Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ποιος κοβασεβιτς, καστιγιο και μαλακιες. Παρτε ρε νιουνεζ παιχταρα, δειτε στατς στο φμ!

17 γκολ σε 29 αγωνες η παιχτουρα λοολ

Με προβληματιζει το χαμηλο finishing :S :))))))

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
λαικό άσμα που πρόσφατα άκουσα,και νομίζω ότι ταιριάζει στο παραπάνω παραλήρημα:

"πες μας τι πίνεις, εσύ και δε μας δίνεις,τα έχεις χαμένα, ανησυχώ για σένα "....

Το μονο παραληρημα που βλεπω ειναι στην υπογραφη σου βαζελακο...πινγκ πονγκ και σουμπουτεο!!!:mrgreen:

Keep loosing!:mrgreen:

Δημοσ.
Το μονο παραληρημα που βλεπω ειναι στην υπογραφη σου βαζελακο...πινγκ πονγκ και σουμπουτεο!!!:mrgreen:

Keep loosing!:mrgreen:

Παρεμπιπτόντως, ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού διέψευσε τα περί 800.000 που ζήτησε ο Πανιώνιος από τον Ολυμπιακό.

Έτσι για να ακούνε μερικοί μερικοί που θα ξαναεμφανιστού σε κανά μήνα πάλι να λένε τα δικά τους...

Δημοσ.

Ο κοβάσεβιτς θα είναι το παλτό που θα διαδεχθεί το ντάνι.

copyright dark banishing 4-7-07

Μέλος της ομάδας της ρεάλ σοσιεδάδ, που έφτασε στην δεύτερη θέση πριν κάτι χρόνια και μετά έσκασε σαν φούσκα. Πήραν τα χαπάκια τους δηλαδή, και μετά οι παίκτες της χάθηκαν, χαρακτηριστικό παράδειγμα θυμάμαι τον ντε πέδρο (??), που πέρυσι είχε πάει να δοκιμαστεί στον εργοτέλη (!!), από παικταράς εκείνης της σεζόν στην πριμέρα ντιβιζιόν.

Δημοσ.
Παρεμπιπτόντως, ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού διέψευσε τα περί 800.000 που ζήτησε ο Πανιώνιος από τον Ολυμπιακό.

Έτσι για να ακούνε μερικοί μερικοί που θα ξαναεμφανιστού σε κανά μήνα πάλι να λένε τα δικά τους...

Εσεις ποσα δωσατε τελικα ξερεις;

Και αφου ο παιχτης τα ειχε βρει με εμας και ο Πανιωνιος οπως λες δεν ζηταγε υπερβολικα ποσα απο τον Ολυμπιακο γιατι κατεληξε σε εσας;

Δημοσ.
Εσεις ποσα δωσατε τελικα ξερεις;

Και αφου ο παιχτης τα ειχε βρει με εμας και ο Πανιωνιος οπως λες δεν ζηταγε υπερβολικα ποσα απο τον Ολυμπιακο γιατι κατεληξε σε εσας;

Γιατί ο Πανιώνιος ζητούσε 400.000, ο Ολυμπιακός έδινε 350.000 και ο Παναθηναϊκός έδωσε 600-700.000.

Ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού τα είπε, όχι εγώ.

Δημοσ.
Γιατί ο Πανιώνιος ζητούσε 400.000, ο Ολυμπιακός έδινε 350.000 και ο Παναθηναϊκός έδωσε 600-700.000.

Ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού τα είπε, όχι εγώ.

Δηλαδη ο Πανιωνιος ζηταγε 400.000 και δεν τα βρηκε μαζι μας για 50.000? και ηρθατε εσεις και δωσατε σχεδον τα διπλασια χωρις κανενα λογο και τον πηρατε;

Και αυτα τα ειπε ο ρεπορτερ του Ολυμπιακου;

Ονοματακι εχει για να ξερουμε ποιον να μην παιρνουμε στα σοβαρα;:-D

Δημοσ.

Μέλος της ομάδας της ρεάλ σοσιεδάδ, που έφτασε στην δεύτερη θέση πριν κάτι χρόνια και μετά έσκασε σαν φούσκα. Πήραν τα χαπάκια τους δηλαδή, και μετά οι παίκτες της χάθηκαν, χαρακτηριστικό παράδειγμα θυμάμαι τον ντε πέδρο (??), που πέρυσι είχε πάει να δοκιμαστεί στον εργοτέλη (!!), από παικταράς εκείνης της σεζόν στην πριμέρα ντιβιζιόν.

noted....

Εδω ειμαστε θα τα δουμε ολα,αλλα θα μου επιτρεψεις να "κρατησω" αυτο το ποστ σου

Δημοσ.

Παρε και εσυ κανα χαπακι γιατι δεν σε βλεπω καλα. Τι συγκρινεις ρε φιλε τον νταρκο με τον ντανι?? Ο ντανι ηταν ενας μετριοτατος επιθετικος που εκανε ενα ξεπεταγμα το 99 - 01 και μετα τιποτα. Στον παγκο και στα αζητητα. Ο νταρκο βασταει μονος του την σοσιεδαδ 6 χρονια τωρα, με γεματες σεζον σε συμετοχες και σταθερα κοντα στα 8-10 γκολ την χρονια(και μια εβαλε 20). Μιλαμε για μια μετρια ομαδα που φετος δεν ηταν μετρια αλλα πολυ κακη και γι αυτο και ο νταρκο εκανε κακη χρονια.

Μιλαμε για ενα παιχτη που εχει παιξει καμπιονατο σε ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ και ΛΑΤΣΙΟ, Πρεμιερ λιγκ στην αγγλια με σεφηλντ και τοσα χρονια ισπανια με σοσιεδαδ. Μιλαμε για ενα παιχτη που σε καμια 400ρα παιχνιδια εχει γυρο στα 190 γκολ! Μιλαμε για ενα παιχτη που στα 34 του ειναι στο επιπεδο που ειναι οι δικοι μας στα 28 ξερω γο απο φυσικη κατασταση. Και μου λες οτι ειναι ο νεος ντανι?? Μην τρελενομαστε ολα να τα απαξιονουμε.

Μπορει να μην τραβηξει, δεν ειναι σιγουρο οτι θα εχει κεφι να τα δωσει ολα για ενα μονο χρονο στον γαυρο. Αλλα δεν σημενει οτι ειναι και ντανι! Για τα λεφτα που κοστισε ειναι μια ΑΡΙΣΤΗ λυση για να κλεισει το ροστερ στην επιθεση. Και το καλο ειναι οτι ειναι φιλος του ιβιτς και ο ιβιτς σιγουρα του μιλησε και καταλαβε αν εχει διαθεση να παιξει μπαλα η να παρει ενσημα. Και περνει την μεταγραφη πανω του. Τουλαχιστον αν βγει παλτο θα λεμε οτι εφτεγε ο ιβιτς.

Δημοσ.
χαρακτηριστικό παράδειγμα θυμάμαι τον ντε πέδρο (??), που πέρυσι είχε πάει να δοκιμαστεί στον εργοτέλη (!!), από παικταράς εκείνης της σεζόν στην πριμέρα ντιβιζιόν.

εμμ φιλε τα εχεις μπερδεμενα λιγο... ο ντε πεδρο καταρχην ηταν προπερυσι οχι περυσι, δευτερον δεν δοκιμαστηκε αλλα υπογραψε κατευθειαν, και η δοθλεια χαλασε για κατι νυχτοπερπατηματα και για το οτι δεν μπορουσε να παιξει μεχρι το καλοκαιρι (δεν θυμαμαι τον λογο να πω την αληθεια)...

Δημοσ.
noted....

Εδω ειμαστε θα τα δουμε ολα,αλλα θα μου επιτρεψεις να "κρατησω" αυτο το ποστ σου

Φυσικά. Αυτός είναι και ο σκοπός άλλωστε που το έκανα.

Παρε και εσυ κανα χαπακι γιατι δεν σε βλεπω καλα. Τι συγκρινεις ρε φιλε τον νταρκο με τον ντανι??

....

Δεν συγκρίνω την προηγούμενη αξία τους, αλλά την αξία που θα έχουν την επόμενη σεζόν.

Έκανα μια δήλωση και θα περίμενα να επαληθευτώ ή όχι του χρόνου. Αλλά επειδή έθιξες το θέμα έχω να σου πω ότι:

Μια σεζόν καλή έχει κάνει στα τελευταία 7 χρόνια (!) που έβαλε 20 γκόλ. Από τότε έχει, όλως τυχαίως, κάθετη πτώση και μάλιστα την τελευταία μόνο 3 (!) γκολ, σε 33 συμμετοχές. Στη γιουβέντους μάλιστα είχε πετύχει μόνο 10 γκολ σε σύνολο 2 χρόνων. Στη γιουβέντους έτσι, όχι στη σοσιεδάδ που λές ότι δεν έχει συμπαίκτες καλούς. Στη λάτσιο, που έπαιζε δανεικός, δεν έβαλε κανένα γκολ.

Όσο για τις ικανότητες που έχει ο ίβιτς ( και ο λεμονής ενδεχομένως ) , δεν κάνω σχόλια.

Δημοσ.
εμμ φιλε τα εχεις μπερδεμενα λιγο... ο ντε πεδρο καταρχην ηταν προπερυσι οχι περυσι, δευτερον δεν δοκιμαστηκε αλλα υπογραψε κατευθειαν, και η δουλεια χαλασε για κατι νυχτοπερπατηματα ....

Έχεις δίκιο αλλά η ουσία δεν αλλάζει.

Ενας κορυφαίος παίκτης της ισπανίας δεν έρχεται στον εργοτέλη στο ξεκάρφωτο.

.... και για το οτι δεν μπορουσε να παιξει μεχρι το καλοκαιρι (δεν θυμαμαι τον λογο να πω την αληθεια)...

Νομίζω δεν πρόλαβε να υπογράψει πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος.

Δημοσ.
Ενας κορυφαίος παίκτης της ισπανίας δεν έρχεται στον εργοτέλη στο ξεκάρφωτο.

Μη το διαβασει ο vlachaquito αυτο :D:D:D

Δημοσ.

καλα, εχε για που ειμαι στις καλες μου αλλιως θα σου ελεγα τι ειναι η εργοτελαρα μου

http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=92014

KWSN_Men συνεχιζεις να πιστευεις οτι σε αυτη την μεταγραφη ολα ειναι κανονικα?? γιατι εμενα κατι μου βρομαει, ποιος παικτης θα ειχε ετοιμη προταση απο τον κατοχο του τριπλ κραουν και δεν θα πηγαινε τρεχοντας??

Υ.Γ. τελικα θα υπογραψει, δεν το συζηταω, απλα σιγουρα κατι δεν πηγε καλα στην ολη ιστορια...

Δημοσ.
Φυσικά. Αυτός είναι και ο σκοπός άλλωστε που το έκανα.

Δεν συγκρίνω την προηγούμενη αξία τους, αλλά την αξία που θα έχουν την επόμενη σεζόν.

Έκανα μια δήλωση και θα περίμενα να επαληθευτώ ή όχι του χρόνου. Αλλά επειδή έθιξες το θέμα έχω να σου πω ότι:

Μια σεζόν καλή έχει κάνει στα τελευταία 7 χρόνια (!) που έβαλε 20 γκόλ. Από τότε έχει, όλως τυχαίως, κάθετη πτώση και μάλιστα την τελευταία μόνο 3 (!) γκολ, σε 33 συμμετοχές. Στη γιουβέντους μάλιστα είχε πετύχει μόνο 10 γκολ σε σύνολο 2 χρόνων. Στη γιουβέντους έτσι, όχι στη σοσιεδάδ που λές ότι δεν έχει συμπαίκτες καλούς. Στη λάτσιο, που έπαιζε δανεικός, δεν έβαλε κανένα γκολ.

Όσο για τις ικανότητες που έχει ο ίβιτς ( και ο λεμονής ενδεχομένως ) , δεν κάνω σχόλια.

Αιντε αιντε. Πες μου ποσους παιχτες ξερεις και εχουν περασει απο γιουβεντους πεξανε 2 σεζον και βαλανε και 10 γκολ και ηρθαν ελλαδα εστω και στα 34. Μετα πεσμου ποσους παιχτες ξερεις που στα τελευταια 6 χρονια ισπανια εχουν μεσο ορο γυρω στα 10 γκολ την σεζον! Προσεξε προσιτα ονοματα που θα μπορουσαν να ερθουν ελλαδα, οχι φορλαν και ρομπινιο. Αν μου βρεις ενα και να κοστιζει και 2-3 εκατομυριακια μονο τοτε να αναλαβεις εσυ τεχνικος διευθηντης και σε παρακαλω να τον φερεις.

Ρε φιλε μηπως εισαι συντακτης στο ντερμπι??? Γραφεις σε καμια εφημεριδα και τα παρουσιαζεις οπως θελεις?? Μου θυμιζεις τις εφημεριδες που παιρνουν συνεντευξη πχ του καστιγιο και λεει "στο playstation ειμαι θεος" και βενει πρωτοσελιδο "ΚΑΣΤΙΓΙΟ, ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΘΕΟΣ" και αντε ψαχνε εσυ τι ειπε πραγματικα!! Ενας επιθετικος με 10 γκολ μεσο ορο στην ισπανια σε μετρια προς κακη ομαδα δεν θεωρειται οτι κανει κακη σεζον! Δεν λεω οτι κανει σουπερ χρονια, αλλα δεν θεωρειται κακη. Αρα επειδη το εθιξες ο νταρκο εκανε μια ΥΠΕΡΣΟΥΠΕΡ χρονια με 20 γκολ και μετα ηταν σταθερα μετριος(8-10 τη σεζον), οσπου περσι εκανε ΜΙΑ χρονια κακη με φουλ συμετοχες ομως, αρα τουλαχιστον δεν ειναι κουτσαλογο χωρις αντοχες. Τωρα πως ειδες εσυ τα στατιστικα του και καταλαβες οτι 6 χρονια δεν παιζει πραμα....μαλλον καποιο οφελος εχεις. Ασε που μου εβγαλες αρνητικο οτι στη γιουβεντους εβαλε 11(οχι 10 που λες) γκολ, αναμεσα σε τρελα ονοματα πρωτοκλασατα

Δεν ειπε κανεις οτι πηραμε τον ρομπινιο και καλιστα μπορει να βγει και ντανι ακομα. Ολα αυτα ειναι εικασιες, αλλα μην ισοπεδονουμε την καριερα του νταρκο μονο και μονο επειδη ηρθε στον ολυμπιακο σε μεγαλη ηλικια. και ρε πουστη μου καταλαβενετε οτι τον κλεισαμε για να εχουμε απλα λυσεις στην επιθεση??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...