Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ρε σεις το άλλο μισό του ''Μπράβο, αυτή είναι σύζυγος'' το είδατε??? Τι τους έχει κάνει ορε και είναι έτσι?:):)

Tο παλληκάρι είναι φανερό οτι ξέρει από μπάλα....Δύο χειρίζεται κάθε μέρα:mrgreen:

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καταζητειται λεει για κοκορομαχιες και του βαλανε ειδικο ορο στο συμβολαιο λολ

η ελλαδα νικησε 1-0 την πορτογαλια με γκολ του μητρογλου (ανακοινωθηκε σημερα για 5 χρονια)

αντε να δουμε και το αεκακι σε καμια ωρα

Δημοσ.

Παίκτης με τσαγανό (είναι ψιλοαληταμπουράκος γενικά), προσαρμοσμένος ήδη στην Πινι-κή τακτική, γρήγορος και καρφώνει (σίγουρα δεν μπορεί να φάει τάπα από αντίπαλο άσσο στον αιφνιδιασμό για το πρωτάθλημα, πέταξα και το καρφί μου). Νομίζω ότι πέρσι έκανε σχετικά καλή χρονιά, με 7 -8 πόντους ανά αγώνα στο NBA. Από άμυνα... ε, είναι αμερικάνος, έχει θανατηφόρο βλέμμα, αλλά ποτέ δεν ξες, γενικά είναι ο 6ος - 7ος παίκτης ομάδας nba. Βέβαια είναι ένα ερώτημα αν θα μπορέσει να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του, μάλλον δεν είναι τυχαίο ότι σε όποια ομάδα έχει παίξει, μετά "τον φεύγουν".

Γενικά, ελπίζω να δώσει θέαμα και ουσία.

EDIT: Έγραψα και στο θέμα της ομάδας σας, ας όψεται που ήταν για μπάσκετ η ερώτηση.

Δημοσ.
καταζητειται λεει για κοκορομαχιες και του βαλανε ειδικο ορο στο συμβολαιο λολ

Κυνομαχίες... Σκυλιά... Αν βγει παγανιά στη παραλία ποιος σας σώζει... :mrgreen:

Δημοσ.
Παίκτης με τσαγανό (είναι ψιλοαληταμπουράκος γενικά), προσαρμοσμένος ήδη στην Πινι-κή τακτική, γρήγορος και καρφώνει (σίγουρα δεν μπορεί να φάει τάπα από αντίπαλο άσσο στον αιφνιδιασμό για το πρωτάθλημα, πέταξα και το καρφί μου).

Δεν έπαιξε αντίπαλος του Μήτσου γι αυτό. :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.
σίγουρα δεν μπορεί να φάει τάπα από αντίπαλο άσσο στον αιφνιδιασμό για το πρωτάθλημα, πέταξα και το καρφί μου.

Ναι, αρπαξε μια ο Πωλ και μια ο Κρις Μπος και θα δυσκολευτει ο Μητσος με τον Γουντς (κωλοτουμπαρακος και θα με θυμηθειτε, απο τα μαυρακια που 8 χρονων παιζανε με τεραστιες βερμουδες σε αλανα με τσιγιννο δυχτακι και κανανε 4 λεπτα καθε επιθεση απο τις πολλες προσποιησεις ισως γιαυτο τον εχετε κλεισει ΜΟΝΟ για Ευρωλιγκα και αποτι ελεγε ο Κοτζιας ακομα και αν δεν παρετε τον Παργκο παλι αλλος θα παιζει Ελλαδα-Ευρωπη)

Δημοσ.

Ας κάνω το σίγουρα, πιο δύσκολα στην πρόταση μου, ωστόσο δεν το θεωρώ κωλοτουμπαράκο. Αλλά ότι και να λέμε τώρα, στο γήπεδο θα φανεί, ακόμα θυμάμαι τις ονειρώξεις μου με τον Ντελκ...

Δημοσ.

Λοιπόν ο Woods στις αρχές της καριέρας του θεωρούνταν από τα κορυφαία ταλέντα της γενιάς του και μάλιστα πήγαινε και για ψηλά στο draft αλλά κάτι οι κυνομαχίες κάτι γενικά η εξωγηπεδική του ζωή μάλλον δεν του επέτρεψαν να κάνει την καριέρα που θα ήθελε... βέβαια το μπάσκετ δεν το έχει ξεχάσει και γι'αυτό νομίζω ότι θα πετύχει...και μάλλον θα βγει η καλύτερη μας μεταγραφή για φέτος...

Δημοσ.
Ναι, αρπαξε μια ο Πωλ και μια ο Κρις Μπος και θα δυσκολευτει ο Μητσος με τον Γουντς (κωλοτουμπαρακος και θα με θυμηθειτε, απο τα μαυρακια που 8 χρονων παιζανε με τεραστιες βερμουδες σε αλανα με τσιγιννο δυχτακι και κανανε 4 λεπτα καθε επιθεση απο τις πολλες προσποιησεις ισως γιαυτο τον εχετε κλεισει ΜΟΝΟ για Ευρωλιγκα και αποτι ελεγε ο Κοτζιας ακομα και αν δεν παρετε τον Παργκο παλι αλλος θα παιζει Ελλαδα-Ευρωπη)

εμμμ ο γουντς ειναι forward ενω ο παργκο ασσος...

Δημοσ.
εμμμ ο γουντς ειναι forward ενω ο παργκο ασσος...

Εμενα που με λενε μπορω να ρωτησω

Ε και???

Αυτο που ειπε ο Κοτζιας ειναι "Ο Γουντς, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ του ποιος θα ειναι και τι θεση θα παιζει ο 2ος Αμερικανος του Ολυμπιακου, θα παιζει μονο Ευρωλιγκα"

Καλα, για το αν ο Παργκο ειναι ασος ή ειναι Αμερικανος ασος, ασε να ερθει με το καλο και θα το λυσουμε

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα; Γιατί ο 2ος Αμερικανός να παίζει μόνο Ευρωλίγκα... ok αν πάρουμε Πάργκο να το καταλάβω...πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα'ναι 2ος αλλά 3ος αμερικανός

anyway θα προτιμούσα μία λύση με 2 κοινοτικούς = Σάντσεθ, Μπλάκνει, Κλαρκ (ή φυσικά καμία έκπληξη με Πριχιόνι, Σάρας κλπ) παρά να έχουμε τον αμερικανό μόνο για Ευρωλίγκα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...