Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μην τρελενεστε ρε Ολυμπιακοι, σιγα μην του κανει ο Σωκρατης αυξηση αποδοχων, μαλακας ειναι?

Προτιμα να τσεπωσει τα 15 μυρια αν τον πουλησει.

Εγω τουλαχιστον δεν πιστευω πως θα μεινει στον Ολυμπιακο.

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Είπε ότι ο Ολυμπιακός του έδινε 1.000.000 ? καθαρά. Είπε όμως ότι ο τρόπος που του μίλησαν και η αδιαφορία που επέδειξαν τον πλήγωσε πολύ. Η κακή χρήση της σύνταξης της Ελληνικής γλώσσας από τον Καστίγιο τον κάνει να αδικεί τον εαυτό του. Ήταν φανερό όμως ότι ήταν στεναχωρημένος.

Δημοσ.

1 και πολυ ειναι. μιλαμε για 1 καθαρα δλδη με μπονους κτλ ανεβαινει τρελλα.. μην τρελλαθουμε,επειδη εκανε 4 αγωνες δεν εγινε και ροναλντινιο. ο νερι αν θελει να εκβιασει κτλ,επεσε σε λαθος εποχη.. δε θαχει στηριξη απτον κοσμο μετα απ'αυτα που εκανε ο κλαψονουνης κυριος ριβαλντο που προσπαθησε να εκμεταλλευτει τον κοσμο.. (τα λεφτα τα δωσαμε στο ιδρυμα ριβαλντο,ή τοχουμε ξεχασει ???) αυτα κοπηκαν. αν θελει με 1 να κατσει,αν θελει να κανει τον μαγκα ας φερει τις προτασεις που λεει ο μπαμπακας του οτι εχει και να σηκωθει να φυγει και να τσεπωσει και το 25% της μεταγραφαρας...

επισης δε θυμαμαι ο σωκ. κοκαλης να ειπε οτι θα παει στο ραντεβου... εδω μεχρι χθες το βραδυ δεν ηταν σιγουρο αν θαναι και ο νερι ή μονο ο πατερας του...

η διοικηση φερεται παρα πολυ καλα σαυτο το θεμα....

Δημοσ.

ρε παιδια υπηρχε ποτε περιπτωση να μεινει στην ομαδα? αυτος νομιζε οτι θα του κανουν κανα βαρβατο συμβολαιο το οποιο δεν παιζει να το εκανε ο σωκρατης εχει αλλαξει εντελως τακτικη.

Δημοσ.
ρε παιδια υπηρχε ποτε περιπτωση να μεινει στην ομαδα? αυτος νομιζε οτι θα του κανουν κανα βαρβατο συμβολαιο το οποιο δεν παιζει να το εκανε ο σωκρατης εχει αλλαξει εντελως τακτικη.

ναι υπαρχει μια σοβαρη περιπτωση να μεινει...

απλα γιατι δεσμευεται με συμβολαιο μεχρι το 2010 . και μαλιστα χωρις να αναφερεται πουθενα οτι ειναι υποχρεωμενος ο ολυμπιακος να του διπλασιασει τα εσοδα....

και οσο γα τις προτασεις που εχει αφηστε να τις δουμε... για 15 μυρια ελεγε και καλα η σιτυ αλλα μαλλον γυρω στα 6 ειναι η προταση που εκανε..

Δημοσ.
ναι υπαρχει μια σοβαρη περιπτωση να μεινει...

απλα γιατι δεσμευεται με συμβολαιο μεχρι το 2010 . και μαλιστα χωρις να αναφερεται πουθενα οτι ειναι υποχρεωμενος ο ολυμπιακος να του διπλασιασει τα εσοδα....

να παρει τα ευρω θελει ο σωκρατης ρε μαν. θα ερθει μια σοβαρη προταση και θα φυγει.

Δημοσ.
να παρει τα ευρω θελει ο σωκρατης ρε μαν. θα ερθει μια σοβαρη προταση και θα φυγει.

αν ερθει σοβαρη προταση, ευχαριστουμε μας ευχαριστει, και αντε γεια...

Δημοσ.
αν ερθει σοβαρη προταση, ευχαριστουμε μας ευχαριστει, και αντε γεια...

ε δεν σε συμφερει ομως αυτο . αυτο το αντε γεια εινα καθαρη αμυνα. τοσα χρονια που τον ειχες δεν τον γουσταρες τρελα ?εσεις δεν τον κρατησατε στην ομαδα? βλακας ειναι να μην ζητησει παραπανω λεφτα τωρα που εχει περαση?

Δημοσ.
ε δεν σε συμφερει ομως αυτο . αυτο το αντε γεια εινα καθαρη αμυνα. τοσα χρονια που τον ειχες δεν τον γουσταρες τρελα ?εσεις δεν τον κρατησατε στην ομαδα? βλακας ειναι να μην ζητησει παραπανω λεφτα τωρα που εχει περαση?

οχι φιλε μου,το αντε γεια,δεν ειναι αμυνα,ειναι πως ειναι τωρα το επαγγελματικο ποδοσφαιρο...

καλα κανει και ζηταει παραπανω φραγκα και τρελλα τον γουσταρω αλλα μεχρι εκει.

ουτε πρεπει να ξηλωθουμε εντελως επειδη εκανε 4 καλους αγωνες, ουτε εχει φτασει σε επιπεδα ακομα να μπορει να εκβιαζει την ομαδα...

οταν φτασει απτην αποδοση του να εξαρταται η αποδοση της ομαδας (οπως γινοταν με τζολε) το ξανασυζηταμε...

Δημοσ.
οχι φιλε μου,το αντε γεια,δεν ειναι αμυνα,ειναι πως ειναι τωρα το επαγγελματικο ποδοσφαιρο...

καλα κανει και ζηταει παραπανω φραγκα και τρελλα τον γουσταρω αλλα μεχρι εκει.

ουτε πρεπει να ξηλωθουμε εντελως επειδη εκανε 4 καλους αγωνες, ουτε εχει φτασει σε επιπεδα ακομα να μπορει να εκβιαζει την ομαδα...

οταν φτασει απτην αποδοση του να εξαρταται η αποδοση της ομαδας (οπως γινοταν με τζολε) το ξανασυζηταμε...

εγω νομιζω οτι ανεβαζει πολυ την αποδοση της ομαδας σου οταν τον ξεκινας βασικο γιατι ειναι παιχτης ψυχολογιας. δεν ξερω εσεις τα ξερετε καλυτερα δεν ειμαι και ολυμπιακος για να παρακολουθω την ομαδα τοσο.

Δημοσ.
εγω νομιζω οτι ανεβαζει πολυ την αποδοση της ομαδας σου οταν τον ξεκινας βασικο γιατι ειναι παιχτης ψυχολογιας. δεν ξερω εσεις τα ξερετε καλυτερα δεν ειμαι και ολυμπιακος για να παρακολουθω την ομαδα τοσο.

(καλα μην αγχεσαι δεν περιμενω να μου κανεις και λεπτομερη αναλυση για τα αγωνιστικα του ολυμπιακου... :-D )

πιο καλα παντως παιζει συνηθως οταν μπαινει αλλαγη,γιατι αποθεωνεται εντελως και μπαινει φουριοζος.... στανταρ ομως ειναι παιχτης ψυχολογιας.

τεσπα,παντως με την καμια δεν ειναι ακομα παιχτης κλειδι για την ομαδα οπως ηταν ο τζολε... μπορει να γινει απο του χρονου,παντως ακομα δεν ειναι...

Δημοσ.

Στο καλό να πάει ο Νέρι.Πέρυσι τέτοια εποχή ήτανε στο τσακ να πάει στο μεγαθήριο την Τσίβας και τον κράτησε η 7 εδώ.Μέχρι πριν ένα χρόνο έπαιρνε 200 χιλιάρικα και μέσα σε μια σεζόν του πενταπλασιάζουν τα λεφτά και αυτός κλωτσάει??Και από τη στιγμή που έχει 3 ολόκληρα χρόνια συμβόλαιο και θα μπορούσε κάλλιστα να του πει ο Κόκκλαης οτι δεν του κάνει αναπροσαρμογή σε αυτά που συμφώνησαν.Γιατί,επειδή έβαλε 4 γκολ στο Κόπα??Παιχταράς είναι ο μικρός,τον λατρέψαμε,αλλά οι απαιτήσεις του δεν δικαιολογούνται με τίποτα.Άψογα το χειρίζοντε από τη διοίκηση.

Ας φέρει τα 15 και ας παέι όπου γουστάρει.

Δημοσ.
Στο καλό να πάει ο Νέρι.Πέρυσι τέτοια εποχή ήτανε στο τσακ να πάει στο μεγαθήριο την Τσίβας και τον κράτησε η 7 εδώ.Μέχρι πριν ένα χρόνο έπαιρνε 200 χιλιάρικα και μέσα σε μια σεζόν του πενταπλασιάζουν τα λεφτά και αυτός κλωτσάει??Και από τη στιγμή που έχει 3 ολόκληρα χρόνια συμβόλαιο και θα μπορούσε κάλλιστα να του πει ο Κόκκλαης οτι δεν του κάνει αναπροσαρμογή σε αυτά που συμφώνησαν.Γιατί,επειδή έβαλε 4 γκολ στο Κόπα??Παιχταράς είναι ο μικρός,τον λατρέψαμε,αλλά οι απαιτήσεις του δεν δικαιολογούνται με τίποτα.Άψογα το χειρίζοντε από τη διοίκηση.

Ας φέρει τα 15 και ας παέι όπου γουστάρει.

Ετσι.. ;) Και 10-12 να φερει δεν με χαλαει.. Αλλα οχι με λιγοτερα.. Αν εκτιμαει οτι πρεπει να αμοιβεται με 2 δις, τοτε αναλογα μεγαλη θα πρεπει να ειναι και η προταση της μεταγραφης του, δλδ πανω απο 10 δις..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...