευταια φορα ισαξιες.

μάλιστα! ώστε όταν σας το έπαιρνε ο ράτζα μέσα στο σεφ,δε θεωρείς ότι είχατε ομάδα δηλαδη? (μα η ίδια ομάδα είχε κάνει αυτά που αναφέρεις παρακάτω!)!

Ξερεις μωρε, καπου εκει στα μεσα του 90 που ησασταν πελατες σε Ελλαδα και ευρωπη και τρωγατε τους τιμητικους 35 ως μαιμουδοπρωταθλητες ευρωπης.

ναι μωρέ,πως δεν ξέρω?τότε,με τον ξανθό?που μετά τον κατηγόρησε ο ίδιος ο σωκράτης σε δηλώσεις του για μαφιοζικες μεθόδους?

(όσο για το ευρωπαικό, έχετε καταντήσει ΓΡΑΦΙΚΟΤΑΤΟΙ,όπως και με το ουεμπλευ. Σας ζητάμε συγγνώμη για την ιστορία μας κ τις επιτυχίες μας,αλλά αν μπορέσεις να καταλάβεις ότι πχ, πριν την αντικανονική τάπα, έχουν γίνει άλλες 3 παραβάσεις,ίσως να σταματήσει να σε "τσούζει" τόσο ο συγκεκριμένος τίτλος!!Απο εκεί και πέρα,ναι, ομολογώ ότι 35 δεν σου έχω ρίξει, αλλά δε με ενοχλεί, μια που έχεις φάει 30,και 20,παρα πολλές φορές!

και κάτι ακόμα... έχεις λιγότερους τίτλους ως κλαμπ, από τον αλβέρτη!! ΕΛΕΟΣ!

Τουλαχιστον στη θρυλικη 10ετιες σας εμεις δεν ειχαμε ομαδα και το ξεραμε.

τα τελευταία 3 χρόνια δεν είχατε! και εκτός αυτού, στην δική μας θρυλική 10ετία, "έτυχε" να πάρουμε 4 ευρωπαικά!

Οταν σας ειχαμε πελατες εμεις, εσεις θελατε και ευρωπαικα.

επιμένεις να αποκαλείς πελάτη κάποιον που σε παίρνει ασυστόλως(σε νίκες εννοώ)?

Θα γυρισει ο τροχος και η ιστορια επαναλαμβανεται αποδεδειγμενα.

λες να πάρουμε άλλα 4 ευρωπαικά στα επόμενα 10 χρόνια?

Το πιος ειναι καλυτερος προπονητης οπως και συλλογος ειναι πολυ υποκειμενικο και δεν βγαινει απο ψηφοφοριες. Θεωρω την ΤΣΣΚΑ καλυτερο συλλογο απο εσας και τον προπονητη της ισαξιο του Ομπρανοβιτς αλλα με λιγοτερα χρονια προυπηρεσιας.

εντάξει,οκ! καλά κανεις! φαντάζομαι οτι σου στοιχίζει πολύ να δεχθείς ότι ο αιώνιος αντιπαλός σου είναι η καλύτερη ομάδα της ευρώπης! μπορείς αν θέλεις,να θεωρήσεις, ότι ο ζούρος είναι καλύτερος του ομπράντοβιτς,και ότι η πιο επιτυχημένη ομάδα στην ευρώπη είναι οι λόντον τάουερς!άλλωστε οι απόψεις είναι σαν την κ@λοτρυπιδα... ΟΛΟΙ έχουν από μία!

ΥΓ: από την αρχή του καλοκαιριού που όλοι κράζατε,σας το είχα πει οτι ο θείος κρόκους θα έκανε μεταγραφές! Δεν ξέρω πως θα καταφέρει ο αστείος λεμονής να διαχειριστεί αυτό το υλικό,αλλά με την προσθήκη ενός αμυντικού χαφ, νομίζω ότι θα έχετε το καλύτερο υλικό των τελευταίων 20 ετών (ειδικά αν έρθει ΚΑΙ ο μορφέο). Και θεωρώ τεράστιο λάθος ότι δεν πουλάει τον καστίγιο στα 9 εκατ.

ΥΓ2:

Ο Αγγελόπουλος θα βγει τώρα στη Στάη να ρωτάει γιατί δεν τον πήρε τηλέφωνο ο Λιανός;

τρομερή ατάκα!!!

(τελικά,δεν μας απάντησε καν μετά τους τελικούς ο φίλτατος κρίτερ)!!!!

Δημοσ.

Ο Κοβάσεβιτς είναι φθηνός, θα υπογράψει για ένα χρόνο, έχουμε δώσει αρκετά εκ ? οπότε πρέπει να πάρουμε και κανά ελεύθερο και ίσως ξαναθυμηθεί τα νιάτα του και σκοράρει αρκετά. Γιατί τα τελευταία 4-5 χρόνια δεν έχει και μεγάλη επαφή με τα δίχτυα. Πιστεύω όμως ότι σαν προσθήκη και με την εμπειρία του θα βοηθήσει. Αν και θα προτιμούσα Παντιάνι! :-D

Κάνατε πολύ καλή μεταγραφή, αρκεί ο Κοβάσεβιτς να έχει στοιχειώδη διάθεση να παίξει μπάλα. Στη Σοσιεδάδ δεν έιχε καλή παρουσία τα τελευταία χρόνια γιατί η ομάδα έπαιζε για τη σωτηρία της και είχε ανοιχτούς χώρους, ενώ ο Κοβάσεβιτς είναι κλασσικός σέντερ φορ περιοχής - στον Ολυμπιακό, που παίζει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας και πιέζει νομίζω πως θα ταιριάξει μια χαρά.

Δημοσ.

Παιδια ο κοβασεβιτς ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ περιπτωση.

Ξερει το τοπι εχει πολλες εμπειριες και δε τον πειραζει να κατσει και στον παγκο.

Κατι σαν λυση πολυτελειας μου κανει εμενα

Δημοσ.

βασικα δεν γινεται να παρει ολους παικταραδες, λογικο να υπαρχουν και τετοιες λυσεις...

Το θεμα ειναι ο μπραβο, αυτος ειναι ο παικταρας που θα κανει την διαφορα..

Υ.Γ. οριστε, τι καταλαβες ρε βλακο/λεμονη, εδιωξες τον ταραλιδη για αν ενισχυσεις τον παπαρο οφη....την γαντεμια μου....

Δημοσ.

αχαχαχαχαχαχα σορρυ ρε vlachaquito αλλα ειχε πολυ πλακα η τελευταια προταση σου :D

ρε ενοειτε οτι δε μας χαλαει ο κοβασεβιτς εφοσων ερθει πλακα κανεις???

βασικα απο τις μεταγραφες που εχουν γινει ουτε καν ο αντζας δε με χαλαει, και αυτος μπορει να προσφερει πραγματα, δεν ειναι ουαντου ας πουμε.

Δημοσ.
αχαχαχαχαχαχα σορρυ ρε vlachaquito αλλα ειχε πολυ πλακα η τελευταια προταση σου :D

πλακα?? ποιος κανει πλακα?? ΕΓΩ ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΩΩΩΩΩ.... :D :D :D

Δημοσ.
Παίδες μην το κουράζετε. Ο KWSN_"H Αποψη"_MEN μίλησε :-P:-P

Υπάρχουν γαύροι και βάζελοι αντικειμενικοί που μπορείς να συζητήσεις. Αλλά υπάρχουν και αυτοί με κατακόκκινες ή καταπράσινες (όπως στην περίπτωση του φίλου μας) παρωπίδες, που δεν έχει νόημα ότι και να λες. Μην το κουράζετε δεν θα καταλήξετε πουθενά.

Μίλησες ή αερίστηκε κάποιος;

Και φυσικά δεν είμαι αντικειμενικός σύμφωνα με το παραπάνω φρούτο επειδή λέει ο Ζίζιτς είναι 4άρι... :mrgreen:

Δημοσ.

ποιος κοβασεβιτς, καστιγιο και μαλακιες. Παρτε ρε νιουνεζ παιχταρα, δειτε στατς στο φμ!

nunezyy7.jpg

17 γκολ σε 29 αγωνες η παιχτουρα λοολ

Δημοσ.

^^Keep going...όσο μιλάς εκτείθεσαι, no prob :-D (edit: εννοείται πως πάει για τον KWSN)

vlachaquito, θα μπορούσατε να τον πάρετε και εσείς! ;) Υπάρχει και ο Μάριτς ακόμη, αν και φέτος το πάτε για 70% ελληνική ενδεκάδα.

Για τα λεφτά του ο Κοβάσεβιτς είναι αρκετά καλός. Εχει πολύ εμπειρία και μετράει. Αντε να έρθει και ο Μπράβο, αυτή ναι θα είναι φοβερή μεταγγραφή. Ενα στοπερ και έναν στον κέντρο ακόμη και είμαστε άψογοι!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...