Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μην μου πεις οτι θα αρχισεις να τον αποθεωνεις τωρα;:mrgreen:

Μπα, δεν αλλάζω γνώμη. Απλά θα την κάνω μπαλάκι και θα την φάω. Κωλοτούμπες δεν...

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μπα, δεν αλλάζω γνώμη. Απλά θα την κάνω μπαλάκι και θα την φάω. Κωλοτούμπες δεν...

Σωστος...παντως πολυ δεδομενο το θεωρουν ολοι οτι θα παρετε τον Ζιζιτς αλλα προς το παρον δεν βλεπω τον Γιαβτοκας να το κουναει!

Δημοσ.
Σωστος...παντως πολυ δεδομενο το θεωρουν ολοι οτι θα παρετε τον Ζιζιτς αλλα προς το παρον δεν βλεπω τον Γιαβτοκας να το κουναει!

Κοίταξε να δεις. Εγώ δεδομένο δεν το έχω. Οι φυλλάδες το γράφουν και ως γνωστόν γράφουν πολλές φόλες. Εχτές έγραφε μία ότι θα φύγει ο Βούγιανιτς. Και εχτές ανανέωσε και επίσημα. Τέτοια επιτυχία.

Από εκεί και πέρα, αν τον θέλει πραγματικά ο Ομπράντοβιτς, τότε κάτι (λίγο:mrgreen:) παραπάνω θα ξέρει από εμένα. Δε ενθουσιάζει σαν παίκτης όμως, ούτε με ενθουσιάζει το ενδεχόμενο ένας ακόμη παίκτης που κάνει τα ίδια. Σε σχέση με τον Γιαφτόκας θα είναι σίγουρα καλύτερος όμως.

Ο Γιαφτόκας είναι έτοιμος να φύγει. Δε νομίζω να θέλει εφέτος να μένει και με πολιτικά (γιατί αν μείνει έτσι θα είναι).

Δημοσ.

μήπως να δώσουμε λεφτά στον όφη να τον πάρει κι αν κάνει καλή σαιζόν να τον πάρει ο παναθηναικός;

πώς και δε το είπε κανένας αυτό; είναι και της μόδας

Δημοσ.

Μαστοραααα...πιασε και εναν Βασιλειαδη να γουσταρουμε!

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Κώστα Βασιλειάδη. Ο 23άχρονος γκαρντ συμφώνησε να φορά την «ερυθρόλευκη» φανέλα για τα επόμενα τρία χρόνια.

Δημοσ.

Προσπαθώ να καταλάβω αν εγώ είμαι εμπαθής ή όντως έχουν τα πράγμα έτσι.

Ο Ολυμπιακός έχει φέρει τους εξής:

Βασιλειάδη

Ρόμπερτς

Σεϊμπούτις

Βουγιούκα

Αποστολίδη

Καυκή

Πρίντεζη

(Αν ξέχασα κάποιον, σόρυ). Με αυτούς τους παίκτες θέλει να πρωταγωνιστήσει ο Ολυμπιακός στην Euroleague και να πάρει το Πρωτάθλημα; Έχω όντως πρόβλημα εγώ ή είναι κάπως λίγοι;

Και να πούμε ότι οι μεταγραφές τελειώνουν 31 Αυγούστου, οκ. Αλλά μιλάμε για μισή δωδεκάδα (και) παίκτες. Αν δεν είχε κλείσει κανέναν μέχρι τώρα πιο καλά θα μου φαίνονταν τα πράγματα.

Δημοσ.
Προσπαθώ να καταλάβω αν εγώ είμαι εμπαθής ή όντως έχουν τα πράγμα έτσι.

Ο Ολυμπιακός έχει φέρει τους εξής:

Βασιλειάδη

Ρόμπερτς

Σεϊμπούτις

Βουγιούκα

Αποστολίδη

Καυκή

Πρίντεζη

(Αν ξέχασα κάποιον, σόρυ). Με αυτούς τους παίκτες θέλει να πρωταγωνιστήσει ο Ολυμπιακός στην Euroleague και να πάρει το Πρωτάθλημα; Έχω όντως πρόβλημα εγώ ή είναι κάπως λίγοι;

Και να πούμε ότι οι μεταγραφές τελειώνουν 31 Αυγούστου, οκ. Αλλά μιλάμε για μισή δωδεκάδα (και) παίκτες. Αν δεν είχε κλείσει κανέναν μέχρι τώρα πιο καλά θα μου φαίνονταν τα πράγματα.

Μαλλον εισαι λιγο εμπαθης...:mrgreen:

Αποστολιδης και Καυκης ενας απο τους δυο θα ειναι 3ος πλει και ο αλλος θα δωθει καπου δανεικος...

Το υπολοιπο ροστερ μεχρι στιγμης ειναι το εξης:

-Βασιλειαδης

-Ματσας

-Σειμπουιτις

-Βασιλοπουλος

-Πριντεζης

-Παπαμακαριος

-Ρομπερτς

-Σοφο

-Μπουρουσης

-Μαυροκεφαλιδης

-Βουγιουκα

Μαζι με 3 πολυ καλους ξενους παιχτες που μενουν να αποκτηθουν νομιζω οτι ειναι σουπερ το ροστερ μας γεματο ταλεντο και νιατα!

Δημοσ.

Από τους παίκτες που μου αναφέρεις όμως μόνο 3 (το πολύ) μου έκαναν για τον Παναθηναϊκό, δηλαδή δύο, ο εξής ένας, Βασιλόπουλος.

Έχεις αυτή τη στιγμή 13 παίκτες και περιμένεις και 3 ξένους ακόμα που πιστεύεις ότι θα είναι τόσο καλοί που θα κάνουν τη διαφορά. Και από αυτούς, οι δύο να υποθέσω θα είναι PG μια και μπροστά από Καυκή-Αποστολίδη που θα είναι το τρίτο και τέταρτο χρειάζεσαι άλλους 2. Ο ένας ας πούμε ότι είναι ο Πριτζιόνι (αν ζητήσει κάποια στιγμή λογικά χρήματα η Ταού). Ο άλλος; Αμερικάνος; Δεν υφίσταται αυτό, το PG και Αμερικάνος είναι σαν τη βαρύτητα και την αντιβαρύτητα, αλληλοεξοντώνονται.

Να είναι 3άρι ο Αμερικάνος; Οκ, τέτοιοι υπάρχουν, αλλά από PG τι κάνεις; Ο Διαμαντίδης δεν τίμησε το συμβόλαιό του με τον ΟΣΦΠ, ο Παπαλουκάς δεν έρχεται γιατί οι Παναθηναϊκοί βρίζουν τη μαμά του, ο Ζήσης αγαπάει τα κόκκινα πετροδολλάρια...

Δημοσ.

χμ :D

Δλδ ο μπουρουσης δε σπυ εκανε ας πουμε? Θεωρεις καλυτερο το γιαφτοκας??

Παντως μου κανει εντυπωση ειναι οτι φετος εχουν ερθει τουμπα τα πραγματα.

Ευχαριστημενοι με τις μεταγραφες στη μπαλιτσα δυσαρεστημενοι με τις μεταγραφες στο μπασκετακι.περιεργα πραματα.

ΘΕΛΩ ΤΟ ΣΑΡΑΣ ΚΑΙ 2 ΧΑΦΑΡΕΣ KAI ΤΕΛΟΣ :D

Δημοσ.

Εγώ ξέρω ένα... ότι του χρόνου θα έχουμε την πιο πλήρη φροντ-λάιν της ευρώπης... το μόνο που χρειάζεται η ομάδα τώρα είναι ένας μεγάλος playmaker όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα...

Δημοσ.
χμ :D

Δλδ ο μπουρουσης δε σπυ εκανε ας πουμε? Θεωρεις καλυτερο το γιαφτοκας??

Παντως μου κανει εντυπωση ειναι οτι φετος εχουν ερθει τουμπα τα πραγματα.

Ευχαριστημενοι με τις μεταγραφες στη μπαλιτσα δυσαρεστημενοι με τις μεταγραφες στο μπασκετακι.περιεργα πραματα.

ΘΕΛΩ ΤΟ ΣΑΡΑΣ ΚΑΙ 2 ΧΑΦΑΡΕΣ KAI ΤΕΛΟΣ :D

Μου έκανε όσο μου κάνει ο Ζίζιτς. Μια εναλλακτική αλλά μέχρι εκεί. Υπάρχουν ήδη Μπατίστ, Τομάσεβιτς, Τσαρτσαρής, Ντικούδης και Αλβέρτης για ελαφρά σχήματα. Δε λείπουν πολλοί καλοί παίκτες, λείπει ένας Βούισιτς που θα κάνει τη μεγάλη διαφορά.

Βέβαια αν θυμάσαι στο Final Four 4 και στους 2 αγώνες έβγαιναν και έμπαιναν παίκτες και έπαιζε μόνο ρόλο το σχήμα και η τακτική, όχι ποιος παίζει.

ΥΓ: Όσο θα ανέβει την καινούργια χρονιά ο Ματσιγιάουσκας, άλλο τόσο θα ανέβει και ο Βούγιανιτς που είναι τρελλό ταλέντο.

Δημοσ.
Από τους παίκτες που μου αναφέρεις όμως μόνο 3 (το πολύ) μου έκαναν για τον Παναθηναϊκό, δηλαδή δύο, ο εξής ένας, Βασιλόπουλος.

Έχεις αυτή τη στιγμή 13 παίκτες και περιμένεις και 3 ξένους ακόμα που πιστεύεις ότι θα είναι τόσο καλοί που θα κάνουν τη διαφορά. Και από αυτούς, οι δύο να υποθέσω θα είναι PG μια και μπροστά από Καυκή-Αποστολίδη που θα είναι το τρίτο και τέταρτο χρειάζεσαι άλλους 2. Ο ένας ας πούμε ότι είναι ο Πριτζιόνι (αν ζητήσει κάποια στιγμή λογικά χρήματα η Ταού). Ο άλλος; Αμερικάνος; Δεν υφίσταται αυτό, το PG και Αμερικάνος είναι σαν τη βαρύτητα και την αντιβαρύτητα, αλληλοεξοντώνονται.

Να είναι 3άρι ο Αμερικάνος; Οκ, τέτοιοι υπάρχουν, αλλά από PG τι κάνεις; Ο Διαμαντίδης δεν τίμησε το συμβόλαιό του με τον ΟΣΦΠ, ο Παπαλουκάς δεν έρχεται γιατί οι Παναθηναϊκοί βρίζουν τη μαμά του, ο Ζήσης αγαπάει τα κόκκινα πετροδολλάρια...

Ενταξει ειπαμε...ολοι οι δικοι μας ειναι αχρηστοι!

Παντως μου κανει εντυπωση πως με μολις εναν παικτη της προκοπης οπως λες σας κερδισαμε περυσι 3 φορες και επρεπε να φτασουμε σε 5ο παιχνιδι για να βγειτε πρωταθλητες!

Οσο για τα πλει θα δουμε τι θα φερουν και αναλογα θα κρινουμε με υποθεσεις να μιλαμε δεν εχει νοημα.

Δημοσ.
Εγώ ξέρω ένα... ότι του χρόνου θα έχουμε την πιο πλήρη φροντ-λάιν της ευρώπης... το μόνο που χρειάζεται η ομάδα τώρα είναι ένας μεγάλος playmaker όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα...

Δυο οχι ενας...

Δημοσ.

Άμα πάρουμε έναν παιχταρά (= Σάρας, Πριτζιόνι) τότε δεν θα έχει και τόσο σημασία ποιος θα είναι δεύτερος..σίγουρα το ιδανικό θα ήταν να παρουμε 2...

Δημοσ.

Ο πεν εφυγε τελικα?? Εχουμε βγαλει ανακοινωση??

Σκεφτομαι μηπως παρει καποιον και εχει απο πισω του τον πεν

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...