nikos_lef Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Το εχω ξαναπει.... Δεν μπορεις να κρινεις τους παιχτες οταν σε μια ομαδα δεν υπαρχει 1 συστημα κ 1 συγκεκριμενο στηλ παιχνιδιου η εστω καποιος προσανατολισμος.... Γι αυτο κ ο Πεν εκανε οτι του ρθει.... Ο Στακ εμενα μου αρεσε στον Αρη...αλλα σε εμας δεν φανηκε..κ δεν νομιζω να εφτεγε αυτος... Κ ο Ζιζιτς στα μεγαλα παιχνιδια δεν επερνε κ πολλες προσπαθειες οποτε...
Ic3m@N Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δεν διαφωνούμε εννοείτε ότι έκανε πολλά λάθη ο Πίνι... ο Ντόμερκαντ μπορεί να μην ήταν σταθερός αλλά πρώτον είναι φοβερός χαρακτήρας και παίζει με ψυχή...οκ τα σουτ μπορεί να μην μπαίνουν κάθε μέρα αλλά το θέμα είναι να τα δίνεις όλα... και δεύτερον στα μεγάλα ματς δεν κρύφτηκε ποτέ... όσο για τον Στακ εννοείτε ότι δεν αξιοποιήθηκε σωστά αλλά και στα ματς που έπαιξε δεν έδειξε τις πραγματικές ικανότητές του... εγώ θα ήθελα να του δώσει άλλη μία ευκαιρία αλλά αφού δεν τον διάλλεξε ο Πίνι πέρσυ λογικό ήταν να φύγει...
KWSN_Men Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Φίλος... επειδή ο Πίνι έχει πολύ καλή παράδοση στο να φέρνει καλούς Αμερικανούς...ας περιμένουμε να τον δούμε... άλλωστε οπωσδίποτε ο Ζίζιτς ήταν και είναι πολύ συμπαθής και σταθερός στο παιχνίδι του..αλλά όπως και να το κάνουμε δεν ήταν τίποτα το σπουδαίο... και στην τελική από το να διώξουν τον Σειμπούτις καλύτερα που έφυγε ο Ζίζιτς... Ο οποίος Σειμπούτις είναι μ'ία κλάση χειρότερος από τον Ντόμερκαντ.
revil Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Να σου πω κατι στην τελικη?? Εγω θελω Αμερικανους στην ομαδα μου που να ΜΑΜΑΝΕ. Τωρα με κολεγιοπαιδα που νομιζουν οτι πιασανε τον παπα απο τα φρυδια δε βγαζεις ακρη. θελω εντυ Τζονσον. Γινεται?? Τωρα με ημιμετρα οπως ο πεν και ο ντομερκαντ(συμφωνουμε οσων αφορα τον χαρακτηρα του) ε δε βγαζεις ακρη. Ολυμπιακος εισαι διαολε. Παιρνεις εναν ποιντ κοινωτικο(δεν υπαρχουν μαυροι ποιντ ΤΕΛΟΣ) που να σπερνει παιρνεις 2 αμερικανους που να εχουν 3 ποδια και μαζι με ολα τα πιτσιρικια που εχεις μαζεψει κοντραρεις τον βαζελο. απλα τα πραγματα. Και αυτα δε θα τα ελεγα αν δεν ελεγε αρες μαρες κουκουναρες ο προεδρας. "Θα τριβετε τα χερια σας" kwsn διαφωνω. Θεωρω το Σεμπα μεγαλο ταλεντο. Μη ξεχνας οτι στο παγκοσμιο των μικρων ειχε βγει καλυτερος παιχτης καθως και στην καλυτερη 5αδα. Μη ξεχνας οτι ειναι ακομα πολυ μικρος. Εγω τον θεωρω μια σκαλα πανω απο τον ντομερκαντ
KWSN_Men Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Revil ο Ρομπερτς ειναι πολυ καλος παιχτης...τη 1η του χρονια στο ΝΒΑ ειχε μεσο ορο 14 ποντους! Και ειναι μολις 25 χρονων! Αμα προσαρμοστει στο Ευρωπαικο μπασκετ θα ειναι πραγματικα σπουδαια μεταγραφη και σιγουρα απειρες φορες καλυτερος του Ζιζιτς ο οποιος μπορει να ηταν σταθερος οπως λες αλλα στα μεγαλα παιχνιδια ηταν αφαντος τοσο περυσι οσο και φετος! Ποιος έχασε τους 14 πόντους του για να τους βρει αυτός; http://sports.yahoo.com/nba/players/3981
KWSN_Men Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 kwsn διαφωνω. Θεωρω το Σεμπα μεγαλο ταλεντο. Μη ξεχνας οτι στο παγκοσμιο των μικρων ειχε βγει καλυτερος παιχτης καθως και στην καλυτερη 5αδα. Μη ξεχνας οτι ειναι ακομα πολυ μικρος. Εγω τον θεωρω μια σκαλα πανω απο τον ντομερκαντ Ταλέντο έχει, παίκτης καλός δεν είναι. Δεν έχει προσωπικότητα και τσαγανό. Οπότε δύσκολο να έχει εξέλιξη.
revil Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 και παλι διαφωνω. Θυμασαι την τελευταια φαση του παγκοσμιου? Ποιος πηρε την προσπαθεια?? Ποιος εκτελεσε τις βολες?? Ποιος εκανε τη μαλακια??(Ο Βασιλοπουλος ) και μιλαμε για τελικο παγκοσμιου τωρα και τελευταια δευτερα δε μιλαμε για αγωνα 3χ3 στο παρκο
revil Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 ε κατσε ρε συ με μια ομαδα κατω του μετριου τι ηθελες να κανει?? Αντιθετα την πρωτη του χρονια στον ολυμπιακο μια χαρα προσωπικοτητα ειχε.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Ταλέντο έχει, παίκτης καλός δεν είναι. Δεν έχει προσωπικότητα και τσαγανό. Οπότε δύσκολο να έχει εξέλιξη. Ναι ενταξει το καταλαβαμε ολοι οι δικοι μας ειναι αχρηστοι και ολοι οι δικοι σας ειναι σουπερ...οσο για τη 1η χρονια του Ρομπερτς εχεις δικιο με παρεσυρε το λαθος που ειχαν κανει στην ανακοινωση. Α και μολις ανακοινωσαμε και τον Μαυροκεφαλιδη...αχρηστος και αυτος βεβαια!
revil Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Μεταξυ μας κυριακο πολυ καλη μεταγραφη ο μαυροκεφαλιδης αλλα δε σου δινει την εντυπωση(οπως διαβασα και σε αλλο ολυμπιακο φορουμ) οτι ειναι πιο αργος και απτο ζιοβανι??
KWSN_Men Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Ναι ενταξει το καταλαβαμε ολοι οι δικοι μας ειναι αχρηστοι και ολοι οι δικοι σας ειναι σουπερ...οσο για τη 1η χρονια του Ρομπερτς εχεις δικιο με παρεσυρε το λαθος που ειχαν κανει στην ανακοινωση. Α και μολις ανακοινωσαμε και τον Μαυροκεφαλιδη...αχρηστος και αυτος βεβαια! Εγώ πάντως δεν τον ήθελα που τον άκουγα για τον Παναθηναϊκό τον Μαυροκέφαλο. Ξέρω ξέρω, είμαι κακός, όπως για τον Ρόμπερτς...
KWSN_Men Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Πάντως revil, απ' ότι διαβάζω, υπάρχει περίπτωση ο Ζίζιτς να συναντήσει καλό προπονητή φέτος και να δικαιωθείς...
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Μεταξυ μας κυριακο πολυ καλη μεταγραφη ο μαυροκεφαλιδης αλλα δε σου δινει την εντυπωση(οπως διαβασα και σε αλλο ολυμπιακο φορουμ) οτι ειναι πιο αργος και απτο ζιοβανι?? Φιλε μου δεν ξερω σε ποιο Ολυμπιακο φορουμ το διαβασες το παραπανω...αλλα θα σου θυμισω κατι. Ο Μαυροκεφαλιδης πριν παει στη Ρομα και μετα στη Βαλενθια προερχοταν απο μια καταπληκτικη χρονια με τον Μπαοκ αλλα και με την Εθνικη Νεων που ηρθε 2η στο Παγκοσμιο. Εκεινη την εποχη θεωρειτο ο πιο ταλαντουχος νεος Ελληνας σεντερ πολυ πιο ταλαντουχος απο τον Μπουρουση. Να σου θυμισω τι λεγανε καποιοι οταν πρωτοπηραμε τον Μπουρουση και τι λενε τωρα; Κανε υπομονη φιλε μου...στον Ολυμπιακο εχουμε εναν ανθρωπο που τον λενε Σφαιροπουλο και κανει θαυματα με τους πιτσιρικαδες καθε χρονο!
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Πάντως revil, απ' ότι διαβάζω, υπάρχει περίπτωση ο Ζίζιτς να συναντήσει καλό προπονητή φέτος και να δικαιωθείς... Μην μου πεις οτι θα αρχισεις να τον αποθεωνεις τωρα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.