vlachaquito Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 τρελλα πισωγυρισματα στο μπασκετ παντος..ο ζιζιτς ηταν το πιο σταθερο 4αρη του πρωταθληματος...λετε να τον τσιμπησει ο παο??? Παντως ως τωρα ειναι χαλαρα χειροτερος απο περυσι ο γαβρος... Υ.Γ. και βλεπω οτι η τακτικη του ποδοσφαιρου κολλησε και το μπασκετ, αντι να πουλανε διωχνουνε...
revil Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Ο τρελλός του χωρίου λείπει (αν και έκανε μια cameo εμφάνιση, ή μήπως incognito?) ρε λες οντως να πρεπει ολοι υποχρεωτικα οι νεοι χρηστες του ινσομνια να πρεπει να απαντανε στο πως γινονται τα παιδια??
KWSN_Men Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 ρε λες οντως να πρεπει ολοι υποχρεωτικα οι νεοι χρηστες του ινσομνια να πρεπει να απαντανε στο πως γινονται τα παιδια?? Ίσως θα πρέπει να μπαίνει στην εγγραφή μια multiple choice question, ακριβώς μετά την αποδοχή των όρων... Πάντως δε σας βλέπω καλά στο μπάσκετ. Διώχνετε κάποιους που έπρεπε (Άκερ, Πεν πχ) και πέρνει και μπάλα άλλους που δεν έπρεπε (Ζίζιτς, Χαρίσης). Από αυτούς τους δύο, κανένας δε με ενθουσιάζει, αλλά σίγουρα ο Χαρίσης είναι καλύτερος του Καυκή ας πούμε και ο Ζίζιτς μπορεί να μη μου αρέσει ιδιαίτερα, αλλά δε μπορείς να πεις ότι δεν κάνει και για τον πάγκο. Από εκεί και πέρα, το πάθημα με τον Πεν δεν φαίνεται να έγινε μάθημα και πάλι για αμερικάνο PG λένε ότι πάνε...
revil Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 να σου πω κατι. Μαζι σου,αλλα το θεμα ειναι πως αν γινουν τωρα 3-4 ΒΑΡΒΑΤΕΣ κινησεις φτιαχνουμε ομαδα για τα επομενα 5-6 χρονια. Ο κορμος υπαρχει. Τωρα μας λειπει το ευκολο μερος. Ο Σαρας και η παρεα του
KWSN_Men Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δεν έρχεται ρε συ ο Σάρας... Και με βάση αυτούς που υπάρχουν στην αγορά, ποιοι μπορεί να είναι οι 3-4 βαρβάτες κινήσεις;
revil Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 ξεκολλα ρε πλακα κανω για το λιθουανο.ονειρα βασικα. να σου πω κατι? Στον ταβερνιαρη δεν εχω καμια εμπιστοσυνη. Εχω ομως στους Αγγελοπουλους. Δε γινεται να διωχνουν ετσι αβερτα παιχτες χωρις να εχουν κατι στο μυαλο τους.
KWSN_Men Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Για Μάσεϊ μου βρωμάει η δουλειά πάντως. Πήρε Σλοβάκικο διαβατήριο.
revil Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 ο Μασει ειναι ΠΑΡΑ πολυ καλος παιχτης αλλα εγω σαν ολυμπιακος δε θελω ενα παιχτη στην ομαδα μου που οταν βαζει καλαθι κανει καραγκιοζιλικια του στυλ "Ειμαι ο μαμαω και δε λογαριαζω τπτ"
KWSN_Men Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Κάτι για Μίλισιτς ακούγεται επίσης... Ο οποίος πέρνει στο ΝΒΑ περίπου 2,3 εκ. ευρώ καθαρά. Πολλά μου ακούγονται για να δώσει ο Ολυμπιακός τουλάχιστον τα ίδια...
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Καλα ετσι και ερθει ο Μιλισιτς χαλαλι τα οσα γινανε μεχρι τωρα...οσο για τα 2.3 που παιρνει στο ΝΒΑ τοσα περιπου δινουμε στον Ματσας. Οποτε δεν το θεωρω αδυνατο να πατσισουμε αυτο το ποσο...
KWSN_Men Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Καλός είναι αλλά τα βρίσκω πολλά τα 2,3. Άσε που θα πρέπει να δώσεις και κάτι παραπάνω γιατί τα ίδια τα βρίσκει λογικά και ΝΒΑ + το ότι υπάρχουν ομάδες που τον θέλουν. Χλωμό εώς κίτρινο θα έλεγα. Επίσης, ξοδεύεις μεγάλο μέρος από το budget σε δύο παίκτες και δεν έχεις καθόλου εναλλακτικές.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Καλός είναι αλλά τα βρίσκω πολλά τα 2,3. Άσε που θα πρέπει να δώσεις και κάτι παραπάνω γιατί τα ίδια τα βρίσκει λογικά και ΝΒΑ + το ότι υπάρχουν ομάδες που τον θέλουν. Χλωμό εώς κίτρινο θα έλεγα. Επίσης, ξοδεύεις μεγάλο μέρος από το budget σε δύο παίκτες και δεν έχεις καθόλου εναλλακτικές. Κοιτα και εγω δυσκολο το βλεπω να ερθει αν και οσο ηταν στο ΝΒΑ δεν πετυχε τιποτα σπουδαιο ουτε στο Ντιτροιτ ουτε στο Ορλαντο. Παντως το προβλημα δεν θα ειναι τα λεφτα...στην ουσια παμε για 4 μεταγραφες ξενων 2 πλει ενα 3αρι και ενα 4-5αρι. Το θεμα ειναι που θα επιλεξουν να σπρωξουν τα πολλα λεφτα και φυσικα μενει να δουμε ποσο θα ειναι το μπατζετ μας τη φετεινη χρονια αφου δεν θυμαμαι να εχουν ανακοινωσει καποιο συγκεκριμενο.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Στην ερα σπορ (που τη θεωρώ το πλέον αξιόπιστο αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό) είπαν οτι έδιωξαν το Ζίζιτς γιατί έχουν κλείσει έναν από το νβα αλλά το όνομά του δεν το ξέρει κανένας.Επίσης είπαν οτι έχουν κλείσει ο Μαυροκεφαλίδης και ο Βασιλειάδης. Αριστερά:Ραούλ Μπράβο πίσω και Τζόλε-Νέρι-μεταγραφή(?)μπροστά του.Δεξιά:Ζεβλάκοφ-Τοροσίδης και Γκαλέτι μπροστά.Τόσο δυνατά άκρα είχαμε να δούμε από την ονειρεμένη χρονιά του 98-99. Τελικά πάνε να φτιάξουνε κάτι καλό...
anthony_88 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Κατσε να παιξει ο Μπραβο αριστερα πισω, γιατι ακουω οτι τον προοριζει για σεντερ μπακ και ετοιμαζονται να μου πεσουν τα μαλλια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.