Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η εγω ειμαι απο αλλο πλανητη...

η ο προεδρΑς!

Αν και ο μεταγραφικός σχεδιασμός δεν ανέφερε την απόκτηση αμυντικού χαφ, τα πλάνα του Ίλια Ίβιτς μάλλον άλλαξαν, αφού ο 28χρονος Αργεντινός άσος της Σαν Λορέντσο, Κριστιάν Λεντέσμα, όπως πρώτος μετέδωσε ο SuperΣΠΟΡFM 94,6 θα πρέπει ήδη να θεωρείται παίκτης του Ολυμπιακού.

πηγη ο SuperΣΠΟΡFM

καλα ρε παιδια... επειδη εμενα στο χωριο μου δεν ξερουμε κανεναν Λεντεσμα τι ειναι παλι τουτο? σαν πολλα ταγαρια δεν φερνουμε απο εκει κατω?

μακαρι να καταπιω την γλωσσα μου αλλα λεμε τωρα!

Το προφίλ του:

Όνομα: Κριστιάν Ραούλ Λεντέσμα

Ημερομηνία γέννησης: 29 Νοεμβρίου 1978

Εθνικότητα: Αργεντινός

Τόπος γέννησης: Σαν Ισίντρο

Ύψος/ Βάρος: 1.74 μ.- 71 κιλά

Διεθνείς συμμετοχές: 1

Αριθμός φανέλας: 28

Η καριέρα του Λεντέσμα σε αριθμούς:

1997-98: Αργεντίνος Τζούνιορς 27συμμ. 0 γκολ

1998-99: Αργεντίνος Τζούνιορς 27συμμ. 0 γκολ

1999-00: Ρίβερ Πλέιτ 13συμμ. 0 γκολ

2000-01: Ρίβερ Πλέιτ 3συμμ. 0 γκολ

2001-02: Ρίβερ Πλέιτ 27συμμ. 0 γκολ

2002-03: Αμβούργο 16συμμ. 0 γκολ

2003-04: Μοντερέι (δαν.) 16συμμ. 0 γκολ

Κολόν Σάντα Φε (δαν.): 17συμμ. 0 γκολ

2004-05: Ρίβερ Πλέιτ (δαν.) 23συμμ. 0 γκολ

2005-06: Ράσινγκ (δαν.) 5συμμ. 0 γκολ

Αργεντίνος Τζούνιορς: 17συμμ. 1 γκολ

2006-07: Αργεντίνος Τζούνιορς 17συμμ. 1 γκολ

Σαν Λορέντζο: 18συμμ. 1 γκολ

πηγη: sport-fm.gr

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δε ξερω τι μπορει να λεει ο λεντεσμα αλλα αμυντικο χαφ χρειαζομασταν οπωσδηποτε.

Αυτος ο τουρε με ποιον εχει αντικατασταθει?

Και μη μου πειτε πατεντες του τυπου "πατσατζογλου,τοροσιδης και τα λοιπα(νε)"

Αυτος ο Στολτιδης θα σκασει θα πεθανει θα βγαλει τη μπεμπελη δε το βλεπει κανεις αυτο?

μια χαρα κινηση η αποκτηση αμυντικου χαφ,σαν ιδεα, μακαρι να βγει και ο παιχτης

Δημοσ.

Εγω τον εχω ακουστα, τον εχει παρει το ματι μοθ σε μερικους αγωνες, γενικα αρκετα καλος παικτης.

Συμφωνα με το wike:

http://en.wikipedia.org/wiki/Cristian_Ra%C3%BAl_Ledesma

τον εχουν ηδη βαλει στον ολυμπιακο...επισης εχει παιξει φετος 1 φορα με την εθνικη...

Δημοσ.

τι λετε ρε παιδια, καλα εχετε ιδεα απο λατινικη αμερικη??? η μονο τον μεσι και τον ροναλντινιο ξερετε? μια χαρα παικτης ειναι ο λεντεσμα, απο αυτους που δεν φερναμε ευκολα αλλες χρονιες. Το οτι εχει παιξει σε αρχεντινος, ριβερ πλειτ, στην περσινη πρωταθλητρια σαν λορεντζο και εχει περασει και απο αμβουργο σας κανει για κακο βιογραφικο?? Η μηπως ακομα περιμενετε τον μακελελε?? Μακαρι να ερθει. Απελευθερωνετε ετσι και ο τοροσιδης με τον πατσατσογλου, να περιοριστουν στην αμυνα και οχι να πηγενοερχοντε κεντρο και αμυνα

Δημοσ.

Εμένα ξέρετε τι μου έχει κάνει εντύπωση;

Ότι μέχρι πριν λίγο καιρό οι Ολυμπιακοί ήταν οπαδοί του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου που ήταν το καλύτερο και πιο θεαματικό και ξαφνικά άλλαξαν ρότα και κρεμάνε σημαίες της Αργεντινής στο δωμάτιο τους...

Χωρίς αυτό να είναι σχόλιο για την ποιότητα των παικτών που ήρθαν, περισσότερο προς το πόσο κωλοτούμπες είναι οι περισσότεροι Έλληνες οπαδοί.

Δημοσ.
Εμένα ξέρετε τι μου έχει κάνει εντύπωση;

Ότι μέχρι πριν λίγο καιρό οι Ολυμπιακοί ήταν οπαδοί του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου που ήταν το καλύτερο και πιο θεαματικό και ξαφνικά άλλαξαν ρότα και κρεμάνε σημαίες της Αργεντινής στο δωμάτιο τους...

Χωρίς αυτό να είναι σχόλιο για την ποιότητα των παικτών που ήρθαν, περισσότερο προς το πόσο κωλοτούμπες είναι οι περισσότεροι Έλληνες οπαδοί.

Συγνώμη που σας πήραμε την αποκλειστικότητα των αργεντίνων!:-D.Οι Ολυμπιακοί είμασταν οπαδοί του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου γιατί βραζιλιάνους είχαμε στην ομάδα,Ζε Ελίας,Ζιο,Ρίμπο.Οχι επειδή είχαμε γεννηθεί στα προάστια του Σαο Πάολο.Τώρα που γεμίσαμε με καλούς Αργεντίνους γουστάρουμε Αργεντινή επειδή πάνω από όλα γουστάρουμε Θρύλο.Αν σε τρεία χρόνια γεμίσουμε με Γάλλους θα γουστάρουμε Γαλλία,απλό είναι.Αν αυτό εσύ το ερμηνεύεις ως κωλοτούμπα είσαι λάθος.Κωλοτούμπας είναι αυτός που εκεί που φτύνει μετά πάει και γλύφει.Και ποιοί βγήκαν πρωταθλητές σε αυτό το σπόρ είναι γνωστό.Εγώ δεν είχα ακούσει κανέναν γαύρο επί εποχής βραζιλιάνων να χλευάζει το αργεντίνικο ποδόσφαιρο.

Μια χαρά παίκτης είναι ο Λεντέσμα,βασικός στην πρωταθλήτρια Αργεντινής,σε καλή ηλικία και με γεμάτες χρονιές σε καλές ομάδες.Μακάρι να τον πάρουμε,είναι παίκτης στο στυλ του Ζε Ελίας.

Δημοσ.

αρρωστος7 με γλυτωσες απο το να γραψω πανο κατο τα ιδια. Ακους εκει να χαρακτηριστουμε και κολοτουμπες επειδη γουσταρουμε τους παιχτες της ομαδας μας! Ενω εσυ (kwsn_Men) δεν ψαχνεις και καλα αφορμη για να την πεις στον αντιπαλο για το οτιδηποτε και ανακαλυψες τωρα οτι ειμασταν οπαδοι της βραζιλιας και το γυρισαμε στην αργεντινη. Αλλοι παλευαν να βαφτισουν τον γκονζαλες 2 ριβαλντο.

Δημοσ.
Συγνώμη που σας πήραμε την αποκλειστικότητα των αργεντίνων!:-D.Οι Ολυμπιακοί είμασταν οπαδοί του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου γιατί βραζιλιάνους είχαμε στην ομάδα,Ζε Ελίας,Ζιο,Ρίμπο.Οχι επειδή είχαμε γεννηθεί στα προάστια του Σαο Πάολο.Τώρα που γεμίσαμε με καλούς Αργεντίνους γουστάρουμε Αργεντινή επειδή πάνω από όλα γουστάρουμε Θρύλο.Αν σε τρεία χρόνια γεμίσουμε με Γάλλους θα γουστάρουμε Γαλλία,απλό είναι.Αν αυτό εσύ το ερμηνεύεις ως κωλοτούμπα είσαι λάθος.Κωλοτούμπας είναι αυτός που εκεί που φτύνει μετά πάει και γλύφει.Και ποιοί βγήκαν πρωταθλητές σε αυτό το σπόρ είναι γνωστό.Εγώ δεν είχα ακούσει κανέναν γαύρο επί εποχής βραζιλιάνων να χλευάζει το αργεντίνικο ποδόσφαιρο.

Μια χαρά παίκτης είναι ο Λεντέσμα,βασικός στην πρωταθλήτρια Αργεντινής,σε καλή ηλικία και με γεμάτες χρονιές σε καλές ομάδες.Μακάρι να τον πάρουμε,είναι παίκτης στο στυλ του Ζε Ελίας.

Δηλαδή εσύ δεν είχες ακούσει ποτέ κανέναν να λέει 'έλα μωρέ ποια Αργεντινή, μία χώρα βγάζει ποδόσφαιρο, η Βραζιλία'; Γιατί εγώ πολλές φορές. Ενώ τώρα βλέπω σημαιούλες κτλ. Και για το φαινόμενο της κωλοτούμπας, δες τους ΑΕΚτζήδες με τα νιάτα και το Ριβάλντο, Παναθηναϊκούς πριν αμέσως μετά και πολύ πιο μετά το 0-1 της Ριζούπολης και πολλά πολλά άλλα.

Όπως ίσως πρόσεξες, δεν είπα για Ολυμπιακούς αλλά για Έλληνες...

αρρωστος7 με γλυτωσες απο το να γραψω πανο κατο τα ιδια. Ακους εκει να χαρακτηριστουμε και κολοτουμπες επειδη γουσταρουμε τους παιχτες της ομαδας μας! Ενω εσυ (kwsn_Men) δεν ψαχνεις και καλα αφορμη για να την πεις στον αντιπαλο για το οτιδηποτε και ανακαλυψες τωρα οτι ειμασταν οπαδοι της βραζιλιας και το γυρισαμε στην αργεντινη. Αλλοι παλευαν να βαφτισουν τον γκονζαλες 2 ριβαλντο.

Δες τι γράφω πιο πάνω. Οι Παναθηναϊκοί υποτίθεται χόρευαν τανγκό και οι Ολυμπιακοί σάμπα. Και αν φέρει ο Παναθηναϊκός 2-3 Βραζιλιάνους, θα αρχίσουν τα ανάποδα.

Όσον αφορά στο αν ψάχνω αφορμή για να την πω στον αντίπαλο, να ξαναπώ ότι μίλησα για Έλληνα οπαδό. Και προφανώς ούτε έχω συμμεριστεί ότι ο Γκονζάλεζ είναι 2 Ριβάλντο, ούτε έχω συμμεριστεί ότι θα παίξει η ομάδα μου στον τελικό του Champions League. Μήπως εσύ τελίκά δεν κοιτάζεις τι έγραψε κάποιος αλλά την ομάδα του και κρίνεις πριν καν διαβάσεις; Λέω εγώ τώρα...

Δημοσ.

μα βρε KWSN_Men ειναι λογικο οταν μιλας με καποιους γαυρους να ακους και τα παραλογα, οπως και με βαζελους, εινα τεραστιες μαζες οπαδων απο τους οποιους πολοι ειναι ανημερωτοι αγραματοι γραφικοι πιστοι ακολουθοι (πχ λεμονης λολ). Αλλα μην τα γενικευουμε τα πραγματα, τρελονεμαι να μιλαο με καποιον και να μου λεει εσεις οι γαυροι λετε αυτο(πχ οτι θα παμε τελικο τσου λου), μα αυτο το ειπε ψαρωτικα ο προεδρος και το πιστευουν μονο οι γραφικοι ειναι δυνατον να το πιστευουμε ολοι. Γιατι μου το πετας εμενα στα μουτρα?? Ε ετσι υπαρχουν και οπαδοι που θα υποστηριξουν οτι η αργεντινη ειναι κορυφη επειδη πηραμε 3 αργεντινους.

Οποτε το να λες οτι οι ολυμπιακοι ξαφνικα το γυρισανε κολοτουμπα και γιναναε φανατικοι οπαδοι της αργεντινης ειναι τραβηγμενο και μοιαζει σαν να βγαζει χολη, δεν μιλας με τον τσουκαλα εδω μεσα αλλα με μερικους σωστα σκεπτομενους οπαδους. Αν ακουστηκε σε καποιο ραδιο απο καποιους γελιους, δεν σημενει οτι οι ολυμπιακοι στο συνολο εκφραζονται απο αυτους, οποτε δεν υπαρχει λογος να το αναφερεις.

Δημοσ.

Δε συνηθίζω να ακούω ραδιόφωνο, τους βαριέμαι αφόρητα τους κάφρους που κάνουν εκπομπή και αυτούς που πέρνουν τηλέφωνα.

Αλλά επειδή είτε οτ πιστεύεις είτε όχι, διαβάζω συχνά forum του Ολυμπιακού (για να δω τι λένε και οι απέναντι ας πούμε) βλέπω μια ανοδική τάση που θα έλεγε και ο Νικολακόπουλος.

Δε μπορώ να καταλάβω όμως γιατί μου λες ότι σου πετάω την αρλούμπα του τελικού στα μούτρα. Εσύ δε μου είπες για το Γκονζάλεζ και το Ριβάλντο; Υπάρχει περίπτωση σκεπτόμενος Παναθηναϊκός να μη γέλασε (δυνατά ή με πίκρα) και να το πίστεψε;

Και θα μου επιτρέψεις να πω ότι υπάρχουν κάποιοι που λένε ότι είναι φανατικοί (Άρρωστος7) αλλά το παλεύουν πολύ καλά, και άλλοι που το παίζουν αντικειμενικοί και υπεράνω και εμφανίζονται σαν τις φωτοβολίδες μία στις τόσες και λένε την @@ρια τους (δε λέω εσένα).

Δημοσ.
Δηλαδή εσύ δεν είχες ακούσει ποτέ κανέναν να λέει 'έλα μωρέ ποια Αργεντινή, μία χώρα βγάζει ποδόσφαιρο, η Βραζιλία'; Γιατί εγώ πολλές φορές. Ενώ τώρα βλέπω σημαιούλες κτλ. Και για το φαινόμενο της κωλοτούμπας, δες τους ΑΕΚτζήδες με τα νιάτα και το Ριβάλντο, Παναθηναϊκούς πριν αμέσως μετά και πολύ πιο μετά το 0-1 της Ριζούπολης και πολλά πολλά άλλα.

Ποιός το έλεγε αυτό ο Αλέφαντος??Εγώ επειδή πήγαινα γήπεδο δεν το είχα ακούσει αυτό ούτε καν στις βαθυστόχαστες συζητήσεις που γίνοντε στην κερκίδα πριν την έναρξη του αγώνα.:mrgreen:

Όπως ίσως πρόσεξες, δεν είπα για Ολυμπιακούς αλλά για Έλληνες...

Αλήθεια ε?Και εγώ πώς διάβασα αυτό:

"Ότι μέχρι πριν λίγο καιρό οι Ολυμπιακοί ήταν οπαδοί του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου που ήταν το καλύτερο και πιο θεαματικό και ξαφνικά άλλαξαν ρότα και κρεμάνε σημαίες της Αργεντινής στο δωμάτιο τους..."

Παραισθήσεις θα είχα....

Τα παραδείγματα κωλοτούμπας είναι άπειρα.Απλά το συγκεκριμένο λίγο ατυχές.

Δημοσ.

Επειδή παρέλειψες να ασχοληθείς με το υπόλοιπο μήνυμά μου, ας το κάνω εγώ quote...

Δημοσ.
Επειδή παρέλειψες να ασχοληθείς με το υπόλοιπο μήνυμά μου, ας το κάνω εγώ quote...

Οχι δεν παρέλειψα.Μην μας λές όμως οτι δεν αναφέρθηκες σε ολυμπιακούς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...