Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Χαίρομαι πολύ που νιώθεις δικαιωμένος για τον Γκέρσον. Ακόμα πιο πολύ χαίρομαι που τον κράτησε ο Ολυμπιακός και τώρα φτιάχνει την ομάδα που θέλει. Έτσι μετά τον Αποστολίδη και τον Καυκή, πήγε στο Λας Βέγκας να φέρει και τον καινούργιο Άκερ. Δε λες πάλι καλά που Πανιώνιος και Άρης θα είναι πεσμένοι οπότε δε (φαίνεται να) κινδυνεύουν τα κεκτημένα της δεύτερης θέσης;

Μη γίνεσαι κωλοτούμπας και μου τη γυρίζεις στο φετινό Ολυμπιακό. Στη λέω ολοκάθαρα γιατί αμφισβητείς την αξία του Γκέρσον σαν προπονητή "ξεχνώντας" τις Ευρολίγκες που έχει πάρει, τους παίχτες που έχει αναδείξει, ακόμα και τις νίκες που έχει κάνει η ομάδα του απέναντι στη δική σου. Ακόμα και τον Ολυμπιακό το φετινό τον έκανε στο τέλος να παίξει στα ίσια τον Παναθηναικό, μια ομάδα 3-4 χρόνων. Αν εσύ βγάζεις έτσι συμπέρασμα για έναν προπονητή ξεχνώντας την ιστορία του τότε απλά δε το κατέχεις. Γιατί ουδείς θα τολμήσει να πεί αν ο Ομπράντοβιτς δε πάρει τίτλο του χρόνου ότι είναι μάπας. Πρέπει να μάθεις να βλέπεις το άθλημα όχι πιο αντικειμενικά (δε γίνεται αυτό) αλλά με σωστές βάσεις και να αναγνωρίζεις τις αξίες και να μη προσπαθείς να τις ισοπεδώσεις επειδή δεν ανήκουν στην ομάδα σου.

Α όσο για τα ταξίδια, να εύχεσαι να μη πετύχει ένα νέο Πάρκερ.

Μια και παραθέτεις πιο κάτω την ανακοίνωση του Πανιωνίου, τελικά τι έγινε; Έπαιξε πουστιά από τον Πανιώνιο ή μόνο οι Γιαννακόπουλοι ήταν οι κακοί; Είναι οργανωμένος στην 13 ο Λιανός ή όχι τελικά; Περίεργα πράγματα.

Γιατί το συμπέρασμα που βγαίνει από την ανακοίνωση είναι ότι ο Παναθηναϊκός έδωσε πιο πολλά και πήρε το παίκτη. Ούτε περί 800.000, ούτε περί δημοπρασίας, ούτε περί πουστιάς του Πανιωνίου ή των Γιαννακόπουλων. Μάλον αυτοαναιρείσαι.

Εγώ αυτοαναιρούμαι; :mrgreen: Δε θα κάτσω να επαναλάβω όλα αυτά που έχω γράψει εγώ και άλλοι για το συγκεκριμένο θέμα. Θέλεις να πιστεύεις ότι όλα εξελίχθηκαν καλά με τη συγκεκριμένη μετεγραφή ; Πίστευε το. Δε πρόκειται να μπω στο loop να σου δώσω να καταλάβεις τα αυτονόητα. Είσαι φανατικός και δε θέλεις να καταλάβεις. Τουλάχιστον όμως μια σύγκριση των δηλώσεων του προέδρου σας με την ανακοίνωση του Πανιωνίου όμως μπορείς να κάνεις. Αν και πάλι δε βλέπεις τίποτα το περίεργο, άστο μη το κουράζεις.

Και αν θες να πάμε και στο ΝΒΑ, οι Ρόκετς δεν είχαν πλησιάσει τον Σπανούλη πέρυσι ενώ είχε συμβόλαιο;

Τελείως άστοχη σύγκριση. Μια χαρά κινήθηκαν οι rockets που τόλμησες κιόλας να σκεφτείς ότι πήγε ομάδα του nba να "αρπάξει" το v-span. Δε διάβασες τουλάχιστον μέσα στις κλάψες του v-span τι είναι διατεθειμένος να επιστρέψει στους rockets ; Κάτι 300 χιλιάρικα είναι, ψίχουλα :-D

Κατά τα άλλα, εγώ θα είμαι εδώ γύρω και του χρόνου όπως είμαι 5 χρόνια τώρα. Εσύ σαν καινούργιο φρούτο δεν ξέρουμε. Και του χρόνου θα είμαστε εδώ να δούμε πόσο καλά πήγε και η ομαδάρα του Γκέρσον (άλλο που το 90% των οπαδών και φιλάθλων του Ολυμπιακού δεν το γουστάρει και τον γιούχαρε ακόμα. Εσύ ξέρεις καλύτερα).

Μωρε εγώ εδώ θα είμαι όπως και εσύ μην ανησυχείς. Συζήτηση σοβαρή όμως όχι σε 5 αλλά ούτε σε 15 χρόνια δε θα κάνουμε όσο είσαι βαμένος και προσπαθείς να κάνεις μαθήματα μπασκετικής ανάλυσης στους Ολυμπιακούς με αυτά που γράφεις. Α και για το γιουχάρισμα έχεις μείνει μερικά ματς πίσω.

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αυτή την περίφημη δήλωση του Κόκκαλη την έχεις κάπου πρόχειρη να την δούμε?Δεν λέω οτι λές ψέμματα,απλά αμφιβάλλω λίγο για την αντικειμενικότητά σου και για το κατά πόσο ο Κόκκαλης είχε πει τόσα φοβερά και τρομερά εναντίον του Ιωαννίδη και των παρακτικών που χρησιμοποιούσε.

Εσάς αλήθεια ποιοί σας έβγαλαν από την αφάνεια και με ποιές μεθόδους που τις επειδυκνύουν ακόμα και σήμερα?

Όχι δεν την έχω πρόχειρη, μια χαρά το θυμάμαι όμως. Όπως θυμάμαι μια χαρά και τα νεράκια στη CSKA (που πήγαν οι παίκτες να πεθάνουν) και τα χαστούκια στους παίκτες του και τις αηδίες για τη Γιουγκοσλαβική μαφία. Ακόμα γελάω όταν έβγαινε και έλεγε ότι οι Γιουγκοσλάβοι σαμποτάρουν τους Έλληνες παίκτες και ο ίδιος είχε ελληνοποιήσει τη μισή Γιουγκοσλαβία. Και συνέχισε και με την ΑΕΚ βέβαια που συχνά κατέβαινε με 1-2 Έλληνες στη 12άδα.

Επειδή μπασκετ δεν άρχισα να παρακολουθώ το 2005 αλλά τέλη 10ετίας '80, τον θυμάμαι πολύ καλά...

ΥΓ: Όταν οι Γιαννακόπουλοι έλεγαν ότι θα τον φέρουν στον Παναθηναϊκό έριχνα καντήλια.

Δημοσ.
Όχι δεν την έχω πρόχειρη, μια χαρά το θυμάμαι όμως. Όπως θυμάμαι μια χαρά και τα νεράκια στη CSKA (που πήγαν οι παίκτες να πεθάνουν) και τα χαστούκια στους παίκτες του και τις αηδίες για τη Γιουγκοσλαβική μαφία. Ακόμα γελάω όταν έβγαινε και έλεγε ότι οι Γιουγκοσλάβοι σαμποτάρουν τους Έλληνες παίκτες και ο ίδιος είχε ελληνοποιήσει τη μισή Γιουγκοσλαβία. Και συνέχισε και με την ΑΕΚ βέβαια που συχνά κατέβαινε με 1-2 Έλληνες στη 12άδα.

Επειδή μπασκετ δεν άρχισα να παρακολουθώ το 2005 αλλά τέλη 10ετίας '80, τον θυμάμαι πολύ καλά...

ΥΓ: Όταν οι Γιαννακόπουλοι έλεγαν ότι θα τον φέρουν στον Παναθηναϊκό έριχνα καντήλια.

Εντάξει και εγώ μια από τις πρώτες μπασκετικές εικόνες που έχω είναι οι χριστοπαναγίες του Ιωαννίδη,στα τέλη της 10ετίας του 80 κατά τη διάρκεια time-out όταν προπονούσε τον αρη,τότε που η κάμερα πλησίαζε στο πηγαδάκι παίκτων-προπονητή με ανοιχτό μικρόφωνο και ακουγόντουσαν όλα.

Πιστεύεις όμως οτι όλες του οι επιτυχίες ήταν αποτέλεσμα αυτών των ύπουλων μεθόδων που χρησιμοποιούσε?

Δημοσ.
Μη γίνεσαι κωλοτούμπας και μου τη γυρίζεις στο φετινό Ολυμπιακό. Στη λέω ολοκάθαρα γιατί αμφισβητείς την αξία του Γκέρσον σαν προπονητή "ξεχνώντας" τις Ευρολίγκες που έχει πάρει, τους παίχτες που έχει αναδείξει, ακόμα και τις νίκες που έχει κάνει η ομάδα του απέναντι στη δική σου. Ακόμα και τον Ολυμπιακό το φετινό τον έκανε στο τέλος να παίξει στα ίσια τον Παναθηναικό, μια ομάδα 3-4 χρόνων. Αν εσύ βγάζεις έτσι συμπέρασμα για έναν προπονητή ξεχνώντας την ιστορία του τότε απλά δε το κατέχεις. Γιατί ουδείς θα τολμήσει να πεί αν ο Ομπράντοβιτς δε πάρει τίτλο του χρόνου ότι είναι μάπας. Πρέπει να μάθεις να βλέπεις το άθλημα όχι πιο αντικειμενικά (δε γίνεται αυτό) αλλά με σωστές βάσεις και να αναγνωρίζεις τις αξίες και να μη προσπαθείς να τις ισοπεδώσεις επειδή δεν ανήκουν στην ομάδα σου.

Μια χαρά σου την λέω και για τον Ολυμπιακό 06-07 αν θες. Επειδή δεν κοιτάζω μόνο τους τελευταίους 5 αγώνες που πιθανόν να είδες μόνο εσύ, ο Ολυμπιακός έπαιξε καλό μπάσκετ για λιγότερους από 10 αγώνες φέτος. Το κακό δεν είναι αυτό, αλλά στους υπόλοιπους έπαιζε μπασκετ παιδικής χαράς. Ούτε ένα σημάδι ότι η ομάδα δουλεύται στις προπονήσεις, ούτε ένα σύστημα. Και ο (κατά τα άλλα συμπαθής ομολογώ) Γκέρσον να βγαίνει και να λέει ότι φταίει που δεν παίζει ο Μάτσε. Έρχεται ο Μάτσε, ούτε ένα σύστημα να πάρει τη μπάλα να σουτάρει. Τα ξεχνάς αυτά (ή μήπως δεν τα έβλεπες; )

Αλλά όοοοχι, είναι καλός γιατί κέρδισε τον Παναθηναϊκός φέτος 3 φορές. Έχασε άλλες 5, αλλά δεν έχει σημασία. Αντί να χάσει στους τελικούς 3-0 όπως όλοι περίμεναν, το πήγε στα 5 παιχνίδια. Μεγάλη επιτυχία. Αλλά όοοοχι, οι διαιτητές το χάρησαν στον Παναθηναϊκό.

Να σου το ξαναπώ; Μακάρι να τον κρατήσετε 10 χρόνια και να συνεχίσει να παράγει το ίδιο έργο. Σιγά μη ζηλεύω και τον προπονητή σας επειδή πήρε κύπελλα με την Μακάμπι.

Εγώ αυτοαναιρούμαι; :mrgreen: Δε θα κάτσω να επαναλάβω όλα αυτά που έχω γράψει εγώ και άλλοι για το συγκεκριμένο θέμα. Θέλεις να πιστεύεις ότι όλα εξελίχθηκαν καλά με τη συγκεκριμένη μετεγραφή ; Πίστευε το. Δε πρόκειται να μπω στο loop να σου δώσω να καταλάβεις τα αυτονόητα. Είσαι φανατικός και δε θέλεις να καταλάβεις. Τουλάχιστον όμως μια σύγκριση των δηλώσεων του προέδρου σας με την ανακοίνωση του Πανιωνίου όμως μπορείς να κάνεις. Αν και πάλι δε βλέπεις τίποτα το περίεργο, άστο μη το κουράζεις.

Τελικά, για πες το περίεργο που έγινε και δείχνουν οι δηλώσεις του Πανιωνίου για εμάς με τα πράσινα γυαλιά ρε άνθρωπε...

Τελείως άστοχη σύγκριση. Μια χαρά κινήθηκαν οι rockets που τόλμησες κιόλας να σκεφτείς ότι πήγε ομάδα του nba να "αρπάξει" το v-span. Δε διάβασες τουλάχιστον μέσα στις κλάψες του v-span τι είναι διατεθειμένος να επιστρέψει στους rockets ; Κάτι 300 χιλιάρικα είναι, ψίχουλα :-D

Οι Rockets ήρθαν να πάρουν τον παίκτη 2 ημέρες αφότου μπορούσαν. Τα 350.000 ευρώ γνωρίζεις τί είναι και γιατί είναι τόσα;

Μωρε εγώ εδώ θα είμαι όπως και εσύ μην ανησυχείς. Συζήτηση σοβαρή όμως όχι σε 5 αλλά ούτε σε 15 χρόνια δε θα κάνουμε όσο είσαι βαμένος και προσπαθείς να κάνεις μαθήματα μπασκετικής ανάλυσης στους Ολυμπιακούς με αυτά που γράφεις. Α και για το γιουχάρισμα έχεις μείνει μερικά ματς πίσω.

Δημοσ.
Εντάξει και εγώ μια από τις πρώτες μπασκετικές εικόνες που έχω είναι οι χριστοπαναγίες του Ιωαννίδη,στα τέλη της 10ετίας του 80 κατά τη διάρκεια time-out όταν προπονούσε τον αρη,τότε που η κάμερα πλησίαζε στο πηγαδάκι παίκτων-προπονητή με ανοιχτό μικρόφωνο και ακουγόντουσαν όλα.

Πιστεύεις όμως οτι όλες του οι επιτυχίες ήταν αποτέλεσμα αυτών των ύπουλων μεθόδων που χρησιμοποιούσε?

Και αυτών. Προφανώς και όχι μόνο. Άχρηστος δεν ήταν, ήταν μεγάλος προπονητής. Δεν παύει να ήταν αλήτης όμως (και να είναι ακόμα και σαν πολιτευτής, αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα που δε μπορεί να γίνει στο παρόν forum).

Θυμάσαι αλήθεια τι είχε γίνει με τον Ακράτητο και κάτι νερά με ψυχοφάρμακα πριν 3-4 χρόνια; Πρώτος διδάξας ήταν άλλος...

Δημοσ.
Και αυτών. Προφανώς και όχι μόνο. Άχρηστος δεν ήταν, ήταν μεγάλος προπονητής. Δεν παύει να ήταν αλήτης όμως (και να είναι ακόμα και σαν πολιτευτής, αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα που δε μπορεί να γίνει στο παρόν forum).

Θυμάσαι αλήθεια τι είχε γίνει με τον Ακράτητο και κάτι νερά με ψυχοφάρμακα πριν 3-4 χρόνια; Πρώτος διδάξας ήταν άλλος...

Δάσκαλος εντός και εκτός παρκέ ο ξανθός.:mrgreen:

Δημοσ.

Κοίταξε, αν το πάρεις στην πλάκα, όντως είναι αστείο. Αλλά πήγαν να πεθάνουν οι Ρώσοι, χωρίς υπερβολή. Αφροί απο το στόμα, δυσκολία στην αναπνοή, μυικοί σπαμοί...

Δημοσ.

Όλα τα site γράφουνε οτι ο Ολυμπιακός συμφώνησε στα λεφτά με τη Ρεάλ και ο Ραούλ Μπράβο έκλεισε.Αύριο ή μεθάυριο ο Ίβιτς θα πάει στη Μαδρίτη για τις υπογραφές.

Υπό κανονικές συνθήκες θα πέταγα από χαρά αλλά με αυτά που ακούω πάω να τρελαθώ.Αποκτήσανε αυτόν τον παικταρά που είναι αριστερό μπακ πολύ υψηλού επιπέδου και τον προορίζουν για κεντρικό αμυντικό!!!:shock::shock: Και για αριστερό μπακ πάνε λέει να πάρουνε το Ρουμάνο Νεσού ή τον Πορτογάλο Αντούνες.Δηλαδή ΕΛΕΟΣ πια με αυτές τις αλχημείες και τα πειράματα.Τα ίδια κάνουν και με τον αμυντικό χαφ.Θα δοκιμάζουν εκεί δυο δεξιούς μπακ (Τοροσίδης-Πάτσα) και έναν αμυντικό (Άντζας).Η λύση να αποκτήσουν ένα κανονικό κόφτη δεν τους περνάει από το μυαλό?Το ίδιο σκέφτοντε και για το δεκάρι,να δοκιμάσουν εκεί το Τζόλε.

Με τέτοιες τακτικές δεν θα κάνουμε τίποτα.

Δημοσ.

Ελα ντε!!!

Και ρε γαμωτο φετος ειναι η πρωτη χρονια που κλεινουμε σημαντικες τρυπες.

Αριστερο μπακ,δεξι χαφ,επιθετικος πισω απο τον κωνσταντινου.

Παρτε εναν αμυντικο ενα αμυντικο χαφ σκυλι ενα 10αρι και ειμαστε κομπλε(Ζηταω παρα πολλα ε?:D)

Δημοσ.
Ελα ντε!!!

Και ρε γαμωτο φετος ειναι η πρωτη χρονια που κλεινουμε σημαντικες τρυπες.

Αριστερο μπακ,δεξι χαφ,επιθετικος πισω απο τον κωνσταντινου.

Παρτε εναν αμυντικο ενα αμυντικο χαφ σκυλι ενα 10αρι και ειμαστε κομπλε(Ζηταω παρα πολλα ε?:D)

Όχι αδερφέ,αυτοί ζητάνε πολλά.... ;)

Δημοσ.

Μετά τον Μορφέο πάει για τον Roger της Corinthians ο Ολυμπιακός... απ'ότι ακούω είναι μεγάλο ταλέντο...αλλά έχει πρόβλημα με τους τραυματισμούς...για να δούμε...

Δημοσ.

Αν μη τι άλλο και βγάζοντας τα γυαλιά οποιουδήποτε χρώματος, μπορεί ο οποιοσδήποτε να καταλάβει ότι η συγκεκριμένη μετεγραφή ήταν μια φαρσοκωμωδία και μόνο στο ήθος δε κινήθηκε. Στο ίδιο ήθος με το οποίο έχει συμφωνήσει ο Παναθηναικός με τον Σπανούλη εδώ και καιρό ενώ δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους rockets.

Όχι τίποτα άλλο, αλλά πολύ γουστάρω να γίνονται ρόμπα κάποιοι...

1. Δηλαδη το ηθικο ήταν να μιλησεις πρωτα με τον παικτη ή πρωτα με την ομαδα?

2. Η διαφορα με τον Σπανουλη ειναι οτι ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ. Κοινως του ειπαν "Τα βρηκαμε, ερχεσαι, ΑΝ μεινεις ελευθερος, αλλιως λυπαμαι, δεν μπορω να σε αγορασω" και μαλιστα αφου εχει πει ο ιδιος πως θελει να γυρισει. Οποτε δεν εγινε το ιδιο με τον Περπερογλου που στην ουσια ηταν διαθεσιμος προς πωληση, δεν υπαρχει λγοος να διαπραγματευτουμε κατι με τους Ροκετς οποτε τι να πουμε?

ΥΓ. Εγω δεν θεωρω την σταση του Ολυμπιακου ουτε ανηθικη ουτε ηθικη. ΑΠΛΑ ηλιθια, αφου σε τετοιες περιπτωσεις μιλας ταυτοχρονα με παικτη και ομαδα ή πρωτα με ομαδα, το να αφοσιωθεις στον παικτη και να αφησεις τον χρονο στον ανταγωνιστη σου να μιλησει με την ομαδα, ΕΙΔΙΚΑ αφου ξερεις οτι αμα τα βρει σιγα μην πει οχι ο παικτης στον Πρωταθλητη Ευρωπης, ειναι απλα χαζη κινηση

Δημοσ.
Μετά τον Μορφέο πάει για τον Roger της Corinthians ο Ολυμπιακός... απ'ότι ακούω είναι μεγάλο ταλέντο...αλλά έχει πρόβλημα με τους τραυματισμούς...για να δούμε...

Οχι και ταλέντο βρε φίλε.29 χρονών είναι.Κάθε μέρα βγαίνει και ένα όνομα.Προχθές ο Κόρομαν,χθες ο Γκαγιάρδο σήμερα ο Ρότζερ.Οπότε υπομονή και να μην πιστεύουμε τίποτα.

Δημοσ.

παντως τετοιο ταλεντο στα αριστερα, σε τελεια ηλικια και να τον βαζεις κεντρικο αμυντικο, ε ειναι λιγο βλακεια..

Παντως φετος με τετοιο περιορισμενο ροστερ (αριθμητικα μιλωντας) τι περιμενετε δλδ?? ετοιμαστειτε για τρελες αλχημιες, τορο αριστερο μπακ, τζολε 10αρι, πατσα αμυντικο χαφ, ζεβλακοφ..παντου..τοροσιδης δεξι χαφ κλπκλκλπκλπ

Δημοσ.

Έχεις δίκιο φίλε Άρρωστε... κάπου διάβασα ότι ήταν 23 αλλά μετά είδα ότι έλεγε ότι είχε βάλει 23 γκολ και μου 'μεινε...

Όπως και να 'χει καλός παίχτης ακούγεται ότι είναι αλλά έχει πρόβλημα με τους τραυματισμούς...θα δούμε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...