Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κακά τα ψέματα...ο Καυκής δεν κάνει ούτε για 2ος...για 3ος είναι μια χαρά... αλλά όχι για 2ος... οπότε λογικά δίνεται δανεικός ο Αποστολίδης και έτσι περιμένουμε 2 άσσους... Πριχιόνι ο ένας και ο άλλος... ελπίζω όχι ο Κους... (Λέτε να έχουμε το δύδιμο της ΤΑΟΥ Πριχιόνι-Πλάνινιτς χαχα καλό θα ήταν..αλλά δύσκολο)

Δημοσ.

παντος o πριγκιονι φετος βγηκε δευτερος στις ασσιστ στην ευρολιγκα πισω μονο απο τον παπαλουκα, ενω στην φαση των 16 βγηκε αυτος πρωτος με δευτερο τον διαμαντιδη.

Φανταζομαι οτι για αυτο που τον θελουν (ασσιστ σε χονδρο και ματσε) ειναι οτι καλυτερο μπορει να παρει σε ευρωπη...

Δημοσ.

Ο Πριτζιονι σαν οργανωτης ειναι πολυ καλος. Και το βασικοτερο ειναι οτι εχει πολυ καλες ασιστ. Στη Full season ηταν ο δευτερος καλυτερος πασερ και στους τοπ 16 ο πρωτος. Στο παρακατω link εχει ολες της πληροφοριες.

Μαλιστα ειναι δευτερος πασερ όλων των εποχων ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ.

http://www.euroleague.net/main/statistics/individual/average?lang=en&tabid=157

Edit: Σαν να με προλαβε καποιος :P

Δημοσ.
'Εχω τους δικούς μου λόγους γι'αυτό. Περίμενα με πιο συγκεκριμένη απάντηση

Διαφωνείς με αυτά που λέω;

Στο παιχνίδι στον ημιτελικό με εμάς που δεν πιάνεται γιατί έπεσε στα πολύ δύσκολα, με εσάς που ήταν μέτριος. Καθόλου δεν τον είδα στους 16 αλλά τον είδα στους ομίλους.

Είναι καλός παίκτης, το άκρως αντίθετο του κωλοτούμπα. Δε χτίζεις ομάδα πάνω του, αλλά για να παίξει μια καλή ομάδα, μια χαρά τα καταφέρνει.

Δημοσ.

Ε τώρα να πάρουμε σε μια μεταγραφική περίοδο 4 άσσους, πάει πολύ δεν πάει; -:D Ενας εκ των δυο θα είναι ο βασικός backup τελοσπάντων και ο άλλος σε περίπτωση τραυματισμού κτλπ

Δημοσ.

ο Πριτζιόνι (ή όπως διαβάζεται τελοσπάντων :-p ) είναι πολύ καλός παίχτης ,εντάξει ίσως είναι ένα κλικ κάτω από τους κορυφαίους pg οι οποίοι έχουν συμβόλαια αλλά είναι σίγουρα ανήκει στους καλύτερους .Ενδιαφέρον θα έχει να μάθουμε πόσα θα ζητήσει η Ταού αφού λογικά θα χρειαστεί και αυτή play και σε τέτοιο επίπεδο οι παίχτες είναι πολύ λίγοι και ακριβοί οπότε λογικά θα ζητήσει πολλά ...

+ απ'οτι διάβασα μόλις τώρα έχει και Ισπανικό διαβατήριο !

Δημοσ.

Πριν τρεις μέρες είχα μια διαφωνία με κάποιους για το τι έγινε με τον Περπέρογλου. Όλοι αυτοί ισχυρίζονταν ότι ξέρουν τι έγινε, ένας μάλιστα έλεγε ότι μου το είπε στο κρεββάτι ο Λιανός.

Για να δούμε τι είπε ο ίδιος ο Περπέρογλου:

Όσον αφορά την περιβόητη δήλωση "δε θα πάω ποτέ στον Παναθηναϊκό": Ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο. Δεν ειπώθηκε ποτέ. Δεν είχε γίνει ποτέ κάτι τέτοιο. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε, ούτε καν για κακή πληροφόρηση, γιατί απλώς δεν είχαν καν μιλήσει, ώστε να υπάρξει κάποια παρεξήγηση. Εγώ δεν είχα μιλήσει για το θέμα. Το μόνο που ήξερα ήταν τα δεδομένα. Ήξερα ότι υπήρχε πρόταση από τον Ολυμπιακό και ήταν λογικό με αυτό το δεδομένο να διαπραγματεύομαι με τον Ολυμπιακό. Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, να σας πω την αλήθεια, το έμαθα μετά την ανακοίνωση του Πανιωνίου. Με πήρε ένας φίλος μου τηλέφωνο και μου έλεγε "συγχαρητήρια".

«Μετά το τέλος της χρονιάς μίλησα με τον εκπρόσωπό μου και μου είπε πως υπάρχει ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό και μόνο. Μοιραία προέκυψαν και κάποιες διαπραγματεύσεις. Εξαρχής ήταν σαφές ότι δεν ήμουν ο καθ' ύλην αρμόδιος. Η όποια συμφωνία κι αν έκανα έπρεπε να επικυρωθεί από τον Πανιώνιο, όπου και ανήκα, για να ισχύσει.

Ολα έδειχναν να κινούνται σε μια συγκεκριμένη διαδρομή. Ώσπου Τρίτη μεσημέρι με πήρε τηλέφωνο ένας φίλος μου και μου είπε «συγχαρητήρια». Τον ρώτησα για ποιο πράγμα και μου απάντησε «που έκλεισες στον Παναθηναϊκό». Μέχρις εκείνη τη στιγμή δεν ήξερα τίποτα. Ούτε καν πως υπήρχε ενδιαφέρον.

Ο Παναθηναϊκός είχε συμφωνήσει πρώτα με τον Πανιώνιο, πήρε τα δικαιώματά μου και μετά συζήτησε μαζί μου. Με ενημέρωσαν ότι είχα παραχωρηθεί. Έπειτα από αυτό δεν ήταν δύσκολο να συμφωνήσω. Η διοίκηση του ΠΑΟ με αγκάλιασε από το πρώτο δευτερόλεπτο. Μου έδειξε πως με θέλει, ότι με υπολογίζει».

http://www.sportime.gr/basket_inside.asp?article_id=53773

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=38330

Όχι τίποτα άλλο, αλλά πολύ γουστάρω να γίνονται ρόμπα κάποιοι...

Δημοσ.

Πριν τρείς ημέρες είχα μια διαφωνία με έναν γνωστό ξερόλα του site που τολμά και ξεστομίζει φιλοσοφίες τύπου " ο Γκέρσον είναι άχρηστος και δεν μπορεί να φτιάξει ομάδες ούτε βγάζει το καλύτερο ευατό των παιχτών"

Μη ξεχάσουμε ότι το μεγαλύτερο επιχείρημα του ήταν ένα άρθρο του Παπαδογιάννη τον οποίο σήμερα τον ειρωνεύεται και τον κατηγορεί για το θέμα του Σπανούλη. Ας το προσπεράσουμε όμως

Στο θέμα του Πανιωνίου και ξεχνώντας να μας αναφέρει πηγές για τη λευκή επιταγή για Παπαλουκά που διάβασε σε ένα super dooper αξιόπιστο site, έκανε μια ανευ λόγου επίθεση σε όποιον υποστήριζε ότι ο Πανιώνιος έπαιξε παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και του ζήτησε 800.000 κάτι που το γράφαν όλοι.

Βέβαια συντάχθηκε με τη γραμμή κοντού προέδρου και ηθικολόγου (γνωστού στο πανελλήνιο για τις εκρήξεις του στα ημίχρονα τελικών γεμάτες ήθος) για το πως πρέπει να κινείτε μια ομάδα που θέλει να κάνει μετεγραφή ενός παίχτη που ούτως η άλλως είναι δεσμευμένος με συμβόλαιο από την ομάδα του.

Ξέχασε όμως κατα περίεργο τρόπο να αναφέρει μια άλλη σημερινή ανακοίνωση του Πανιωνίου που την αντιγράφω αυτούσια.

Η ΚΑΕ Πανιώνιος Forthnet και ο πρόεδρος της ΚΑΕ κ.Ηλίας Λιανός με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα θα ήθελαν να επισημάνουν τα ακόλουθα:

"Δεν τίθεται το παραμικρό θέμα τόσο σε επίπεδο προσωπικό όσο και σε επίπεδο συλλόγων, αντιπαράθεσης μεταξύ των ΚΑΕ Πανιώνιος Forthnet και Ολυμπιακός. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός και οι εκ των ιδιοκτητών της Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος συμπεριφέρθηκαν με ήθος και επαγγελματισμό στις διαπραγματεύσεις οι οποίες έγιναν για την πώληση του αθλητή Στράτου Περπέρογλου. Επαναλαμβάνουμε, δε, ότι και η ΚΑΕ Πανιώνιος Forthnet έπραξε ακριβώς το ίδιο αποφεύγοντας οποιασδήποτε μορφής δημοπρασία για τον αθλητή".

Αν μη τι άλλο και βγάζοντας τα γυαλιά οποιουδήποτε χρώματος, μπορεί ο οποιοσδήποτε να καταλάβει ότι η συγκεκριμένη μετεγραφή ήταν μια φαρσοκωμωδία και μόνο στο ήθος δε κινήθηκε. Στο ίδιο ήθος με το οποίο έχει συμφωνήσει ο Παναθηναικός με τον Σπανούλη εδώ και καιρό ενώ δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους rockets.

Δημοσ.

κατηγορεις το Θανασακη και τον Παυλακη για ανηθικοτητα?

αυτα τα 2 αγγελουδια?

αυτους τους Τροτζους?

θυμαμαι επι ξανθου που ειχανε μπει μαινομενοι στα γραφεια της ομοσπονδιας και σηκωνοντουσαν στις μυτες για να βαρεσουν γροθια? στο γραφειο βριζοντας θεους και δαιμονες για τις καταφορες αδικιες

Δημοσ.
κατηγορεις το Θανασακη και τον Παυλακη για ανηθικοτητα?

αυτα τα 2 αγγελουδια?

αυτους τους Τροτζους?

θυμαμαι επι ξανθου που ειχανε μπει μαινομενοι στα γραφεια της ομοσπονδιας και σηκωνοντουσαν στις μυτες για να βαρεσουν γροθια? στο γραφειο βριζοντας θεους και δαιμονες για τις καταφορες αδικιες

Όχι ρε γαμώτο, έκαναν τέτοιο πράγμα κατά του Ιωαννίδη; Μη μου πεις ότι τον έβρισαν και του καταλόγισαν χειρότερα από ότι του καταλόγισε ο Κόκκαλης όταν έφυγε; Ή το ξεχάσαμε αυτό και έγινε άγιος ο κύριος βουλευτής επειδή μας έβγαλε από την αφάνεια;

Δημοσ.
Πριν τρείς ημέρες είχα μια διαφωνία με έναν γνωστό ξερόλα του site που τολμά και ξεστομίζει φιλοσοφίες τύπου " ο Γκέρσον είναι άχρηστος και δεν μπορεί να φτιάξει ομάδες ούτε βγάζει το καλύτερο ευατό των παιχτών"

Μη ξεχάσουμε ότι το μεγαλύτερο επιχείρημα του ήταν ένα άρθρο του Παπαδογιάννη τον οποίο σήμερα τον ειρωνεύεται και τον κατηγορεί για το θέμα του Σπανούλη. Ας το προσπεράσουμε όμως

Χαίρομαι πολύ που νιώθεις δικαιωμένος για τον Γκέρσον. Ακόμα πιο πολύ χαίρομαι που τον κράτησε ο Ολυμπιακός και τώρα φτιάχνει την ομάδα που θέλει. Έτσι μετά τον Αποστολίδη και τον Καυκή, πήγε στο Λας Βέγκας να φέρει και τον καινούργιο Άκερ. Δε λες πάλι καλά που Πανιώνιος και Άρης θα είναι πεσμένοι οπότε δε (φαίνεται να) κινδυνεύουν τα κεκτημένα της δεύτερης θέσης;

Στο θέμα του Πανιωνίου και ξεχνώντας να μας αναφέρει πηγές για τη λευκή επιταγή για Παπαλουκά που διάβασε σε ένα super dooper αξιόπιστο site, έκανε μια ανευ λόγου επίθεση σε όποιον υποστήριζε ότι ο Πανιώνιος έπαιξε παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και του ζήτησε 800.000 κάτι που το γράφαν όλοι.

Μια και παραθέτεις πιο κάτω την ανακοίνωση του Πανιωνίου, τελικά τι έγινε; Έπαιξε πουστιά από τον Πανιώνιο ή μόνο οι Γιαννακόπουλοι ήταν οι κακοί; Είναι οργανωμένος στην 13 ο Λιανός ή όχι τελικά; Περίεργα πράγματα.

Γιατί το συμπέρασμα που βγαίνει από την ανακοίνωση είναι ότι ο Παναθηναϊκός έδωσε πιο πολλά και πήρε το παίκτη. Ούτε περί 800.000, ούτε περί δημοπρασίας, ούτε περί πουστιάς του Πανιωνίου ή των Γιαννακόπουλων. Μάλον αυτοαναιρείσαι.

Βέβαια συντάχθηκε με τη γραμμή κοντού προέδρου και ηθικολόγου (γνωστού στο πανελλήνιο για τις εκρήξεις του στα ημίχρονα τελικών γεμάτες ήθος) για το πως πρέπει να κινείτε μια ομάδα που θέλει να κάνει μετεγραφή ενός παίχτη που ούτως η άλλως είναι δεσμευμένος με συμβόλαιο από την ομάδα του.

Ξέχασε όμως κατα περίεργο τρόπο να αναφέρει μια άλλη σημερινή ανακοίνωση του Πανιωνίου που την αντιγράφω αυτούσια.

Η ΚΑΕ Πανιώνιος Forthnet και ο πρόεδρος της ΚΑΕ κ.Ηλίας Λιανός με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα θα ήθελαν να επισημάνουν τα ακόλουθα:

"Δεν τίθεται το παραμικρό θέμα τόσο σε επίπεδο προσωπικό όσο και σε επίπεδο συλλόγων, αντιπαράθεσης μεταξύ των ΚΑΕ Πανιώνιος Forthnet και Ολυμπιακός. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός και οι εκ των ιδιοκτητών της Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος συμπεριφέρθηκαν με ήθος και επαγγελματισμό στις διαπραγματεύσεις οι οποίες έγιναν για την πώληση του αθλητή Στράτου Περπέρογλου. Επαναλαμβάνουμε, δε, ότι και η ΚΑΕ Πανιώνιος Forthnet έπραξε ακριβώς το ίδιο αποφεύγοντας οποιασδήποτε μορφής δημοπρασία για τον αθλητή".

Αν μη τι άλλο και βγάζοντας τα γυαλιά οποιουδήποτε χρώματος, μπορεί ο οποιοσδήποτε να καταλάβει ότι η συγκεκριμένη μετεγραφή ήταν μια φαρσοκωμωδία και μόνο στο ήθος δε κινήθηκε. Στο ίδιο ήθος με το οποίο έχει συμφωνήσει ο Παναθηναικός με τον Σπανούλη εδώ και καιρό ενώ δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους rockets.

Για εξήγησε αν θες τη φαρσοκκωμωδία, γιατί η ανακοίνωση αυτή μόνο αυτό που λες δεν υποννοεί. Και αν θες να πάμε και στο ΝΒΑ, οι Ρόκετς δεν είχαν πλησιάσει τον Σπανούλη πέρυσι ενώ είχε συμβόλαιο;

Κατά τα άλλα, εγώ θα είμαι εδώ γύρω και του χρόνου όπως είμαι 5 χρόνια τώρα. Εσύ σαν καινούργιο φρούτο δεν ξέρουμε. Και του χρόνου θα είμαστε εδώ να δούμε πόσο καλά πήγε και η ομαδάρα του Γκέρσον (άλλο που το 90% των οπαδών και φιλάθλων του Ολυμπιακού δεν το γουστάρει και τον γιούχαρε ακόμα. Εσύ ξέρεις καλύτερα).

Δημοσ.

ρε μαγκες, τι θα γινει τωρα θα το παμε πολι ακομα αυτο το ποιηματακι??

Την υποτιθεμενη προταση της βαλενθια για τον καστιγιο στα 15 εκ. θα την σχολιασει ανθρωπος, η θα καθησουμε να λεμε ακομα για τον περπ???

Δημοσ.
Όχι ρε γαμώτο, έκαναν τέτοιο πράγμα κατά του Ιωαννίδη; Μη μου πεις ότι τον έβρισαν και του καταλόγισαν χειρότερα από ότι του καταλόγισε ο Κόκκαλης όταν έφυγε; Ή το ξεχάσαμε αυτό και έγινε άγιος ο κύριος βουλευτής επειδή μας έβγαλε από την αφάνεια;

Αυτή την περίφημη δήλωση του Κόκκαλη την έχεις κάπου πρόχειρη να την δούμε?Δεν λέω οτι λές ψέμματα,απλά αμφιβάλλω λίγο για την αντικειμενικότητά σου και για το κατά πόσο ο Κόκκαλης είχε πει τόσα φοβερά και τρομερά εναντίον του Ιωαννίδη και των παρακτικών που χρησιμοποιούσε.

Εσάς αλήθεια ποιοί σας έβγαλαν από την αφάνεια και με ποιές μεθόδους που τις επειδυκνύουν ακόμα και σήμερα?

Καλά έχει προσφέρει η Βαλένθια 15 και δεν τον πουλήσανε ακόμα?Κολοτσίνι,Μορφέο και Παντιάνι με τα 15 και καλή τύχη στο Νέρι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...