Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ζωντανη αποδειξη του οτι αν δεν εχεις μυαλο μπορεις να διαλυσεις την καριερα σου.κριμα ρε μαγκες αυτος ο ανθρωπος ειναι πιτσιρικας και θα μπορουσε να γινει σε 4-5 χρονια ΤΟ σεντερ της ευρωπης και ο ανθρωπος που μαζι με το μητσο θα ηταν οι αναντικαταστατοι της εθνικης.πραγματικα κριμα

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όπως λες και εσύ, στα 28 του θα μπορούσε να σπέρνει. Με την προϋπόθεση να έχει κλειστή την τρύπα και να δουλεύει το σώμα του (κυρίως τον έλεγχο που έχει σε αυτό) και τις κινήσεις του.

Δημοσ.

Image0610-1928(TV2)(1).jpg

Μόνο έτσι τον σταματάς. Το παιδί είναι παιχταράς, αλλά είναι παιδάκι ακόμα κ έτσι συμπεριφέρεται. Βάζει την πετσέτα στο κεφάλι και μουτρώνει. Ενας να βρεθεί να του βάλει μυαλό ρε γμτ... Κακό στον εαυτό του κάνει, σε κανέναν άλλο! Είναι κρίμα για το ελληνικό μπάσκετ εν γένει να χάνει ωραία παιχτάκια.

Δημοσ.

Ρε μπας και πρεπει να τον στειλουμε στον Παο με το ζοτς δανεικο κανα δυο χρονια να στρωσει και μετα να τον παρουμε πισω??:D

Δημοσ.
«Βόμβα» από "Μirror": Ο Καστίγιο στη Σίτι;

Oh noes.

Ελπίζω να μην ισχύει.

Xλωμό.Αν ήταν από καμιά Ισπανία ή Ιταλία θα μπορούσε και να ισχύει.Ο Νέρι δεν φέυγει για Αγγλία και ειδικά για τη Σίτυ.

Απλά οι Άγγλοι αναδημοσιεύσανε τα ελληνικά ρεπορτάζ της προηγούμενης εβδομάδας.

Δημοσ.

Αν είδε κάποιος το σημερινό παιχνίδι της bayern μάλλον θα κατάλαβε γιατί αυτός ο Ze Roberto δεν ήρθε στον Ολυμπιακό... Κρίμα θα ήταν... Ή μήπως μας δούλευαν από την αρχή?

Man of the match χαλαρά σήμερα... Απλά εκπληκτικός...και είμαστε ακόμα στην προετοιμασία....

Δημοσ.

Και οταν λεγοταν οτι θα ερθει καποιοι δημοσιογραφαρες του ΠΕΟΥΣ τον ειχαν βγαλει μεγαλο κ κουτσο.

ααα ρε μπορχα που σας χρειαζεται

Δημοσ.

Και ο "κουτσός" έχει θέση βασικού στην Bayern με Ribery, Altintop, Van Bommel, Klose, Schweinsteiger, Toni κλπ... και ζωγραφίζει κιόλας στο κέντρο....

Μακάρι να ήταν όλοι οι παίχτες μας τόσο ''κουτσοί''...

Τελικά έχω φτάσει στο συμπέρασμα ότι άμα πάρει παίχτη ο Ολυμπιακός σημαίνει πως δεν τον θέλουν πολλοί άλλοι επειδή δεν αξίζει... Πάντα ξέρουν κάτι παραπάνω...

Υ.Γ. Δεν λεω τίποτα για τις φετινές μεταγραφές που είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλές για τον Ολυμπιακό...απλά λεω ότι ΠΟΤΕ δεν πρόκειται να κοιτάξουμε στα μάτια τις κορυφαίες ευρωπακές ομάδες....

Ας παρακαλάει ο ΠΑΟ και ο ΟΣΦΠ (αν βγουμε UEFA) να αργήσουν να πέσουν πάνω στην Bayern φέτος... Έχει τελειώσει το παιχνίδι πριν αρχίσει...

Δημοσ.

Ας παρακαλάει ο ΠΑΟ και ο ΟΣΦΠ (αν βγουμε UEFA) να αργήσουν να πέσουν πάνω στην Bayern φέτος... Έχει τελειώσει το παιχνίδι πριν αρχίσει...

Το ασχημο για μας τους Παναθηναικους αδελφε ειναι οτι εχεις δικιο. Πριν 4-5 χρονια θα σου ελεγα "Τι λες ρε φιλε', τωρα εχεις δικιο

Δημοσ.
Ας παρακαλάει ο ΠΑΟ και ο ΟΣΦΠ (αν βγουμε UEFA) να αργήσουν να πέσουν πάνω στην Bayern φέτος...

Στον τελικο :D

Δημοσ.

Ωωωωωωωωωωωωωωωωωωχ κάτι δε πήγε καλά στη συνάντηση Καστίγιο - Ολυμπιακού

Τα σπάνε! Πικραμένος δηλώνει ο Καστίγιο

«Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη. Περίμενα άλλα να μου πούνε κι μου είπανε άλλα. Θα με πουλήσουν αν δεν τους φέρω πρόταση 13-15 ή 20 εκ. ευρώ. Ήρθα για να μείνω και να μου κάνουν καλή πρόταση. Δεν έγινε και δεν περίμενα να γίνει έτσι. Δεν μου έκαναν καλύτερη πρόταση. Νόμιζα ότι με ήθελαν με αυτά που έλεγαν στις εφημερίδες. Θέλω να με καταλάβει ο Ολυμπιακός. Να καταλάβει ο Ολυμπιακός και εμένα και την καριέρα μου», oι πρώτες δηλώσεις του Νέρι βγαίνοντας από τα γραφεία του Ολυμπιακού που ήταν φοβερά απογοητευμένος. Ο Νέρι θα ξαναπάει στα γραφεία του Ολυμπιακού το απόγευμα.

Σύμφωνα με όσα είπε ο αδερφός του Καστίγιο, ο Νέρι ήταν πολύ πειραγμένος από το γεγονός ότι δεν έδωσε το «παρών» στη συνάντηση ο Σωκράτης Κόκκαλης όπως του είχε υποσχεθεί.

Εννοούν ότι θα τον δώσουν στη Σαχταρ αν δεν τους φέρει άλλη εξίσου καλή πρόταση απο μια ομάδα που να θέλει να πάει; Όχι και έτσι ρε παιδιά./..

Δημοσ.

Αυτός που μάλλον βγαίνει κερδισμένος από την υπόθεση Καστίγιο είναι ο Ριβάλντο. Που δικαιώνονται όσα έλεγε για τον Κόκκαλη και το τρόπο που του φέρθηκε. Έφαγε ωραίο στήσιμο ο Καστιγιο που περίμενε πρόεδρο και πρόεδρο δεν έβλεπε.

Δημοσ.

γιατι ρε παιδια υπαρχει περιπτωση να κατσει στον ολυμπιακο? θα πουληθει ο παιχτης. σιγα μην δωσει ο σωκρατης τοσα λεφτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...