Aρρωστος 7 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Περιμένω ακόμα την τελευταία κίνηση,που από ότι λένε θα είναι για αριστερό χαφ και οχι για αμυντικό. Αν αποκτηθεί παίκτης της κλάσης του Σορίν (και ο ίδιος να αποκτηθεί δεν με χαλάει ) θα μιλάμε για ενα από τα ποιοτικότερα ρόστερ που είχε ποτέ η ομάδα. Και μετά σκάει η απορία:Ο Τάκαρος θα καταφέρει όλους αυτούς να τους δέσει και να τους κάνει ομάδα??Γιατί ναι μεν στην πρώτη θητεία του η ομάδα έπαιξε θεαματικό ποδόσφαιρο αλλά ουσιαστικά την είχε βρει έτοιμη και στρωμένη την ομάδα.Τώρα πρέπει να την φτιάξει αυτός.Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αν μπορεί η όχι,όλα θα φανούν στο χόρτο! Υ.Γ. Και κάτι τελευταίο περι Αργεντίνικης κωλοτούμπας και τυφλής υποταγής στον Κόκκαλη. Όχι φίλε kaizer,δεν είναι τυφλή υποταγή στον Κόκκαλη.Είναι τυφλή υποταγή στην ποιότητα κάποιων παικτών και κυρίως στην προσφορά τους στην ομάδα ή στην υποσχόμενη προσφορά τους.Τότε Ζιο,Ρίμπο,Ζε Ελίας,τώρα Γκαλέτι,Νούνιεζ και Λεντέσμα.Γιατί και ο Ντακόλ βραζιλιάνος ήτανε αλλά κανείς δεν εξυμνούσε τον Κόκκαλη που τον έφερε.Ο Λεοζίνιο το ίδιο αλλά δεν βλέπω κανέναν φέτος να εξυμνεί τον πρόεδρο που έφερε αυτό το τεράστιο βραζιλιάνικο ταλέντο.Αν φέτος μας είχε φέρει όλη τη σαβούρα της Αργεντινής νομίζεις οτι θα έλεγαν οι γαύροι "ε,αφού τους έφερε ο Κόκκαλης τους Αργεντίνους εμείς υποστηρίζουμε Αργεντινή"?.Απλά οι παίκτες που έφερε φαίνονται καλοί και για αυτό υπάρχει αυτό το θετικό κλίμα σχετικά με την Αργεντινή.Πάνω από όλα τον Ολυμπιακό έχουμε και οχι το βραζιλιάνικο και το αργεντίνικο ποδόσφαιρο.Αυτό που εσείς το λέτε κωλοτούμπα εγώ το λέω αγάπη για την ομάδα.Αν του χρόνου μου φέρει 5 πάικτες απο τη Ζάμπια και πάρω το ουεφα θα γουστάρω Ζάμπια με 1000 γιατί βοήθησε την ομάδα μου να πετύχει κάτι πολύ καλό. Απορώ πώς δεν έχει λιώσει ακόμα η καραμελίτσα της υποταγής στον Κόκκαλη.Τόσα μπινελίκια έχει φάει,ολόκληρη φιέστα τινάχτηκε στον αέρα,τα μέλη συνεχώς και μειώνοντε,η κριτική από τους οργανωμένους ήταν η σκληρότερη από όλους και παρόλαυτά κάποιοι μιλάνε ακόμα για υποταγή. Αλήθεια ποιά και με ποιό τρόπο είναι η δικιά σας κριτική στον Τζίγκερ????
adi32 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 δεν υπαρχει κανενα θεμα κωλοτουμπας δεν εχει κανενα νοημα η κουβεντα σε καθε χωρα του κοσμου οταν ερχονται παικτες απο ενα ξενο κρατος και ειναι καλοι, οι οπαδοι βαζουν καποιες σημαιες Πχ Ελληνικες στην Ολλανδια και τη Γερμανια για Μαχλα Γκεκα .... τι σημαινει αυτο οτι λατρευουν το Ελληνικο ποδοσφαιρο και μισουν το Βραζιλιανικο ή το Γερμανικο? Ετυχε να εχουμε Βραζιλιανους παικταραδες και καποιοι βαζανε Βραζιλιανικες Δεν παυει να θεωρει το 99% του πληθυσμου της γης τη Βραζιλια κορυφαια του κοσμου Αν ερθει ο Μεσι δηλαδη πρεπει να πουμε οχι δε θελουμε το παλτο γιατι η Βραζιλια ειναι καλυτερη?
KaizerSoze Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ... Εκανα 5 ποστ για να πω οτι ο Μενελαος ΔΕΝ αναφερθηκε σε καποιους και επιμενετε να μιλατε προσωπικα!!! και στο φιναλε γαμα τον Μενελαο, εγω δεν μιλαω συγκεκριμενα Ή τουλαχιστον δεν θυμαμαι καποιον να το λεει αυτο απο δω μεσα, στην εκτος φορυμ ζωη μου εχω 2 παραδειγματα που ενω ηταν υπερ του Βραζιλιανικου ποδοσφαιρου τωρα γιναν του Αργεντινικου σε σχεση με τα αλλα. Αυτο ΕΙΝΑΙ κωλοτουμπα. ΠΧ εαν εγω δηλωνω εδω περα οτι γουσταρω καργα Αργεντινη και λεω οτι αν πεχτει σωστα ειναι το απολυτο ειδος, και ο Τζιγγερ φερει τον Ανρι και τον Μακελελε και τον Τιραμ και τον Ριμπερι και αρχισω να λεω οτι το Γαλλικο ποδοσφαιρο ειναι το καλυτερο στον κοσμο ε χεστε με τωρα που δεν θα ηταν κωλοτουμπα...
KWSN_Men Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 και στο φιναλε γαμα τον Μενελαο EEEEEEEEEEEEEEE!!!! :-P
tzinos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Ρε την παλευεις???:-D Στο πρωτο πρωτο ποστ μου δεν λεω ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ οτι ο τυπος για αυτο που τον πηρατε ειναι μια χαρα και "με γεια" σας??? you got a point! ναι βρε απλα κολησα στο στασιμος.
vlachaquito Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ... Εκανα 5 ποστ για να πω οτι ο Μενελαος ΔΕΝ αναφερθηκε σε καποιους και επιμενετε να μιλατε προσωπικα!!! και στο φιναλε γαμα τον Μενελαο, εγω δεν μιλαω συγκεκριμενα Ή τουλαχιστον δεν θυμαμαι καποιον να το λεει αυτο απο δω μεσα, στην εκτος φορυμ ζωη μου εχω 2 παραδειγματα που ενω ηταν υπερ του Βραζιλιανικου ποδοσφαιρου τωρα γιναν του Αργεντινικου σε σχεση με τα αλλα. Αυτο ΕΙΝΑΙ κωλοτουμπα. ΠΧ εαν εγω δηλωνω εδω περα οτι γουσταρω καργα Αργεντινη και λεω οτι αν πεχτει σωστα ειναι το απολυτο ειδος, και ο Τζιγγερ φερει τον Ανρι και τον Μακελελε και τον Τιραμ και τον Ριμπερι και αρχισω να λεω οτι το Γαλλικο ποδοσφαιρο ειναι το καλυτερο στον κοσμο ε χεστε με τωρα που δεν θα ηταν κωλοτουμπα... Ποπο ρε παιδια εχετε μια απαραμιλλη ικανοτητα να κολλατε σε κατι πραγματα το λιγοτερο χαζα, μονο και μονο για να μαλωσετε... Τωρα διαπληκτιζεστε γιατι λεει ειπε ο 1 οτι απο βραζιλια εγιναν αργεντινη χαχαχαχαχαχα.... Ελα τελος.... Ασχετο αλλα μου φαινετε οτι το πιο σωστο το ειπε ο Aρρωστος 7... Τα μπινελικια πιασανε τοπο τελικα & αρχισε να φαινετε λιγο οργανωση στην ομαδα.. Λετε να κατεβω κατω για διακοπες και να αρχισω να μπινελικωνω τον τζωρτζογλου να μας παρει κανα χαφ της προκοπης??? Δεν ειναι ασχημο :D
tzinos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Τι γινετε ρε παιδια, θα στρωσει η ομαδα? πως την ειδατε? Ενταξει ειναι νωρις αλλα παρουσιαζεται πολλη προβληματικη κυριος στην αναπτυξη. Αφου φανταστειτε οτι μολις περασε λιγο μπροστα ο τοροσιδης εκανε τεραστια διαφορα με τις καθετες πασες. Το παλικαρι ειναι παιχτουρα απο τους λιγους. Συνεχιζει και μου αρεσει ο νουνιεζ, ωραιος ο ματσουκας. Ειναι δυνατον να πεζει ο μπορχα αντι του ματσουκα?? και ειναι δυνατον να εχουμε σκασει 1 εκατομυριο γι αυτον τον αθρωπο? ειναι δυνατον να πληρωνεται ως ποδοσφαιριστης? και η υπομονη εχει τα ορια της, αν ηταν στον ΑΟ κολοπετινιτσας στο γ τοπικο θα τον ειχε δειρει ο προεδρος προτου τον διωξει και εμεις τον εχουμε ακομα?
revil Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 tzino αν θες τη συμβουλη μου μη κοιτας την αποδοση της ομαδας σε αυτα τα φιλικα. Και εδω που τα λεμε πως να βγαλεις καποια ακρη οταν στην ουσια παιζει διαφορετικη ομαδα σε καθε ημιχρονο? Επισης ειναι και πολυ νωρις ακομα. θα στρωσουμε μη φοβασαι. Για να μη σου πω και την αλλη δικαιολογια οτι λειπουν 2-3 παιχτες απτο κεντρο.. Συμφωνω για τοροσιδη.Και το παλληκαρι λεει οτι ειναι δεξι μπακ ετσι?? Ο νουνιεζ εχει πολυ καλη τριπλιτσα νομιζω οτι θα πιασει. Ο Μπορχα κατανταει εκνευριστικος. Μαρεσει που ηταν να παει στην κολοπετινιτσα της τουρκιας και ειπε οτι θελει να μεινει στον ολυμπιακο η να παει σε ομαδα καλυτερη του. Πως καμαρι μου???
adi32 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 γιατι δεν τον δοκιμαζει για αμυντικο? πλακα πλακα ειναι ο μονος στον κοσμο που μπορει να ειναι πανω στη γραμμη του τερματος να σουταρει και να παει η μπαλλα απο πανω
revil Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης δεν πέρασε από τις εργομετρικές εξετάσεις της Εθνικής ομάδας και ο Έλληνας σέντερ για μια ακόμη φορά "έστησε" τον εαυτό του στον τοίχο και τώρα περιμένει τις συνέπειες, τις οποίες θα πληρώσει και ο Ολυμπιακός. Η ΕΟΚ είχε στείλει σχετικό έγγραφο στον Ολυμπιακό, με το οποίο ενημέρωνε τον παίκτη και την ομάδα του, ότι μέχρι το πρωί της Δευτέρας έπρεπε να παρουσιαστεί για τα τεστ, που θα έδειχναν αν μπορεί ή όχι να συμμετάσχει στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας. Πλέον, ο "Σόφο" κινδυνεύει με τιμωρία δύο αγωνιστικών για τη νέα περίοδο, κάτι που θα αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες από την ομοσπονδία κι αφού ο παίκτης απολογηθεί συνοδεία ανθρώπων από τη διοίκηση του Ολυμπιακού. Ποσο ακομα ρε Σχορσανιτη??ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ?? Γιατι το κανεις αυτο στον εαυτο σου? Περσυ ειχες ολο τον κοσμο στα ποδια σου και φετος μεχρι να κουνησεις το ενα εχει βρωμησει το αλλο.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Τι γινετε ρε παιδια, θα στρωσει η ομαδα? πως την ειδατε? Ενταξει ειναι νωρις αλλα παρουσιαζεται πολλη προβληματικη κυριος στην αναπτυξη. Αφου φανταστειτε οτι μολις περασε λιγο μπροστα ο τοροσιδης εκανε τεραστια διαφορα με τις καθετες πασες. Το παλικαρι ειναι παιχτουρα απο τους λιγους. Συνεχιζει και μου αρεσει ο νουνιεζ, ωραιος ο ματσουκας. Ειναι δυνατον να πεζει ο μπορχα αντι του ματσουκα?? και ειναι δυνατον να εχουμε σκασει 1 εκατομυριο γι αυτον τον αθρωπο? ειναι δυνατον να πληρωνεται ως ποδοσφαιριστης? και η υπομονη εχει τα ορια της, αν ηταν στον ΑΟ κολοπετινιτσας στο γ τοπικο θα τον ειχε δειρει ο προεδρος προτου τον διωξει και εμεις τον εχουμε ακομα? Είναι δυνατό να σχολιάσεις ή να βγάλεις συμπεράσματα από ένα παιχνίδι στο οποίο αγωνίστηκαν δύο εντεκάδες που δεν πρόκειτε ποτέ να παίξουν σε επίσημο παιχνίδι?Υπάρχει πιθανότητα να δούμε ποτέ ομάδα με Ντομί-Πάντο-Σίκοφ-Νε-Λάτσκο-Μενδρινό?Ή μήπως με Μενδρινό δεξί μπακ -Παπαδόπουλο-Φακίνο-Ματσούκα-Μπόρχα.Τα πρώτα συμπεράσματα θα μπορέσουμε να τα βγάλουμε στα φιλικά που θα γίνουν μετά την επιστροφή από τη Γερμανία,που θα δοκιμάσει ο Λεμονής την ομάδα που σκέφτεται για τα επίσημα παιχνίδια.Τώρα τι να λέμε?Απλά εχτές φάνηκε πόσο πολύ μας χρειάζεται ο Λεντέσμα και πόσο εκνευριστικός,όπως είπε και ο revil,έχει πλέον καταντήσει ο Μπόρχα.Δηλαδή και επίτηδες να το κάνει δεν γίνεται να είναι τόσο χασογκόλης.
horsepower Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 το sticky των ακατανόμαστων έχει περισσότερα μηνύματα από αυτό...απαράδεκτα πράγματα..ποιος το μαμει το πρωτάθλημα το έχω βαρεθεί εγώ λίγο Ευρώπη ρε παιδιά...
KWSN_Men Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης δεν πέρασε από τις εργομετρικές εξετάσεις της Εθνικής ομάδας και ο Έλληνας σέντερ για μια ακόμη φορά "έστησε" τον εαυτό του στον τοίχο και τώρα περιμένει τις συνέπειες, τις οποίες θα πληρώσει και ο Ολυμπιακός. Η ΕΟΚ είχε στείλει σχετικό έγγραφο στον Ολυμπιακό, με το οποίο ενημέρωνε τον παίκτη και την ομάδα του, ότι μέχρι το πρωί της Δευτέρας έπρεπε να παρουσιαστεί για τα τεστ, που θα έδειχναν αν μπορεί ή όχι να συμμετάσχει στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας. Πλέον, ο "Σόφο" κινδυνεύει με τιμωρία δύο αγωνιστικών για τη νέα περίοδο, κάτι που θα αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες από την ομοσπονδία κι αφού ο παίκτης απολογηθεί συνοδεία ανθρώπων από τη διοίκηση του Ολυμπιακού. Ποσο ακομα ρε Σχορσανιτη??ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ?? Γιατι το κανεις αυτο στον εαυτο σου? Περσυ ειχες ολο τον κοσμο στα ποδια σου και φετος μεχρι να κουνησεις το ενα εχει βρωμησει το αλλο. Η είδηση αυτή σαν οπαδό του Παναθηναϊκού με κάνει να κουνάω το κεφάλι, σαν φίλαθλο και Έλληνα όμως με λυπεί ιδιαίτερα...
1980 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 οχι ενταξει ειναι συμπαθητικο το παλικαρι , ειναι κριμα να πεταει μια καλη καριερα στα σκουπιδια. τον εφαγε το γκαλεα και οι πιτσες.
KWSN_Men Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Το κουνάω το κεφάλι εννοώ του στυλ 'μα τι βλάκας Θεέ μου'. Δε μου είναι αντιπαθής. Κρίμα είναι γιατί αν και παιδοβούβαλος, στα 120-130, θα μπορούσε να ελέγχει το σώμα του καλύτερα και να δουλέψει τις κινήσεις του. Πολύ φοβάμαι ότι έτσι όπως πάει κιόλας θα τον ακούσουμε στα δελτία και δε θα είναι και για καλό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.