nfs11 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Ακόμα αναμένω κάποιο επιχείρημα για το φετινό Ολυμπιακός και το σπουδαίο μπάσκετ που έπαιζε όλη τη χρονιά. Αλλά θα αρχίσεις τα 'έχει πάρει ευρωπαϊκά, πήγε την ομάδα σου σε 5 παιχνίδια' και άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Το μπάσκετ του Ολυμπιακού φέτος σε πολλά παιχνίδια ανταγωνίζονταν σε θέαμα το ποδόσφαιρο του Παναθηναϊκού. Τόσο χάλια. Περιμένεις επιχείρημα για κάτι που ποτέ δεν είπα και επιμένεις να το αναφέρεις μάλιστα για 3η φορά ; Για να τελειώνουμε το θέμα γιατί ειλικρινά το να συζητώ μαζί σου μου θυμίζει τα παιδικά μου χρόνια, κάνε quote κάποιο από τα μηνύματα μου που να αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε σπουδαίο μπάσκετ όλη τη χρονιά όπως ακριβώς γράφεις. Τα ευρωπαικά τα αναφέρω σαν μια αναμφισβήτητη αλήθεια για την αξία του Γκέρσον που προσπαθείς να υποτιμήσεις επειδή δεν είναι πράσινος. Περιμένω το quote. Δε θα δυσκολευτείς να βρείς τα μηνύματα μου. Δεν είναι πολλά
revil Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Το οτι πηρε το 10 ο νουνιεζ με ξενιζει λιγακι.. ειμαι ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ?? Δηλαδη θυμηθητε ποιοι ηταν οι 2 τελευτεοι παιχτες που το ειχαν φορεσει.. ΜΑΚΑΡΙ ο λεο να βγει τρελη παιχτουρα και να το αξιζει. Αλλα εγω περιμενα μεγαλη μεταγραφη για επιτελικο, και αυτος να παρει το 10 το καλο..
adi32 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 μετα απο αυτους τους 2 επρεπε να κρεμαστει η φανελα αυτη αν και αυτος ο μαγος ηταν μεγαλυτερος
revil Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 α ρε αντι τι μου θυμησες.. Διοτι καλος χρυσος ο Στολτιδης και ο παντος ας πουμε και φιλοτιμα παιδια αλλα ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΠΑΜΕ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ. αυτος σου αρεσε???
adi32 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 ο Βασιλακης ? απιστευτος ειδικα η τελευταια ντριμπλα στον τερματοφυλακα ηταν ....
Ic3m@N Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 ok Giovanni δεν ξανάρχεται... (τουλάχιστον όχι στα 27 του χρόνια... από 32 και πάνω κάτι γίνεται) αλλά παιδια η ομάδα φέτος έχει κάνει πολλές κινήσεις και δείχνουν να έχουν πρόγραμμα...οπότε νομίζω (ή μάλλον ελπίζω) ότι αν συνεχίσουμε έτσι θα βλέπουμε φοβερή μπάλα (για τα δικά μας δεδομένα...) η οποία δεν θα στηρίζεται όμως σε ένα άτομο... οπότε το προτιμώ...
revil Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Ναι ρε εννοειται.. Μεχρι και γω που ειμαι ο πιο απαισιοδοξος λεω οτι φετος κατι καλο γινεται.. Μας λειπουν τωρα 2 χαφ(αριστερο και αμυντικο με δυνατοτητες οργανωσης παιχνιδιου) και ενας βαρβατος αμυντικος. Ερωτηση. Εκτος απο σεζαρ αντζα εχουμε κανεναν αλλο καθαρο αμυντικο?
adi32 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Τερματοφύλακας 71. Αντώνιος ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ 74. Τόμισλαβ ΜΠΟΥΤΙΝΑ 87. Λεωνίδας ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ Αμυντικός 0. Παρασκευάς ΑΝΤΖΑΣ 2. Χρήστος ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ 3. Ντιντιέ ΝΤΟΜΙ 14. Μίχαλ ΖΕΒΛΑΚΟΦ 30. Αναστάσιος ΠΑΝΤΟΣ 35. Βασίλης ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ 55. Χούλιο ΣΕΖΑΡ Μέσος 6. Ιεροκλής ΣΤΟΛΤΙΔΗΣ 7. Νέρι Αλμπέρτο ΚΑΣΤΙΓΙΟ 8. Λουτσιάνο Μάρτιν ΓΚΑΛΕΤΙ 11. Πρέντραγκ ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ 16. Μάρκο ΝΕ 28. Κωνσταντίνος ΜΕΝΔΡΙΝΟΣ 36. Γιαννούλης ΦΑΚΙΝΟΣ Επιθετικός 0. Λιονέλ ΝΟΥΝΙΕΣ 9. Ντάρκο ΚΟΒΑΣΕΒΙΤΣ 18. Φέλιξ ΜΠΟΡΧΑ 23. Μιχάλης ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ στο site εχει αυτους ο Νε και ο Μπορχα δεν ειναι για να φυγουν? τον Ντομι τι τον φυλανε ακομα? Φαντασου να μπορουσαμε να ειχαμε Τουρε και Καραπιαλη στα νιατα του στο κεντρο και να ερχοταν και ο Κολοτσινι
Ic3m@N Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 ο Νε νομίζω θα μείνει... (και καλά θα κάνει γιατί ο άνθρωπος ερχόταν από δύσκολο τραυματισμό...ας του δώσουμε άλλη μια ευκαιρία...) ο Μπόρχα λένε ότι θα δωθεί είτε δανεικός είτε θα τον πουλήσουμε... πάντως στην αρχή σκεφτόντουσαν να τον κρατήσουν...
revil Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 ρε παιδια... μηπως εχουμε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ λιγους παιχτες?? Δηλαδη το κεντρο μας ειναι 7 παιχτες εκ των οποιων θα χρησιμοποιουμε τους 4 στην 11αδα, ο καστιγιο θα παιζει επιθεση, και υπαρχει και ο μανδρινος με το φακινο που δε θα σταυρωσουν αγωνα??
dark_banishing Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Εννοείται ότι ο ολυμπιακός χρειάζεται παίκτες στο κέντρο. Δεν έχει κανένα για μπακ απ του γκαλέτι ως δεξί χαφ και στο κέντρο για μπακ απ του τζόρτζεβιτς, που ακούγεται ότι εκεί θα παίζει, πάλι κανένα. Αλλά υπάρχει αρκετός χρόνος.
tzinos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 φαινονται λιγοι αλλα εχουμε πολλους παιχτες πολυθεσειτες, πχ πατσατσογλου και τοροσιδης θα ειναι ειτε αμυντικα χαφ ειτε δεξι μπακ ειτε σεντερ μπακ, ο ζεβλακοφ παλι ειτε σεντερ μπακ, ειτε δεξι/αριστερο μπακ, ο μπραβο σεντερ μπακ/αριστερο μπακ. Απο οτι βλεπεις καλυβονται ανετα πολλες θεσεις και ο τοροσιδης με τον πατσα πεζουν ανετοτα αμυντικα χαφ αρα μπορουν να προστεθουν και στους μεσους. Γι αυτο δεν πολυκαιγονται να παρουν αμυντικο χαφ και προτιμουν να ψαξουν για αριστερο χαφ. Επισης ο καστιγιο που τον εβαλες στους μεσους ουσιαστικα ειναι στρικερ που πεζει και αριστερο χαφ. Αρα αμα εχεις μια 18δα ΚΑΛΟΥΣ παιχτες που σου βγαζουν 2 θεσεις ο καθενας δεν χρειαζεσαι 25δα! Εγω θα ηθελα για να κλεισει το ροστερ ενα βασικο στοπερ και ενα αριστερο επιτελικο χαφ που να παιζει και 10ρι. Και νομιζο οτι για κατι τετοιο ψαχνουν και στον ολυμπιακο. Παιδια ασχετα απο το αν θα βγουν ολοι οι παιχτες για μενα ειναι η πιο ενθαρυντικη χρονια που θυμαμαι ποτε στον ολυμπιακο. Στις αρχες ζητουσαμε ξεσκαρταρισμα, μεταγραφες και να μην υπαρχουν στην ομαδα 35 παιχτες απο τους οποιους να αξιζουν μονο 14-15 και οι αλλοι να ειναι επιπεδου καλαμριας. Περιμενε κανεις οτι θα γινουν ολα αυτα???? Παντα λεγαμε οτι ειναι κοροιδο ο ολυμπιακος να πληρωνει 3 αμπαλους παιχτες αντι να τα σκαει ολα για εναν καλο και ας μην εχει τεραστιο ροστερ. Εχετε καταλαβει οτι τελικα εγιναν ολα αυτα??? Οτι εχει γινει τρελο ξεσκαρταρισμα και εχουν φυγει ολοι οι αμπαλοι (αν φυγει και ο μπορχα) και πλεον εχουμε ενα μικρο ροστερ αλλα πολυ καλον ποδοσφαιριστον που πραγματικα θα προσφερουν. Παιδια δεν το περιμενα να γινουν ολα αυτα με την καμια, νομιζα οτι θα γινοταν μεσα σε μια τριετια ξερω γω. Ο ολυμπιακος πλεον κινειται λογικοτατα και εχει αλλαξει ηδη επιπεδο για μενα, δεν ειναι ο ολυμπιακος του τρελοκοκκαλη που σκορπουσε ανουσια λεφτα, εχει σουλουποθει και υπαρχει σχεδιο. Οποτε και 5τοι να βγουμε του χρονου, εγω καλυβομαι και μονο απο τους ορθοτατες κινησεις που εχουν γινει μεχρι τωρα και ειμαι υπερευχαριστημενος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.