Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Είναι αυτό που λένε πρασινο παιδι κουμπι - ολα ταχαμε πειραξε και τον κινεζο που περνουμε αργεντινους.. χαχαχαχα

Δημοσ.

Ρε την παλευετε??? Μιλησε κανεις προσωπικα για καποιον απο εσας???

ΠΟΥ εχει αδικο ο Μενελαος???Οταν ο Αρρωστος γραφει

Οι Ολυμπιακοί είμασταν οπαδοί του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου γιατί βραζιλιάνους είχαμε στην ομάδα,Ζε Ελίας,Ζιο,Ρίμπο.Οχι επειδή είχαμε γεννηθεί στα προάστια του Σαο Πάολο.Τώρα που γεμίσαμε με καλούς Αργεντίνους γουστάρουμε Αργεντινή επειδή πάνω από όλα γουστάρουμε Θρύλο.Αν σε τρεία χρόνια γεμίσουμε με Γάλλους θα γουστάρουμε Γαλλία,απλό είναι

Τοτε τι σημαινει???Οτι γουσταρω οποιους μου φερνουν. Οτι δεν εχω αποψη. Αρρωστε σορρυ κιολας αν δεν ειναι ετσι αλλα ετσι ΔΕΙΧΝΕΙ ειλικρινα.

ΤΩΡΑ, ο Μενελαος δεν μιλησε καν γιαυτο. Δικαιωμα του καθενος να λεει "Εγω γουσταρω αυτο το ειδος ποδοσφαιρου" και ας ειναι και της Ουγκαντας επειδη "ο προεδρας εφερε Ουγκαντους να ουμε". Αυτο που λεει ΚΑΙ ΞΑΝΑΤΟΝΙΖΩ ΟΧΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ειναι οτι καποιοι Ολυμπιακοι(οπως και καποιοι Παναθηναικοι, ΑΕΚτζηδες κτλ) δεν εμεναν στο "ΕΓΩ γουσταρω" αλλα το γενικευαν "Το ταδε ποδοσφαιρο ειναι καλυτερο και βγαζει τους καλυτερους"

Και τωρα που αλλαξαν τα κοζα ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ Αρρωστος...ΚΑΙ ΟΧΙ, δεν λεω οτι εσυ κανεις κωλοτουμπα διοτι ειπες "Αργεντικο ποδοσφιαρο γουσταρα οταν περναμε Βραζιλιανους", οπως και εγω τωρα που περνουμε εμεις Βραζιλιανους συνεχιζω να λεω πως προτιμω το Αργεντινικο ποδοσφαιρο, μιλαω για οσους αλλαζουν αποψη καθε Ιουλη.

Είναι αυτό που λένε πρασινο παιδι κουμπι - ολα ταχαμε πειραξε και τον κινεζο που περνουμε αργεντινους

Μπαρδον???Δεν καταλαβα απο τα ποστς τους Μενελαου να λεει οτι ειναι μαπα ο Λεντεσμα και μαλακια που περνετε Αργεντινους. Αρα μαλλον μαλακια πεταξες...

Παρεπιπτοντως, ο Λεντεσμα ειναι μια χαρα παικτης και μακαρι να τον περναμε εμεις. Εχει μεινει στασιμος-και μαλλον ποτε δεν θα κανει το παραπανω σε τετοια ηλικια-αλλα δεν το θες για να παρεις το ΤΛ, για να περασεις στους 16 τον θες οποτε με γεια σας

Δημοσ.

Καλά ρε συ, απαντάς και στον τελευταίο;

Μόνο κάτι τέτοιο θα καταλάβαινε: 'Ουγκ, ουγκ μαύρο, ουγκ ουγκ Ολυμπιακός'

Δημοσ.

στασιμος οταν περσι εκανε τοσο καλη σεζον??? (δεν ξερω αν ηταν η καλυτερη του). Περσι λενε οτι ηταν απο τους σημαντικοτερους παιχτες της πρωταθλητριας σαν λορεντζο και ισως ο καλυτερος αμυτνικος χαφ της αργεντινης.

Δημοσ.
στασιμος οταν περσι εκανε τοσο καλη σεζον??? (δεν ξερω αν ηταν η καλυτερη του). Περσι λενε οτι ηταν απο τους σημαντικοτερους παιχτες της πρωταθλητριας σαν λορεντζο και ισως ο καλυτερος αμυτνικος χαφ της αργεντινης.

Ναι διοτι την χρονια που πηγε στο Αμβουργο τον ειχαν για παραπανω. Και στασιμος σημαινει οτι οταν το αμ.χαφ στα 28 του ερχεται στον Ολυμπιακο για να φανει στην Ευρωπη τοτε ρε αδελφε τι ειναι?Σουπερ ταλεντο?

Παρεπιπτοντως, εσεις πηρατε τον Λεντεσμα της Σ.Λορεντζο ο οποιος ειναι αρκετα καλος παικτης. Ο πιτσιρικας Λεντεσμα που ειναι για Εθνικη κτλ ειναι ο Λεντεσμα της Μποκα (Παμπλο Μαρτιν ή καπως ετσι, 23χρ. )

Δημοσ.

δηλαδη παιχτες αξιας δεν ερχονται ελλαδα? Ειπε κανεις οτι τον πηραμε για ανερχομενο ταλεντο?? Ειναι ενας πολυ καλος αμυντικος χαφ 28ρις και οχι γερος, που ερχετε απο μια σουπερ χρονια και την πρωτη συμετοχη στην εθνικη αργεντινης. Τι αλλο θελουμε ρε καιζερ, αφου δεν μπορουμε να φερουμε τον ρομπινιο που ειναι ταλεντο και συνεχος ανεβενει, μονο κατι λεντεσμα μπορουμε να φερουμε και αυτες οι περιπτωσεις για ελλαδα ειναι και πολυ καλες.

Υπαρχει και αλλος λεντεσμα που ειναι ακομα καλυτερος, αυτος της λετσε τον οποιο τον θελουν ρομα και γιουβεντους.

Δημοσ.

Ειναι ενας αρκετα καλος παικτης, σιγουρα οχι η βομβα μεταγραφη ουτε ο Τουρε, αλλα ενα πολυ καλο εργαλειο στον αμυντικο χωρο του κεντρου, που εχει την ευχερεια/δυνατοτητα να μπορει να περναει με καλες πασες την μπαλα στα επιθετικα -ακραια χαφ. Μου αρεσε πολυ σαν μεταγραφη.

Αντε αν ερθει και ο Sorin ή ο Kewell για αριστερο χαφ και μεινει ο Castillo θα ειναι η πρωτη χρονια μετα απο καιρο που πραγματικα θα εχουν γινει πολυ σωστες κινησεις σε ολους τους χωρους, με παικτες εγνωσμενης αξιας.. Ακομα και αν δεν σου βγουν θα εχεις κινηθει σωστα, δεν μπορεις να εχεις παραπονο. Προτιμω σιγουρα αυτη την τακτικη παρα μια δυο βομβες μεταγραφες και στις αλλες θεσεις να παιζει ο Χατζηαγγελης και ο Καρασσαβιδης που λεει ο λογος.. Εαν μαλιστα παρουν και ενα ακομα στοπερ θα ειμαι τρομερα ευχαριστημενος.

Φαινεται εντελει οτι ο Ivic με τον Lemon βαζουν μια ταξη σιγα σιγα.. Και ενταξει τον Lemon εγω τον εχω σε εκτιμηση αλλα για τον Ivic διατηρουσα επιφυλαξεις.. Για να δουμε φαινεται οτι με διαψευδει με τον καλυτερο τροπο..Χωρις τυμπανοκρουσιες και φαμφαρες.. Μαλιστα για να δουμε..

Δημοσ.

Να προσθεσω κατι?

Εγω θα ηθελα και εναν ακομα αμυντικο.εναν ΒΑΡΒΑΤΟ αμυντικο.

Με ενα αμυντικο καλο και ενα αριστερο χαφ πιστευω οτι παμε για πολλα πραγματα,μετα απο αρκετα χρονια.Φανταστειτε 11αδα

Νικοπολιδης

Μπραβο

Σεζαρ

Αμυντικος

Τοροσιδης

Κιουελ η Σοριν

Στολτιδης

Λεντεσμα

Γκαλεττι

Καστιγιο

Κωνσταντινου

πραγματικα αν ο αμυντικος ειναι ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ και αν ερθει ενας εκ των Σοριν η κιουελ τοτε θα πω οτι δε κρατιομαστε στην ελλαδα και οτι εχουμε μια ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ομαδα για ευρωπη

Δημοσ.
Και ενταξει τον Lemon εγω τον εχω σε εκτιμηση αλλα για τον Ivic διατηρουσα επιφυλαξεις..

Μήπως μπερδευτηκες και τα είπες ανάποδα; :mrgreen:

Δημοσ.
δηλαδη παιχτες αξιας δεν ερχονται ελλαδα? Ειπε κανεις οτι τον πηραμε για ανερχομενο ταλεντο?? Ειναι ενας πολυ καλος αμυντικος χαφ 28ρις και οχι γερος, που ερχετε απο μια σουπερ χρονια και την πρωτη συμετοχη στην εθνικη αργεντινης. Τι αλλο θελουμε ρε καιζερ, αφου δεν μπορουμε να φερουμε τον ρομπινιο που ειναι ταλεντο και συνεχος ανεβενει, μονο κατι λεντεσμα μπορουμε να φερουμε και αυτες οι περιπτωσεις για ελλαδα ειναι και πολυ καλες.

Υπαρχει και αλλος λεντεσμα που ειναι ακομα καλυτερος, αυτος της λετσε τον οποιο τον θελουν ρομα και γιουβεντους.

Ρε την παλευεις???:-D:-D

Στο πρωτο πρωτο ποστ μου δεν λεω ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ οτι ο τυπος για αυτο που τον πηρατε ειναι μια χαρα και "με γεια" σας???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...